KMŻ Lublin - Orzeł Łódź 05.04.2009
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Re: KMŻ Lublin - Orzeł Łódź 05.04.2009
Z ciekawości wszedłem teraz na to forum Rzeszowa i przejrzałem dwie ostatnie strony tematu Treningi Stali Rzeszów to, aż jestem pod wrażeniem jak Józki się na temat Karola wypowiadają, jeśli chodzi o dzisiejszy turniej. No szok po prostu. 

Oby się to sprawdziło. (Chociaż Jak to mówią, jedna jaskółka wiosny nie czyni) Osobiście myślę iż Karol Baran to coś w rodzaju Daniela Jeleniewskiego. Mocny u siebie, a na obcych torach wielka niewiadoma. Obym się nie tylko ja, mylił na jego temat.
Wkrótce Wszystko się wyjaśni. Kto co sobą reprezentuje.
Wkrótce Wszystko się wyjaśni. Kto co sobą reprezentuje.
Speedway-Mati pisze:Z ciekawości wszedłem teraz na to forum Rzeszowa i przejrzałem dwie ostatnie strony tematu Treningi Stali Rzeszów to, aż jestem pod wrażeniem jak Józki się na temat Karola wypowiadają, jeśli chodzi o dzisiejszy turniej. No szok po prostu.
Jaaaacie, nie mam juz bana
Ej, a ten Gatiatov z Łodzi to dobry? Bo nie chce mi sie szukac, a jakos nie kojarze jakis spektakularnych osiagniec. Ja typuje najwieksze zagrozenie z Lodzi w osobie Burzy i Erikssona. A Simon G. to kandydat (na razie) na Kusa 2009, oby nie.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
A ja z kolei nie wiedzieć czemu nie mam już konta.
Dwaj Gatjatowy (spokrewnieni lecz nie bracia! ;p) są w Łodzi "od zawsze" a nie jeżdżą prawie wcale. Myśle ze zadnego Ruska w Lbl nie zobaczymy. W awizo za Denisa wskoczyłby Eriksson, w miejsce Wiśniewskiego 100jan.
Dwaj Gatjatowy (spokrewnieni lecz nie bracia! ;p) są w Łodzi "od zawsze" a nie jeżdżą prawie wcale. Myśle ze zadnego Ruska w Lbl nie zobaczymy. W awizo za Denisa wskoczyłby Eriksson, w miejsce Wiśniewskiego 100jan.
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
His first race will be the 5th April 2009 in Poland ... so stay posted for more updates on his training and preparation progress leading up to April.
To jest tekst ze strony Zdenka Simoty. Wiec moze jego zobaczymy zamiast Wisniewskiego.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Gdzieś obiło mi się o uszy, że Eriksson ma jakieś problemy. Jakie? Nie mam pojęcia.
No forum Łodzi widzialem wpis, ze Stojan silnie zajety Anglia i nie przyjedzie na mecz. Nie wiem ile w tym prawdy.
Ktoś z wawki wybiera się może w niedziele na sam mecz i wraca po meczu chętnie bym sie zabrał
zamiast 500 + program Beryl +
ja mam taki plan i trzy wolne miejsca (gdyby ktos jeszcze mial ochote); ale czy dojdzie do skutku bede wiedzial prawdopodobnie w sobote ok 23. Mozemy byc w kontakcie. pozdro!
"Najtazsim Hriehom Je Nepit Dobre Pivo"
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Za Stichauera ktorego mozna wpisac w miejsce Karola Barana mozna zrobić ZZ. Stichauer podobnie jak Karol Baran jest kontuzjowany.
Za tych zawodnikow mozemy oficjalnie robic ZZ w przypadku kontuzji ktoregos z tej 3:
Tomasz REMPAŁA 1,811
Hynek STICHAUER 1,729
Lubos TOMICEK 1,696
Za tych zawodnikow mozemy oficjalnie robic ZZ w przypadku kontuzji ktoregos z tej 3:
Tomasz REMPAŁA 1,811
Hynek STICHAUER 1,729
Lubos TOMICEK 1,696
- tezetomaniak
- Trener
to z/z to chyba jedyne wyjscie, zebysmy jakos na poziome pojechali w tym meczu 
Pierwszy mecz może być brzemienny w skutkach - porażka (być może dotkliwa) oznaczać będzie znaczący spadek frekwencji, a przecież na niej oparty jest "optymistyczny" budżet klubu.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Czarek pisze:P oznaczać będzie znaczący spadek frekwencji, a przecież na niej oparty jest "optymistyczny" budżet klubu.
A skąd wiesz??????????????????????
Gdzieś ktoś podał jak będzie kształtował sie budżet naszego klubu? A właściwie jego wpływy?
Na marginesie: porażka ( być może dotkliwa) akurat po tym pierwszym meczu to nie musi być taka klęska finansowa. |Jeżeli przyjdzie duzo osób ( a co za tym idzie dużo pieniedzy) a wynik bedzie cienki to i wypłaty będą mizerna. Wniosek - zostanie dużo pieniedzy w kasie. Następny mecz dopiero za dwa tygodnie, rywal znowu mocny, porażkę można zwalić na nieszczęście Karola Barana. A za dwa tygodnie i Karol moze być juz do jeżdżenia i Dawid Howe przyjeżdża. To przy dobrym PR-erze mozna wyciągnąć znowu dobrą frekwencję. Moze nie będzie tak źle.
Jak ja nie cierpię pesymistów.
A gdzie Davv?? Jeszcze nie zakłada się, że nie wyjdziemy z trzydziestki? Albo z dwudziestki?
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
A ja jestem spokojny o wynik
po dzisiejszym treningu
Harry widzialem ze mierzyles czasy naszym mozesz powiedziec jak sie prezentowaly
??
"I tak pojdziesz do piekla wszyscy pojdziecie do piekla hahahahahahah
"
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Z Lodzia wystarczy zwykle 45:44. To nie jest duzo do wyplaty
Ja to widze nieco inaczej niz Czarek. Mamy ZZ i jesli w oslabionym (tak na prawde kto to wie czy tak jest) skladzie pchniemy gosci to dopiero bedzie czym budowac PR.
Nasz glowny atut bedzie taki, ze wiekszosc zawodnikow Orla zobaczy ten tor pierwszy raz w zyciu.
Ja to widze nieco inaczej niz Czarek. Mamy ZZ i jesli w oslabionym (tak na prawde kto to wie czy tak jest) skladzie pchniemy gosci to dopiero bedzie czym budowac PR.
Nasz glowny atut bedzie taki, ze wiekszosc zawodnikow Orla zobaczy ten tor pierwszy raz w zyciu.
neir1 pisze:A ja jestem spokojny o wynikpo dzisiejszym treningu
Harry widzialem ze mierzyles czasy naszym mozesz powiedziec jak sie prezentowaly
??
Lepiej na razie nic nie pisac na ten temat. Jak ktoś bystry z Łodzi by przeczytał to mógłby zorientować sie o co chodzi.
Jacek nr 1. Po tym po kolei dołączali do niego następni.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Mecz bez dwoch zdan - bardzo wazny. Wiadomo, ze play-offy itd itp i ze wszystko mozna odrobic, ale wazny marketingowo. Balonik niezle nadmuchany - ze powrot zuzla, ze jazda o awans - i ewentualna nie daj Boze porazka moze to wszystko zepsuc. Pokonac na starcie mocnego rywala - i jest szansa na dobra frekwencje w kolejnych meczach. Ewentualna porazka - i juz na starcie wszystko "siada". Frekwencja spada, kasy mniej - i zaczynaja sie problemy. Nie bagatelizowalbym znaczenia naszego pierwszego meczu.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Kurka wodna! Ale po co sie martwić na zapas??? Dzisiaj już nic wielkiego nie wymyślimy. Co będzie to będzie. Jak przegramy to będziemy główkowac co dalej. Ale dzisiaj jeszcze nie przegraliśmy!!!
Jak przegramy i spadnie frekwencja, to naprawde trzeba bedzie glowkowac, co dalej - dlatego lepiej poglowkowac wczesniej - zeby juz na starcie nie robic sobie problemow. Karol polamany, Angole nie moga - trudno, tego nie zmienimy. Ale Jacek deklarowal pomoc przy przygotowaniu i uzyczaniu silnikow - wiec mam nadzieje, ze Tomka w niedziele "nie zaskocza" dwa defekty w meczu. I moze lepiej by bylo, zeby Kiryl nie jechal w meczu na ledwie dotartym motocyklu w wersji fabrycznej?
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Tak, ale Tomek juz zatarł 3 silniki i możliwości Jacka bardzo mocno sie skurczyły.
Dlatego odnośnie Kiryła juz sie nie uda. Ja wolę dobrze słyszalna Jawę niz 6 czy 7 silnik Jacka. A przeciez Jacek ma w swojej kolekcji silniki na inne tory.
A do tego nie jestem w 100% przekonany, ze frekwencja tak znacząco spadnie. I jeszcze raz powtórzę. Przy przegranym meczu mimo wszystko mniej sie wypłaca. Dużo mniej. To bilansuje straty finansowe mniejszej frekwencji drugiego meczu. Oczywiście najlepiej byłoby wygrać obydwa mecze...
Dlatego odnośnie Kiryła juz sie nie uda. Ja wolę dobrze słyszalna Jawę niz 6 czy 7 silnik Jacka. A przeciez Jacek ma w swojej kolekcji silniki na inne tory.
A do tego nie jestem w 100% przekonany, ze frekwencja tak znacząco spadnie. I jeszcze raz powtórzę. Przy przegranym meczu mimo wszystko mniej sie wypłaca. Dużo mniej. To bilansuje straty finansowe mniejszej frekwencji drugiego meczu. Oczywiście najlepiej byłoby wygrać obydwa mecze...
Nie orientuje się w obecnym regulaminie II ligi więc pytam...
Przed meczem jest próba toru?
Przed meczem jest próba toru?

Czy bedzie mozna bilet kupic wczesniej niz przed samym meczem???
----- FORZA JUVE -----
harry pisze:A do tego nie jestem w 100% przekonany, ze frekwencja tak znacząco spadnie. I jeszcze raz powtórzę. Przy przegranym meczu mimo wszystko mniej sie wypłaca. Dużo mniej. To bilansuje straty finansowe mniejszej frekwencji drugiego meczu. Oczywiście najlepiej byłoby wygrać obydwa mecze...
Ale porazka w 1 meczu dla "niedzielnych" kibicow moze oznaczac obalenie tezy "jazdy o awans", co bedzie wiazac sie z obnizona frekwencja na nastepnych meczach. Trzeba wygrac i tyle, zadnych kalkulacji.