Pozdro
Konkurs na projekt szalika - graficy do roboty :)
-
Przemcio
-
meridol
neir1 pisze:wojtek_78 pisze:I znowu trochę mojej twórczości:
ten pierwszy naprawde kozacki ja tez sie pisze
fajne sa projekty pasiakow ale jesli bedziecie "wklejac" sylwetke jakiegos zuzlowca na wirazu to znajdzcie kogos kto wyglada efektownie na motocyklu a przy okazji jest czescia naszej historii... oczywiscie Hans.
meridol pisze:fajne sa projekty pasiakow ale jesli bedziecie "wklejac" sylwetke jakiegos zuzlowca na wirazu to znajdzcie kogos kto wyglada efektownie na motocyklu a przy okazji jest czescia naszej historii... oczywiscie Hans.
Ale tu nie chodzi o to żeby było zdjęcie czy coś akórat zawodnika z Lublina tylko o sam motyw ze bedzie to strikte żużlowy szalik ... tak jak to ma miejsce na jednym szaliku w Polsce !!

PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade
NSN
Jaga pisze:Ale tu nie chodzi o to żeby było zdjęcie czy coś akórat zawodnika z Lublina tylko o sam motyw ze bedzie to strikte żużlowy szalik ... tak jak to ma miejsce na jednym szaliku w Polsce !!
mysle ze meridol o tym wie... ale wiesz sylwetki tez sa rozne i rzeczywiscie logiczne byloby gdyby znalazl sie tak ktos z Lublina (bo niby czemu nie?
-
meridol
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
No niby tak ale choćby niewiadomo jak sie starał to zużlowiec taki podobny nigdy ie wyjdzie a zawsze będzie to ten sam niewyraźny jeździec i to nie zalezy już od tego jak obrazek zostanie przerobiony tylko przez to że po wydzierganiu tego jako szal to nigdy nie bedzie takie same ...
oto przykład takiego zużlowca
Miałem gdzieś jescze jednego na szaliku ale mnie na Hucie w Kraku dojechali i skroili wszystko co miałem łącznie z szalikiem
Ale jakościowo to ten zuzlowiec jest najlepszym jakich widziałem na wielu szalach !!
oto przykład takiego zużlowca
Miałem gdzieś jescze jednego na szaliku ale mnie na Hucie w Kraku dojechali i skroili wszystko co miałem łącznie z szalikiem
Ale jakościowo to ten zuzlowiec jest najlepszym jakich widziałem na wielu szalach !!

NSN
Nadal uwazam że nad sylwetką nie ma co za bardzos ie rozwodzić bo naprawde mało kto sie bedzie zastanawiał czyja sylwetka jest na szaliku (zresztą dość koślawa
) dlatego lepiej swoje siły skupić na projektach niż na owej sylwetce ... bo jeszcze naprawde sie zawiedziecie i będzie lipton
P.S.
Mikas czy tak mniej wiecej koszt szaliczka jest już znany ?
P.S.

NSN
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
mikas pisze:Jaga pisze:
P.S.
Ja sie akcją z szalikami zajmował będę, cały czas nie wiem jakie będą koszty.
Słysząc głosy ludzi że chcą szaliki założyłem temat aby przeprowadzic akcje
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
bkapusta pisze:mikas pisze:Jaga pisze:
P.S.
Ja sie akcją z szalikami zajmował będę, cały czas nie wiem jakie będą koszty.
Słysząc głosy ludzi że chcą szaliki założyłem temat aby przeprowadzic akcje
Mikas jak jakom bkapusta z chęcią się tym zajmę także bądz spokojny, moja już w tym glowa żeby wszystko było OK i szaliki były jak najszybciej.
Z żużlowym pozdrowieniem bkapusta.![]()
![]()
Dziękuję Bkapusto
Jaga pisze:P.S.
To moze ja odpowiem. Szliki na stronie http://www.szaliki.com sa w cenie od 18 do 24 zl za szalik w zaleznosci od ilosci.
Carter#15 pisze:Jaga pisze:P.S.
To moze ja odpowiem. Szliki na stronie http://www.szaliki.com sa w cenie od 18 do 24 zl za szalik w zaleznosci od ilosci.
Nie wiem ile by kosztował szalik tkany ale jeśli był by tkany koziołek jak i sylwetka to byśmy mieli za ... szaliki tyle że pewnie koszt mógłby być większy, ale ja przynajmniej wolałbym zapłacić raz ale mieć coś konkretnego ...