Hynek Stichauer
Re: Hynek Stichauer
lepiej po naszemu jest - pierdyknie
i wiadomo o co chodzi 
Davv pisze:Ten co go mamy ma robić w 4 startach, Hynek może zrobi w 3.
Ten co ma robić 14 pkt w meczu, niech robi na wyjeździe i nie ważne w ilu startach, tak zapowiadał,napinał się, niech pokaże że przywiezie te 14pkt
A Ty masz okazje zobaczyc to na wlasne oczy, bo sa jeszcze miejsca w busie, ale lepiej polamentowac przed i po, nie widzac zawodow na oczy.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
no i konkretniejszy sprawdzian przed mlodym czechem
Lista startowa zawodów w Divisov: 7czerwca RK IMS
1. Martin Vaculik (Słowacja)
2. Simon Stead (Wielka Brytania)
3. Josef Franc (Czechy)
4. Władimir Dubinin (Ukraina)
5. Lukas Dryml (Czechy)
6. Denis Stojs (Słowenia)
7. zawodnik z Łotwy
8. Kenneth Bjerre (Dania)
9. Hynek Stichauer (Czechy)
10. Artiom Laguta (Rosja)
11. Mads Korneliussen (Dania)
12. Piotr Protasiewicz (Polska)
13. Lubos Tomicek (Czechy)
14. Renat Gafurow (Rosja)
15. Joonas Kylmaekorpi (Finlandia)
16. Grzegorz Walasek (Polska)
R1. Richard Wolff (Czechy)
R2. Jan Jaros (Czechy)
mysle ze 10 do 6 miejsca sa w zasiegu ;D
Lista startowa zawodów w Divisov: 7czerwca RK IMS
1. Martin Vaculik (Słowacja)
2. Simon Stead (Wielka Brytania)
3. Josef Franc (Czechy)
4. Władimir Dubinin (Ukraina)
5. Lukas Dryml (Czechy)
6. Denis Stojs (Słowenia)
7. zawodnik z Łotwy
8. Kenneth Bjerre (Dania)
9. Hynek Stichauer (Czechy)
10. Artiom Laguta (Rosja)
11. Mads Korneliussen (Dania)
12. Piotr Protasiewicz (Polska)
13. Lubos Tomicek (Czechy)
14. Renat Gafurow (Rosja)
15. Joonas Kylmaekorpi (Finlandia)
16. Grzegorz Walasek (Polska)
R1. Richard Wolff (Czechy)
R2. Jan Jaros (Czechy)
mysle ze 10 do 6 miejsca sa w zasiegu ;D
z obecna forma to powalczy ze Stojsem i moze zawodnikiem nr. 7
o 14 miejsce
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
No i z zawodnikiem z numerem 13 
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Jak widzę ile jest w was nienawiści nawet do własnych zawodników, to dziękuję Bogu, że mnie już nie ma w tym gównie.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
harry no teraz to już Cię ponosi. Jakiej nienawiści? Chłopak ma kiepski początek sezonu, a kolega Manq robi mu mega-optymistyczny PR. Do tego dochodzi brak chęci przyjazdu na mecz Hynka. Wcale się nie dziwię, że kilku forumowiczów troszkę sobie robi podśmiechujki 
Ale w jakim celu ma przyjechać? Lepiej Tomickowi dać szansę jeśli tylko coś w silnikach poprawił, przynajmniej swój chłop.
Szkoda tylko że nie może skrzydeł rozwinąć jak M.Kus.
Szkoda tylko że nie może skrzydeł rozwinąć jak M.Kus.
- tezetomaniak
- Trener
Trzeba Stichauera wziac do Miszkolca bez dwoch zdan.
janek pisze:Lepiej Tomickowi dać szansę jeśli tylko coś w silnikach poprawił
No i czekolade ma mi przywiezc, jestem za Lubosem
Wyniki:
1. Grzegorz Walasek (Polska) (3,3,3,3,3) 15
2. Piotr Protasiewicz (Polska) (3,1,3,3,3) 13+3
3. Kenneth Bjerre (Dania) (3,2,3,3,2) 13+2
4. Martin Vaculik (Słowacja) (3,3,2,1,3) 12
5. Renat Gafurow (Rosja) (2,2,2,2,3) 11
6. Lukas Dryml (Czechy) (2,2,2,2,2) 10
-----------------------------
7. Joonas Kylmaekorpi (Finlandia) (1,3,1,2,1) 8 - rezerwowy
8. Hynek Stichauer (Czechy) (0,1,1,3,2) 7
9. Mads Korneliussen (Dania) (2,1,1,2,1) 7
10. Artiom Laguta (Rosja) (1,3,0,1,1) 6
11. Josef Franc (Czechy) (2,2,w,0,2) 6
12. Władimir Dubinin (Ukraina) (0,0,3,1,0) 4
13. Jan Jaros (Czechy) (2,1) 3
14. Richard Wolff (Czechy) (1,w,0,1,1) 3
15. Wiaczesław Gieruckis (Łotwa) (1,0,1,0,0) 2
16. Denis Stojs (Słowenia) (0,1,0,0,-) 1
17. Lubos Tomicek (Czechy) (w,d,-,-,-) 0
18. Michael Hadek (Czechy) (u) 0
Wyścig po wyścigu:
1. Vaculik, Franc, Wolff, Dubinin
2. Bjerre, Dryml, Gieruckis, Stojs
3. Protasiewicz, Korneliussen, Laguta, Stichauer
4. Walasek, Gafurow, Kylmaekorpi, Tomicek (w)
5. Vaculik, Dryml, Stichauer, Tomicek (d)
6. Laguta, Gafurow, Stojs, Wolff (w)
7. Kylmaekorpi, Franc, Korneliussen, Gieruckis
8. Walasek, Bjerre, Protasiewicz, Dubinin
9. Walasek, Vaculik, Korneliussen, Stojs
10. Protasiewicz, Dryml, Kylmaekorpi, Wolff
11. Bjerre, Gafurow, Stichauer, Franc (w)
12. Dubinin, Jaros, Gieruckis, Laguta
13. Protasiewicz, Gafurow, Vaculik, Gieruckis
14. Bjerre, Korneliussen, Wolff, Hadek (u)
15. Walasek, Dryml, Laguta, Franc
16. Stichauer, Kylmaekorpi, Dubinin, Stojs
17. Vaculik, Bjerre, Kylmaekorpi, Laguta
18. Walasek, Stichauer, Wolff, Gieruckis
19. Protasiewicz, Franc, Jaros, Stojs (ns)
20. Gafurow, Dryml, Korneliussen, Dubinin
Bieg dodatkowy o 2 miejsce:
21. Protasiewicz, Bjerre
no to tak jak mowilem zakrecil sie kolo pozycji rezerwowego
deszcz ktory spadl w polowie zawodow zdecydowanie pomogl Hynkowi bo orazu sie dobrze dopasowal
no i efekt bylo widac
w biega z tomickiem i francem i tak wyszedl przed nimi patrzac głownie na rywalizacje z francem ktory zapewne przyjedzie do lublina w skladzie krosna
1. Grzegorz Walasek (Polska) (3,3,3,3,3) 15
2. Piotr Protasiewicz (Polska) (3,1,3,3,3) 13+3
3. Kenneth Bjerre (Dania) (3,2,3,3,2) 13+2
4. Martin Vaculik (Słowacja) (3,3,2,1,3) 12
5. Renat Gafurow (Rosja) (2,2,2,2,3) 11
6. Lukas Dryml (Czechy) (2,2,2,2,2) 10
7. Joonas Kylmaekorpi (Finlandia) (1,3,1,2,1) 8 - rezerwowy
8. Hynek Stichauer (Czechy) (0,1,1,3,2) 7
9. Mads Korneliussen (Dania) (2,1,1,2,1) 7
10. Artiom Laguta (Rosja) (1,3,0,1,1) 6
11. Josef Franc (Czechy) (2,2,w,0,2) 6
12. Władimir Dubinin (Ukraina) (0,0,3,1,0) 4
13. Jan Jaros (Czechy) (2,1) 3
14. Richard Wolff (Czechy) (1,w,0,1,1) 3
15. Wiaczesław Gieruckis (Łotwa) (1,0,1,0,0) 2
16. Denis Stojs (Słowenia) (0,1,0,0,-) 1
17. Lubos Tomicek (Czechy) (w,d,-,-,-) 0
18. Michael Hadek (Czechy) (u) 0
Wyścig po wyścigu:
1. Vaculik, Franc, Wolff, Dubinin
2. Bjerre, Dryml, Gieruckis, Stojs
3. Protasiewicz, Korneliussen, Laguta, Stichauer
4. Walasek, Gafurow, Kylmaekorpi, Tomicek (w)
5. Vaculik, Dryml, Stichauer, Tomicek (d)
6. Laguta, Gafurow, Stojs, Wolff (w)
7. Kylmaekorpi, Franc, Korneliussen, Gieruckis
8. Walasek, Bjerre, Protasiewicz, Dubinin
9. Walasek, Vaculik, Korneliussen, Stojs
10. Protasiewicz, Dryml, Kylmaekorpi, Wolff
11. Bjerre, Gafurow, Stichauer, Franc (w)
12. Dubinin, Jaros, Gieruckis, Laguta
13. Protasiewicz, Gafurow, Vaculik, Gieruckis
14. Bjerre, Korneliussen, Wolff, Hadek (u)
15. Walasek, Dryml, Laguta, Franc
16. Stichauer, Kylmaekorpi, Dubinin, Stojs
17. Vaculik, Bjerre, Kylmaekorpi, Laguta
18. Walasek, Stichauer, Wolff, Gieruckis
19. Protasiewicz, Franc, Jaros, Stojs (ns)
20. Gafurow, Dryml, Korneliussen, Dubinin
Bieg dodatkowy o 2 miejsce:
21. Protasiewicz, Bjerre
no to tak jak mowilem zakrecil sie kolo pozycji rezerwowego
w biega z tomickiem i francem i tak wyszedl przed nimi patrzac głownie na rywalizacje z francem ktory zapewne przyjedzie do lublina w skladzie krosna
tak troche o treinngu i o nastawieniu 
Wczoraj odbył się decydujący trening o przydatności Hynka do drużyny lubelskich "Koziołków" na mecz przeciwko KSM-owi Krosno. Praktyka była na tyle obiecująca, że po wielu tygodniach przerwy Stichauer w końcu zadebiutuje w sezonie 2009 w lidze polskiej
- Bardzo się z tego cieszę, że w końcu będę miał okazję zaprezentować się przed lubelską publicznością. Zważywszy, że było to moje dopiero pierwsze zetknięcie z tym torem wczorajsze jazdy uznaje, że całkiem niezłe ale czegoś w nich jeszcze brakowało. Na początku podobnie jak w Divisovie próbowałem jazdy na GM- ie co kompletnie nie zdało egzaminu, byłem strasznie wolny przede wszystkim na starcie. Przesiadłem się więc na Jawę i był dobrze ze startu dlatego z mechanikiem staraliśmy się dograć trasę. Było na tyle obiecująco, że trener Rafał Wilk postawi na mnie w jutrzejszym meczu ligowym, a jak będzie dobrze to pojadę także na rewanż do Krosna. Jestem trochę przeziębiony dlatego unikam jak ognia wyjść i wolę siedzieć w pokoju. Mam nadzieję, że lubelskie powietrze mi posłuży i się podleczę do czwartku wszak zostałem tutaj niejako na małe wakacje (śmiech). Jakbym był w pełni sił może bym coś pozwiedzał - mówi o swojej lubelskiej eskapadzie Hynkator
Wczoraj odbył się decydujący trening o przydatności Hynka do drużyny lubelskich "Koziołków" na mecz przeciwko KSM-owi Krosno. Praktyka była na tyle obiecująca, że po wielu tygodniach przerwy Stichauer w końcu zadebiutuje w sezonie 2009 w lidze polskiej
- Bardzo się z tego cieszę, że w końcu będę miał okazję zaprezentować się przed lubelską publicznością. Zważywszy, że było to moje dopiero pierwsze zetknięcie z tym torem wczorajsze jazdy uznaje, że całkiem niezłe ale czegoś w nich jeszcze brakowało. Na początku podobnie jak w Divisovie próbowałem jazdy na GM- ie co kompletnie nie zdało egzaminu, byłem strasznie wolny przede wszystkim na starcie. Przesiadłem się więc na Jawę i był dobrze ze startu dlatego z mechanikiem staraliśmy się dograć trasę. Było na tyle obiecująco, że trener Rafał Wilk postawi na mnie w jutrzejszym meczu ligowym, a jak będzie dobrze to pojadę także na rewanż do Krosna. Jestem trochę przeziębiony dlatego unikam jak ognia wyjść i wolę siedzieć w pokoju. Mam nadzieję, że lubelskie powietrze mi posłuży i się podleczę do czwartku wszak zostałem tutaj niejako na małe wakacje (śmiech). Jakbym był w pełni sił może bym coś pozwiedzał - mówi o swojej lubelskiej eskapadzie Hynkator
Tylko żeby później nie zganiał na przeziębienie jak słabo pojedzie 
Jak dowiedziałam się że będzie jechał to szczerze mówiąc czekałam na pogrom..ale się nie doczekałam:) co mnie cieszy. Ale to nie zmienia faktu, że jest bezczelny dupek.
\m/
Może nie chciał dać buziaka, albo przewieźć na motocyklu?? ;p
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."
troche o meczu w Lublinie i tym najblizszym w Krosnie
- Trochę nie zrozumieliśmy się z Jackiem Rempałą w pierwszym biegu, bo nieźle obaj wyszliśmy spod taśmy ale ja spadłem na trzecie miejsce, potem staraliśmy się coś pokombinować, aby ta jazda wyglądała lepiej. Na pierwszy raz było dobrze, już wiem, że jadę w niedzielę do Krosna na kolejny mecz ligowy mojego klubu. Potrzebny będzie nam bonus, o który będzie ciężko ale nie poddamy się. Ja zrobię wszystko żeby już do końca rozgrywek być w składzie "Koziołków". W tamtym roku pamiętam, że miałem okazję startować jeszcze jako junior z Miszkolca i były jakieś kuriozalne sytuacje, jazda bez taśmy itp. Wyjechałem dwa biegi, "utrzaskałem" dwie "śliwy" i było po zabawie. Jestem teraz innym zawodnikiem, chcę wyciągnąć wnioski z tamtego meczu i pomóc drużynie wygrać. Może nie naszalałem w tamtym sezonie na krośnieńskim torze ale to Miszkolc cieszył się z wygranej, liczę , że pojutrze będzie podobnie- mówi 22 - letni pardubiczanin
Jak przebiegną te dwa dni Hynkowi, które zostały do meczu w Krośnie?
- Pracowicie, nie zostawałem w Polsce tylko pojechałem do swojej bazy w Czechach sprawdzić silniki i eliminować pewne niedociągnięcia, które niewątpliwie w Lublinie były. W sobotę nie jadę na mistrzostwa Czech drużyn trzyosobowych do Brezolup, wolę popracować przy sprzęcie i w niedzielę w pełni gotowy ruszyć na Krosno - kończy Stichauer
- Trochę nie zrozumieliśmy się z Jackiem Rempałą w pierwszym biegu, bo nieźle obaj wyszliśmy spod taśmy ale ja spadłem na trzecie miejsce, potem staraliśmy się coś pokombinować, aby ta jazda wyglądała lepiej. Na pierwszy raz było dobrze, już wiem, że jadę w niedzielę do Krosna na kolejny mecz ligowy mojego klubu. Potrzebny będzie nam bonus, o który będzie ciężko ale nie poddamy się. Ja zrobię wszystko żeby już do końca rozgrywek być w składzie "Koziołków". W tamtym roku pamiętam, że miałem okazję startować jeszcze jako junior z Miszkolca i były jakieś kuriozalne sytuacje, jazda bez taśmy itp. Wyjechałem dwa biegi, "utrzaskałem" dwie "śliwy" i było po zabawie. Jestem teraz innym zawodnikiem, chcę wyciągnąć wnioski z tamtego meczu i pomóc drużynie wygrać. Może nie naszalałem w tamtym sezonie na krośnieńskim torze ale to Miszkolc cieszył się z wygranej, liczę , że pojutrze będzie podobnie- mówi 22 - letni pardubiczanin
Jak przebiegną te dwa dni Hynkowi, które zostały do meczu w Krośnie?
- Pracowicie, nie zostawałem w Polsce tylko pojechałem do swojej bazy w Czechach sprawdzić silniki i eliminować pewne niedociągnięcia, które niewątpliwie w Lublinie były. W sobotę nie jadę na mistrzostwa Czech drużyn trzyosobowych do Brezolup, wolę popracować przy sprzęcie i w niedzielę w pełni gotowy ruszyć na Krosno - kończy Stichauer
w pierwszym biegu upadek na 2 pozycji
ale i tak szalu nie ma
cóz jednak to anglia
ta jedynka to na trupie więc powiedzmy sobie szczerze - kolejny klozet. Z tygodnia na tydzien jego wyniki w Anglii wyglądają tak samo...
Każdemu jego Everest...
ta jedynka to na trupie więc powiedzmy sobie szczerze - kolejny klozet. Z tygodnia na tydzien jego wyniki w Anglii wyglądają tak samo...
no i teraz widac ze anglia a polska to i tak dwie rozne ligi a i wiem ze w krosnie gdyby jechal np od poczatku pod 4 jak by Halla nie bylo to zrobil by spokojnie kilka punktów a taki wyjazd w 9 biegu dopiero to bez sensu pozycja rezerwowego wogule jest bez sensu.
pozatym anglia mu sporo dała mimo tych upadkow zer i mizernych punkótw
Ważne, że się uczy. W Krośnie jechał ambitnie, ale brakło umiejętności. Tłumaczenie, że jakby jechał od pierwszego startu jest bez sensu. Hall jakby jechał cztery biegi to też by więcej zrobił. Na początku szeroka nie trzymała, a Hall tylko tam jechał i w dalszej części zawodów pewnie przyniosło by to efekt punktowy.