Peter Karlsson
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Peter jest w znakomitej formie. Juz dzis warto pomyslec o przedłużeniu kontraktu na przyszły rok. Chyba że panowie z centrali wprowadzą znowu zakaz startu zawodników z GP a Peter awansuje. A z taką dyspozycją nie powinien mieć problemów. Zobacz Śledziu jak powinien być przygotowany zawodnik i nawet w Anglii nie jezdzi.
Gelo pisze:Peter jest w znakomitej formie. Juz dzis warto pomyslec o przedłużeniu kontraktu na przyszły rok. Chyba że panowie z centrali wprowadzą znowu zakaz startu zawodników z GP a Peter awansuje. A z taką dyspozycją nie powinien mieć problemów. Zobacz Śledziu jak powinien być przygotowany zawodnik i nawet w Anglii nie jezdzi.
dziś Peter przechodził samego siebie
Gelo pisze:Peter jest w znakomitej formie. Juz dzis warto pomyslec o przedłużeniu kontraktu na przyszły rok. Chyba że panowie z centrali wprowadzą znowu zakaz startu zawodników z GP a Peter awansuje. A z taką dyspozycją nie powinien mieć problemów. Zobacz Śledziu jak powinien być przygotowany zawodnik i nawet w Anglii nie jezdzi.
Mam nadzieję, że tak się nie stanie, ale wątpię, żeby ktoś zrobił nam ten prezent i zmienił ten idiotyczny przepis. Szkoda, ale obawiam się, że Peter będzie w przyszłym roku cieszył swoją jazdą kibiców z innego miasta.
Jakby reszta naszych zawodników się postarała, Piszcz wrócił w dobrej formie a Jeleń pokazał się z lepszej strony (jak ostatnio) to kto wie, może te baraże jeszcze nie są stracone. Niestety, za dużo tego gdybania
Gawrzyk napisał po meczu z Rzeszowem:
Peter Karlsson - miałem go za super gościa. Dał raz dupy w Grudziadzu, dzis jechał jak ostatni patafian. Do niego można mieć tym wieksze pretensje. Krolewiczowi nie chciało się wyjechać nawet na probe toru. Nie pomogly ponaglenia dzialaczy, i prosby zeby sprobowal bo przeciez tor zmienił sie od ostatniego meczu....Jak widac miał to gdzieś.
Wielki Gawrzyku znawco czarnego sportu, zawodników i zarazem ich oczerniaczu!!! Uprzejmię Cię informuję że ów "PATAFIAN" poprowadził wczoraj drużynę Szwecji do złotego medalu w DPŚ. Następnym razem zastanów się co napiszesz zwłaszcza że jesteś administratorem i przedewszystkim że czytają to kibice z całej Polski. I to jak narazie nie Peter tylko Ty dałeś d...

Peter Karlsson - miałem go za super gościa. Dał raz dupy w Grudziadzu, dzis jechał jak ostatni patafian. Do niego można mieć tym wieksze pretensje. Krolewiczowi nie chciało się wyjechać nawet na probe toru. Nie pomogly ponaglenia dzialaczy, i prosby zeby sprobowal bo przeciez tor zmienił sie od ostatniego meczu....Jak widac miał to gdzieś.
Wielki Gawrzyku znawco czarnego sportu, zawodników i zarazem ich oczerniaczu!!! Uprzejmię Cię informuję że ów "PATAFIAN" poprowadził wczoraj drużynę Szwecji do złotego medalu w DPŚ. Następnym razem zastanów się co napiszesz zwłaszcza że jesteś administratorem i przedewszystkim że czytają to kibice z całej Polski. I to jak narazie nie Peter tylko Ty dałeś d...
-
Piotrbaz
Krzyś pisze:Lekcji czytania nie potrzebuję bo jak narazie młody człowieku mam wiecej klas skończonych od Ciebie. Oczywiście krytyka jest dozwolona ale czy aż w takim wydaniu. Peter jakby miał to przetłumaczone to ręki by Ci juz nie podał...
o krzychu jestes w koncu, co tam u dario ? opalil sie troche chociaz ?
Shack pisze:Krzyś pisze:Lekcji czytania nie potrzebuję bo jak narazie młody człowieku mam wiecej klas skończonych od Ciebie. Oczywiście krytyka jest dozwolona ale czy aż w takim wydaniu. Peter jakby miał to przetłumaczone to ręki by Ci juz nie podał...
o krzychu jestes w koncu, co tam u dario ? opalil sie troche chociaz ?
Wiesz kolego gówno mnie obchodzi co Śledź robi, gdzie jest i co z nim dalej bedzie...I co z tego że nie było go w Gdańsku? Wielki dramat? Powtarzam ze mi to zwisa...Ze Śledziem czy bez jak mamy sobie poradzić to i tak sobie damy radę.
P.s
Swojego zdania nie zmienię - szacunek się należy zwłaszcza że nic mi on nie zrobił. Ale może to kiedyś zrozumiecie żółtodzioby...
Swojego zdania nie zmienię - szacunek się należy zwłaszcza że nic mi on nie zrobił. Ale może to kiedyś zrozumiecie żółtodzioby
Jeżeli nic Ci nie zrobił to widocznie nie jesteś kibicem TŻu, bo nam kibicom zrobił i to bardzo dużo.Szacunek i Śledź... hmm... To chyba dwa najbardziej przeciwstawne słowa na świecie
Jedno jest pewne że w przyszłym sezonie trzeba bardziej rozważnie podchodzić do transferów bo jak tak dalej pójdzie to Siwek i społka bedą dzwonić po Stenkach i Głogowskich czy niechcieliby wznowić kariery...
P.s.
Od samego początku uważałem że zamiast pakować w Ś.P. Dadosa i Śledzia, trzeba było wyłożyć kasiorkę na jakiś dobrze zapowiadających się młodych zawodników. Ale to już musztarda po objedzie....
P.s.
Od samego początku uważałem że zamiast pakować w Ś.P. Dadosa i Śledzia, trzeba było wyłożyć kasiorkę na jakiś dobrze zapowiadających się młodych zawodników. Ale to już musztarda po objedzie....
KrzyÅ› pisze:
Wiesz kolego gówno mnie obchodzi co Śledź robi, gdzie jest i co z nim dalej bedzie...I co z tego że nie było go w Gdańsku? Wielki dramat?
mnie natomiast to bardzo obchodzi, bo jakby nie patrzec, Dariusz Åš. wciaz jeszcze jest zawodnikiem klubu, ktoremu kibicuje i z ktorym sie utozsamiam.
i nie ma sie co oszukiwac, ze w ciagu ostatnich kilku tygodni tenze jegomosc ordynarnie naplul mi w twarz swoim postepowaniem.
moze Ty to lubisz i kreca Cie takie akcje.
mnie nie.
(a co do szacunku - ZERO SZACUNKU za to co pokazuje Sledz w tym roku)
Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.
http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl
Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
-
radzio_
ludziska dajmy sobie spokoj juz z pisaniem o smierdzącej rybie, juz i tak duzo narobił i chyba wystarczy, jedni go bronią (CI z poczuciem humoru
) a inni.........
jedno jest praktycznie do przewidzenia baraży nie bedzie i KARLSSONA w przyszlym sezonie tez nie
zabiorÄ… go nam tak samo jak LEE chyba ze
po co gdybać
-
Perro Verde
Peter spisał się świetnie w SWC. Wyglądało na to, jakby na tą imprezę przygtowywał się w tym sezonie szczególnie. Wygrał w najważniejszym momencie bieg, zapewniając zwycięstwo Szwecji. "Rudy" przy Peterze wypadł dość blado. Po takich zawodach kilka klubów będzie chciało mieć Szweda u siebie. Oby udało się go zatrzymać, choć na przeszkodzie może stanąć ponownie GKSŻ. Tak samo jak w przypadku Richardsona.
Jutro Peter startuje w finale eliminacji do przyszłorocznego GP. Tylko 2 miejsca premiowane awansem. Ale wierzę, że Peter w obecnej formie poradzi sobie i awans do GP wywalczy.
Tylko, jeżeli tak się stanie i nie zmienią się przepisy dotyczące startu obcokrajowców w I lidze to pewnie już Petera w przyszłym sezonie w naszych barwach nie zobaczymy
Mimo wszystko trzymam kciuki za Karlssona jak również startujących w tej imprezie Polaków!!!
Tylko, jeżeli tak się stanie i nie zmienią się przepisy dotyczące startu obcokrajowców w I lidze to pewnie już Petera w przyszłym sezonie w naszych barwach nie zobaczymy
Mimo wszystko trzymam kciuki za Karlssona jak również startujących w tej imprezie Polaków!!!