Lubelski Węgiel KMŻ Lublin - Kolejarz Opole 11.VII.2010
Re: Lubelski Węgiel KMŻ Lublin - Kolejarz Opole 11.VII.2010
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Opole przyjeżdża bez Ostergaarda :
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/ ... -speedway/
Czyżby jednak Barker jechał w niedziele?
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/ ... -speedway/
Czyżby jednak Barker jechał w niedziele?
Jak awansujemy to będzie cud nad Bystrzycą!!!
Występ Piszcza to duże ryzyko. Tyle dobrego że w rezerwie jest Sweetman , więc w przypadku problemów z jazdą Piszcza mógłby wskoczyć za niego. Gorzej będzie, jeśli oprócz Piszcza, poziom z ostatniego meczu utrzyma Rempała i Baran. Wtedy może być problem z bonusem. Wtedy trzeba trzymać kciuki za Ostrów i Rawicz i nie przejmować się
Fajnie by było gdyby jednak wystartował Barker. Troche emocji na pewno by było bo coś czuję, że Anglowi nasz tor będzie bardzo pasować.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
A mnie się wydaje, że na ten moment bardziej, niż "emocji" potrzeba nam punktów...
Motor mocnyj!
Jeśli mamy się bać Opola to z czym do ludzi? Wielu pisze na tym forum, że skład mamy na połowę pierwszoligowej tabeli (Ja się z tym nie zgadzam.) Ale żeby bać się Opola?
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Tu nie chodzi o "banie się", tylko o to, że eksperymenty ze składem są w tym momencie średnio rozsądne. Mamy jasno wytyczony cel i trzeba do niego zmierzać, niezależnie od wszystkiego. A do jego osiągnięcia nie przybliży nas na pewno Barker, któremu jak mniemasz "nasz tor będzie bardzo pasować".
Motor mocnyj!
Skład to jedno, a odpowiednie przygotowanie do meczu drugie.
Ja rozumiem, ale swoje zdanie wyrażam tylko w takim temacie, że jakoś w tej sytuacji nie za bardzo zależy mi na tym, żeby drużyny przyjezdne miały w składach swoich najlepszych zawodników. O ile na początku sezonu chętnie emocjonowałem się silnie obsadzonymi biegami, o tyle teraz wolałbym się nie "emocjonować" i zobaczyć gładki marsz naszych żużlowców po 3 punkty meczowe.
Motor mocnyj!
Mam nadzieje, że spiker na bieżąco będzie nas informował jak wygląda sytuacja w równolegle rozgrywanym meczu w Ostrowie, którego wynik jest dla nas bardzo ważny...
zawsze mozesz usiasc obok kogos z netem w telefonie =]
METHANOL ADVENTURE TEAM
jerry78 pisze:Mam nadzieje, że spiker na bieżąco będzie nas informował jak wygląda sytuacja w równolegle rozgrywanym meczu w Ostrowie, którego wynik jest dla nas bardzo ważny...
Ostatnio jak dostał wyniki z innych torów to zdążył je podać z 10 minut później jak już się zmieniły. Lepiej więc liczyć na własny telefon z netem (albo laptoka
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
jerry78 pisze:Mam nadzieje, że spiker na bieżąco będzie nas informował jak wygląda sytuacja w równolegle rozgrywanym meczu w Ostrowie, którego wynik jest dla nas bardzo ważny...
Na "Lubelską Żyletę" specjalnie bym nie liczył.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
grzesieck pisze:zawsze mozesz usiasc obok kogos z netem w telefonie =]
Tu nie chodzi o mnie bo akurat mam net w telefonie, ale myślę ,że wiele innych osób wynik tamtego spotkania będzie interesował.
Tak ogólnie to nie wiem co może być dla nas interesującego w meczu w Ostrowie. Nas interesują 3 punkty z Opolem, 3 punkty z Łodzią
i 3 punkty z Rawiczem, a inni niech sobie jeżdżą jak chcą...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Oj raczej powinien nas interesować. Gdyby Łódź wygrała w Ostrowie i Ostrów wszedłby do "4-ki" to mają nad nami kolejne 2 pkt przewagi.
- kmzlublinfan
- Senior
Grunt to wygrac. Mnie nie będzie na tym meczu bo niestety pracuje
. A szkoda bo zapowiada się fajny meczyk. Ciekawe czy Piszcz pojedzie?
zanosi sie na kolejny "trening mocno punktowany"...
carpe diem!
To jakim oni składem przyjadą?
1. Ben Barker????
2. Łukasz Piecha
3. Igor Kononow
4. Michał Mitko ZZ
5. Ricky Kling
6. Marcin Piekarski
1. Ben Barker????
2. Łukasz Piecha
3. Igor Kononow
4. Michał Mitko ZZ
5. Ricky Kling
6. Marcin Piekarski
Moze Mariusz przyjedzie...
i sie pociągnie i będzie ubaw jak zwykle.
Hela pisze:To jakim oni składem przyjadą?
jakim by nie przyjechali 30 punktow bedzie im ciezko zrobic...
Ostatnio zmieniony 11 lipca 2010, o 09:23 przez bartosch, łącznie zmieniany 1 raz.
carpe diem!
bartosz a skad u Ciebie taki optymizm ? przeciez my pierwsze 6 biegow to na wyjezdzie jedziemy.
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
Opole to zespół kelnerów i ogórków (bez wywoływania kolejnej terminologicznej dyskusji) - co udowodnili w Rawiczu, poddając mecz. Można przegrać ale z twarzą. Teraz wypada się tylko modlić, żeby 1. ściagneli Barkera, bo będa straszne nudy, 2. żeby odjechali parę biegów - chociaż tyle co w Rawiczu. Szkoda, ze prawdopodobnie podłożą się Łodzi u siebie.
Ostatnio zmieniony 11 lipca 2010, o 00:23 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.
twierdzisz ze moze sie powtorzyc sytuacja z rawicza ? 
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
z Opolem wszystko jest mozliwe - po tym co zrobili w Rawiczu i dzisiaj to dla mnie pierwszy kandydat do dętki roku polskich lig żużlowych.
- tezetomaniak
- Trener
Gelo pisze:Opole to zespół kelnerów i ogórków
Opole - Lublin 51:39