Koziołek pisze:harry pisze: ale z tego co wiem to ciągle jest znak zapytania Messing czy Michaluk bo zarząd boi się za wysokiego wyniku.
hmm a ja dzisiaj słyszałem z pewnego źródła, iż szanowny pan Kasiński, chce wyniku na tyle wysokiego, żeby Krosno nie wyszlo z 30 pkt :!: na ile pojada to zobaczymy :D
... to żart, z tym zarządem, przecież przeczy to podstawowej zasadzie marketingu, ludzie płacą i wymagają dobrego towaru (widowiska) po zimowej przerwie kibic przyjdzie bo dawno zawodów nie było, bo nowe nazwiska w drużynie itd.
niech zarząd dobrze skalkuluje, bo zawodnik świeżo po licencji który będzie jechał 100m za pozostałymi frekwencji nie powyższy a i w trudnych warunkach może (odpukać) krzywdę zrobić sobie lub komu innemu...
PS.
a dodatkowym argumentem za Messingiem jest fakt że ten młody zawodnik powinien zapoznawać się z lubelskim torem (którego w życiu nie widział) z mniej wymagającym przeciwnikiem niz np. w następnym meczu z Gnieznem gdy będą jeździ np. Gomólski, Jabłoński czy Alden...
oszczędność kilku "groszy" może odbić się "czkawką" w przyszłości
pozdrawiam