Sebastian Trumiński
Re: Sebastian Trumiński
Joel Parsons były zawodnik amerykańskiego amatorskiego zespołu (nie pamiętam nazwy), który kiedys przyjechał na tournee do Polski i jezdzil bodajże dwa mecze w Lublinie, 2 dość znacznie przegrał, wygrał z Sebastianem T. Jak widać ex-tztowiec nie jest w najwyższej formie i jeśli dostanie jeszcze szanse od promotorów z Newport to powininen być szczęśliwy.
6. Parsons, Cockle, Hedley, Trumiński 1 - 5
13. Ashworth, Parsons, Trumiński, Schramm 1 - 5
Nie to żebym bronił Sebastiana za dzisiejszy występ, ale jak wczoraj był najlepszym zawodnikiem swojej drużyny to jakos nikt nie chwalił, dzis pojechał słabo i juz wpisy o wywalaniu go z drużyny, pomyślcie troche zanim zaczniecie się wypowiadać i oceniac po jednym meczu...
Przyznaję, troche sie zagalopowałem w ocenie dzisiejszego występu Seby. Przeoczyłem niestety wczorajszy występ stąd moja tak surowa ocena. Przy takim rozwoju wypadków zapewne dostanie szanse na pokazanie umiejętności i byc może udowodni, że to był wypadek przy pracy. Chociaż jeżeli na torze swojej drużyny robi 1 punkt w 4 startach to taki dorobek nie może napawać optymizmem, nawet biorąc pod uwagę, że jechał w Newport po raz pierwszy.
Erwin pisze:Joel Parsons były zawodnik amerykańskiego amatorskiego zespołu (nie pamiętam nazwy), który kiedys przyjechał na tournee do Polski i jezdzil bodajże dwa mecze w Lublinie, 2 dość znacznie przegrał, wygrał z Sebastianem T. Jak widać ex-tztowiec nie jest w najwyższej formie i jeśli dostanie jeszcze szanse od promotorów z Newport to powininen być szczęśliwy.
Coś chyba ci się pomyliło.
Joel Parsons występujący w Sheffield jest Australijczykiem ur. 24 lipca 1985 r..
Joel Parsons - amator z USA występujący gościnnie w Lublinie w barwach NSRA jest Amerykaninem ur. 10 grudnia 1978 r.
Z twarzy też nie są podobni.
-
Speedway Fan
- Senior
Oby tam został na dłużej lub przeniósł się do jakiegoś Krosna.
W niedzielne popoludnie mialem przyjemnosc byc i ogladac mecz w Newport, pomiedzy Newport Wasps (gdzie jezdzi nasz wychowanek Sebastian Truminski) z Somerset Rebels, niestety meczyk przegrany dla Sebastiana team-u 43:50, ale przyznam ze cale 10 punktow Sebek zdobyl w bardzo ladnym i walecznym stylu.
)
od 1989 tylko SPEEDWAY
A ktos wie co sie dzieje z teamem Sebka w Anglii? Czy po smierci promotora wrocili do jazdy czy dalej pauzuja???
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
od 1988 tylko SPEEDWAY
MIERZWIN pisze:http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2008/05/20/truminski-dolaczyl-do-bandytow/
Te newsy to chyba jakies mocno wyprzedzajace dzien dzisiejszy..
NIE Truminskiemu w Lublinie.
kilar pisze:NIE Truminskiemu w Lublinie.
zbierasz podpisy?
możesz mnie dopisac
pozdr
pav4u
Dla mnie obojętne kto będzie jeździł w lublinie byle tylko ten żużel zawodowy był w nim.
Zawodowego zuzla to tu nigdy nie bylo
Taki polzawodowy co najwyzej 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Taki to urok reklamy, ze rzadko kiedy ma cos wspolnego z prawda
Jesli Kotta-Kis czy inszy Durica jest prfesjonalnym zuzlowcem to ja moge powiedziec, ze jestem profesjonalnym tancerzem
Jesli Kotta-Kis czy inszy Durica jest prfesjonalnym zuzlowcem to ja moge powiedziec, ze jestem profesjonalnym tancerzem
Seba tym razem 11pkt.(0, 4!, 1, 3, 3-najlepszy wynik druzyny) jednak nie wystarczylo to do zwyciestwa nad czolowa ekipa premier league - rye house i mildenhall przegralo 27:65. jako ciekawostke moge podac, ze Seba w 15 biegu zostawil za swoimi plecami lidera rye house Tai'a Woffindena.
carpe diem!
Heros.
ja się tylko zastanawiam czego po 0 w I biegu pojechał jako joker 
"Życie to jazda"
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Może przywiózł to 0 w najlepszym stylu z całej drużyny