Oprawa i doping na meczach
Re: Oprawa i doping na meczach
Całkowicie kulą w płot Pepe....
Torsen pisze:NieManitou pisze:Torsen mam nadzieje, ze nie poczules sie zagrozony i nie podasz mnie do prokuraturyAle grożenie śmiercią może być chyba (nie chce mi się szukać) ścigane z urzędu
Umrzesz!
r
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
login pisze: (bicie się jest zwyczajnym odruchem ludzkim), .
Pozwoliłem sobie wyabstrahować tę część Twojej wypowiedzi i się z nią u podstaw nie zgodzić. Naturalnym jest - moim zdaniem:
1) unikanie zagrożenia (wola życia i zdrowia);
2) w przypadku wystąpienia zagrożenia - ucieczka (potrzeba przetrwania);
a dopiero
3) w przypadku braku możliwości ucieczki - obrona (czyli m.in. bicie się) (konieczność przetrwania)
Chodzenie na mecze z nadzieją uczestnictwa w burdzie nie jest ani:
1) unikaniem sytuacji zagrożenia;
2) koniecznością stosowania ucieczki;
3) obroną.
Nie jest to moim zdaniem naturalne.
r
pozdrawia:
Rafał Borowski
Rafał Borowski
- tezetomaniak
- Trener
kleczes_GKM pisze:Szkoda tylko, ze malo kto wspomni np. o pomocy kibicow przy organizowaniu rocznic wybuchu Powstania Warszawskiego, czy tez licytacji koszulek, z ktorych dochod przeznaczany jest na domy dziecka, czy tez odblaskowe bluzy dla przedszkolakow, aby bezpiecznie przechodzily przez pasy, lub o wspanialym dopingu na halowym turnieju zespolow u-11
te wszystkie akcje ktore wymieniles, to pierwsza rzecz o ktorej sie mysli np: podczas stania w korku (a potem przymusowego objazdu) z powodu blokady Zygmuntowskich
DJPEPE pisze:Co to ma znaczyć?To napisał Manitou...
tak wiem, po prostu sie smieje bo Ty chyba serio napisales o tej grozbie karalnej
DJPEPE pisze:Prosiłem o MOJE posty i WYKAZANIE w nich coś niezgodnego z regulaminem, że ZOSTAŁY USUNIĘTE !
no skad Ci wezme te posty? przeciez zostaly usuniete :]
DJPEPE pisze: A tu nagle niby temat piłka nożna[kontra] żużel i reakcja ..natychmiastowa. DLACZEGO?
temat to 'oprawa i doping na meczach', kazdy srednio rozgarniety czlowiek domysli sie chyba, ze chodzi jednak o mecze zuzlowe, Ty zaczales cala dyskusje piszac niepotrzebnego posta, ze kibole Motoru zrobili dobra oprawe mlodym pilkarzom, kogo to tutaj obchodzi? masz w dziale Inne temat Footbal w Europie i na swiecie, zapraszam tam, tu ta cala Twoja wymiana zdan z Johcisem byla na poziomie 2 klasy podstawowki i nie kazdy mial ochote czytac, ze chodzisz na pilkarski Motor od lat 60-tych, byles na 500 spotkaniach w Lublinie i kilkudziesieciu na wyjezdzie, bo po prostu nikogo to nie obchodzi, tak centralnie nikogo.
DJPEPE pisze:Grzesiecek, gdzie jesteś?![]()
Merytorycznie, ani słowa...???
Sorry ze nie odpisalem Ci wczoraj akurat wtedy kiedy sie tego domagales, ale wyobraz sobie, ze niektorzy ludzie maja ciekawsze rzeczy do roboty niz siedzenie na forum i napieprzanie w F5 w nadziei, ze pojawil sie nowy post w super ciekawej dyskusji czy tez chodzenie codziennie rano na stadion i krecenie zajebiscie fajnych i interesujacych filmikow, na ktorych mozna obejrzec brame, chodnik, schody i snieg na trybunach.
DJPEPE pisze:Czekam na odpowiedź...albo przywrócenie postów. Czego się obawiacie?moderatorzy?
p.s. Mam kilka odpowiedzi[uwag]na PW o waszej pracy. Chcecie je poznać? Czy czekamy kilka dni, aż ''sprawa'' przyschnie?
Gawrzyk, Meesha, Speedway, Jas, chcecie poznac tresc tych PW? czy boicie sie, ze bedzie afera i wolicie poczekac az 'sprawa przyschnie'?
DJPEPE pisze:Polska ''metoda'', czy radio ''Erewań''?
<sciana>
DJPEPE pisze:Już jest ponad 100 wejść na oglądanie moich filmików, a będzie ponad 200. Tak więc przy okazji kibice czytają moje komentarze, a odpowiedzi ...nie ma. Panowie moderatorzy, ośmieszacie się?
nie odpowiem na to, bo nie rozumiem, przykro mi, Twoj ...dorosly styl ...pisania (olaboga) bywa troche ...niezrozumialy i naprawde nie wiem ...co maja do ...calej tej dyskusji Twoje ...SUPERANCKIE zblizenia ...tabliczki z napisem 'Sektor ...Gości'?
DJPEPE pisze:Forumowicze ocenią...jeżeli zdążą przeczytać niezależne inne posty..ŻENADA...
z tego co zauwazylem to forumowicze juz ocenili, chyba niestety polegles
METHANOL ADVENTURE TEAM
Gawrzyk, Meesha, Speedway, Jas, chcecie poznac tresc tych PW? czy boicie sie, ze bedzie afera i wolicie poczekac az 'sprawa przyschnie'?
Zasadniczo, dawno nie było żadnej afery na forum więc może by tak coś rozkręcić
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Gawrzyk zjechales do modow
I tylko tylu ich jest
A sting 
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
- niespokojny
- Trener
grzesieck chcialem Ci pogratulowac, respect!
. Wielki szacun za trafne podsumowanie. Przyokazji sie posmialem
ale to juz ma mniejsze znaczenie
. Dj. Prawda jest taka ze przypominasz w tym momencie bylego posla Rokite ktory to krzyczal w samolocie po ratunek bo go niemcy bili...
A mi sie podabalo zblizenie schodow, kazdy ze stopni moglem zobaczyc z bliska. Nie wiedzialem ze moga byc takie ciekawe. Zeby nie bylo ze nie docenial staran kolegi to powiem ze pomysl byl nawet dobry, ale z wykonaniem niestety duzo gorzej..
grzesieck pisze:co maja do ...calej tej dyskusji Twoje ...SUPERANCKIE zblizenia ...tabliczki z napisem 'Sektor ...Gości'?
A mi sie podabalo zblizenie schodow, kazdy ze stopni moglem zobaczyc z bliska. Nie wiedzialem ze moga byc takie ciekawe. Zeby nie bylo ze nie docenial staran kolegi to powiem ze pomysl byl nawet dobry, ale z wykonaniem niestety duzo gorzej..
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
- Egon
- Zawodowiec
Nie no bez przesady..co mialo Discovery przyjechac i dokument nakrecic? Na filmie jest co trzeba..poza tym kazdy wie o czym beda wstawki wiec jesli nie pasuje, to ogladac przeciez nie trzeba. Mozna sie przejsc na stadion, albo czytac SyFy. No ale..to chyba nie watek "Stadion"
wiec spodziewam sie, ze konsekwencje napisania postu o takiej tresci poniose dotkliwe.. 
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
sadychor pisze:Gawrzyk zjechales do modow![]()
I tylko tylu ich jest
A sting
Jak mi wywalilo konto to juz mi Shack nie dal uprawnien
Czas na zmiany :]
Czy Lubelscy Kibice szykują jakąś szczegulną oprawę na najblizszy mecz?
Mam nadzieję że będzie bardzo fajnie
a jeszcze milej będzie jak wygramy!
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
a może jednak szczególną ?piker pisze:szczegulną
Pierwszy post od wielu tygodni NAPRAWDE na temat, a Wy od razu próbujecie chłopaka zniechecic... 
Najmocniej Przepraszam
a tak wogóle to kariery żużlowej kariery nie zaczynal bym w wieku 29 lat.
- Egon
- Zawodowiec
piker pytasz o mecz w Krosnie?
czy najblizszy mecz w naszym koloseum? 
Motor! Motor! Tylko Motor!
sting126 pisze:sadychor pisze:Gawrzyk zjechales do modow![]()
I tylko tylu ich jest
A sting
Jak mi wywalilo konto to juz mi Shack nie dal uprawnien
Shack, bądź człowiekiem ! Sting został podwójne skrzywdzony
Nie jestem w temacie, ale widzę, że wesoło na forum się zrobiło
DJPEPE, dzięki za filmiki ze stadionu, choć jak widać wszystko zmienia się tam jak w kalejdoskopie. Widać u Ciebie najwyraźniej głód żużla
Piker najwidoczniej podobał Ci się muzyczny akcent z Koziołka Matołka z ubiegłego sezonu
grzesieck pisze:DJPEPE pisze:Co to ma znaczyć?To napisał Manitou...
tak wiem, po prostu sie smieje bo Ty chyba serio napisales o tej grozbie karalnejDJPEPE pisze:Prosiłem o MOJE posty i WYKAZANIE w nich coś niezgodnego z regulaminem, że ZOSTAŁY USUNIĘTE !
no skad Ci wezme te posty? przeciez zostaly usuniete :]DJPEPE pisze: A tu nagle niby temat piłka nożna[kontra] żużel i reakcja ..natychmiastowa. DLACZEGO?
temat to 'oprawa i doping na meczach', kazdy srednio rozgarniety czlowiek domysli sie chyba, ze chodzi jednak o mecze zuzlowe, Ty zaczales cala dyskusje piszac niepotrzebnego posta, ze kibole Motoru zrobili dobra oprawe mlodym pilkarzom, kogo to tutaj obchodzi? masz w dziale Inne temat Footbal w Europie i na swiecie, zapraszam tam, tu ta cala Twoja wymiana zdan z Johcisem byla na poziomie 2 klasy podstawowki i nie kazdy mial ochote czytac, ze chodzisz na pilkarski Motor od lat 60-tych, byles na 500 spotkaniach w Lublinie i kilkudziesieciu na wyjezdzie, bo po prostu nikogo to nie obchodzi, tak centralnie nikogo.DJPEPE pisze:Grzesiecek, gdzie jesteś?![]()
Merytorycznie, ani słowa...???
Sorry ze nie odpisalem Ci wczoraj akurat wtedy kiedy sie tego domagales, ale wyobraz sobie, ze niektorzy ludzie maja ciekawsze rzeczy do roboty niz siedzenie na forum i napieprzanie w F5 w nadziei, ze pojawil sie nowy post w super ciekawej dyskusji czy tez chodzenie codziennie rano na stadion i krecenie zajebiscie fajnych i interesujacych filmikow, na ktorych mozna obejrzec brame, chodnik, schody i snieg na trybunach.DJPEPE pisze:Czekam na odpowiedź...albo przywrócenie postów. Czego się obawiacie?moderatorzy?
p.s. Mam kilka odpowiedzi[uwag]na PW o waszej pracy. Chcecie je poznać? Czy czekamy kilka dni, aż ''sprawa'' przyschnie?
Gawrzyk, Meesha, Speedway, Jas, chcecie poznac tresc tych PW? czy boicie sie, ze bedzie afera i wolicie poczekac az 'sprawa przyschnie'?DJPEPE pisze:Polska ''metoda'', czy radio ''Erewań''?
<sciana>DJPEPE pisze:Już jest ponad 100 wejść na oglądanie moich filmików, a będzie ponad 200. Tak więc przy okazji kibice czytają moje komentarze, a odpowiedzi ...nie ma. Panowie moderatorzy, ośmieszacie się?
nie odpowiem na to, bo nie rozumiem, przykro mi, Twoj ...dorosly styl ...pisania (olaboga) bywa troche ...niezrozumialy i naprawde nie wiem ...co maja do ...calej tej dyskusji Twoje ...SUPERANCKIE zblizenia ...tabliczki z napisem 'Sektor ...Gości'?DJPEPE pisze:Forumowicze ocenią...jeżeli zdążą przeczytać niezależne inne posty..ŻENADA...
z tego co zauwazylem to forumowicze juz ocenili, chyba niestety polegles
Kolego!
Miałem nie pisać, ale widzę, że zamiast obiektywnie odpowiedzieć - sączysz jad. Skąd u ciebie tyle zawiści? Ale do rzeczy...
1. ...nie obrażaj forumowiczów ciągłym pisaniem, kogo to obchodzi...Skoro ktoś zarzuca mi, iż mecze Motoru znam z...gazet, to mu odpowiedziałem[szkoda,że nie na pw] i tyle...A więc skoro pytał, to go to widać ...interesuje
2. ...nie obrażaj forumowiczów ..bo
jak widać interesuje ich wiele..skoro o to pytają, a potem jest ponad 200 wyświetleńgizmo pisze:A mogłbys powiedziec ktore z tych rzeczy podanych w reportazu pare miesiecy temu są juz zrealizowane?
w reportażu napisano ze będzie wyremontowane:
[*]ogrodzenie z dwóch stron - OK
[*] ogrodzenie na sektorze gości -
[*] nowa siatka miedzy sektorami -
[*] kamery -
[*] wejście na stadion + obrotowe bramki -
[*] wyremontowanie 5 kas - OK
[*] krzesełka sektor gości
[*] toaleta - OK
[*] kostka brukowa -
ja oznaczyłem te 3 ktore wiem ze juz raczej na pewno są ukonczone. pozdrawiam.
3. ..nie udawaj głupiego...usunąłeś posty, a potem piszesz/cynicznie/, jak mogę je przywrócić? Miałeś czas usunąć, nie miałeś czasu odpowiedzieć? Nie masz czasu siedzieć na forum, to skąd znałeś treść moich postów? Gdzie tu logika? Prosiłem o UZASADNIENIE/regulaminowe/ usunięcia postów.OK! Teraz już wiem - napisałem nie na temat i to coś, co kogoś g... interesuje. Czy jeżeli ja napiszę, że czyjaś dyskusja mnie ''centralnie'' nie obchodzi to usuniesz te posty? Wystarczyło napisać jedno zdanie uzasadnienia i ..byłoby po sprawie. A po co teraz analizujesz moje posty? Co mają wspólnego filmiki z działu ''Stadion'' z USUNIĘCIEM postów z działu ''Oprawa..''?
4. Przepraszam wszystkich oglądających filmiki , że nie jestem wybitnym reżyserem - filmowcem - kamerzystą...i nie umiem nakręcić arcydzieła o lubelskim stadionie [patrz punkt 2], np. o kostce brukowej lub krzesełkach w sektorze gości...Ciekawe, czy będę się musiał tłumaczyć, np. jak pojadę na zawody do Piły i zrobię zbliżenie twarzy Śwista [podczas prezentacji]
5. Aha, przepraszam ...za dorosły styl pisania. Cóż wskazówek czasu się nie cofnie, a błędów stylistycznych, ortograficznych masz masę w innych postach. Poprawiaj
6. Twoja interwencja przypomniała mi działanie PRL-owskiej cenzury...obrzydlistwo.
p.s. Do Bożeny ! Poczekam z odpowiedzią na Twoje pytanie, aż pojawi się kilka [no właśnie, ile...] postów na ten temat, bo znowu zostaną usunięte z ww. uzasadnieniem. A przede wszystkim ktoś z klubu powinien mnie o to poprosić.A jak na razie cisza...
p.s. Bardzo proszę nie odpisuj na tego posta, ''bo nie chce mi się z Tobą gadać''[ jak mawiał klasyk], a na pewno nie przy użyciu takich słów, np. poziom 2 klasy, zajeb...., superanckie, napieprzanie...itd. To - rzeczywiście - naprawdę nie mój poziom wykształcenia, kultury i dyskusji.
Pozdrawiam - ''średnio rozgarnięty człowiek''.
Oczywiście że o mecz w Krośnie
.A tak pozatym to nic nie wiadomo w sprawie treningów na naszym torze?I jaki stan jest w tej chwili?
Pepe zaloz moze zwiazek zawodowy albo chociaz kombatancki na zuzel.info 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Ponad 4 tys.[przy mojej albo, np. Pikera ilości] postów [to, kto tu jest - kombatantem?
] i każdy taki mądry.
, i na temat.. Gratuluję poczucia humoru, ale cię przebiję w żartach.
Potrzeba 10 członków - zapisuj się
A ukryty
cel mojego postu jest taki - odezwie się jeszcze 9 osób i czujny
moderator - ze względu na temat ''Oprawa i doping na meczach'' wyrzuci całą tę paplaninę łącznie z twoim postem, czego ci serdecznie życzę
, bo to ty zacząłeś.
p.s. A może już należę do Metanol-a?
A ty załóż Związek Wyszydzających Innych Uczestników Forum

A ukryty
p.s. A może już należę do Metanol-a?
Są jakieś plany co do oprawy meczu z Rawiczem? Jakieś race, serpentyny? Czy każdy na własną rękę? 
ja mam z 10 serpentyn w domu, moze cos ze sklepu jeszcze wezme zeby bylo kilka wiecej
ale to na wlasny uzytek.
Pozdrawiam
Ja pociąłem dwie gazety z mediamarkt. Tak więc połączonymi siłami damy radę
Myślę, że siła zwierzchnia byłego FK inaczej stałej grupy wyjazdowej, coś tam wymyśli
Myślę, że siła zwierzchnia byłego FK inaczej stałej grupy wyjazdowej, coś tam wymyśli
oczarujemy te powiedzmy 7 tysiecy (LOL) osób dwoma gazetami i 10 serpentynami

Pozdrawiam