GTÅ» GrudziÄ…dz - TÅ» Motor Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#151 Postautor: Gelo » 12 kwietnia 2006, o 22:57

Koper pisze:
Gawrzyk pisze:Jak donoszą informatorzy, w Grudziadzu w tor gwoździa się nie da wbić więc nawet w przypadku deszczu nie powinno być problemów z torem...
Czyli na tak twardym torze tylko dobry start i jazda...

... czyli nie Knapp

Awatar użytkownika
nem

#152 Postautor: nem » 12 kwietnia 2006, o 23:11

Witam,

Sam nie wiem..co mam myslec. Jedyne co przemawia za Knappem to znajomosc toru. Z drugiej strony mamy twardy tor i atamowe starty swista. I badz tu madrym... Chyba nie chcialbym byc odpowiedzialny za wybor skladu na ten mecz :(
Pozdrawiam,
Nem

<? echo "As"; ?>

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#153 Postautor: Torsen » 12 kwietnia 2006, o 23:16

W ostateczności trzeba wziąć pod uwagę, że punkty Knappa są za pewne jednymi z najdroższych w drużynie - umowę podpisał, jak jeszcze nikomu nie śniło się o wolnym rynku.

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#154 Postautor: kilar » 12 kwietnia 2006, o 23:25

ale zapewne "pieniadze leza na torze", wiec jak zdobedzie malo punktow to i malo zarobi

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#155 Postautor: Mars » 12 kwietnia 2006, o 23:28

Co do skladu na to spotkanie naprawde ciezki wybor maja nasi dzialacze ja juz sam jestem skolowany Knapp ma bardzo slabe starty a Åšwist dosc dobre wiec moze mala zamianka..;)
1.Åšwist
2.Shields
3.Brhel
4.Louis
5.Rempala
6.Pavlic
7.Tomicek
8.Suchanek

Åšwist moze nie zachwycil ale sadze ze w Grudziadzu powinien pojechac..jezeli Louis pojedzie chociaz na poziomie Shieldsa to mamy szanse wygrac..

POZDRO!!!

Awatar użytkownika
boxing
Kadrowicz

#156 Postautor: boxing » 12 kwietnia 2006, o 23:36

W Grudziadzu na twardym torze wystarczy dobry start i jazda? Moze Swist zaprezentowal dobre starty, ale jazdy jeszcze w tym sezonie nie pokazal.

Klub ma pewnie informacje, czy i gdzie Swist trenuje, czy poczynil jakies sensowne kroki w kwestii motocykli. Po tym, co mialem okazje do tej pory zobaczyc - nic nie przemawia za wstawieniem go do skladu.

W jednym sie zgodze z czescia forumowiczow - jezeli wychowanek Stali sie nie obudzi i w meczach ligowych nie zacznie robic kilkunastu punktow, to na nic zda sie postawa "powyzej oczekiwan" innych zawodnikow - o walce o awans bedziemy mogli zapomniec. Ale jezeli na starcie pogubimy punkty zeby objezdzac Swista czy Grzecha - to na nic zda sie ich dobra postawa w nastepnych meczach. Zatem na Grudziadz wystawmy w skladzie tych, ktorzy sa JUZ w dyspozycji meczowej: czyli zamiast wspomnianej dwojki - dajmy Louisa i Norrisa - pomimo srednich wystepow na Wyspach. Pozdrawiam
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Koper
Trener
Kontakt:

#157 Postautor: Koper » 13 kwietnia 2006, o 00:24

Mysle ze Grzesiek Knapp nie powtorzy wystepu jaki w naszych barwach zanotowal Adam Pietraszko "na swoim torze" w Opolu, jak dotad Grzesiek Knapp w naszych barwach na torze w Grudziadzu wsytapil w sezonie 2004 i zdobyl 8 punktow (2,1,3,2,0). Ja chyba jednak zaryzykowalbym Swistem...ale to naprawde trudny orzech do zgryzienia, w tej sytuacje rozwiazanie zaprezentowane przez boxinga aby pojechac Louisem i Norrisem jest calkiem sensowne.

Do Grudziadza jedziemy po 2 punkty oraz jeszcze wieksza frekwencje na stadionie w nastepnym meczu w Lublinie. Mysle ze ten mecz moze nasz zespol pozytywnie nastawic na pozostala czesc sezonu, a dokladnie odwrotny efekt przy naszej wygranej moze przyniesc druzynie z Grudziadza.

Timoti
Kontakt:

#159 Postautor: Timoti » 13 kwietnia 2006, o 08:56

Po dwa punkty jedziecie? :D Nie rozsmieszajcie mnie :P

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#161 Postautor: $korzen$ » 13 kwietnia 2006, o 09:39

Pokemon i reszta, radze troche przystopowac, nie popadajmy w jakies uwielbienie bo wlasciwie czy mamy podstawy ? Pokonalismy tylko Krosno, a w Grudziadzu wygrac bedzie straszliwie trudno, a jak juz sie uda, moim zdaniem, nie wiecej niz 4 pkt.Oczywiscie wieze w zwyciestwo, ale jezeli sie nie uda tragedii nie bedzie. Jezeli juz gdzies mamy wygrac koniecznie to latwiej bedzie moim zdaniem w Gorzowie,Gnieznie i Krosnie. Jezeli chodzi o sklad ja widze to tak :

Shields
Swist
Brhel
Louis
Rempala
Pavlic
Tomicek
Jelen

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#162 Postautor: grzesieck » 13 kwietnia 2006, o 11:12

Timoti pisze:Po dwa punkty jedziecie? :D Nie rozsmieszajcie mnie :P

Jestem w stanie zrozumiec optymizm lubelskich kibicow przed tym meczem, grudziadzkiego optymizmu jakos nie rozumiem, wiec moze Timoti wytlumaczysz mi?
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
sacreble9

#163 Postautor: sacreble9 » 13 kwietnia 2006, o 11:15

grzesieck pisze:

Jestem w stanie zrozumiec optymizm lubelskich kibicow przed tym meczem, grudziadzkiego optymizmu jakos nie rozumiem, wiec moze Timoti wytlumaczysz mi?

Radziłbym nie zwracać na niego uwagi i zdaje się to on nawet z Grudziądza nie jest.

Czarek
Trener

#164 Postautor: Czarek » 13 kwietnia 2006, o 12:43

$korzen$ pisze:Pokonalismy tylko Krosno, a w Grudziadzu wygrac bedzie straszliwie trudno, a jak juz sie uda, moim zdaniem, nie wiecej niz 4 pkt.Oczywiscie wieze w zwyciestwo, ale jezeli sie nie uda tragedii nie bedzie.

Będzie tragedia, bo w Grudziądzu wygra Zielona i Ostrów.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Timoti
Kontakt:

#166 Postautor: Timoti » 13 kwietnia 2006, o 13:16

Nikt w Grudziadzu nie wygra. :P nawet zielonka ani Ostrów ani jakis tam Lublin. 8)

Awatar użytkownika
ciapek
Kontakt:

#167 Postautor: ciapek » 13 kwietnia 2006, o 13:21

Timoti pisze:Nikt w Grudziadzu nie wygra. :P nawet zielonka ani Ostrów ani jakis tam Lublin. 8)

Obyś się nie ździwił ,rozjedziemy was do 15 i poprawimy wynik Zielonki :twisted:
-->~Tż LuBlIn~<--
Obrazek

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#168 Postautor: Gelo » 13 kwietnia 2006, o 13:28

Timoti pisze:Nikt w Grudziadzu nie wygra. :P nawet zielonka ani Ostrów ani jakis tam Lublin. 8)

ZnajdÄ™ Cie po meczu... :twisted:

Awatar użytkownika
_STAN_
Kontakt:

#169 Postautor: _STAN_ » 13 kwietnia 2006, o 14:27

Ciekawe czy jak wygramy to tez powiesz ''jakiÅ› tam Lublin'' 8)

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#170 Postautor: luCas » 13 kwietnia 2006, o 14:34

Co sie przejmujecie jakims frustratem, jak narazie to Grudziadz dostal do 16 a nie my, wiec nie ma sie o co martwic. Ciezko bedzie, ale wygramy :twisted:
Nikt w Grudziadzu nie wygra.

Zapomniales napisac dlaczego nikt ma nie wygrac, jak narazie wyglada na to, ze to u was nie najlepiej sie dzieje. Rozumiem, rozumiem, frustracje gdzies trzeba wyladowac. Tylko dlaczego na naszym forum?
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

Czarek
Trener

#171 Postautor: Czarek » 13 kwietnia 2006, o 14:39

Pokemon pisze:Nic się Czarek nie martw! My też wygramy! 8)
Oczywiście nikogo nie wolno lekceważyć, więc:
za Michaluka Pavlić, a za Jeleniewskiego Suchanek :roll: Taka moja cicha propozycja... :wink:
Oby tor był równy dla wszystkich! :?

Też wierzę w wygraną.

Czarek
Trener

#172 Postautor: Czarek » 13 kwietnia 2006, o 14:40

I może punkt bonusowy za dwumecz z Zieloną też dostaniecie? :D

godzilla

#173 Postautor: godzilla » 13 kwietnia 2006, o 14:48

Dobra to wytlumacz czemu dostaliscie baty od ZKÅ»-u to wcale nie bylo smieszne

Speedway Fan
Senior

#174 Postautor: Speedway Fan » 13 kwietnia 2006, o 14:55

Timotiemu chodziło, ze nikt w Grudziądzu nie wygra do 15 ;) bo ktoremus z nich uda się zdobyć przynajmniej dwa punkty :P

Opczajcie jakie dziury u nich na torze sÄ… ;)

Obrazek

rob7
Senior

#175 Postautor: rob7 » 13 kwietnia 2006, o 15:36

Czarek pisze:
$korzen$ pisze:Pokonalismy tylko Krosno, a w Grudziadzu wygrac bedzie straszliwie trudno, a jak juz sie uda, moim zdaniem, nie wiecej niz 4 pkt.Oczywiscie wieze w zwyciestwo, ale jezeli sie nie uda tragedii nie bedzie.

Będzie tragedia, bo w Grudziądzu wygra Zielona i Ostrów.

... co Wy z tym tylko Krosno, czy Wilk, Wardzała, Trojanowski to gorsi zawodnicy od Staszka, Robackiego, Bajerskiego? po tym ostatnim to tylko wspomnienia zostały...
zgadzam się z przedmówcą, jeżeli na poważnie myśli się o awansie to przegrana bardzo szanse na awans oddali tym bardziej że nie wiadomo czy liga będzie powiększona.
PS
o Śwista dziwnie spokojny jestem bo wydaje się że chciał zaoszczedzić na sprzęcie zobaczył że się nie da, to na Grudziądz będzie musiał zainwestować i mieć szybszy sprzęt, jedyny problem czy uda się namówić
J.Pavlica do startu, jeśli tak to porażkę uznam za niespodziankę...