Skład na sezon 2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
prt
Junior
Kontakt:

#1926 Postautor: prt » 29 listopada 2005, o 23:56

1. uprzejmie proszę o niezaśmiecanie osobistymi wrzutami tego zacnego tematu. :P

2. co to się porobiło. człowiek wychodzi rano do pracy, wraca wieczorem i zanim się przekopie przez wszystkie wypowiedzi, to się północ robi.

3. zaprawdÄ™, zaprawdÄ™ powiadam Wam - niespodzianka GTW-rezurekcji jest spora.

Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.

http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl

Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.

Holly

#1927 Postautor: Holly » 30 listopada 2005, o 00:00

ZABAWA JEST PRZEDNIA ! najśmieszniejsze jest to że każdy z tych nie wiedzących , tak naprawde wie o kogo chodzi :D
W takim razie ja wam wyjawie te dwa nazwiska Kylmaekorpi i Jeleń trzeciego nie powiem bo jak ta tajemnica wyjdzie na jaw to zabawa sie skończy.
To trzecie nazwisko jest bardzo znane.

Shack
Administrator

#1928 Postautor: Shack » 30 listopada 2005, o 00:01

może zamkniemy forum do soboty ? :twisted:

hermes

#1929 Postautor: hermes » 30 listopada 2005, o 00:01

a więc w sobotę trójka seniorów przedstawi podpisane juz kontrakty. Rempała będzie miał blisko domu :lol: a pozostała dwójka jest dobrze znana w Lubinie:D Max, Jędrzejak - to tylko Wasze marzenia, są cholernie drodzy. A "ogór" ani śni uciekac z Ostrowa

P.S. kilka nazwisk w na liscie powyżej jest z kosmosu a kilku z nich już ma kontrakty
Jeszcze raz dzięk, że teraz Wy "ładujecie" ogromną kasę w Grzecha :twisted:

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1930 Postautor: Gelo » 30 listopada 2005, o 00:05

Gawrzyk pisze:Gelu czy dobre to się przekonasz w sobotę. Ale z tego co mówicie we dwóch to raczej nienajlepsze...

buahahahaha - a co mówimy?

harry
Trener

#1931 Postautor: harry » 30 listopada 2005, o 00:07

Regdal pisze:
Może ty masz mniejszy udział w tej smiesznej zabawie niż harry.Nie musisz się od razu obrażać.

Nie jest to żadna śmieszna zabawa, tylko informacja, ze w klubie ostro się pracuje i nikt nie siedzi z założonymi rękoma bo takie głosy dało się słyszeć. Do soboty to żaden termin a ja dostałem takie zalecenie, że do tego terminu ani mru, mru. Chciałem tylko Wam przekazać, że sprawy idą w dobrym kierunku. Ale widać, że ten kierunek niektórym nie pasuje.

Zapewniam cię,że jestem nadzwyczaj spokojny,i napewno przez nabliższych kilka sobót tak pozostanie.

A ja myślę, ze jest dokładnie odwrotnie!
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

meesha
Trener
Kontakt:

#1932 Postautor: meesha » 30 listopada 2005, o 00:11

toosexy pisze:W takim razie ja wam wyjawie te dwa nazwiska Kylmaekorpi i Jeleń
No to rzeczywiście rewelka :D Czy trzeba trzymać TAKIE nazwiska w tajemnicy aż do soboty :?: :shock:

Założę się, że do soboty dobijemy do 100 stron w tym temacie :lol: Tylko po co :?: :|
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Kiry
Senior

#1935 Postautor: Kiry » 30 listopada 2005, o 08:30

toosexy pisze:ZABAWA JEST PRZEDNIA ! najśmieszniejsze jest to że każdy z tych nie wiedzących , tak naprawde wie o kogo chodzi :D (...)

Nawet bardzo bardzo znane :) najlepszy technik :lol:

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1937 Postautor: bkapusta » 30 listopada 2005, o 09:13

Kiry pisze:
toosexy pisze:ZABAWA JEST PRZEDNIA ! najśmieszniejsze jest to że każdy z tych nie wiedzących , tak naprawde wie o kogo chodzi :D (...)

Nawet bardzo bardzo znane :) najlepszy technik :lol:

Obrazek

Wez nie strasz Frankiem...
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#1938 Postautor: Cooper » 30 listopada 2005, o 10:16

Gawrzyk pisze:Gelu czy dobre to się przekonasz w sobotę. Ale z tego co mówicie we dwóch to raczej nienajlepsze...

Cooper. Trzymaj sie do soboty ;-)

Dam rade 8)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

seewy
Kontakt:

#1939 Postautor: seewy » 30 listopada 2005, o 10:22

Witam Braci z Lublina,

z zadowoleniem przyjąłem info o podpisaniu kontraktu przez Grzesia Knappa - wrócił tam, gdzie jego miejce. Dołóżcie do tego jeszcze jednego (dwóch) seniorów (Karolek?, Trumna?) Joonas rzecz jasna + może Lee Richardsson.

Co do juniorów - nie znam specjalnie siły rażenia waszej dywizji w tym temacie...

Tak czy owak - zaczynają pozytywy napływać z Lublina, a to (naprawdę) mnie cieszy!

Pozdr z Rzeszowa

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#1941 Postautor: Mars » 30 listopada 2005, o 12:09

co do montowania skladu na najblizszy sezon to nasi dzialacze nie zaczeli zle a wrecz bardzo dobrze zaskoczyli mnie Knapp to bardzo dobry zawodnik wiec mamy jednego ktorego stac na 8-11pkt co zreszta mam nadzieje ze nasi dzialacze pojda za ciosem i nie obniza lotow (Frankow itp) powiem szczerze ze sam bym niewiedzial kogo brac !!! moze Drabik bylby jakas alternatywa na Walaska z Zielonej...co do obcokrajowcow to ja bym postawil na 3 jezeli byloby to oplacalne Jonas,ferjan,Zorro dotego Knapp ,Drabik,jelen na 8..

POZDRAWIAM

Michael

#1942 Postautor: Michael » 30 listopada 2005, o 12:23

Zorro to cienias.

To nie jest 2 liga.

Spojrz na wyniki w tym roku.
Mizerniutkie bardzo bardzo.
Jedynie w Rzeszowie pojechal a tak nic.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#1943 Postautor: Łoptymista » 30 listopada 2005, o 12:41

Cooper pisze:

Cooper. Trzymaj sie do soboty ;-)

Dam rade 8)

Chciałbym powiedzieć niewtajemniczoinym, że kolega Cooper wie b. dużo. Nie tylko zna nazwisko jednego nowego jeźdźca. On wie kim jest ten [.......]!!! Zgrywa twardziela, ale za placka z podwojnym serem i dwa browary zacznie sypac.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#1944 Postautor: Cooper » 30 listopada 2005, o 12:45

Ojej, raz mi sie udalo cos dowiedziec wczesniej i wielkie halo. Obiecalem, ze nikomu sie nie zdradze i slowa dotrzymam. Do soboty blisko, a na pewno ja nie jestem odpowiednia osoba do komunikowania o kontraktach w TZ.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

jakubeK

#1945 Postautor: jakubeK » 30 listopada 2005, o 13:07

Ja słyaszałem że TŻ prowadzi rozmowy z Jackiem Rempało i że zawiesili rozmowy z Jorandem Jurczyńskim.
Burza w Tarnowie został.

TÅ» SIPMA LUBLIN!!

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#1946 Postautor: Jaga » 30 listopada 2005, o 13:18

Mikael Max nie podpisał kontraktu z mojrzeszowem, więc może by tak działecze lubelskiego klubu zaręcili sie obok niego ;)
Z tym że ponoć ma zakończyć stary w Polsce, ale jeśli dostanie dobrą oferte to kto wie 8)
Obrazek
PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade

NSN

Awatar użytkownika
volf

#1947 Postautor: volf » 30 listopada 2005, o 13:21

Jaga pisze:Mikael Max nie podpisał kontraktu z mojrzeszowem, więc może by tak działecze lubelskiego klubu zaręcili sie obok niego ;)
Z tym że ponoć ma zakończyć stary w Polsce, ale jeśli dostanie dobrą oferte to kto wie 8)
Dobrą ofertę - czyli wiecej niż N.Pedersen :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1949 Postautor: Gelo » 30 listopada 2005, o 13:42

Własnie - nie przesadzajmy Jaga - jesteś z Tarnowa wiec dla Ciebie to normalne rozmawiać z Rickardssonami i Gollobami. Ale tu jest Lublin - zakompleksione zadupie, gdzie powinno się kontraktować wyłącznie Rosjan, bo wszyscy, ktorzy coś potrafią są u nas postrzegani jak ludzie z innej planety, nieosiągalni. A ty nam z Maxem wyjezdzasz. Pięciokrotnie mniejszy Ostrów (który bynajmniej nie jest żadnym mocarstwem przemysłowym) sie zastanawia czy podpisać z Ułamkiem. Jakbyś na tym forum wyjechał z czymś takim, to by zrobili z Ciebie kretyna, marzyciela i bajkopisarza. Kompleksy wynikające z dziadostwa śmierdzą stąd w całej Polsce. Taka mentalność - za dużo lat w II lidze. Tylko u nas można spotkać propozycje zawodników zahaczajacych o Kirgistan. Nasz klub powinien nazywać się Tip Lublin. Tanie i pewne. A zawodników powinen kontraktować nie zarząd a forumowicze.
Znamienny przykład - powyższa ankieta. Jest to dla mnie niepojęte co w kontekście zapowiadanej walki o ekstraligę robią na tej liście takie nazwiska jak Osumek, Wardzała czy Stojanowski? Nigdy tego nie zrozumiem.

Awatar użytkownika
prt
Junior
Kontakt:

#1950 Postautor: prt » 30 listopada 2005, o 14:04

Gelo pisze:Ale tu jest Lublin - zakompleksione zadupie, gdzie powinno się kontraktować wyłącznie Rosjan, bo wszyscy, ktorzy coś potrafią są u nas postrzegani jak ludzie z innej planety, nieosiągalni. (...) Kompleksy wynikające z dziadostwa śmierdzą stąd w całej Polsce.

ale trujesz... współczuję Twoim bliskim, jeśli takowych masz. miałeś trudne dzieciństwo, jakieś przebyte wypadki czy z natury jesteś malkontentem?

Gelo pisze:Nigdy tego nie zrozumiem.

może to i lepiej.

(przepraszam za OT, ale od kilku dni nie mogę już czytać tych wypocin. Boże Święty, chroń nas przed dziennikarzynami!)

Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.

http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl

Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.