Żużlowe różności

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#1701 Postautor: wojtas » 30 grudnia 2005, o 11:02

Odcinek kolejny serialu z cyklu "jozki probuja pisac...":

quintin pisze:Panowie,mam dobre wiesci.Własnie sie dowiedzialem z dobrze poinformowanego zrodla ze Holta I Nichols pospisali w Stali.Czekamy tylko na fax potwierdzajacy.
Panowie,walczymy o pierwsza 4!!!!!!!

Pozdrawiam

Jak tylko dojdzie fax zaraz poinformuje!!!!

Na co odpowiedz dal niejaki K 2 (jozkowe guru):

Zamkniecie malo by dalo :wink: w dobie internetu takich informacji nie da sie ukryc :wink: poczekajcie cierpliwie do 16 - cierpliwym bedzie to dobrze wynagrodzone.

Obrazek

michal

#1702 Postautor: michal » 30 grudnia 2005, o 11:37

Przechodzicie juz samych siebie :lol:
NIKT absolutnie NIKT z forum rzeszowskiego nie wziÄ…Å‚ tego wpisu na powaznie (bo to ja jestem autorem tego wpisu) tylko Wy 8) Nie wiem czy az tak trudno wyczuc ironiÄ™ w moim wpisie?
Juz nie wspomne o wielkiej ikonce : :wink: - na koncu posta...
Smiech na sali... ale z was :|

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#1703 Postautor: wojtas » 30 grudnia 2005, o 11:46

Jak wiesz gdzie tak dobrze czuc ironie, to poczytaj sobie wczesniejsza strone tego tematu. Posty z cyklu Jozki piszÄ… wszyscy tutaj traktuja z przymruzeniem oka i ironia i nikt nie bierze ich na powaznie. Raczej w kategoriach czego to Jozki nie wymyslÄ…. A na stronie jozkowej kilku z nich juz zaczynalo witac Holte chlebem i sola takze nie pisz ze sie nie nabrali. Nie wiem czy az tak trudno wyczuc ironie w naszych wpisach??
Obrazek

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1704 Postautor: Gelo » 30 grudnia 2005, o 11:54

wojtas pisze:Jak wiesz gdzie tak dobrze czuc ironie, to poczytaj sobie wczesniejsza strone tego tematu. Posty z cyklu Jozki piszÄ… wszyscy tutaj traktuja z przymruzeniem oka i ironia i nikt nie bierze ich na powaznie. Raczej w kategoriach czego to Jozki nie wymyslÄ…. A na stronie jozkowej kilku z nich juz zaczynalo witac Holte chlebem i sola takze nie pisz ze sie nie nabrali. Nie wiem czy az tak trudno wyczuc ironie w naszych wpisach??

Jak się jest józkiem - wszystko przychodzi z większym trudem... zwłaszcza myślenie.

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#1705 Postautor: Jaga » 30 grudnia 2005, o 13:06

E dajcie siana ... o kim to józie u siebie nie pisały że już mają a kogo maja ? Kuciapszczoka i Nikiego "Wywioze Cie na bande" Pedałsena!!!
Każdy z liczących sie zawodników który nie podpisał kontraktu już był w Żeszofie a gdzie jest każdy wie ... dlatego z tej dwójki Scottie i Holta (który nie jest polakiem) to jak uda im sie wywalczyć Holte to będzie to sukces!!

Józki niech zejdą na ziemie bo niedługo i tak polecą do 2 ligi z wielkim hukiem i tyle ich Polska widziała !! :twisted:

Sieją tylko niepotrzebny zament przed sylwestrem ... niech przygotowują sie dot ego swojego dnia idioty czy kogoś tam a nie noirmalnym ludzią zawracaja głowe

wojtas pisze:A na stronie jozkowej kilku z nich juz zaczynalo witac Holte chlebem i sola takze nie pisz ze sie nie nabrali.

Witać chlebem i solą w krainie gdzie wszyscy kuciape piertenteges
8)
Obrazek
PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade

NSN

wojteko
Senior

#1706 Postautor: wojteko » 30 grudnia 2005, o 15:28

Jaga pisze:Witać chlebem i solą w krainie gdzie wszyscy kuciape piertenteges

Jaki chleb :?: Jaka sól :?: tam sam słonecznik............... niepamietam aby kiedykolwiek w Jozkolandii panowała taka świecka-Polska tradycja :?: :wink: :lol:

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#1707 Postautor: Jaga » 30 grudnia 2005, o 16:31

wojteko pisze:
Jaga pisze:Witać chlebem i solą w krainie gdzie wszyscy kuciape piertenteges

Jaki chleb :?: Jaka sól :?: tam sam słonecznik............... niepamietam aby kiedykolwiek w Jozkolandii panowała taka świecka-Polska tradycja :?: :wink: :lol:

Cholera znów gafe strzeliłem :?
Fuck musze zacząć myśleć hehe ;)

Ale słuszna uwaga tam only słonecznik więc z czym do ludzi buaha :lol:
Obrazek

NSN

Awatar użytkownika
Gabor

#1708 Postautor: Gabor » 30 grudnia 2005, o 16:35

Holta podpisał w Rzeszowie
http://www.stal.rzeszow.pl

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#1709 Postautor: Jaga » 30 grudnia 2005, o 16:40

Gabor pisze:Holta podpisał w Rzeszowie
http://www.stal.rzeszow.pl

Hehe no to jeszcze dac im tam Bajerskiego i w Żeszofie (jak dla Tarnowa) będzie wszystko co złe :twisted:
Takie derby jak złoto hehe :lol:
Obrazek

NSN

Awatar użytkownika
volf

#1710 Postautor: volf » 30 grudnia 2005, o 16:40

Mam nadzieję,że 3 drużyna 1 ligi nie bedzie musiała jechać barażu z 7 drużyną z eligi,bo obecnie Rzeszów ma skład lepszy niż nasz !!!

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#1711 Postautor: grzesieck » 30 grudnia 2005, o 16:51

z obecnym skladem Rzeszow moze powalczyc o 6 miejsce z Toruniem, wiec ewentualne baraze niekoniecznie z Rzeszowem.
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#1712 Postautor: Jaga » 30 grudnia 2005, o 17:15

grzesieck pisze:z obecnym skladem Rzeszow moze powalczyc o 6 miejsce z Toruniem, wiec ewentualne baraze niekoniecznie z Rzeszowem.

Jakie baraże ? :shock:
Przeca jak pisałem Lublin wchodzi z 1-2 miejsca bo tej opcji z barażami to ja nie widze hehe ale jakby Lublin mojrzeszów upokorzył to sam nie wiem hehe :D
Obrazek

NSN

Sober
Senior

#1713 Postautor: Sober » 30 grudnia 2005, o 18:46

Tym razem cytat z cyklu: "Józki mówią" ;):
" Mamy taki skład, że się nie możemy powstydzić i się myślę, że się wstydzić nie będziemy." - Janusz Stachyra

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#1714 Postautor: _piotrusss » 30 grudnia 2005, o 18:49

A biedaka Holte, to te marne józki chyba upiły, patrzcie co gada:
"Startowałem w Częstochowie siedem lat i był już najwyższy czas zmienić klub. W Rzeszowie jest profesjonalne podejście, dobry trener i to zadecydowało, że jestem tutaj"
:shock: :shock: :shock:
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
boxing
Kadrowicz

#1715 Postautor: boxing » 30 grudnia 2005, o 19:00

Nickiego "wzieli" na lotnisko, Holta potrzebowal - jak sie okazuje - dobrego trenera - a mysmy wysleli, ze zawodnikom zalezy tylko na pieniadzach i o wszystkim decyduje mamona :wink: Jeszcze jak sie okaze, ze Scott Nicholls jest milosnikiem rzeszowskiego folkloru... :lol: :lol:
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#1716 Postautor: kilar » 30 grudnia 2005, o 19:04

taa, lepsza jest wypowiedz Holty: "(...) Marma wygląda na klub bardzo dobrze zorganizowany, z bardzo dobrym trenerem, świetnym torem i dlatego zdecydowałem się tutaj podpisać umowę(...)"

No fakt bardzo dobry trener... prawie bardzo dobry trener.

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#1717 Postautor: wojtas » 30 grudnia 2005, o 19:12

A co mial Holtanski powiedziec?? Ze za kasÄ… poszedl to nie powie bo sie boi ze go poczytaja za materialiste, a powiedziec ze przepada za slonecznikiem a ze slyszal ze w Rzeszowie go pod dostatkiem tez jakos nietydyrydy :lol: Sklecil co mu na jezyk przyszlo i powiedzial ze Rzeszow ma dobrego trenera, chociaz watpie zeby znal jego nazwisko :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
boxing
Kadrowicz

#1719 Postautor: boxing » 30 grudnia 2005, o 20:51

Gawrzyk, to brac M.Z.-L. do wspolpracy z nami, a na poczatek wspolpracy niech nam "nagra" zuzlowca Chrisa :D
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Awatar użytkownika
volf

#1720 Postautor: volf » 30 grudnia 2005, o 21:00

Gawrzyk pisze:Marta P. chyba poważnie była pod ścianą skoro podpisała tak kiepski kontrakt z Holtą. Kiepski dlatego, że bez elementów motywacyjnych, jak donosi GW. Holta za każdy mecz, kasuje taką samą kwotę, bez różnicy czy zrobi 1 czy 10 punktów. Może zabrakło dobrej rady Magdy Z.L., która nie współpracuje już z Rzeszowem ?
Gazeta Wyborcza !!!
Sam autograf na kontrakcie wycenił na około 450 tys. zł. Nie będzie otrzymywał pieniędzy za zdobyte punkty, lecz ryczałt - ok. 30 tys. zł za każdy mecz, w którym wystąpi. Przy założeniu, że będzie to 20 pojedynków, łączny koszt zatrudnienia tego zawodnika to kwota oscylująca wokół 1 mln zł.

Rune jednak zaprzeczał, jakoby względy ekonomiczne były decydujące przy podjęciu ostatecznej decyzji. - Finanse nie były najistotniejsze, chciałem po prostu coś zmienić. Nadszedł czas na nowe wyzwania - argumentował swoją decyzję Holta. - W Częstochowie spędziłem rewelacyjny okres, tamtejsi działacze i kibice byli dla mnie bardzo mili, teraz jednak związałem się z Rzeszowem i tutaj chcę zdobywać kolejne laury - dodał.

No to Rune podpisał chyba kontrakt życia :D

Awatar użytkownika
papi
Trener

#1721 Postautor: papi » 30 grudnia 2005, o 21:09

:shock: :shock: :lol: :lol: no to pani Marta byla wybitnie zdeterminowana, by miec Rune u siebie w druzynie. Przy takiej ofercie to nic dziwnego, ze Holta podpisal wlasnie w Rzeszowie. No ale kasa swoja droga, mysle ze najwiekszym atutem byl bardzo dobry trener, po prostu trener marzeń, taki o jakim Rune marzyl przez cala swoja kariere :lol:
Chociaz mi osobiscie szkoda, ze jednak nie Wroclaw, moze wtedy udalo by sie odzyskac mistrzostwo, a tak glownym celem bedzie walka o medal, choc uwazam, ze i to latwym zadaniem nie bedzie :x

volf pisze:Mam nadzieję,że 3 drużyna 1 ligi nie bedzie musiała jechać barażu z 7 drużyną z eligi,bo obecnie Rzeszów ma skład lepszy niż nasz !!!

no 3 z 7 to na pewno nie pojada :P jesli juz to 3 pojedzie z ostatnia i taki scenariusz wydaje mi sie najbardziej prawdopodobny, ewentualnie 3 wchodza z 1 ligi, a ostatnia z eligi spada bez barazow. Natomiast niezbyt wierze, by szanse na awans miala rowniez 4 druzyna 1 ligi. Wystarczyloby awansowac do gornej 4, by dostac sie do barazy :roll: raczej watpliwe. Skoro extraliga ma byc powiekszona to powinno spadac jak najmniej druzyn, nie wprowadzac nerwow zbyt wielu klubom, tak jak bylo rok temu w pilce - 1 spadek, 1 baraz, tyle ze extraklasa liczyla sobie wtedy 14 zespolow. A wg wczesniejszych ustalen tylko ostatni zespol mial spadac, jednak w ostatnich dniach przed rozpoczecie, ligi zmieniono decyzje (jakie to charakterystyczne dla naszego rodzimego sportu :lol: )
Ostatnio zmieniony 30 grudnia 2005, o 21:17 przez papi, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1722 Postautor: bkapusta » 30 grudnia 2005, o 21:09

Jesli ma jeszcze gwarantowana liczbe meczow to wlasnie wygral 6 w totka ;-)
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
pietras

#1723 Postautor: pietras » 30 grudnia 2005, o 21:20

wojtas pisze:Jak wiesz gdzie tak dobrze czuc ironie, to poczytaj sobie wczesniejsza strone tego tematu. Posty z cyklu Jozki piszÄ… wszyscy tutaj traktuja z przymruzeniem oka i ironia i nikt nie bierze ich na powaznie. Raczej w kategoriach czego to Jozki nie wymyslÄ…. A na stronie jozkowej kilku z nich juz zaczynalo witac Holte chlebem i sola takze nie pisz ze sie nie nabrali. Nie wiem czy az tak trudno wyczuc ironie w naszych wpisach??

To akurat mój wpis o chlebie i soli. Też nie wyczułeś w tym ironii? Przeczytaj sobie dokładnie i wszystko co napisałem. Nikt nie zamierzał witać Holty w ten sposób. Poza tym ironizowałem, zeby przechwycić Holtę w okolicach Tranowa, bo jeszcze nam go bucz zwinie po drodze. Ale to wszystko było z przymróżeniem oka! :wink:

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#1724 Postautor: wojtas » 30 grudnia 2005, o 21:29

pietras pisze:

To akurat mój wpis o chlebie i soli. Też nie wyczułeś w tym ironii? Przeczytaj sobie dokładnie i wszystko co napisałem. Nikt nie zamierzał witać Holty w ten sposób. Poza tym ironizowałem, zeby przechwycić Holtę w okolicach Tranowa, bo jeszcze nam go bucz zwinie po drodze. Ale to wszystko było z przymróżeniem oka! :wink:

Nagle na wszystkich forach na wschod od Wisly ironia zaczelo wiac :wink: Pewnie ze nikt nie zamierza witac chlebem i sola, bo wszyscy zamierzaja witac slonecznikiem, sierpem i mlotem :lol: Co do "buczy" (pierwszy raz takie okreslenie widze :shock:) to skoro "bucz" jest w Tarnowie to co jest u was??

Zeby sie nie wyrozniac, wszystko to pisze z przymrozeniem oka, zieje ironia i jeszcze ikonke wstawie zeby nikt nie mial watpliwosci, nawet dwie: :wink: :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#1725 Postautor: kilar » 30 grudnia 2005, o 22:29

To ja troche z innej beczki.
Ciekawych rzeczy mozna sie dowiedziec o ZKZ http://www.sportowefakty.pl/index.php?dysc_id=4&k1_id=45&k2_id=101&dzial_id=361&news_id=97234