TÅ» Motor Lublin 60:30 KSÅ» Krosno - 9 kwietnia 2006 !!

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
rob7
Senior

#201 Postautor: rob7 » 30 marca 2006, o 09:46

Koziołek pisze:
harry pisze: ale z tego co wiem to ciÄ…gle jest znak zapytania Messing czy Michaluk bo zarzÄ…d boi siÄ™ za wysokiego wyniku.

hmm a ja dzisiaj słyszałem z pewnego źródła, iż szanowny pan Kasiński, chce wyniku na tyle wysokiego, żeby Krosno nie wyszlo z 30 pkt :!: na ile pojada to zobaczymy :D

... to żart, z tym zarządem, przecież przeczy to podstawowej zasadzie marketingu, ludzie płacą i wymagają dobrego towaru (widowiska) po zimowej przerwie kibic przyjdzie bo dawno zawodów nie było, bo nowe nazwiska w drużynie itd.
niech zarząd dobrze skalkuluje, bo zawodnik świeżo po licencji który będzie jechał 100m za pozostałymi frekwencji nie powyższy a i w trudnych warunkach może (odpukać) krzywdę zrobić sobie lub komu innemu...
PS.
a dodatkowym argumentem za Messingiem jest fakt że ten młody zawodnik powinien zapoznawać się z lubelskim torem (którego w życiu nie widział) z mniej wymagającym przeciwnikiem niz np. w następnym meczu z Gnieznem gdy będą jeździ np. Gomólski, Jabłoński czy Alden...
oszczędność kilku "groszy" może odbić się "czkawką" w przyszłości
pozdrawiam

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#203 Postautor: Torsen » 30 marca 2006, o 13:58

Łoptymista pisze:
Torsen pisze:Istnieje też odważna koncepcja, że publice nie koniecznie zależy na zwycięstwach, a bardziej na zaciętym meczu.

Autor, autor, autor!
:evil:
Dawać go tu! Wtedy dostanie to na co zasluzyl kreujac tak rewolucyjne koncepcje. (...il skonczony)

Kiedyś coś w telewizji o tym było :)

baranek
Junior

#206 Postautor: baranek » 30 marca 2006, o 16:01

Ja co prawda bylem na stadionie wczoraj,ale po tym co widzialem i widze dzis za oknem (Bystrzyce z okna i zalane ogrodki dzialkowe) to wg mnie nie ma szans na inauguracje z Krosnem.

jak bęzie "byłe jaka" pogoda to i w kwietniu nie ruszymy :( zanim to wszystko wyschnie to minie troche czasu... :cry:

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#207 Postautor: dannie » 30 marca 2006, o 16:21

...i pomyslec, ze Krosno ma tak prawie co roku... :?
Obrazek

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#208 Postautor: dilucio » 31 marca 2006, o 12:17

mecz z Krosnem o ile wogole sie odbedzie w co watpie ma sie zaczac o godzinie 15 :!:

Awatar użytkownika
Ziuta
Kontakt:

#209 Postautor: Ziuta » 31 marca 2006, o 12:27

Wyczytałam w gazecie u brata (nie pamietam co to było), że GKSŻ chce przesunąć inauguracje sezonu na 17 kwietnia, jeśli kluby alej bedą miały problemy z przygotowaniem toru do meczy.

bartexs1
Senior

#211 Postautor: bartexs1 » 31 marca 2006, o 15:06

to inauguracja w GrudziÄ…dzu :(

Awatar użytkownika
Ziuta
Kontakt:

#212 Postautor: Ziuta » 31 marca 2006, o 15:33

Nie w Grudziadzu !! U nas ale nie 9 tylko 17 kwietnia. Po prostu pierwsza kolejka cała bedzie 17 !

sledzio

#213 Postautor: sledzio » 31 marca 2006, o 15:42

To przynajmniej jak nie będzie meczu z Krosnem to meczyk obejrzy się na Polsacie Sport juzków z Czewa, ale ja chce mecz z krosnem !!!

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#214 Postautor: jas » 31 marca 2006, o 16:03

Ziuta pisze:Wyczytałam w gazecie u brata (nie pamietam co to było), że GKSŻ chce przesunąć inauguracje sezonu na 17 kwietnia, jeśli kluby alej bedą miały problemy z przygotowaniem toru do meczy.

a na 25 maja nie moga przeniesc inaguracji? 8)
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#216 Postautor: Torsen » 31 marca 2006, o 16:20

Gawrzyk pisze:Na pocieszenie pozostaje fakt ze z naszych zawodnikow na tor nie wyjechal tylko Daniel (mial dzis trenowac w rzeszowie) i juniorzy. reszta juz trenuje.

Marne to pocieszenie, biorąc pod uwagę fakt, że wspomniani "Daniel i juniorzy" są jedynymi, którzy znają ten tor. A jeszcze marniejsze, jak weźmiemy pod uwagę, że tor z nową nawierzchnią może znacząco zmienić swoje właściwości, przez co dla wszystkich stanowić będzie totalną zagadkę.
Nie ma co, trzeba zrobić wszystko, żeby przed jazdą o punkty każdy, kto ma w niej uczestniczyć, mógł się z nim jak najlepiej zapoznać.

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#218 Postautor: Torsen » 31 marca 2006, o 16:28

Przekonałeś mnie ;)

harry
Trener

#219 Postautor: harry » 31 marca 2006, o 17:23

Trochę mnie dziwi rozwodzenie w stylu "toru nie znają", "nowa nawierzchnia"' brak treningu itp. A ilu tu zawodników przyjeżdżało po raz pierwszy i robili od razu po kilkanaście punktów? Tor, nawierzchnia to wymówki dla słabych. A co mają powiedzieć ci z Krosna? Nigdzie nie trenują. Na naszej nawierzchni będą pierwszy raz. Oni to mają przechlapane . :wink: :lol:
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

meridol

#220 Postautor: meridol » 31 marca 2006, o 17:41

dokladnie!!! jak ktos ma jechac to pojedzie bez wzgledu na to czy bedzie dosypane 200 czy 400 ton, czy bedzie beton czy przyczepnie. jesli chcemy wejsc trzeba jechac bez wzgledu na tor i bez wymowek.

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#221 Postautor: Torsen » 31 marca 2006, o 17:59

meridol pisze:dokladnie!!! jak ktos ma jechac to pojedzie bez wzgledu na to czy bedzie dosypane 200 czy 400 ton, czy bedzie beton czy przyczepnie. jesli chcemy wejsc trzeba jechac bez wzgledu na tor i bez wymowek.

To może od razu się zdecyduj, czy jesteś klakierem, czy filozofem.
Oczywiście, że trzeba jechać po tym, co Bóg dał. Ale pewne zabiegi przerowadza się po to, żeby było lepiej, a nie po to, żeby było gorzej.
Po co nawieziono nową nawierzchnię, skoro jeśli ma się jechać, to i tak się pojedzie? Żeby była bardziej przewidywalna, bezpieczna i tworzyła warunki do widowiskowych wyścigów. Czyli będzie inna niż w zeszłym roku. I trzeba zrobić wszystko, by była sprzymierzeńcem naszej drużyny, a nie elementem losowym. A że dobry zawodnik jedzie na każdym torze proponuję wpisać do wielkiej księgi frazesów. Szkoda tylko, że tak naprawdę to ten frazes jest prawdziwy dla dziesięciu, może piętnastu żużlowców na świecie. I nie ma pośród nich najlepszego polskiego zawodnika.

bartexs1
Senior

#222 Postautor: bartexs1 » 3 kwietnia 2006, o 00:24

dla tych co niewiedzÄ… mecz jest zaplanowany na godzinÄ™ 15.00... przynajmniej tak jest na stronie http://www.kszkrosno.com/ troche lipa :cry: :cry:

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#223 Postautor: Cooper » 3 kwietnia 2006, o 00:27

bartexs1 pisze:dla tych co niewiedzÄ… mecz jest zaplanowany na godzinÄ™ 15.00... przynajmniej tak jest na stronie http://www.kszkrosno.com/ troche lipa :cry: :cry:

Noo, mozesz nie wyrobic sie na dobranocke :D
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

meesha
Trener
Kontakt:

#224 Postautor: meesha » 3 kwietnia 2006, o 00:28

bartexs1 pisze:troche lipa :cry: :cry:
Mógłbyś nieco rozwinąć tę myśl :?: :roll:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

harry
Trener

#225 Postautor: harry » 3 kwietnia 2006, o 00:29

bartexs1 pisze:dla tych co niewiedzÄ… mecz jest zaplanowany na godzinÄ™ 15.00... przynajmniej tak jest na stronie http://www.kszkrosno.com/ troche lipa :cry: :cry:

Czego lipa? Przy tej wrednej pogodzie jaką mamy i jaka jest możliwa ( a zapowiadana jeszcze gorsza) to bardzo dobre rozwiązanie. Może być tak, że do 16, 17 będzie pogoda póżniej ziąb, deszc lub inny śnieg. A jak bedzie syf wcześniej to zawsze jest możliwość przeciągnięcia trochę w czasie i porobienia przy torze.

:lol: :lol: :lol:
Ale się człowiekowi dostało od razu z trzech rur :roll: 8) :lol:
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski