Treningi
Re: Treningi
Wszystko fajnie - ale akurat kiepscy dzisiaj Hynek i Karol wygrali swoje biegi tylko z czwartego pola. Inna przyczepność - nic wiecej
-
- Zawodowiec
- Kontakt:
Niekoniecznie, Hynek wygral rowniez z drugiego pola. W drugiej czesci bylo o wiele lepiej. Nie to zebym go bronil, ale widac bylo ze jest lepiej spasowany. Jednak wszystko zweryfikuje jutrzejszy mecz.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
Hynke coś mówił, że jeden motor albo lepiej ze startu a na trasie cienizna, a drugi na starcie dupa, a na trasie ok i przez większość treningu próbował poprzestawiać tak aby było ok - i chyba się dogadał.
istred pisze:W skrajnych przypadkach na pewno tak ale takie zadarzają się rzadko. W normalnych warunkach - kiedy nasi mogą się spokojnie przed meczem spasować z torem - przeciętny Staszek w zasadzie w każdym występie - bez tej możliwości - robi w okolicach kompletu, a przecież regularnie trenował tutaj bardzo, bardzo dawno.
Okolice kompletu:
17.04.2005 - 9p ( 2,1,3,3,0)
14.07.2006 - 6p ( d3,2,2,0,2,0)
24.09.2006 - 15p ( 1,3,3,3,2,3) - czterech juniorów + Jeleniewski i Knapp
05.08.2007 - 1p ( 0,0,1)
12.08.2007 - 10p ( 2,3,1,2!,2)
Na pięć meczów jeden w miarę z juniorami, dwa średnio i dwie wtopy. Ale piękne okolice kompletów.
Jak już na coś się powołujesz to rób to z głową.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
-
- Zawodowiec
- Kontakt:
Szkoda, ze ten junior ktory ma byc wypozyczony nie pojawil sie na wczorajszym treningu zeby sie spasowac i lepiej zapoznac z torem. Pojedzie z marszu w jutrzejszym meczu i oby to wystarczylo przynajmniej na jeden bieg.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
K.A.M.I.L. pisze:Niekoniecznie, Hynek wygral rowniez z drugiego pola. W drugiej czesci bylo o wiele lepiej. Nie to zebym go bronil, ale widac bylo ze jest lepiej spasowany. Jednak wszystko zweryfikuje jutrzejszy mecz.
Pozdrawiam
Nie widzialem tego zwyciestwa z drugiego pola - bylem na dwoch pierwszych sesjach - na jednej jechal na gmie i wyraznie przegrywal, potem na jawie raz wygral. A jak bylo dokladnie pod koniec treningu?
A chyba wszystko wygrał. I widac było, że mu idzie. Zobaczymy na meczu
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
harry pisze:A chyba wszystko wygrał. I widac było, że mu idzie. Zobaczymy na meczu
no to klawo. mily chlopak z niego - no i nightwish lubi

-
- Zawodowiec
- Kontakt:
Dokladnie tak jak napisal Harry, wygral chyba wszystko w ostatniej sesji. Super byla jedna akcja gdzie bronil sie przed atakami szybkiego Zielinskiego, ostro z nim pojechal na drugim wirazu. Ogolnie drugi wiraz calkiem ladnie opanowal. Jak tor bedzie taki sam jutro to Hynek powinien machnac dwucyfrowke 
Pozdrawiam

Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
MIERZWIN pisze:Gelo pisze:no i nightwish lubi![]()
a Black Sabbath ???
Mam nadzieje ze tez. Zwykle jak ktos lubi ciezkie granie to edukację zaczyna od sabbatów
Ja tam zaczynalem od Metalliki i Gunsow, do Ozzy'ego dotarlem nieco pozniej. Ach ta roznica pokolen 
A Hynek milym chlopakiem jest, to prawda:) Fajnie by bylo gdyby zaskoczyl i zalatal na dziure po Lubosu, na ktorego niejeden z nas liczyl przed sezonem.

A Hynek milym chlopakiem jest, to prawda:) Fajnie by bylo gdyby zaskoczyl i zalatal na dziure po Lubosu, na ktorego niejeden z nas liczyl przed sezonem.
A w aucie leci jeszcze The Offspring, wiem bo jechałem
Ogólnie wczoraj Hynek był umiarkowanie zadowolony, mówił jednak, że był na tym torze pierwszy raz i fajnie mu się jeździło. Na początek wziął GM-a tak jak w Divisovie i to się zupełnie nie sprawdziło, będzie musiał nad nim popracować. Potem przesiadka na Jawę i długa ze startu, a potem tylko dopracowywanie trasy. Ogólnie chyba byłoby lepiej gdyby nie mocne przeziębienie. Kiedy rozmawialiśmy o 22 kichał i smarkał w suchawkę
Nie męczyłem go rozmową od razu szedł spać, bo był już w jakimś hotelu. Niech się chłopak wykuruje do czwartku, adios 

17.04.2005 - 9p+1 ( 2,1,3,3,0) - najlepszy w drużynie, mecz zremisowany
14.07.2006 - 6p ( d3,2,2,0,2,0) - drugi wynik w drużynie. wysoka porażka Grudziądza
24.09.2006 - 15p ( 1,3,3,3,2,3) - czterech juniorów + Jeleniewski i Knapp - zdecydowanie najlepszy w drużynie
05.08.2007 - 1p+1 ( 0,0,1) - ok wtopa
12.08.2007 - 10p ( 2,3,1,2!,2) - znów najlepszy w drużynie
09.10.2008 - 11+t (3,3,3,2,d)
Trzy bardzo dobre występy, dwa niezłe i jeden beznadziejny.
Ok, z kompletami przesadziłem. Ale na przeciętnego zawodnika jakim jest Staszek, są to bardzo dobre wyniki, które świdczą że potrafi się tutaj przełożyć.
14.07.2006 - 6p ( d3,2,2,0,2,0) - drugi wynik w drużynie. wysoka porażka Grudziądza
24.09.2006 - 15p ( 1,3,3,3,2,3) - czterech juniorów + Jeleniewski i Knapp - zdecydowanie najlepszy w drużynie
05.08.2007 - 1p+1 ( 0,0,1) - ok wtopa
12.08.2007 - 10p ( 2,3,1,2!,2) - znów najlepszy w drużynie
09.10.2008 - 11+t (3,3,3,2,d)
Trzy bardzo dobre występy, dwa niezłe i jeden beznadziejny.
Ok, z kompletami przesadziłem. Ale na przeciętnego zawodnika jakim jest Staszek, są to bardzo dobre wyniki, które świdczą że potrafi się tutaj przełożyć.
-
- Zawodowiec
- Kontakt:
KosaRKS pisze:Jest dziś trening? Jeśli tak, to o której?
Ponawiam pytanie Kosy

"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Pytanie z innej beczki.
Ile lat ma syn Jacka, Krystian ? taki malutki a jak motocykla się trzyma
Ile lat ma syn Jacka, Krystian ? taki malutki a jak motocykla się trzyma

Wiadomo czy dzisiaj będzie trenować nowy junior przed jutrzejszym meczem?
Nie wiadomo 

własnie zaczyna u mnie padac wiec jak nawet byl zaplanowany trening to moze do niego nie dojsc jak mocno zmoczy tor, ciekawe czy jutro mecz sie odbedzie slyszalem jakas prognoze gdzie mowili ze moga przejsc jutro burze :/
Pozdrawiam
-
- Zawodowiec
- Kontakt:
Jutro na meczu moze byc niezwykle ciekawie
wydaje mi sie ze moze byc powtorka z 2005 roku z Opolem
Chociaz w nocy maja byc opady i rownie dobrze mecz moze byc odwolany
Oby nie

MOTOR LUBLIN