To na wstepie: Pozdrawiam Panie Jacku:)
No i zaczne moze wlasnie od tego, ze dzis poza pierwszym swoim startem (przegrany start z Tomkiem) Jacek byl po prostu nielapany i o to chodzi. A w jednym z biegow start po prostu e-ligowy, dwie dlugosci motocykla na wejsciu w luk. Brawo. Na trasie tez widac pozytywne zmiany, fajnie sie ogladalo jazde z Rafalem. Okazalo sie tez, ze zestawienie par w popularna familiade przynosi zaskakujaco dobry efekt:)
Tomek (Rempala, nie Suchanek) bedzie mocnym punktem u nas na torze, jeszcze mi czegos brakuje w jego jezdzie, ale dzis po pierwszym biegu zastanawialismy sie z meesha czy idzie na "kotleta" (Tomek, nie meesha)

Nie tym razem to w nastepnym, poprosze w Rawiczu najlepiej:)
Kirila bym pochwalil, gdyby w trzech startach zrobil 6+3, niestety pod tasma nie ma szans nawet ze Sternikiem, dopoki sie to choc troche nie poprawi to bedzie efektownie, ale nie efektywnie. A dodatku za bardzo pachnie gipsem.
Rysiek jest spoko, choc nie byl to debiut a'la Kylmakorpi, a szkoda, bo przydalby sie zagraniczny pewniak. Ale mi sie podoba, bo powloczy noga troche jak Franek:)
Niby jest nim Messing, ale przekona mnie dopiero jak pojedzie cos w granicach dwufrowki w Rawiczu.
Mlody Messing zaskoczyl fajnie, ale ja stawialbym na Rafala. Szkoda ze moim zdaniem widac troszke niedociagniecia kondycyjne-a moze w technice jazdy(?) bo byloby jeszcze skuteczniej. Ale podoba mi sie to, ze Rafal mysli na torze i nie boi sie walki.
Tomicek jezdzil zbyt krotko, zeby go oceniac:D
Brawo dla trenera za "nos" i umiejetne operowanie skladem, choc przyznam, ze na poczatku bylem zly za sklad 14 biegu (powinnismy wlaczyc o jak najwyzszy wynik), ale okazalo sie, ze gowno sie znam:) No i ta akcja Kirila i Rafala.
Zauwazylem tez poprawe w kwestii muzyki (szczegolnie przed rozpoczeciem meczu - bo pozniej np. przerobka :We are the champions to chyba jakas pomylka) i nie rozumiem zupelnie glupich okrzykow "wylaczcie glosniki", bo nie kazdy przychodzi na stadion by po raz 20 uslyszec "Richard Hoooool Richard" itp.

Muzyka i doping powinny isc w parze, bo i jedno i drugie w nadmiarze szkodzi atmosferze.
Pojawily sie tez zajebiscie kolekcjonerskie koszulki "Redstar KMZ":)
Swoja droga do wyplaty 71 punktow:)