Lubelski Węgiel KMŻ Lublin - Kolejarz Opole 11.VII.2010
Re: Lubelski Węgiel KMŻ Lublin - Kolejarz Opole 11.VII.2010
Super, Sweetman miał ewentualnie zastępować Piszcza, który raczej szału nie będzie robił więc już mamy dwie dziury w składzie. Brawo, brawo. Wcale mnie nie zdziwi potwórka z meczu z Ostrowem jeśli chodzi o pierwsze biegi przynajmniej...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- tezetomaniak
- Trener
bez nerwów, przeciez Gelo napisał ze Opole to kelnerzy i ogórki 
marioZ pisze:...jak to kiedy - pełny skład powinien być na Łódź - po co wcześniej ? ...
Pełny skład (po wzmocnieniach) to powinien być już w Łodzi bo teraz to już musztarda po obiedzie.
Sweetman to zaskoczyl chyba wszyskich
, Dryml byc moze cos o swojej nieobecnosci( tydzien temu) przebakiwał ale Richard miał dzis w meczu jechac!!!
jesli opole przyjedzie tak osłabione jak sie to w necie pisze to nieobecnosc Sweetmana moze jakos sie rozmyje ale nie wyobrazam sobie wogole sytuacji takiego lekcewazenia swoich obowiazkow:O:O:O
jesli opole przyjedzie tak osłabione jak sie to w necie pisze to nieobecnosc Sweetmana moze jakos sie rozmyje ale nie wyobrazam sobie wogole sytuacji takiego lekcewazenia swoich obowiazkow:O:O:O
no dobry luzak, w dniu meczu informuje, ze jednak nie wpadnie, fajnie fajnie
na stadionie sie okaze, ze Barker jest, Mitko wczoraj tylko palca wybil i tez jedzie, a z tym Czechowiczem to zaslona dymna i bedzie kozacko :]
na stadionie sie okaze, ze Barker jest, Mitko wczoraj tylko palca wybil i tez jedzie, a z tym Czechowiczem to zaslona dymna i bedzie kozacko :]
METHANOL ADVENTURE TEAM
Jak dla mnie to możemy i jechać dzisiaj polskim składem. Takie Opole to Puszak z Baranem przy asyście Piszcza i Rempały powinni wciągać nosem. Jeśli nie to nie wiem po co awansować do 1 ligi jak trzeba będzie skład od nowa budować bo z obecnego nikt nie będzie się nadawał.
/edit a jeśli ktoś przychodzi na mecz dla nieopierzonego juniorzyny dla którego priorytetem jest śmieszna premier league to żal
/edit a jeśli ktoś przychodzi na mecz dla nieopierzonego juniorzyny dla którego priorytetem jest śmieszna premier league to żal
Ale tu chyba nie o to chodzi, czy sobie poradzimy składem krajowym, czy też trzeba go w 90% przebudować w przypadku awansu. Chodzi o poważne traktowanie klubu, w którym się pracuje. Co z tego, że na papierze mamy rewelacyjny skład, jak co i rusz ktoś sobie klub zwyczajnie olewa i nie przyjeżdża, mimo, że miał być?
Motor mocnyj!
Chodzi tez o powazne traktowanie kibicow - mam prawo za kupiony bilet wymagać nieogladania szkółkowiczow.
Mozesz zawsze zrezygnowac:) Poza tym przeciez on pojedzie w jednym biegu, jesli w ogole.
Sytuacja jest nie do konca prawidlowa, ale nikt mi nie powie, ze ludzie w Lublinie chodza "na Sweetmana"
Sytuacja jest nie do konca prawidlowa, ale nikt mi nie powie, ze ludzie w Lublinie chodza "na Sweetmana"
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Ale gdyby nie daj boże coś się stało Tadziowi to co? Pkt nam uciekają juniorskie,a tak by było też dobre zastępstwo.
Niestety, nie mogłem być na meczu, ale siedzę przed monitorem i widzę, że obawy niektórych o bonusa były na szczęście nieuzasadnione
Tadzio Kostro ciśnie ostro - jestem w szoku - nie widziałem na żywo, ale wyszedł dziś na niezłego napieracza
Obawiałem się też o występ Piszcza, miałem niezłego stracha, gdy przeczytałem, iż w pierwszym swoim biegu zaliczył upadek. Tym niemniej jednak występ jak najbardziej pozytywny, znacznie przewyższający moje oczekiwania! 
Puzon, Baran, Dryml - punktowo bez zastrzeżeń (zresztą - co tu analizować w meczu, w którym rozklepaliśmy gości do 20?). Jak prezentował się TRempała?
Szkoda tylko, że Łodzi udało się oprócz bonusa wywieźć z Ostrowa jeszcze jeden punkt za remis :/
Puzon, Baran, Dryml - punktowo bez zastrzeżeń (zresztą - co tu analizować w meczu, w którym rozklepaliśmy gości do 20?). Jak prezentował się TRempała?
Szkoda tylko, że Łodzi udało się oprócz bonusa wywieźć z Ostrowa jeszcze jeden punkt za remis :/
Motor mocnyj!
Dryml - dobry napieracz na 1 ligę, w razie awansu pilnować i nigdzie nie puszczać.
Piszcz - będzie miał TR ciepło, w piątek powinien pojechać Tomek choć jeszcze nie jest zbyt pewny na motocyklu.
Baran - niby dobrze, ale jakoś nie mam przekonania co do niego. Na tle Opola to każdy inny wynik byłby wstydem.
Rempała - na dziś wystarczyło, ale jak to mówią eksperci - "równia pochyła w dół"
Puzon - tylko stać i bić mu brawo. Tadeusza poprowadził niczym Tomcio Gollob. Szybki, pewny, jak dla mnie prawdziwy Lider przez wielkie "L"
Kostro - no po dzisiejszym to muszę przyznać, że troszkę się pomyliłem. Trochę brak mu pewności, agresji, ale na 2 ligę to nie jest tak źle. W piątek prawdziwy egzamin.
Jendrej - kto do ch...ja wpuścił go na tor? Tak samo ten Bojarski. Jak widać zdanie egzaminu nie świadczy w żadnym stopniu o umiejętności jazdy. Niech sobie pyrka w amatorach i nie zawraca sobie głowy profesjonalnym żużlem. Nie dość, że sam dla siebie stwarzał zagrożenie to jeszcze (tfu, tfu) by kogoś innego zahaczył. Nieodpowiedzialną była decyzja o wystawieniu go do składu.
Opole - tak jak napisał chyba harry, amatorzy. Coś tam Ago szarpał, ale widać, że dzisiaj tor w końcu przygotowany "dla nas". Oby na Orła było jeszcze lepiej.
Piszcz - będzie miał TR ciepło, w piątek powinien pojechać Tomek choć jeszcze nie jest zbyt pewny na motocyklu.
Baran - niby dobrze, ale jakoś nie mam przekonania co do niego. Na tle Opola to każdy inny wynik byłby wstydem.
Rempała - na dziś wystarczyło, ale jak to mówią eksperci - "równia pochyła w dół"
Puzon - tylko stać i bić mu brawo. Tadeusza poprowadził niczym Tomcio Gollob. Szybki, pewny, jak dla mnie prawdziwy Lider przez wielkie "L"
Kostro - no po dzisiejszym to muszę przyznać, że troszkę się pomyliłem. Trochę brak mu pewności, agresji, ale na 2 ligę to nie jest tak źle. W piątek prawdziwy egzamin.
Jendrej - kto do ch...ja wpuścił go na tor? Tak samo ten Bojarski. Jak widać zdanie egzaminu nie świadczy w żadnym stopniu o umiejętności jazdy. Niech sobie pyrka w amatorach i nie zawraca sobie głowy profesjonalnym żużlem. Nie dość, że sam dla siebie stwarzał zagrożenie to jeszcze (tfu, tfu) by kogoś innego zahaczył. Nieodpowiedzialną była decyzja o wystawieniu go do składu.
Opole - tak jak napisał chyba harry, amatorzy. Coś tam Ago szarpał, ale widać, że dzisiaj tor w końcu przygotowany "dla nas". Oby na Orła było jeszcze lepiej.
Szkoda ,ze Pytel sprzedał mecz w Ostrowie.
- tezetomaniak
- Trener
max3 pisze:Szkoda ,ze Pytel sprzedał mecz w Ostrowie.
nie wychodź przez następny tydzien z domu, bo upały nie służą.
Mecz tragiczny, nie spodziewałem sie, że Opole przyjedzie takim składem. Mamy swoje 70:20, ale już niedługo zawita do nas prawdziwy rywal i z taką postawą Rempały może być ciężko.
Ostatnio zmieniony 11 lipca 2010, o 20:25 przez tezetomaniak, łącznie zmieniany 1 raz.
To nie był mecz, to był trening punktowany.
Kto im zapłaci za tyle punktów??
Żałosne apele Prezesa do frekwencję, bo sami sobie strzelili w kolano z tak późną godziną meczu. Nie wiedzą że dzisiaj finał Mundialu ???
Szkoda Piszcza bo widać że nie wyleczona noga mu przeszkadza w jeździe
Rempała cieniuteńko mimo bardzo miernych rywali,na Łódź go nie widzę.
W piątek i niedzielę prawdziwy egzamin wartości naszych rajderów.
Kto im zapłaci za tyle punktów??
Żałosne apele Prezesa do frekwencję, bo sami sobie strzelili w kolano z tak późną godziną meczu. Nie wiedzą że dzisiaj finał Mundialu ???
Jak awansujemy to będzie cud nad Bystrzycą!!!
Mecz bez historii, no moze nie calkiem, historyczny pierwszy punkt ligowy Jendreja!!! Niestety chyba ostatni w karierze, umiejetnosci chlopak ma bliskie zeru.
Pytel w kazym meczu na własnym torze robi komplety a tu nagle w meczu z Łodzia nie moze wygrac biegu.Daniel Pytel - 6+1 (1,2*,1,2*,d) .
Desmo pisze:To nie był mecz, to był trening punktowany.
Kto im zapłaci za tyle punktów??![]()
![]()
Żałosne apele Prezesa do frekwencję, bo sami sobie strzelili w kolano z tak późną godziną meczu. Nie wiedzą że dzisiaj finał Mundialu ???![]()
Jaki piekny przyklad lubelskiego posta. Mecz wygrany do 20, a tu ani slowa o dobrym wystepie tylko wrzuty na co sie da. Zalosny Prezes, za pozna pora meczu, mierny rywal. A moze by tak napisac gdzies na poczatku "dobra robota panowie, rozjechaliscie ich pieknie, 3 punkty zostaja w Lublinie"?
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
No to Wilk ma ciezki orzech do zgryzienia. Piszcz ogolnie chyba lepiej wypadl dzisiaj niz TRRR, ale jeszcze troche mu pewnosci na motorze brakuje. Njarozsadniej byloby chyba zaprosic Darkina na trening i niech cala trojka walczy o te jedno miejsce.
O Drymla jestem spokojny, z Lodzia komplet jak najbardziej w zasiegu reki.
Davv nie czepiaj sie Jedreja. A pamietasz pojedynki Michaluka z Mroczka ? No to Ty juz kariery tu nie planuj
O Drymla jestem spokojny, z Lodzia komplet jak najbardziej w zasiegu reki.
Davv nie czepiaj sie Jedreja. A pamietasz pojedynki Michaluka z Mroczka ? No to Ty juz kariery tu nie planuj
Pierwszy raz w mojej karierze zuzlowej zdarzylo sie, ze wyszlam po XIII biegu, tzn przed powtorka biegu XIV.
Poza jazda Tadeusza i wyginaniem Drymla na lukach nic mi sie nie podobalo.Wialo zarem z Sahary i nuda.
Poza jazda Tadeusza i wyginaniem Drymla na lukach nic mi sie nie podobalo.Wialo zarem z Sahary i nuda.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
Powiem tyle, dzieku Bogu, że Sweetman nie przyjechał bo i po co????
A typowanie Szczakiela:
Lublin - Opole
Wiem, że gospodarze dysponują teoretycznie lepszym składem. Chciałbym jednak, żeby wygrali goście. Jeżeli pojadą w optymalnym składzie, a zawodnicy zaprezentują się na miarę swoich możliwości, to stać ich na niespodziankę. Typuję wynik: 44:46

A typowanie Szczakiela:
Lublin - Opole
Wiem, że gospodarze dysponują teoretycznie lepszym składem. Chciałbym jednak, żeby wygrali goście. Jeżeli pojadą w optymalnym składzie, a zawodnicy zaprezentują się na miarę swoich możliwości, to stać ich na niespodziankę. Typuję wynik: 44:46
Mam nadzieję że w najbliższy piątek nie zobaczę TR. Czy ktoś w końcu zrozumie że TR niezależy na awansie do I-ligi
trudna decyzja, ale chyba jednak Piszcz....
ja tak patrzę jacy "napieracze" zabierali Łodzi mnóstwo punktów (najlepszy przykład-Sawina) to znów pojawia się ten niepoprawny optymizm.... 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
kibicLBN pisze:ja tak patrzę jacy "napieracze" zabierali Łodzi mnóstwo punktów (najlepszy przykład-Sawina) to znów pojawia się ten niepoprawny optymizm....
Wystarczy aby było mokro w piątek to farbowany emeryt i spółka nic nie zrobią.