Turniej o Puchar Prezydenta Miasta Lublin 16.10.2011

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Kargolo
Trener

Re: Turniej o Puchar Prezydenta Miasta Lublin 16.10.2011

#176 Postautor: Kargolo » 16 października 2011, o 20:33

Porucznika Borewicza? 8) No ja w sumie po przemyśleniu też wybrałbym Borowicza. Macie rację że Łukaszewski jest bardzo słaby, ale dobrych juniorów do wzięcia jest bardzo mało.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#177 Postautor: kibicLBN » 16 października 2011, o 20:53

Borowicz pokazał kawał charakteru. Jechał znacznie lepiej niż w meczach, był po prostu szybszy. A jego bezpardonowa walka z Piszczem :D Iskry szły, chłopak w przeciwieństwie do Łukaszewskiego MA JAJA a to w żużlu bardzo ważne. Łukaszewski boi się ścisku w 1. łuku, walki na łokcie czy jazdy w kontakcie. Borowicz lepiej rokuje i z innymi juniorkami w I lidze może powalczyć, a kokosów nie będzie na niego trzeba łożyć. Wniosek prosty: brać go najlepiej na 2-3 lata.
I fajne pseudo mamy dla niego na wejście: Porucznik ;)
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

Sledzio
Trener
Kontakt:

#178 Postautor: Sledzio » 16 października 2011, o 20:58

Do połowy zawodów było na co popatrzeć, a 4 bieg palce lizać :) :)
Szarpać Patryka ile się da by u nas jeździł. W razie porażki brać się za Borowicza. Ma chłopak papiery na jazdę.

JAG
Senior

#179 Postautor: JAG » 16 października 2011, o 21:04

organizacji zawodow nie skomentuje.....mam nadzieje ze to sie nigdy wiecej nie powtorzy!!!!!
zdziwila mnie in plus wola walki u zawodnikow,turniej w zasadzie o nic? tor trudny, zawodziło co moglo a oni walczyli!
:),czasami :(

Awatar użytkownika
Hayden
Trener

#180 Postautor: Hayden » 16 października 2011, o 21:06

Gdzies trzeba jezdzic w przyszlym sezonie ;)
Motor mocny

Rudy
Junior

#181 Postautor: Rudy » 16 października 2011, o 21:07

Kargolo pisze:Porucznika Borewicza? 8) No ja w sumie po przemyśleniu też wybrałbym Borowicza.

Specjalnie napisałem przez "e" ,ponieważ taka ksywkę ma już na trybunach,a konkretniej porucznik :D .
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#182 Postautor: kibicLBN » 16 października 2011, o 21:08

JAG pisze:organizacji zawodow nie skomentuje.....mam nadzieje ze to sie nigdy wiecej nie powtorzy!!!!!
zdziwila mnie in plus wola walki u zawodnikow,turniej w zasadzie o nic? tor trudny, zawodziło co moglo a oni walczyli!

Zgadzam się . Mówimy coraz częściej że chłopaki jeżdża tylko dla kasy, wytykamy brak ambicji, a tu prosze, niemal każdy walczył. A jak się spisał nowy doktorski nabytek? 8)

Awatar użytkownika
Hela
Kadrowicz

#183 Postautor: Hela » 16 października 2011, o 21:12

Jeździli przecież dziś dla kasy. Były nagrody finansowe za każde z miejsc. Więc było o co powalczyć.
W Klubie chyba wszyscy jeszcze są w euforii po awansie i nie było się komu zająć organizacyjną stroną turnieju. Stąd tyle kłopotów. Oby to było pożegnanie z II ligą, nie tylko sportowo, ale i organizacyjnie.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#184 Postautor: kibicLBN » 16 października 2011, o 21:14

Hela pisze: Oby to było pożegnanie z II ligą, nie tylko sportowo, ale i organizacyjnie.

Napisałbym coś, ale ostatnio nie wolno :?

Rudy
Junior

#185 Postautor: Rudy » 16 października 2011, o 21:16

kibicLBN pisze:
Hela pisze: Oby to było pożegnanie z II ligą, nie tylko sportowo, ale i organizacyjnie.

Napisałbym coś, ale ostatnio nie wolno :?

Co nie wolno pisz,forum jest do pisania prawdy i wyrażania własnych zdań.
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#186 Postautor: kibicLBN » 16 października 2011, o 21:18

Tylko tak Ci się wydaje...

Pirat

#187 Postautor: Pirat » 16 października 2011, o 21:35

również popieram na tym forum nie ma demokracji jest totalitaryzm,natomiast co do konkretów to sprawka została rozwiązana Prezes zostaje,jest nie do ruszenia.

Ge(L)o
Trener

#188 Postautor: Ge(L)o » 16 października 2011, o 21:48

I był ogieńńń!
Dzięki !

GeloG89
Szkółkowicz

#189 Postautor: GeloG89 » 16 października 2011, o 22:02

Był był :) nie tylko na stadionie

Rudy
Junior

#190 Postautor: Rudy » 16 października 2011, o 22:20

Pirat pisze:również popieram na tym forum nie ma demokracji jest totalitaryzm

To trzeba totalitaryzm obalić jak w Egipcie i Libi :lol:

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#191 Postautor: kibicLBN » 16 października 2011, o 22:27

Tu jeszcze większy beton :lol:
A powiem ci Rudy tylko tyle. Co z tego że ja wyraże swoją opinię, którą podziela rzesza ludzi, skoro wejdzie pewien obrońca krzyża i tego właśnie krzyża będzie bronić :evil: , bez względu na to czy jest w tym jakiś sens czy nie.Najchętniej jeszcze rzuci parę słów, takich abym wyszedł na durnia i "forumowego pieniacza" , a że facet ma wśród forumowiczów coś jakby autorytet to pójdzie nagonka. Oj zmienili niektórzy ostatnio oblicze :?
I powiedz mi Rudy warto w takich okolicznościach pisać co się myśli? Zwłaszcza że mądre słowa utoną w morzu obronnych granatów :)

Rudy
Junior

#192 Postautor: Rudy » 16 października 2011, o 22:29

Tak warto.Na mnie ostatnio też napierali,ale idz w imie zasady z mojego podpisu,poprostu kilku ignoruj.

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#193 Postautor: Apocalips » 16 października 2011, o 22:32

Idźcie sie wyplakac gdzies indziej, a nie zasmiecacie forum.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Rudy
Junior

#194 Postautor: Rudy » 16 października 2011, o 22:37

Apocalips pisze:Idźcie sie wyplakac gdzies indziej, a nie zasmiecacie forum.

Zaczeło się :lol: .
Zaśmiecasz to Ty kolego,bo nic nie wniósł Twój post do tematu.
Ja przekonuje kolegę ,aby wyraził co myśli ,a nie dusił w sobie na temat dzisiejszego turnieju i jego organizacji,bo jak widać po Twoim poście ludzie zaczynaja się bać tu cokolwiek pisać szczerze.

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#195 Postautor: RadeKas » 16 października 2011, o 22:40

kibicLBN pisze:Tu jeszcze większy beton :lol:
A powiem ci Rudy tylko tyle. Co z tego że ja wyraże swoją opinię, którą podziela rzesza ludzi, skoro wejdzie pewien obrońca krzyża i tego właśnie krzyża będzie bronić :evil: , bez względu na to czy jest w tym jakiś sens czy nie.Najchętniej jeszcze rzuci parę słów, takich abym wyszedł na durnia i "forumowego pieniacza" , a że facet ma wśród forumowiczów coś jakby autorytet to pójdzie nagonka. Oj zmienili niektórzy ostatnio oblicze :?
I powiedz mi Rudy warto w takich okolicznościach pisać co się myśli? Zwłaszcza że mądre słowa utoną w morzu obronnych granatów :)

Takie posty jak ten robia z Ciebie "forumowego pieniacza", a nie inni forumowicze.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Rudy
Junior

#196 Postautor: Rudy » 16 października 2011, o 22:43

RadeKas pisze:
kibicLBN pisze:Tu jeszcze większy beton :lol:

Takie posty jak ten robia z Ciebie "forumowego pieniacza", a nie inni forumowicze.

Następny ... :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Hayden
Trener

#197 Postautor: Hayden » 16 października 2011, o 22:54

Bo maja racje (Radekas z Apocalipsem rzecz jasna).
Motor mocny

meesha
Trener
Kontakt:

#198 Postautor: meesha » 16 października 2011, o 23:13

kibicLBN pisze:Co z tego że ja wyraże swoją opinię, którą podziela rzesza ludzi, skoro wejdzie pewien obrońca krzyża i tego właśnie krzyża będzie bronić :evil: , bez względu na to czy jest w tym jakiś sens czy nie.Najchętniej jeszcze rzuci parę słów, takich abym wyszedł na durnia i "forumowego pieniacza" , a że facet ma wśród forumowiczów coś jakby autorytet to pójdzie nagonka. Oj zmienili niektórzy ostatnio oblicze :?

Czyżbym to ja był tymi nożycami, które się miały po uderzeniu w stój odezwać*? Chyba tak, bo coś już z tym krzyżem ostatnio czytałem pod moim adresem :) Czego to się człowiek może o sobie od obcych ludzi dowiedzieć :D Żadnego "krzyża" nie będę bronić, nie bój(cie) się. Ja sam dobrze wiem jakie organizacyjne niedociągnięcia się pojawiają u nas na zawodach. Ale nie będę na publicznym forum srał we własne gniazdo (tak, ten klub to jest nasze wspólne "gniazdo"). Możemy sobie o tym osobiście porozmawiać wsród znajomych, wyjaśnić nieporozumienia pomiędzy zainteresowanymi osobami, ale plucie jadem na prezesa klubu w sposób anonimowy na forum niczego nie polepszy. Zrozumcie to wreszcie.
Rudy pisze:Co nie wolno pisz,forum jest do pisania prawdy i wyrażania własnych zdań.

Tylko, że są jak wiadomo 3 rodzaje prawdy: święta prawda, tysz prawda i gówno prawda. I chodzi o to, żeby ta ostatnia nie była w przewadze :D

Pozdrawiam serdecznie moich adwersarzy. Niech taczka będzie z wami :)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

mariusz1987
Junior

#199 Postautor: mariusz1987 » 17 października 2011, o 00:27

odpuście prezesowi, przecież jak się ma ten interes zawalić to się zawali z Waszymi wylewanymi żalami na forum czy też bez nich,fakt faktem jesteśmy w 1 lidze dzięki Sprawce :wink: a jak szlag trafi klub to będziecie mieli satysfakcje i napiszecie: "a nie mówiłem"(tudzież pisałem :wink: ) zaczekajmy czy prezio podoła budowie zespołu, który namąci w 1 lidze.

jerry78
Trener

#200 Postautor: jerry78 » 17 października 2011, o 08:22

Mi osobiście na tym turnieju bardzo spodobał się Lampart. Jest młody, perspektywiczny, ma niski ksm, podpisywać z nim na 2-3 lata i będzie z niego pociecha. Skazywany u nas na rezerwę a może się okazać zawodnikiem podstawowego składu, wszak nie był gorszy przecież nawet od Jeleniewskiego. Drugi zawodnik, który pokazał klasę i przekonał mnie w 100% to Dawid Stachyra. Widać, że jedzie bo mu zależy. Ma sporo propozycji z całej Polski, ale trzeba przekonać Dawida, by powrócił na stare śmieci. Nad Jeleniem też nie ma co się zastanawiać. Swój to swój.
Z juniorów brać Borowicza i Łukaszewskiego i szukać oczywiście jeszcze kogoś pewniejszego. W I lidze już regulamin nie pozwala na wypożyczanie "gościa" z ekstraligi, więc w razie czego trzeba mieć co najmniej trzech zakontraktowanych. Wczoraj niby Borowicz sprawiał lepsze wrażenie, ale to Łukaszewski robił punkty. Łukaszewski lepiej startuje, Borowicz lepiej jedzie na dystansie. Konkurencja musi być, więc nie psioczyłbym tak na Mateusza, jak chce u nas jeździć to niech podpisuje. Pojedzie w lidze jak będzie najlepszy z naszych juniorów, jak nie to nie. Podpisanie kontraktu przecież jeszcze nie gwarantuje mu jazdy.
Nie przekonał mnie natomiast zbytnio Kuciapa. Widać, że idzie w drugą stronę, wiek robi swoje i raczej nie będzie się już rozwijał. Zawiódł mnie też Kus. Strasznie bojaźliwy, nie podejmujący walki po przegranym starcie. Widać, że szybki sprzęt, ale nie umiał tego wykorzystać. Może w innych warunkach atmosferycznych i torowych byłoby lepiej...
Ogólnie zawody fajne, dużo walki, dużo mijanek, niektóre wyścigi mogły rozgrzać zmarzniętych kibiców. Organizacji turnieju nie ma co poruszać, było jak było, każdy widział.