Sebastian Trumiński

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
wojteko
Senior

Re: Sebastian Trumiński

#126 Postautor: wojteko » 23 sierpnia 2007, o 11:37

kdsz pisze:Dziwne, że jeszcze nie pojawił się Wojteko ze swoim "powiedz mu to prosto w twarz" ;)

jestem bezsilny w obliczu tego incydentu :cry: a w zasadzie to nie ja zrobilem ten smrod, wiec darujcie sobie swiechtanie moim nick'iem na forum :(
Myślę, że wszyscy, którzy mieli na to ochotę, wyrazili swoje zdanie na temat żenującej postawy Sebastiana, ale naprawdę teksty "idiota", "frajer" itd. na forum publicznym to trochę przesada.

jest mi bardzo przykro z tego powodu ze padaja takie obelgi w jego kierunku publicznie, lecz teraz to ja niemoge juz nic wiecej na to poradzic :cry: zaluje ze niebylo mnie w Grudziadzu, bo wyrwal bym chyba zawleczke awaryjnej blokady zaplonu, tak jak wspomnial DonKamizi.

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#127 Postautor: kdsz » 23 sierpnia 2007, o 11:46

wojteko pisze:jestem bezsilny w obliczu tego incydentu :cry: a w zasadzie to nie ja zrobilem ten smrod, wiec darujcie sobie swiechtanie moim nick'iem na forum :(
Głupi żart z mojej strony. Przepraszam
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

wojteko
Senior

#128 Postautor: wojteko » 23 sierpnia 2007, o 11:56

rozumiem doskonale frustracje userow forum lecz jeszcze raz podkreslam ze to nie Ja bylem sprawca, jestem poprostu przyjacielem Sebka ktorym zostane dalej (tak mysle), ale to z innych powodow jak speedway.

P.S kdsz spoko. Pozdrawiam

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#129 Postautor: kilar » 24 sierpnia 2007, o 12:20

dobrze, ze w tym sezonie nie bede musial juz go ogladac.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#130 Postautor: Cooper » 24 sierpnia 2007, o 12:34

kilar pisze:dobrze, ze w tym sezonie nie bede musial juz go ogladac.

Jak wygramy w Grudzioncu to juz nikogo nie bedziesz musial ogladac 8)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#131 Postautor: Erwin » 24 sierpnia 2007, o 12:47

Pokemon pisze:Czy Sebastian jest skończony sportowo? Nie sądzę. Zawodnik ma potencjał, ale nie ma sprzętu, tak jak nie mają go inni nasi zawodnicy, tylko oni głośno o tym nie mówią.

A skąd masz pewność, że przy odpowiednim sprzęcie robiłby punkty ? Przecież gość jest zawodowcem i to on i tylko on odpowiada za swoje motory. Sprzęt to połowa sukcesu w speedway'u, a jeżeli zawodnik nie potrafi się odpowiednio przygotować w tej kwestii to wozi ogony. Natomiast towarzysz Trumiński jak pamiętam narzekał jak zaczynał przygodę z żużlem, do dzisiaj nic się nie zmieniło. Czas dać sobie spokój.

Kasieńka

#132 Postautor: Kasieńka » 26 sierpnia 2007, o 23:51

Chciałabym zauważyć,że całą wina za mecz z ubiegłego tygodnia spadła na Sebę.Ok wcale nie mówię,że On jest nie winny,bo zrobił jak zrobił każdy to wie.Został ukarany za to.Tylko może należałoby się również zastanowić dlaczego nie było jokera???Kto tu namieszał...Teraz jest temat Sebastiana,co przysłoniło jokera.Gdyby był joker np.w biegu9???
P.S.Ciekawe czy za dzisiejszy mecz zostanie ktoś pociągnięty do odpowiedzialności??!!!Szczerze mówiąc wątpię w to...

go!
Trener

#134 Postautor: go! » 27 sierpnia 2007, o 10:02

Gawrzyk pisze:pytam szczerze bo nie wiem o co chodzi?

Chodzi o to ze wodka podobno tansza w Reykjaviku niz w Dublinie a zarabia sie wiecej. Duzo wiecej. Prawda to? I po jakiemu oni tam mowia?

wojteko
Senior

#135 Postautor: wojteko » 27 sierpnia 2007, o 10:38

Gawrzyk pisze:a za co i kto?
pytam szczerze bo nie wiem o co chodzi?

harry w innym temacie pisze:Gawrzyk z Islandii lepiej czyta mecz niż niektórzy z Lublina.Przykre.

:? :( :( :(

harry
Trener

#136 Postautor: harry » 27 sierpnia 2007, o 11:26

Panowie spokojnie!Nie zrozumieliście Kasieńki bo na pewno tak jak ja macie zbyt niski iloraz inteligencji.
Jej chodziło o to, żeby pociągnąć do odpowiedzialności za brak na meczu jej idola Mariusza, z którym w składzie mecz wygralibyśmy w cuglach.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#137 Postautor: Cooper » 27 sierpnia 2007, o 11:31

halo, halo, to Franek jest jeszcze kogos innego idolem? 8)

:D

Ge(L)o
Trener

#138 Postautor: Ge(L)o » 27 sierpnia 2007, o 11:53

harry pisze:Panowie spokojnie!Nie zrozumieliście Kasieńki bo na pewno tak jak ja macie zbyt niski iloraz inteligencji.
Jej chodziło o to, żeby pociągnąć do odpowiedzialności za brak na meczu jej idola Mariusza, z którym w składzie mecz wygralibyśmy w cuglach.

Jak sam napisałeś, tydzień temu tak właśnie by było :lol:

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#139 Postautor: tezetomaniak » 27 sierpnia 2007, o 12:07

to było tydzien temu ;]

Kasieńka

#140 Postautor: Kasieńka » 27 sierpnia 2007, o 16:35

harry pisze:Panowie spokojnie!Nie zrozumieliście Kasieńki bo na pewno tak jak ja macie zbyt niski iloraz inteligencji.

Harry świetnie odwracasz od siebie uwagę.Nie chodziło mi wcale o brak Mariusza,tylko o brak 2 zawodników na meczu czaisz?To przez Ciebie walczymy o 7 miejsce w 1 lidze...
Ostatnio zmieniony 27 sierpnia 2007, o 16:44 przez Kasieńka, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#141 Postautor: kdsz » 27 sierpnia 2007, o 16:38

Cóż, trochę się pospieszyłaś z tymi barażami (czy barażaszami jak napisałaś), ale mam nadzieję, że Twoje słowa będą prorocze i rzeczywiście w barażach się znajdziemy

Cooper pisze:halo, halo, to Franek jest jeszcze kogos innego idolem? 8)
Dziwne, nie ;) Mnie też trudno w to uwierzyć.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#142 Postautor: Cooper » 27 sierpnia 2007, o 16:39

No kurde, poczulem sie zagrozony 8)

Awatar użytkownika
czaszka
Junior

#144 Postautor: czaszka » 27 sierpnia 2007, o 22:36

Gawrzyk pisze:Nie wiem ile sie zarabia w Dublinie..

Zarabia sie całkiem przyzwoicie 8) Minimalna stawka tutaj to chyba 8,65 E, ale można wydoić sporo więcej :) A możesz powiedzieć jaka jest minimalna stwaka za h w Islandii?

Koniec OT

harry
Trener

#146 Postautor: harry » 27 sierpnia 2007, o 23:07

Kasieńka pisze:

Harry świetnie odwracasz od siebie uwagę.Nie chodziło mi wcale o brak Mariusza,tylko o brak 2 zawodników na meczu czaisz?To przez Ciebie walczymy o 7 miejsce w 1 lidze...

No tak geniuszko inteligencji! A ile punktów miało zrobić tych dwóch zawodników żeby wygrać mecz??? To podpowiem Ci (bo dla tak inteligentnych osób takie sprawy mogą być za proste). Musieliby zrobić po 10 punktów. Mariusz i Keneth Hansen??????? Kiedy nasi najlepsi zawodnicy, którym oni do piet nie urastają zrobili 9 i 7???? Po co się tak kompromitujesz?
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Kasieńka

#147 Postautor: Kasieńka » 28 sierpnia 2007, o 11:06

harry pisze:
Kasieńka pisze:

No tak geniuszko inteligencji! A ile punktów miało zrobić tych dwóch zawodników żeby wygrać mecz??? To podpowiem Ci (bo dla tak inteligentnych osób takie sprawy mogą być za proste). Musieliby zrobić po 10 punktów. Mariusz i Keneth Hansen??????? Kiedy nasi najlepsi zawodnicy, którym oni do piet nie urastają zrobili 9 i 7???? Po co się tak kompromitujesz?

To Ty się kompromitujesz ''prowadząc'' ten klub...

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#148 Postautor: _piotrusss » 28 sierpnia 2007, o 12:00

Kasieńka pisze: To Ty się kompromitujesz ''prowadząc'' ten klub...

Nie ma to jak siła argumentu...
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

go!
Trener

#149 Postautor: go! » 28 sierpnia 2007, o 12:55

Gawrzyk pisze:wodka w Rey, w przeliczeniu na PLN-jakieś 220 zł. Nie wiem ile sie zarabia w Dublinie. Ale to wszystko zalezy gdzie pracujesz, na jakim stanowisku itp. A mówią po islandzku co brzmi jak szczekanie psów. Nie trafiłem jeszcze Islandczyka ktory nie mówi po angielsku...

Z woda to troche przegieli.. tu sie w 100 zl miescimy.
No ale na Islandii ponoc mozna bez problemu 18 E/h zarobic, tyle ze pewnie przy rybach, bo tam chyba nic nie ma innego :)
Sorry za OT

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#150 Postautor: tezetomaniak » 28 sierpnia 2007, o 13:25

Kasieńka pisze: To Ty się kompromitujesz ''prowadząc'' ten klub...

zostań prezesem, pokaż że umiesz i sie nie skompromitujesz :lol: :lol: :lol: