Daniel Jeleniewski
Re: Daniel Jeleniewski
W jaki sposób dzielisz zawodników na: ekstraligowych, pierwszoligowych i drugoligowych? Jakieś konkretne kryteria? Widziałem jak Daniel przywoził już i Nickiego, Grega, Golloba i innych wydaje się extraligowców... Fakt, że zdarza mu się przegrywać z troszkę mniej utytułowanymi zawodnikami, ale nie nazwałbym go pierwszoligowcem. Tak dla przykładu weźmy jego kolegę z drużyny - Nichollsa. Jak jego nazwiesz? Drugoligowiec? Przecież to uczestnik GP!!!
Davv pisze: Tak dla przykładu weźmy jego kolegę z drużyny - Nichollsa. Jak jego nazwiesz?
Angol...
METHANOL ADVENTURE TEAM
O to to to.....

Davv pisze:W jaki sposób dzielisz zawodników na: ekstraligowych, pierwszoligowych i drugoligowych?
Dziele wedlug sportowej klasy, umiejetnosci i osiagniec na torze. Oczywiscie podzial bardzo umowny i subiektywny, wiec normalne, ze nie trzeba sie z nim zgadzac. Paru zawodnikow z najwyzszej ligowej polki jezdzi w I lidze, paru slabszych w ekstra, tak to juz jest.
sportową klasę mozna łatwo zweryfikować - wystarczy uważnie sledzic wyniki z kilku lat. Daniel zawsze był matadorem swojego toru - teraz akurat jest to tor wrocławski, kiedys był lubelski. Czasem - tak jak wielu żużlowcom zdarzają sie "wybryki" tak jak w finale IMPU gdzie mogl stanac na pudle. Mianownik jest jednak inny - spektakularnych sukcesow brak i perspektyw na te sukcesy brak. Dodam jeszcze - gdy trzeba naprawde wziac na siebie odpowiedzialnosc za wynik - Daniela nie ma. Dlatego Nielsen w żużlu czy Jordan w koszu są legendami swoich dyscyplin sportu. A Danielowi to nie grozi.
Gelu kazdy ma swoje zdanie i niech przy nim zostanie. To czy pokonanie Hampela, Kasprzaka czy Adamsa w kluczowym momencie wczorajszego meczu jest dla Ciebie potwierdzeniem Twojej teorii czy moze wypadkiem przy pracy nic nie zmieni. I tak jak ja nie zamierzam dluzej ciagnac watku Karlssona tak Ciebie prosze zebys nie wypowiadal sie na temat Daniela - dla zdrowej atmosfery. Mnie i kilku innych osob jazda Petera nie interesuje w najmniejszym stopniu, Ciebie to co robi Jelen rowniez, wiec proponuje skonczyc...
papi pisze:Gelu kazdy ma swoje zdanie i niech przy nim zostanie. To czy pokonanie Hampela, Kasprzaka czy Adamsa w kluczowym momencie wczorajszego meczu jest dla Ciebie potwierdzeniem Twojej teorii czy moze wypadkiem przy pracy nic nie zmieni. I tak jak ja nie zamierzam dluzej ciagnac watku Karlssona tak Ciebie prosze zebys nie wypowiadal sie na temat Daniela - dla zdrowej atmosfery. Mnie i kilku innych osob jazda Petera nie interesuje w najmniejszym stopniu, Ciebie to co robi Jelen rowniez, wiec proponuje skonczyc...
jak sam widzisz po swoim wpisie - WCZORAJSZEGO MECZU. Ja zdanie na temat Jeleniewskiego mam wypracowane odkąd ten Pan jezdzi publicznie na żuzlu. Moze tu jest ta subtelna roznica.
chodzilo mi o to, ze jednak potrafi wziac na siebie ciezar zdobywania punktow, ale jak powiedzialem - z mojej strony koniec
papi pisze:chodzilo mi o to, ze jednak potrafi wziac na siebie ciezar zdobywania punktow, ale jak powiedzialem - z mojej strony koniec
tylko ze jadac dobrze (oczywiscie u siebie) w najwazniejszym biegu przegral Wroclawiowi dwa mecze - to tylko tyle. Mówmy o faktach.
Faktem jest też, że Jeleniewski jest pierwszym od bardzo dawna lubelskim zawodnikiem, który ma podstawowe miejsce w składzie ekstraligowej drużyny i potrafi wygrać z najlepszymi zawodnikami na świecie.
-
Speedway Fan
- Senior
a ja myslalem, ze w meczu jezdzi cala druzyna, a nie jeden zawodnik 
- Drabol
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Gelo pisze:papi pisze:chodzilo mi o to, ze jednak potrafi wziac na siebie ciezar zdobywania punktow, ale jak powiedzialem - z mojej strony koniec
tylko ze jadac dobrze (oczywiscie u siebie) w najwazniejszym biegu przegral Wroclawiowi dwa mecze - to tylko tyle. Mówmy o faktach.
Fakty są takie, że te dwa mecze przegrali Watt z Nichollsem a nie Jeleń.
Er det mine chrome hearts? Den prestige jeg har?
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl
Gelo pisze: Mówmy o faktach.
Zawsze mnie wkurwialo z deka Twoje uprzedzenie do Jelenia...
ALE...
Dzis ogladam ten mecz z Unibaxem i takie pytanie mi sie nasuwa..
Czy ten czlowiek wogole musi byc wyprzedzany po frajersku wylacznie, czy sam tez umie wyprzedzic kogokolwiek oprocz jakiegos Celmera, podchodzac do niego 3 razy i finalnie mijajac frajera objezdzajac go ze strachu o 20 metrow?
PS. Jest gwiazdor w TV, "wywiady, autografy..."
Miny od Tomka Golloba zakupil.. ech Daniel, Daniel
PS2. Co nie zmienia faktu ze jednak dzis Daniel dal rade, tylko oczy bola patrzec na jego "walke" na torze..
- tezetomaniak
- Trener
Jeleniewski był drugim po Crumpie zawodnikiem w ekipie Wroclawia, a mecz odbywał się na torze mistrza polski i lidera ekstraligi.
MÓWMY O FAKTACH.
MÓWMY O FAKTACH.
Czemu was w oczy pali czyjś sukces? Chłopak wybił się z tej dziury pomimo tego, że nic nie wskazywało na to, że będzie to żużlowiec na miarę Ekstraligi. Jeździ po prostu na miarę swoich możliwości, zdobywa punkty na wyjazdach, u siebie kręci koło dychy, a to, że jest lansiarzem- tego już nikt nie zmieni 
No ale jego dzisiejszy I start to parodia. Ten bieg mozna pokazywac adeptom pt "jak nie jezdzic na zuzlu" No i te "szykowanie sie" na Celmera tez niezbyt wysokich lotow. Himeryk, tego juz nikt nie zmieni. Jednakze trzeba sie cieszyc, ze chlopak jednak cos jedzie.
Oj, pierwszy start nie wyszedl, bo i I luk w Toruniu lekko zakrecony jest:) A trzeba przyznac ze wnioski Jelen wyciagnal szybciutko.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
mimo mojej stronniczości nie można nie zauważyć problemów z wyprzedzaniem, jednak ja patrze na to z drugiej strony, że jak Daniel wystrzeli z pod taśmy to (prócz kilku głupich wpadek jak 15 bieg z toruniem we wrocławiu) generalnie jest ciężki do wyprzedzenia i często tylko powiększa swoją przewagę. Jak Jędrzejak jedzie pierwszy to cały drgam ze strachu, a kiedy prowadzi Daniel - jestem spokojny 
Hans pisze:Czemu was w oczy pali czyjś sukces?
Jesli to do mnie Hans, to blad. Ja Danielowi kibicuje, zycze mu jak najlepiej. Przejmuje sie poprostu
Ale ciesze sie z jego sukcesow, tyle ze wolalbym zeby przychodzily w troche lepszym stylu. Ilosc zdobywanych punktow jest OK, tylko sposob..
No ale z drugiej strony cel uswieca srodki! Nie jest zle.
jelen ma dzis duza szanse na final tego mu zycze
no no Jelen jak dla mnie już jest w finale
)
5. Daniel Jeleniewski (Atlas Wrocław) - (3,2,3,
5. Daniel Jeleniewski (Atlas Wrocław) - (3,2,3,
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
Jelen to zawodnik wlasnego toru a poza tym z kim on tam sie sciga Gollob Protas Balinski :/

"I tak pojdziesz do piekla wszyscy pojdziecie do piekla hahahahahahah
"
Bo to są też zawodnicy własnego toru
Mają szczęście, że Dziatkowski (tfu Dziatkowiak) nie jedzie ;p
Mają szczęście, że Dziatkowski (tfu Dziatkowiak) nie jedzie ;p
i Nowaczek 
"I tak pojdziesz do piekla wszyscy pojdziecie do piekla hahahahahahah
"