23.04.2010r. Opole - Lublin
Re: 23.04.2010r. Opole - Lublin
Jako, ze w poprzednim poscie klamalem i z/z za Czechowicza jednak spelnia wymog 3 krajowych jezdzcow to uwazam,ze mozemy obejrzec ich obu (za Pawliczka wskoczy Ulrich albo Franek), a Kling jak jest pod 13 tak zostanie. Wystep Klinga punktowo niezly, ale trzeba wziac pod uwage kogo pokonal. Z zawodnikow na poziomie to tylko Screena (i to raz)...
Czas na zmiany :]
Jeden zawodnik meczu nie wygra, nawet jeśli by to był mistrz świata.
Po prostu, aby zwyciężyć nasi muszą dobrze pojechać i się spasować przyzwoicie z tym nietypowym torem. Trudno oczekiwać żeby mecz był jednostronny, ale w Krośnie też nikt tego nie oczekiwał. 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Z zawodnikow na poziomie to tylko Screena (i to raz)...
Prosze Cię... Zawodnikiem na poziomie to on był ostatnio z 10 lat temu. Poza tym gdyby wyniki z Wysp przekładały się na nasza ligę to taki np. Howe byłby u nas niełapany
Możliwe, że Kling właśnie złapał życiową formę (zobaczymy już za 3 dni), ale takie wrzucanie wyników z ligi angolskiej niewiele daje.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
meesha pisze:Z zawodnikow na poziomie to tylko Screena (i to raz)...
Prosze Cię... Zawodnikiem na poziomie to on był ostatnio z 10 lat temu.
Zgoda. Ale popatrz na reszte zawodnikow, ktorych pokonal. Zaden z nich zawodnikiem na poziomie nigdy nie byl i obawiam sie,ze zadnemu to nie grozi.
Czas na zmiany :]
Zaden z nich zawodnikiem na poziomie nigdy nie byl i obawiam sie,ze zadnemu to nie grozi.
Ale ja nic takiego nie twierdziłem. W Anglii jeździ cała masa "ogórków" - wystarczyło zobaczyć wczorajszy mecz Elite League w Polsacie Sport Extra. Sama "elita" faktycznie:
James Wright, Tobias Kroner, Leigh Lanham, William Lawson, Claus Vissing, Daniel King, Ritchie Hawkins, Carl Wilkinson...
Strach się bać
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
- Łoptymista
- Trener
no tak...
tyle tylko, ze my jestesmy klubem z polskiej nie ekstra, ale II ligi ojczyznie megaogorkow, emerytow, niespelniencow i zapchajdziur
niejaki Piszcz, w lidze, ktorej zapylaja Wrighty, Kingi i Wilkinsony wylecial ze skladu po kilku meczach.
a jak bedzie z polska forma Klinga przekonamy sie w pt. (oby)
tyle tylko, ze my jestesmy klubem z polskiej nie ekstra, ale II ligi ojczyznie megaogorkow, emerytow, niespelniencow i zapchajdziur
niejaki Piszcz, w lidze, ktorej zapylaja Wrighty, Kingi i Wilkinsony wylecial ze skladu po kilku meczach.
a jak bedzie z polska forma Klinga przekonamy sie w pt. (oby)
Ludzie ale wy robicie siare na tym forum Opolskim naprawde nie dziwie się że mówią na was napinacze.
A co do spotkania to juz połowa rozum zjadła, że my tam łatwo wygramy, polecam lekture z tamtego sezonu. Wystarczy że dwóch seniorów pojedzie słabiej i z 35 nie wyjdziemy. Lepiej być mile zaskoczonym niż rozczarowanym i przypominam że jedziemy na wyjeżdzie nie u siebie
A co do spotkania to juz połowa rozum zjadła, że my tam łatwo wygramy, polecam lekture z tamtego sezonu. Wystarczy że dwóch seniorów pojedzie słabiej i z 35 nie wyjdziemy. Lepiej być mile zaskoczonym niż rozczarowanym i przypominam że jedziemy na wyjeżdzie nie u siebie
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

ja w zeszlym roku taka napinke na zuzel.info strzelilem, ze do tej pory wspominaja moje slowa na forum opolskim :]
ale co innego napinac sie u siebie, a co innego glupoty wypisywac na terenie przeciwnika
ale co innego napinac sie u siebie, a co innego glupoty wypisywac na terenie przeciwnika
METHANOL ADVENTURE TEAM
ja w zeszlym roku taka napinke na zuzel.info strzelilem, ze do tej pory wspominaja moje slowa na forum opolskim :]
Hmmm... a to nie Speed był przypadkiem? Sięgnijmy do źródeł
viewtopic.php?p=178582#p178582
Mnie wtedy opacznie zrozumiano ;d
Napisałem ze przegramy z pół-amatorami i się oburzyli. Ale przeciez napisalem ze przegramy, nie?
Chodzi o to że to jest druga liga i dla mnie zawsze faworytem jest gospodarz (może z wyjątkiem 2-3 meczów Łodzi). I nie ma znacznia jakimi rywal dysponuje nazwiskami, dla wielu mogą one być kompletnie anonimowe i amatorskie (pzdr Drapi ;d), a w praniu okazuje się, że u siebie wymiatają.
Trochę może wyrównałaby poziom solidna próba toru całego zespołu, ale jakiś dureń ją zlikwidował.
Napisałem ze przegramy z pół-amatorami i się oburzyli. Ale przeciez napisalem ze przegramy, nie?
Chodzi o to że to jest druga liga i dla mnie zawsze faworytem jest gospodarz (może z wyjątkiem 2-3 meczów Łodzi). I nie ma znacznia jakimi rywal dysponuje nazwiskami, dla wielu mogą one być kompletnie anonimowe i amatorskie (pzdr Drapi ;d), a w praniu okazuje się, że u siebie wymiatają.
Trochę może wyrównałaby poziom solidna próba toru całego zespołu, ale jakiś dureń ją zlikwidował.
- niespokojny
- Trener
A to chyba normalne ze wierzymy w wygrana swoich? Gorzej by z nami bylo jakbysmy nie wierzyli. Od razu caly sezon poddac.
A jak czytam opolskie forum to dopiero napinacze. U nas jest przynajmniej kultura, nikt nie wymysla im od slazakow czy szkopow albo discopolowcow a ich ''sugestie'' ze jestesmy blizej ukrainy sa zenujace. Napinaja sie ze nie przegrali u siebie w tamtym sezonie a malo co dwa razy od Wegrow nie dostali(przegrali wygrany mecz). Z tamtych zawodnikow co jechali w Opolu zostalo tylko dwoch na siedmiu. Wiec nie ma tu mowy o lataniu dziur, ale o zmianie oblicza.... mam nadzieje
. A zarzuty pod naszym adresem ze nazwalismy ich zawodnikow amatorami tez do konca nie sa uzasadnione. Bo kto slyszal wczesniej o jakis Kononovach? Tak samo moge powiedziec ze im zaraz zylka malo nie peknie bo uwazaja barana za przecietniaka, puzona i darkina za cieniasa itd. Trzeba wierzyc w swoich ale okazywac troche szacunku przeciwnikowi, wtedy jest ok. Gdyby jechalo Opole z Czechowiczem to mialbym duze obawy o mecz, ale tak mam pelne prawo wierzyc ze jestesmy w stanie tam wygrac i wygramy 
A jak czytam opolskie forum to dopiero napinacze. U nas jest przynajmniej kultura, nikt nie wymysla im od slazakow czy szkopow albo discopolowcow a ich ''sugestie'' ze jestesmy blizej ukrainy sa zenujace. Napinaja sie ze nie przegrali u siebie w tamtym sezonie a malo co dwa razy od Wegrow nie dostali(przegrali wygrany mecz). Z tamtych zawodnikow co jechali w Opolu zostalo tylko dwoch na siedmiu. Wiec nie ma tu mowy o lataniu dziur, ale o zmianie oblicza.... mam nadzieje
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Mam nadzieje, ze tym razem sedzia wezmie ze soba okulary i bedzie w stanie dostrzec ewidentne oszustwa. Chyba, ze w Opolu przepis o wykluczeniu zawodnika, ktory dwoma kolami przejedzie krede nie obowiazuje. 
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
- tezetomaniak
- Trener
Chyba, ze w Opolu przepis o wykluczeniu zawodnika, ktory dwoma kolami przejedzie krede nie obowiazuje.
rok temu nie obowiązywał
Wiem wiem, bylem, widzialem i wlasnym oczom nie wierzylem. 
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
meesha pisze:ja w zeszlym roku taka napinke na zuzel.info strzelilem, ze do tej pory wspominaja moje slowa na forum opolskim :]
Hmmm... a to nie Speed był przypadkiem? Sięgnijmy do źródeł![]()
viewtopic.php?p=178582#p178582
no fakt, mi chodzilo o:
grzesiecek pisze:juz w Rawiczu dostalismy z amatorami, dobrze by bylo nie powtorzyc tego wyczynu w Opolu
ale o tym jakos zapomnieli i skupili sie na pol-amatorach, to najwyrazniej wieksza obelga niz amator : P
METHANOL ADVENTURE TEAM
- niespokojny
- Trener
grzesieck pisze:meesha pisze:ja w zeszlym roku taka napinke na zuzel.info strzelilem, ze do tej pory wspominaja moje slowa na forum opolskim :]
Hmmm... a to nie Speed był przypadkiem? Sięgnijmy do źródeł![]()
http://zuzel.info/viewtopic.php?p=178582#p178582
no fakt, mi chodzilo o:grzesiecek pisze:juz w Rawiczu dostalismy z amatorami, dobrze by bylo nie powtorzyc tego wyczynu w Opolu
ale o tym jakos zapomnieli i skupili sie na pol-amatorach, to najwyrazniej wieksza obelga niz amator : P
No tak. Bo polamator to tylko polowa amatora
Cz@rek pisze:Jakże sie ciesze, że w aktualnej sytułacji w ruchu lotniczym nasz skład oparty jest na polakach,bo jeszcze niezłe jaja szykują sie z docieraniem zawodników na meczeOj bedzie się działo...
Właśnie wczoraj o tym samym pomyślałem, będą miały problemy problemy inne kluby a u nas luzik.
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
- niespokojny
- Trener
a Edberg? 
...to wyjątek,a gdyby co to niedaleko jest Mistygacz 
- niespokojny
- Trener
W Opolu cenzuruja niewygodne posty
. Eh ta napinka

Proszę tu dyskutować o meczu, a nie o opolskim forum 
poniewaz doszly nas sluchy, ze Piszcz sie pospul, postanowilem przeanalizowac wyniki z zeszlego sezonu Zielińskiego jako ubieglorocznego zawodnika Opola - i co sie okazalo?
ze najlepszy mecz mial w Lublinie
ale nie w tym rzecz, na torze w Opolu jechal 3 razy:
10 K.ZIELIŃSKI 4 (d3,1,3,0) z Rawiczem
11 K.ZIELIŃSKI 10+1 (1,2*,2,3,2) z Krosnem
16 K.ZIELIŃSKI 0 (0)
z Miszkolcem
wiec jesli ktos by chcial pomyslec, ze jego znajomosc toru moze mu pomoc (tak jak ja pomyslalem) to radze sie wstrzymac
ze najlepszy mecz mial w Lublinie
ale nie w tym rzecz, na torze w Opolu jechal 3 razy:
10 K.ZIELIŃSKI 4 (d3,1,3,0) z Rawiczem
11 K.ZIELIŃSKI 10+1 (1,2*,2,3,2) z Krosnem
16 K.ZIELIŃSKI 0 (0)
wiec jesli ktos by chcial pomyslec, ze jego znajomosc toru moze mu pomoc (tak jak ja pomyslalem) to radze sie wstrzymac
moze trzeba sie wziac na powaznie za zalatwienie tego pozwolenia Hauzingerowi?
METHANOL ADVENTURE TEAM
No właśnie - co z tym Austryjakiem?
Federacja sie uwzięła czy to kwestia jakiegoś papierka?
Federacja sie uwzięła czy to kwestia jakiegoś papierka?
- tezetomaniak
- Trener
chyba sie za wczesnie znowu ponapinaliscie na Opole