Kaśka pisze:Wiesz czym było forum w Starożytnym Rzymie? Bede jeczec i narzekac- jak twierdzisz -ile dusza zapragnie (a Tobie nikt nie nakazuje tego czytac- Twoja filozofia). Wiem o czym tam wcześniej się pisało, co nie szkodzi pisać tego, co ja mam do powiedzenia, bo temat jest o KK, a Wy jakoś sie do tej grupy nie ograniczanie. To raz, a dwa jeśli Tobie nie przeszkadza, że się Ciebie obraza to jest to tylko i wylącznie Twoja sprawa.
Wiesz co bym chciała zyskać na tym forum? Ludzi, którzy potrafią normalnie dyskutować o żużlu, a nie o wartości jednego czy drugiego miasta. A ten spalony szalik o ktorym mowa na początku to tylko pierwszy konkretny powod dla ktorego moglibyscie miec do nas powazne pretensje. Tylko ja Kwaśniewskiego nie lubię i przepraszać za całe społeczeństwo nie będę.
Po pierwsze primo - nikt mnie jeszcze (chyba) na tym forum nie obraził, a jeśli tak to jego sprawa. Po drugie primo - ja siebie traktuję wyjątkowo na luzie, i czort mnie z tym czy się ze mnie śmieją, obrażają czy klną przez Internet. Jak mnie przeklniesz w twarz - to inna sprawa. Trzecie primo - na tym forum jest wieeelu ludzi, z którymi można podyskutować o żużlu. Więc weź się do dzieła i rzuć jakiś temat, to i ja się z chęcią przyłączę.