Jurek Mordel

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#26 Postautor: mikas » 19 kwietnia 2005, o 10:57

K*** teraz to już sie zdenerwowałem.A kto do cholery ma zapewnić Jurkowi sprzęt jak nie klub skoro podpisali z nim kontrakt amatorski??

Po drugie, kolejny raz dyrektor dał ciała swoją wypowiedzią. Teraz po przeczytaniu tego,że Jurek i tak nie będzie jeździł to Franków napewno sprzętu nie zrobi,bo znów sie upewnił,że ma miejsce w składzie jakkolwiek źle by nie jechał. Jak dyrektor może w taki sposób strzelać sobie gole do własnej bramki?? :evil:
Jeszcze wczoraj myślałem,że Siwek ma jaja i coś zrobi aby ratowac sytuację,ale po tej wypowiedzi to juz straciłem nadzieję. Jak można olewaczowi Frankowowi dawac w ten sposób do zrozumienia ze ma miejsce w składzie??

Pecyna z tego co słyszałem ma dwa motory na ekstraligę więc nie trzeba inwestować w sprzęt dla niego. Wypożyczenie tego zawodnika jest dla mnie w tym momencie najlepszym rozwiązaniem. Tylko,że ja po przeczytaniu wypowiedzi Siwka już nie wierze że jest on w stanie cokolwiek zrobić,żeby poprawić sytuacje w jakiej się znajdujemy :evil:
Mam nadzieję,że bardzo sie mylę.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
mcprzemek
Kontakt:

#27 Postautor: mcprzemek » 19 kwietnia 2005, o 11:04

Robi się coraz śmieszniejsza sytuacja, kiedy Mordel był potrzebny to nie marudził i jeździł. Teraz, kiedy postawił wyższe wymagania i chce sprzęt, który mu obiecano to okazuje się, że klub jest tak biedny, że nie stać go na Mordela. Brawo.

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#28 Postautor: Talib » 19 kwietnia 2005, o 11:10

"Jerzy Mordel jest aktualnie w Szwajcarii...Ma dosyć obietnic,zwodzenia i jest bliski podjęcia decyzji o definitywnym pożegnaniu z torem! "

Też mi się to obiło o uszy. Teraz to będzie walka o miejsce w składzie że hej.

"- Jurek postawił nam zbyt wygórowane warunki i w tej chwili nie jesteśmy w stanie spełnić jego oczekiwań. Jeżeli będzie chciał z nami negocjować, to może dojdziemy do jakiegoś kompromisu. Na dziś jego podejście do nas oceniam negatywnie i jeżeli dojdzie do jakiś rozmów, to na pewno będą one trudne. Poza tym musielibyśmy kupić mu sprzęt, a w tej chwili nam się to nie uśmiecha."

A druga liga się uśmiecha?! To już dawno przestało być zabawne, jest śmieszne, a będzie żałosne.

Jeszcze trochę i tak jak się mówi kontrakt "warszawski", będzie się mówilo kontrakt "lubelski" (zawodnik podpisuje z klubem kontrakt amatorski, ale sam na własny koszt kupuje sobie sprzęt).

Gość

#29 Postautor: Gość » 19 kwietnia 2005, o 14:22

sorry za moja za ostra wczesniejsza wypowiedz ale to bylo tak na gorÄ…co :) denerwuje mnie jak ktos obraza naszych zawodnikow w tamtym przypadku juniorow, jak taki mocny to niech wskakuje na sprzet tylko ze zapewne nawet nie utrzyma motoru !!
a co do tematu: jak to nie ma kasy na sprzet ?? nie rozumiem tego. Krosno nie ma sponsora, ale kase jakos maja na sprzet jak na ich mozliwisci, opole tak samo. w 2 lidze malo ktory klub ma jakies srodki fionansowe oprocz od miasta i jakos sciagaja zawodnikow i maja na sprzet. jestem za odejsciem Franka i Siwka z Lublina, tylko kto bedzie nowym dyrektorem ?? nikt sie nie nadaje !! skonczyly sie czasy kiedy to kazdy kochal siwka bo to wielki czlowiek, on nas olal w tym sezonie to teraz my olejmy jego !!

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#30 Postautor: Cooper » 19 kwietnia 2005, o 14:38

nie bylo nas stac przed sezonem na Karlssona, na Knappa, na Koscieche itd.-to sie dalo jeszcze zrozumiec. Nie bylo nas stac na Trumne i Staszka-to juz bylo troche dziwne. Teraz nas nie stac na Jurka Mordela-to juz parodia.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Gretzky

#31 Postautor: Gretzky » 19 kwietnia 2005, o 14:39

Po tej wypowiedzi dyrektora nie pozostaje juz nic jak tylko powiedziec dziekujemy za prace w klubie i dowidzenia. Pozostaje pytanie kto i gdzie przewalkowal kase na motory. Tyle tutaj poplecznicy dyra pisali ze kazdy ma miec po dwa nowe motorki a teraz co ? nie usmiecha sie dawac kase na sprzet dla Jurka . Uwazajcie pseudodzialacze zeby nie doszlo do sytuacji kiedy to kibicom nie bedzie sie usmiechalo dawac kasy na klub.

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#32 Postautor: yamahaR1 » 19 kwietnia 2005, o 14:47

Gretzky pisze:Uwazajcie pseudodzialacze zeby nie doszlo do sytuacji kiedy to kibicom nie bedzie sie usmiechalo dawac kasy na klub.

Już dochodzi do takiej sytuacji. Wiadomo,że większość z nas piszących na tym forum i tak na mecz pójdzie bo kocha ten sport ale spora część kibiców już się odwróciła od drużyny i marnego widowiska. A po wysokiej porażce w Ostrowie, na meczu z Rybnikiem w perspektywie kolejnych batów będzie tych ludzi jeszcze mniej. Trzeba koniecznie zakontraktować drugiego obcokrajowca i najlepiej jeszcze Pecynę. Cała drużyna zacznie wtedy dorzucać punkty i zrobi się znowu widowisko

Danio

#33 Postautor: Danio » 19 kwietnia 2005, o 14:58

Stać czy nie stać na sprzet dla Ojca to jedna sprawa! Ale skoro z zawodnikiem podpisano kontrakt przed sezonem i obiecano jemu sprzęt- powtarzam sprzęt( czyli choćby jeden nowy motor) a nie wraka wyremontowanego a teraz Zarząd w ten sposób podchodzi do sprawy to wg. mnie to jest co najmniej nie poważne ze strony naszych władz TŻ-u a już o profesjonaliżmie w Zarządzaniu Klubem nie wspomnę. Klub w tej chwili nie ma żadnego rezerwowego seniora, brak rywalizacji na treningach bo każdy wie ma miejsce w składzie- to wszystko jest po prostu chore :!: :!: Więc po co mięszali Jurkowi w głowie obiecując jemu sprzęt- a zawodnik zasuwał z innymi w treningach sądząc że ma do czynienia z poważnymi i słownymi ludżmi :!:

Awatar użytkownika
cheeroke_re

#34 Postautor: cheeroke_re » 19 kwietnia 2005, o 15:45

motorlublin pisze:Jerzy Mordel jest aktualnie w Szwajcarii...Ma dosyć obietnic,zwodzenia i jest bliski podjęcia decyzji o definitywnym pożegnaniu z torem! :evil:

a skad to wiesz?

Awatar użytkownika
papi
Trener

#35 Postautor: papi » 19 kwietnia 2005, o 16:48

teraz to Siwek zblaznil sie doszczętnie. Wszyscy pamietamy zimowe wypowiedzi w stylu : "postawilem na sprawdzone i pewne nazwiska, bez fajerwerkow, ale za to nasi zawodnicy gwarantuja pewne zdobycze punktowe, tym bardziej ze mamy zamiar zaopatrzyc ich w wysokiej kjlasy sprzet. Zamiast w nazwiska lepiej zainwestowac w motory i oszczedzic troche pieniedzy" :? dlatego nie rozumiem po co bylo lgac, kasy nie ma, sytuacja sprzetowa wola o pomste do nieba, a Pan dyrektor zapowiadal, ze kazdy bedzie mial swietny warsztat, ktory zapewni nam wysokie miejsce. I co teraz sie okazuje, ze nie ma nawet na byle jaki motor dla Jurka :( , nigdy nie bylem i nie jestem fanem Mordela i troche mnie dziwią głosy ktore tak go wychwalają, uwazam jednak, ze kazdy powiniem miec rowne szanse, a tak niestety nie jest :( :o

Siwek Patataj

#36 Postautor: Siwek Patataj » 19 kwietnia 2005, o 16:59

cheeroke_re pisze:
motorlublin pisze:Jerzy Mordel jest aktualnie w Szwajcarii...Ma dosyć obietnic,zwodzenia i jest bliski podjęcia decyzji o definitywnym pożegnaniu z torem! :evil:

a skad to wiesz?

No kto jak kto, ale "motorlublin" chyba jest najlepiej poinformowany w temacie "Ojca". Pytanie trochę nie na miejscu, wszak "motorlublin" to PR Jurka :) :) :) Prawda Maćku? :)

pozdrowionka dla "Ojca", niech czekoladki przyśle :wink:

lucki73

Awatar użytkownika
Złoty
Kontakt:

#37 Postautor: ZÅ‚oty » 19 kwietnia 2005, o 17:28

Tez czytalem wywiad z Siwkiem i smiac mi sie chce, ze niby Jurek postawil wysokie wymagania?nie no spoko kupmy mu rometa za 500 pln jak sie ktos (nire daj Boże) polamie to jurek wskoczy za niego i bedzie robil komplety na romecie, niech sie pan Siwek zastanowi co mowi bo jak narazie to mowi jedno a robi drugie
Obrazek

Awatar użytkownika
cheeroke_re

#38 Postautor: cheeroke_re » 19 kwietnia 2005, o 17:33

lucki73 pisze:
cheeroke_re pisze:

a skad to wiesz?

No kto jak kto, ale "motorlublin" chyba jest najlepiej poinformowany w temacie "Ojca". Pytanie trochę nie na miejscu, wszak "motorlublin" to PR Jurka :) :) :) Prawda Maćku? :)

lucki73

"chyba" <-- hmm, czyli jakby wcale.
pozdro.

Awatar użytkownika
motorlublin
Szkółkowicz

#39 Postautor: motorlublin » 19 kwietnia 2005, o 18:22

lucki73 pisze:
cheeroke_re pisze:

a skad to wiesz?

lucki73

INFORMACJA PEWNA! Z bezpośredniego źródła... Jurek miał na tyle dosyć tej sytuacji ,że nawet nie oglądał meczu w niedzielę i był w drodze do Szwajcarii...
Z tego co wiem to nie chodzi tylko o obiecany motocykl. Kwestia rozbija się jeszcze o stypendium i ZUS. Jest to chyba zrozumiałe przy amatorskim kontrakcie...
W tej chwili klub traktuje "Ojca" jak adepta żużlowej szkółki :wink:

Za pozdrowienia dziękuję ; )

Awatar użytkownika
FantyÅ›
Szkółkowicz
Kontakt:

#40 Postautor: FantyÅ› » 19 kwietnia 2005, o 18:59

motorlublin pisze:
lucki73 pisze:
cheeroke_re pisze:

a skad to wiesz?

lucki73

INFORMACJA PEWNA! Z bezpośredniego źródła... Jurek miał na tyle dosyć tej sytuacji ,że nawet nie oglądał meczu w niedzielę i był w drodze do Szwajcarii...
Z tego co wiem to nie chodzi tylko o obiecany motocykl. Kwestia rozbija się jeszcze o stypendium i ZUS. Jest to chyba zrozumiałe przy amatorskim kontrakcie...
W tej chwili klub traktuje "Ojca" jak adepta żużlowej szkółki :wink:

Za pozdrowienia dziękuję ; )

Z tego co ja wiem bo osobiście w piątek rozmawiałem z Jurkiem był troche pijany(świętował swoje urodziny)powiedział mi że kończy kariere to są jego słowa które powiedział"18 lat już w Tym siedze ja już swoje wyjeździłem,teraz niech z dobrej strony pokarzą się młodzi.Ja już kończe z Tym sportem".Ale ile jest w Tym prawdy to zobaczymy.Nawet Jurek podarował nam szmpana:D :lol:
Tż Sipma Lublin-Mój Klub

Awatar użytkownika
cheeroke_re

#41 Postautor: cheeroke_re » 19 kwietnia 2005, o 19:59

motorlublin <--- to pozdrow takze pana Jurka. Szkoda szkoda, szkoda,ze tak sie traktuje zasluzonych dla naszego klubu.
Mialem cicha nadzieje ze i w tym sezonie zobacze jak p. Jurek pokazuje mlodziezowcowi jak ma jechac... ;)

pozdrawiam.

Marcin29
Kontakt:

#42 Postautor: Marcin29 » 20 kwietnia 2005, o 12:49

W tym klubie zaczyna śmierdzieć.

woocash
Szkółkowicz

#43 Postautor: woocash » 20 kwietnia 2005, o 22:45

jezeli zawodnikow w klubie zaczyna sie traktowac jak tzw piate kolo u wozu to naprawde nie swiadczy za dobrze o zarzadzie klubu... tym bardziej nie wyglada to najlepiej w swietle tych wszystkich obietnic ktore to padaly nie raz nie dwa i nie sadze ze "ojciec" zaczal sie bardziej cenic niz przed sezonem, on po prostu oczekuje minimum ktore wynika z podpisanego przez niego kontraktu amatorskiego

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#45 Postautor: DonKamizi » 21 kwietnia 2005, o 00:06

hmm :?: :?: Strzelam.120 pln na oponÄ™ :twisted: :twisted: :twisted:
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

woocash
Szkółkowicz

#46 Postautor: woocash » 21 kwietnia 2005, o 00:26

inwestycje w sprzet mordela zapewne obejmowaly remont i reanimacje sprzetu na ktorym dotychczas smigal,ale jakos nie mowi sie i nie widac,zeby "ojciec" dostal sprzet pozwalajacy na wyrownana walke o sklad,takze tym samym zaprzecza sie przedsezonowym zapowiedziom,ze bedzie walka o sklad i nikt nie bedzie mial pewnego miejsca ( hehe, oczywiscie poza mariuszem f - bo on ma miejsce murowane)

meridol

#47 Postautor: meridol » 21 kwietnia 2005, o 00:26

sadzac po pytaniu gawrzyka to pewnie duzo tylko co z tego...? gdzie ten sprzet skoro ojciec musi na trening pozyczac gaznik bo nie ma na czym jechac... to chyba pieniazki byly troche zle wydane. prosze o jakies informacje chyba wszyscy czekaja wyjasnienia co do sprzetu naszych chlopcow.

olgierd

#48 Postautor: olgierd » 21 kwietnia 2005, o 00:28

To co się dzieje w tym klubie woła o pomste do nieba. Zarząd od siedmiu boleści. Do dymisji i to już i niech zabiorą ze soba Jensena. Na tą parodię którą odstawia na torze kasa sie znajdzie a dla Jurka na sprzęt to już nie? To juz nie jest śmieszne to jest tragiczne :twisted: :twisted: :twisted: .A dodatkowo niech ta cała popaprana ekipa zabierze ze soba jeszcze Frankowa i niech sobie stworzął nowy klub i nie doprowadzają ludzi do pasji. :twisted: :twisted: :twisted:

TYLKO TÅ»!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#49 Postautor: Łoptymista » 21 kwietnia 2005, o 10:13

Gawrzyk pisze:Pytanie za 100 pkt. Ile zostało zainwestowane w sprzęt Jerzego Mordela przed sezonem 2005 ?

Kurde napisz jak cos wiesz, a nie wielkÄ… grÄ™ nam tutaj urzÄ…dzasz. :?

Awatar użytkownika
pav4u
Szkółkowicz
Kontakt:

#50 Postautor: pav4u » 21 kwietnia 2005, o 11:15

Gawrzyk pisze:Pytanie za 100 pkt. Ile zostało zainwestowane w sprzęt Jerzego Mordela przed sezonem 2005 ?

jesli wliczac w to nowego klubowego mechanika to jakies 10000-12000

pozdrawiam pav4u