TÅ» Motor Lublin 60:30 KSÅ» Krosno - 9 kwietnia 2006 !!
Ja natomiast bardziej niz o sklad martwie sie o pogode, wedlug prognoz ocieplenie przyjdzie 25-26 marca, jezeli to sie sprawdzi to raczej nie widze mozliwosci aby mecz mogl sie odbyc. Jezeli mialbym teraz wytypowac sklad to bez chwili namyslu :
Brhel
Jeleniewski
Swist
Rempala
Knapp
Tomicek
Michaluk
Suchanek/Polak
Moje zdanie jest takie, 4 czy 5 stranieri w skladzie nam awansu nie wywalczy, dajmy jechac "swoim". Mecz z Krosnem pokaze bynajmniej czy to dobra droga. Wynik natomiast 54:36
Brhel
Jeleniewski
Swist
Rempala
Knapp
Tomicek
Michaluk
Suchanek/Polak
Moje zdanie jest takie, 4 czy 5 stranieri w skladzie nam awansu nie wywalczy, dajmy jechac "swoim". Mecz z Krosnem pokaze bynajmniej czy to dobra droga. Wynik natomiast 54:36
$korzen$ pisze:Moje zdanie jest takie, 4 czy 5 stranieri w skladzie nam awansu nie wywalczy, dajmy jechac "swoim". Mecz z Krosnem pokaze bynajmniej czy to dobra droga.
A niby dlaczego "swoim"?? "Nasi" jeździli cały zeszły sezon i każdy wie jakie były tego efekty. Dla mnie możemy jechać w każdym meczu obco, aby tylko były zwycięztwa. Mecz z Krosnem nie jest od sprawdzania tego, czy "nasi" dadzą sobie radę. Będą sparingi (o ile się odbędą), i one pokażą siłę poszczególnych zawodników.
-
___Marta___
wojteko pisze:(...)szkoda ze wczesniej niedoczytalas regulaminu forum![]()
Korepetycje Wojtku, korepetycje uratują tą niewinną duszę forumową przed hordami szyderców i prześmiewców nie znających umiaru i delikatności.
PS Któryś sikut jest chętny
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
-
Danio
Moim zdaniem co do zestawienia par na ten mecz to będzie można dopiero zestawić po sparingach. W przypadku juniorów uważam zdecydowanie że nie potrzeba teraz sprowadzać Messinga. Wystarczy na Krosno Tomicek i Michaluk. Z kim jak nie z Krosnem Michaluk ma rozjeżdzać się. Wkońcu Krosno nie ma silnych juniorów! para Messing- Tomicek będzie koniecznie potrzebna na Gniezno gdzie Start posiada naprawdę mocnych juniorów!!!
Zastanawiam się tylko czy również jest sens sprowadzać dwóch "obco" Shieldsa i Brhela a nie wystarczy tylko jednego z nich po sprawdzeniu w sparingach. Daniela Jeleniewskiego dawać na pozycję rezerwowego? Weżmy pod uwagę że Daniel na swoim torze z dobrze przygotowanym sprzętem i kondycją jest spokojnie w stanie zrobić coś około 10 pkt może nawet więcej. Zna tor najlepiej i nawet nauka na nowej dosypanej nawierzchni nie zajmie jemu długo, gdzie po odbyciu kilku treningów i sparingów powinien obeznać się szybccciej niż stranieri. Shieldsa sprawdzimy w sparingach i zobaczymy, natomiast Brhela również zobaczymy czy już po kontuzji nie ma śladu u niego!
Zastanawiam się tylko czy również jest sens sprowadzać dwóch "obco" Shieldsa i Brhela a nie wystarczy tylko jednego z nich po sprawdzeniu w sparingach. Daniela Jeleniewskiego dawać na pozycję rezerwowego? Weżmy pod uwagę że Daniel na swoim torze z dobrze przygotowanym sprzętem i kondycją jest spokojnie w stanie zrobić coś około 10 pkt może nawet więcej. Zna tor najlepiej i nawet nauka na nowej dosypanej nawierzchni nie zajmie jemu długo, gdzie po odbyciu kilku treningów i sparingów powinien obeznać się szybccciej niż stranieri. Shieldsa sprawdzimy w sparingach i zobaczymy, natomiast Brhela również zobaczymy czy już po kontuzji nie ma śladu u niego!
wojtas pisze:bkapusta pisze:(...) Pozatym poprostu Adam wydaje mi sie sympatyczniejszy.
PolemizowalbymNa kazdym zdjeciu jakie widzialem obydwaj po rowno szczerzą zęby
http://www.simonpjones.com/gallery2/mai ... itemId=353
Adam szcerzy sie bardziej!
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
Pierwszymecz, mimo iż jest to dość słabe Kosno powinniśmy pojechać w możliwie mocnym składzie. Początek sezonu lubi płatać figle wszyscy po zimie, pierwszy mecz itd. , a młodzi na pewno sobie z tym nie poradzą. Dochodzi do tego presja pierwszego meczu. Tak na prawdę tylko Gorzów i ZielonGóra są dla nas naprawdę groźni i tam musimy wystąpić w maksymalnie dobrym składzie. Reszta meczów, przynajmnie u siebie może się odbyć na spokojnie. Tzn. w każdym meczu możemy wystawić jednego z naszych juniorów...
Fenol pisze:Początek sezonu lubi płatać figle
Na tej zasadzie figle lubi płatać też środek sezonu i jego koniec. Na każdą ewentualność jest gotowy frazes: na początku zawodnicy są albo "nieobjeżdżeni", albo "wypoczęci". Sprzęt mają "nowy, niewyeksploatowany", albo "jeszcze nie do końca dopasowany". W środku sezonu występuje "kryzys motywacyjny", albo "sprzyjające warunki, pozbawione presji". Na finiszu rozgrywek natomiast jest się albo "przemęczonym", albo "w rytmie ligowym" i "jedzie się rozpędem". Podobnie sprzęt - jest już "na wykończeniu" albo jest "dobrze rozpoznany, dotarty i ustawiony".
Wszystko w zależności od okoliczności i od celu, jakim może być usprawiedliwienie porażki lub uzasadnienie zwycięstwa. Pieprzenie w stylu naszych komentatorów telewizyjnych, którzy nie mając większego pojęcia o sporcie, który komentują i czując się w obowiązku odniesienia się do wyniku zawodów, wymyślają takie bzdety.
Fenol pisze:Pierwszymecz, mimo iż jest to dość słabe Kosno powinniśmy pojechać w możliwie mocnym składzie. Początek sezonu lubi płatać figle wszyscy po zimie, pierwszy mecz itd. , a młodzi na pewno sobie z tym nie poradzą. Dochodzi do tego presja pierwszego meczu. Tak na prawdę tylko Gorzów i ZielonGóra są dla nas naprawdę groźni i tam musimy wystąpić w maksymalnie dobrym składzie. Reszta meczów, przynajmnie u siebie może się odbyć na spokojnie. Tzn. w każdym meczu możemy wystawić jednego z naszych juniorów...
DonKamizi pisze:Can anybody translate this ?
I can
"Firstmatch, although it is rather weak Kosno we should ride in possibly strong squad. The beginning of the season likes to play tricks everybody after winter, first match etc. , and young for sure themselves with that not cope. Approaches to that the pressure of the first match. Yes on truth only Gorzów and GreeMount are for us really threatening and there we must perform in maximum good squad. The rest of the matches, at leas at ours can take place on calmly. IE. in every match we can put one of our junior riders..."
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- Łoptymista
- Trener
No proste - BoobooffÅoptymista pisze:A jak jest Cyców po angielsku?;)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
- _piotrusss
- Kadrowicz
Metalliczny pisze:No redaktórze, takie byki to chyba nie powinny się panu przytrafiać.
Co się czepiasz... może redaktor bartexs1 próbuje wreszcie napisać coś samemu...
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Redaktor ktory probuje byc powazny powinien sie orientowac, ze niektorzy zawodnicy jak np. Pavlic pojada w scisle okreslonych meczach i nie bedzie to Krosno. Nie ma co wymyslac i proponowac skladu ktory jest na 100% nierealny.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
bartexs1 pisze:kilar pisze:redaktór pewno byl juz bardzo zmeczony... post napisany o 1 w nocy, wiec kazdemu moga sie literki pomieszac
hehehehehe dzięki![]()
a teraz poprawiam siÄ™![]()
9) B.Brhel
10) D.Norris / A.Shields
11) P.Åšwist
12) J.Rempała
13) G.Knapp
14) A.Messing
15) J. Pavlic
16) D.Jeleniewski
I sie poprawiles niedokladnie. Zajrzyj do komunikatu PZMot'u w sprawie obcokrajowocow, przy nazwisku Pavlica sa daty kiedy pojedzie. Nie ma tam daty meczu z Krosnem
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
Nie oszukujmy sie, Krosno to słabeusz w I lidze i jeśli nie w tym meczu to kiedy wypróbować Michaluka?
Z tego też względu nie wydaje mi się zasadne ściąganie na mecz Norrisa.
Moja propozycja składu na dziś, przed rozegranie sparingów:
9. Rempała
10. Knapp
11. Åšwist
12. Brhel
13. Shields
14. Tomicek
15. Michaluk
16. Daniel
Nie widze innej możliwości jak wygrana powyżej 20 punktami.
Z tego też względu nie wydaje mi się zasadne ściąganie na mecz Norrisa.
Moja propozycja składu na dziś, przed rozegranie sparingów:
9. Rempała
10. Knapp
11. Åšwist
12. Brhel
13. Shields
14. Tomicek
15. Michaluk
16. Daniel
Nie widze innej możliwości jak wygrana powyżej 20 punktami.
Każdemu jego Everest...