Żużlowe różności
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Re: Żużlowe różności
Być może w sądzie wygra, ale firmy i dobrego imienia raczej nie odzyska. Łatka już przyklejona.
- niespokojny
- Trener
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
O tym właśnie pisałem. Facet jest już przez większość osądzony, a proces się nawet jeszcze nie zaczął.
Ze Stalą to samo. Wczoraj aresztowali Grzyba a tutaj drużyna już rozmontowana. Cud, że nawierzchnia na Jancarzu jeszcze zielskiem nie zarosła.
Ze Stalą to samo. Wczoraj aresztowali Grzyba a tutaj drużyna już rozmontowana. Cud, że nawierzchnia na Jancarzu jeszcze zielskiem nie zarosła.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Pożyjemy zobaczymy, ale ciężko być optymistą, chociaż Stal prędzej czy później wyjdzie na prostą. Za duże tradycje by stało się inaczej.
Najlepsze ze czytasz to głosem tejże śmietanki telewizyjnej. Zaczynając od irytującego jąkały Majewskiego.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Noskowicz i Cieślak nie do odróżnienia od autentyków
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
jarkur pisze:Ja proponowałbym poczekać z ocenami sytuacji Grzyba i Stali jeszcze trochę. To, że komuś postawiono zarzuty nie czyni go z automatu winnym. Winę trzeba jeszcze udowodnić. A z tym prokuratorzy często mają problemy. Szczególnie ostatnio jak mają polecenia z "góry".
Nie to, że się czepiam ale w Polsce prokuratorzy nie orzekają o winie.
Ale on napisał o udowadnianiu winy, a nie orzekaniu. A to prokuratorzy akurat powinni robić.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
drużyna rozmontowana w Internecie nie jest dlatego, że Grzyb jest online winny, ale dlatego, że otwartą przestrzeń zobaczy najwcześniej we wrześniu, a duża część zawodników nie będzie do tego terminu czekać.
Stal już jest ugotowana w kontekście roku 2023, co będzie w tym, ile stracą zawodnicy związani umowami sponsorskimi z CashBroker, czas pokaże. Tak samo jak to, ilu dużych sponsorów podejmie jakiekolwiek rozmowy o dalszej współpracy, ale w perspektywie 2-3 letniej raczej bliżej im do Rawicza niż Sparty/Motoru. Z dużym prawdopodobieństwem będą budować klub od nowa
Stal już jest ugotowana w kontekście roku 2023, co będzie w tym, ile stracą zawodnicy związani umowami sponsorskimi z CashBroker, czas pokaże. Tak samo jak to, ilu dużych sponsorów podejmie jakiekolwiek rozmowy o dalszej współpracy, ale w perspektywie 2-3 letniej raczej bliżej im do Rawicza niż Sparty/Motoru. Z dużym prawdopodobieństwem będą budować klub od nowa
Teraz na temat całej sprawy wypowiedział się Honorowy Prezes Stali Gorzów Władysław Komarnicki. Jest on przekonany, że wszystko powinno się pozytywnie zakończyć dla obecnego sternika gorzowian. - Głęboko wierzę, że prezes Marek wyjdzie z tego. Nie wyobrażam sobie, żeby z jego pozycją, społeczną, biznesową, sportową popełnił jakieś pomyłki, nie wierzę w to - przekonywał w radiogorzow.pl.
Te cygara Włodka to chyba ze specjalnymi "wkładami" są.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Karamba pisze:Teraz na temat całej sprawy wypowiedział się Honorowy Prezes Stali Gorzów Władysław Komarnicki. Jest on przekonany, że wszystko powinno się pozytywnie zakończyć dla obecnego sternika gorzowian. - Głęboko wierzę, że prezes Marek wyjdzie z tego. Nie wyobrażam sobie, żeby z jego pozycją, społeczną, biznesową, sportową popełnił jakieś pomyłki, nie wierzę w to - przekonywał w radiogorzow.pl.
Ma rację.
Jak się kręci takie lody to nie przez pomyłkę.
Więc biorąc pod uwagę możliwe rozstrzygnięcia:
1. Marek G. jest niewinny i powyższe zdanie jest prawdziwe,
2. Marek G. jest winny zarzucanych mu czynów i robił to świadomie, nie przez pomyłkę- powyższe zdanie też jest prawdziwe.
Ciekawi mnie co autor ma na myśli mówiąc o "pozycji społecznej"
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Prokuratura podała informację o zatrzymaniu prezesa klubu żużlowego, a Moje Bermudy Stal Gorzów wydała oświadczenie odnoszące się do sprawy. Teraz Michał Wasilewski, rzecznik klubu mówi nam, że mimo problemu wizerunkowego i szoku sytuacja finansowa Stali jest stabilna. – Grand Prix w Gorzowie się odbędzie, ligę też dojedziemy do końca. Nie mam wątpliwości, że walczymy o tytuł mistrza Polski – mówi nam rzecznik.
Czytaj więcej na https://sport.interia.pl/zuzel/news-rze ... ign=chrome
Czytaj więcej na https://sport.interia.pl/zuzel/news-rze ... ign=chrome
W tej sytuacji powinniśmy „zapolować” na młodego Palucha ;)
Myślę że 16 letni chłopak z całą rodziną w Gorzowie marzy o przenosinach 500 km na wschód.
Richie Faulkner:
Gelo niedawno napisał, że każdy żużlowiec marzy, by jeździć dla Motoru. Paluch jest od teraz pełnoprawnym żużlowcem, więc nie odbierajmy mu marzeń ;)
Zresztą wstrzymajmy się chwilę z rozbiorem Stali (Stali G., jak to powiedział Marcin Musiał na antenie Evelen). Komarnicki publicznie dziękuje Grzybowi za znakomitą pracę, dzięki której klub jest w idealnej sytuacji finansowej. Zatem nikt rozsądny nie ucieknie z tego raju mlekiem i miodem płynącego.
Zresztą wstrzymajmy się chwilę z rozbiorem Stali (Stali G., jak to powiedział Marcin Musiał na antenie Evelen). Komarnicki publicznie dziękuje Grzybowi za znakomitą pracę, dzięki której klub jest w idealnej sytuacji finansowej. Zatem nikt rozsądny nie ucieknie z tego raju mlekiem i miodem płynącego.
Ostatnio zmieniony 10 czerwca 2022, o 11:44 przez kdsz, łącznie zmieniany 1 raz.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
RadeKas pisze:Myślę że 16 letni chłopak z całą rodziną w Gorzowie marzy o przenosinach 500 km na wschód.
Myślę jednak, że to zupełnie inne pokolenie … myślę, że marzy o sukcesach, o bezpiecznym środowisku, które mu na to pozwoli i jeśli w Gorzowie nastąpi to co wieszczy cześć osób czyli kłopoty finansowe i exodus zawodników to na pewno znajdzie zatrudnienie gdzie indziej…a jeśli już ma szukać gdzieś to dlaczego nie w stabilnym klubie, ktory jest kandydatem do medali i jest znany z dobrej atmosfery i dbania o zawodników? Ja od kilkunastu lat do pracy dojeżdżam 200 km a od kilku codziennie. Grunt to motywacja, cel w życiu i chęci.
Tylko, że może chłopak ma jeszcze szkołę.
a co to w Lublinie szkół nie ma do wyboru do koloru i nie mówcie ,że za młody https://fakty.tvn24.pl/ogladaj-online,6 ... 64473.html
Raz że ma szkołę, a dwa że Lublin to nie jest jedyny stabilny i ambitny klub w elidze, który potrzebuje juniora. A wszystkie inne mają tę zaletę, że są zdecydowanie bliżej.
Richie Faulkner:
RadeKas pisze: A wszystkie inne mają tę zaletę, że są zdecydowanie bliżej.
- Dlaczego nie zdobyles mistrza kraju?
- Bo tu, do spadkowicza mialem blizej
Niestety obawiam się, że okno transferowe może się zbyt wcześnie otworzyć i należy zadbać, aby zawodnicy Stali Gorżów czuli się pewnie i nie podejmowali pochopnych decyzji. Tyczy się to również sponsorów i siódmego zawodnika, czyli kibiców – mówi Mirosław Maszoński, sponsor Bartosza Zmarzlika i Stali Gorzów.
Czytaj więcej na https://sport.interia.pl/zuzel/news-spo ... ign=chrome
Czytaj więcej na https://sport.interia.pl/zuzel/news-spo ... ign=chrome