TÅ» Lublin - KSÅ» Krosno - mecz o wszystko!
A ja myślałem, że JOONAS KYLMAKORPI zwany na forum Kylmkiem, Kilem Karpi itd.rob7 pisze:MARIUSZ FRANKÓW zwany na forum Frankiem, Kloszardem itd...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Muszę Cię zmartić drogi rob7, ale Mariuszek jest skladyfikowany na 36 miejscu wśród zawodników I ligi z oszałamiającą śrenią 1,524 pkt/bieg, co plasuje go na czwartym miejscu w naszej drużynie, po Kylmakorpim, Piszczu i Pietraszce
Stan po 13 kolejkach ligowych: http://przegladzuzlowy.pl/news_statysty ... 1089883027
Stan po 13 kolejkach ligowych: http://przegladzuzlowy.pl/news_statysty ... 1089883027
Ostatnio zmieniony 21 lipca 2005, o 15:51 przez kdsz, łącznie zmieniany 1 raz.
nasze szanse sÄ… troche wiÄ™ksze niż jeszcze kilka dni temu. W zwiÄ…zku z kontuzjami nie jadÄ… przecież Baran i ÅšlÄ…czka (choć nie wiem o co chodzi z Januszem, jakoÅ› w KroÅ›nie nikt sie nie kwapi żeby wytÅ‚umaczyć informacje z ostatniego newsa). Prucnal raczej nie powinien zagrażać, Åšpiewanek podobno ma duże klopoty sprzÄ™towe, a w obliczu kontuji startować muszÄ… Szmid i Golonka, którzy mocnymi punktami racej nie sÄ…. KroÅ›nianie zachwycajÄ… siÄ™ Åukaszewiczem, widzialem jego statystyki i z nóg mnie nie zwalily
nie wydaje mi się żeby był w stanie zrobić 10 punktów
Na pewno największe zagrożenie to Wilk i Ferjan, ale czy we 2-óch zdobędą około 30 punktów i zapewnią drużynie awans do play-off 
baran faktycznie cieniutko poza tym jak donosi strona ksz troche sie porysowal wczoraj
http://members.lycos.co.uk/ksz/news.php?id=238
http://members.lycos.co.uk/ksz/news.php?id=238
Gawrzyk pisze:Jak to możliwe że Ślączka ma wrócić na tor za trzy tygodnie a startował wczoraj na Węgrzech ?
Dobre pytanie
Nawet wczoraj sam Jarosław S. twierdził że nie trenował cały tydzień i pewnie nie pojedzie
w dzisiejszym meczu.Choć ja sam uważałem że mimo wszystko pewnie sie pojawi,za duża
stawka tych zawodów.
W zeszłym roku o tej porze walczyliśmy o to aby zająć drugie miejsce dające baraże. W tym roku walczymy o to aby drugiego (od końca) miejsca nie zająć i uchronić się przed barażami.
Jak przystało na prawdziwego kibica naszej drużyny wierze że tak jak przed rokiem wyszliśmy z tego obronną ręką tak i w tym roku będzie wszystko po naszej myśli.
Do boju TÅ»-cie
Jak przystało na prawdziwego kibica naszej drużyny wierze że tak jak przed rokiem wyszliśmy z tego obronną ręką tak i w tym roku będzie wszystko po naszej myśli.
Do boju TÅ»-cie
nie podoba mi się ta sytuacja ze Ślączką. Wczoraj po przeczytaniu newsa bardzo się zdziwiłem i obawiam się, że Krosno może nas "robić w jajo". Ani na stronie, ani na forum nie ma nic na temat jego występu. Kilka dni temu napisali że nie jedzie do końca sezonu, tymczasem wczoraj wystartował, ale na tor wraca dopiero za 3 tygodnie
. Wierze w ich uczciwość i mam nadzieje, że to info o jego 8 punktach to jakaś pomyłka, ale też nie bede zaskoczony jak się okaże że Janusz wystartuje w dzisiejszym meczu 
co do Ślączki to nie wiem co sie tak boicie. On na wyjazdch nie istnieje i nawet jesli wystartuje to nie pojedzie lepiej od Golonki czy Szmida czyli wynik około zera. Ja jednak wierze w naszych i licze ze spłatają Lublinianom figla i przynajmniej wywiozą bonus. Widać ze że forme ma Ferjan i Wilk co z resztą to sie okaże na torze juz za pare godzin. Ja sie obawiam że Kylmaekorpi i Piszcz mogą być dla naszych za szybcy ale to sie okaże.
No ale nawet jakby przyszły baraże to sypnął sie też skład opola(Kowolik wstrząs mózgu, Brhel połamane żebra) wiec problemów z nimi nie powinno być. pozdrawiam lubelskich kibiców i życze spotkania w krośnie za rok na meczu I ligi:]
No ale nawet jakby przyszły baraże to sypnął sie też skład opola(Kowolik wstrząs mózgu, Brhel połamane żebra) wiec problemów z nimi nie powinno być. pozdrawiam lubelskich kibiców i życze spotkania w krośnie za rok na meczu I ligi:]
Kurde nosi mnie jakoś dzisiaj po domu i denerwuje się jakbym miał dzisiaj swój ślub czy coś takiego. Mam nadzieję, że nasi zawodnicy już w pierwszej części zawodów uzyskają sporą przewagę, którą będą utrzymywać do końca zawodów żebym nie dostał zawału. Jeszcze troche martwi mnie pogoda, nie było mnie cały tydzień i nie wiem co się działo ale tor miał być przygotowany na beton a tu dzisiaj jakieś ciemne, deszczowe chmury i boje się , że nasi "profesjonaliści" nie będą otrafili przestawić sprzętu jak zmienią się warunki.
Ale i tak jestem optymistą , stawiam 52:38 dla nas, mam nadzieje, że będzie ok. 10tys. osób na trybunach i gorący doping przez cały mecz
Ale i tak jestem optymistą , stawiam 52:38 dla nas, mam nadzieje, że będzie ok. 10tys. osób na trybunach i gorący doping przez cały mecz