Darek Śledź

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Prymus
Junior
Kontakt:

#26 Postautor: Prymus » 17 stycznia 2004, o 00:54

Ja również nie sądziłem że ze Śledzikiem będzie tak dobrze. Ale ciesze sie ze sie zaskoczyłem. Miło przede wszystkim. Chociaż szkoda trochę tych ostatnich biegów... Nie zawsze było najlepiej. Mimo to Jego sezon określam jako bardzo udany. Oby tak dalej Rybko!!! Albo co najmniej jeszcze lepiej!!!
Obrazek

harry
Trener

#27 Postautor: harry » 17 stycznia 2004, o 04:34

Hollywood pisze:.... to miejsce w plebiscycie to chańba !!!!!!!
Powienien być 1 !

A ile kolego wysłałeś kuponów na Darka ??? Od trzeciego miejsca dzieliło go tylko 7000 punktów to jest 700 kuponów z jego pierwszym miejscem. Na Iwanka ( karateka - 4 miejsce) głosują wszyscy karatecy razy 5-10. Wykupują Kuriery ze zwrotów po 10 groszy i jadą jak ze zbożem. A gdzie wy jesteście???

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#28 Postautor: Maxx » 17 stycznia 2004, o 10:03

harry pisze:
Hollywood pisze:.... to miejsce w plebiscycie to chańba !!!!!!!
Powienien być 1 !

A ile kolego wysłałeś kuponów na Darka ??? Od trzeciego miejsca dzieliło go tylko 7000 punktów to jest 700 kuponów z jego pierwszym miejscem. Na Iwanka ( karateka - 4 miejsce) głosują wszyscy karatecy razy 5-10. Wykupują Kuriery ze zwrotów po 10 groszy i jadą jak ze zbożem. A gdzie wy jesteście???

Harry, nie uogólniałbym tematu pisząc "A gdzie wy jesteście?" bo na pewno wśród nas są tacy, którzy głosowali na Darka i wysyłali kupony i przypuszczam, że liczba zdobytych przez Darka w plebiscycie głosów to również zasługa niektórych (a może większości) odwiedzających to forum, więc może nie wypada wrzucać wszystkich do jednego worka.
Z ciekawości tylko spytam ile kuponów Ty osobiście wysłałeś na Darka?

Pozdrawiam

rks

k

#29 Postautor: rks » 17 stycznia 2004, o 11:31

plebiscyt pokazal slabosc kibicow zuzla.to ze znalazl sie tam sledz wynika moim skromnym zdaniem bardziej z tego ze wiele lat jezdzil w motorze i jest kojarzony.tuz pod nim jest artur sejud.porownajcie liczbe kibicow na obu meczach i okazrze sie wtedy ze pilka na motorze jest wcale nie mniej popularna niz na zuzlu.pilkarze maja wiecej kibicow.ten plebiscyt to triumf regionu nie lublina.bugala czy wczesniej stachyra to wynik 1-rocznego podniecenia dobrym wynikiem.i mysle ze za rok ani leczan bedzie maila kogos kolo 5-tego miejsca.sam fakt ze pilkarz ekstrakalsy przegrywa z zapasnikiem jest dziwny mimo ogromnego sukcesu jablonskiego.gdyby miec wszytskie zepsoly w ekstrakalsie (zuzel,kosz,pilka reczna i nozna) mozna by postawc taka piramidke jesli chodiz o zaintersowanie i kibicow
1.motor -pilka nozna
2.zuzel-tz lublin
3.montex/start
4.rugby
a jesli chodiz o kibicow ,zaangazowie atmosfere mozliwosci
1.motor-nozna
2.montex/zuzel(na zuzlu jest kilka razy wiecej ale to sa ludzie chodzcy na mecze ale malo jest takich super kibicow bedacych na dobre i na zle
3.start -kompletna klapa-tu mozna naliczyc kilkadiziesta osob
jednym slowem uwazam ze w lublinie racje bytu maja pilkarski i zuzlowy motor w okolichc 1-2 ligi oraz montex w pierwszej 3 ekstrakalsy
na koszykowke gdyby jej nie bylo nikt nie kiwnie palcem.przyklad azs-u to wyraznie pokazuje

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#30 Postautor: kdsz » 18 stycznia 2004, o 00:54

W uzupelnieniu wiadomosci o plebiscycie mozna dodac, ze mlody zuzlowiec naszego klubu Rafał Klimek znalazl sie wsrod dziesiatki sportowcow wyroznionych tytulem nadziei lubelskiego sportu.

Gość

#31 Postautor: Gość » 18 stycznia 2004, o 01:23

...(Do Harrego ! ) Przyjdż na spotkanie fan clubu to ci pokaże gdzie jestem.

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#33 Postautor: Maxx » 19 stycznia 2004, o 10:48

Gawrzyk pisze:Hollywood jesli nie chcesz zeby nie było znow hanby to .......http://www.zuzel.info/viewtopic.php?t=739

Hańba to napisać ten wyraz przez "CH" :D :D
Żartowałem oczywiście... :twisted:

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#35 Postautor: Maxx » 18 kwietnia 2004, o 11:23

Założyłem ten temat w ubiegłym sezonie, ale jak widać po pierwszych trzech meczach, a w tym dwóch wyjazdowych forma Darka nadal jest bardzo dobra a on sam po raz kolejny udowadnia, ze jest doskonałym zawodnikiem. Pamiętać przy tym trzeba, że Darek w pierwszych trzech meczach tego sezonu startował na ubiegłorocznym sprzęcie co wcale nie przeszkodziło mu osiągać bardzo dobrych wyników. Jak widać porządny zawodowiec nawet na dość wyeksploatowanych motocyklach potrafi dobrze jechać...
Co klasa to klasa, pełen profesjonalizm.
Brawo Darek!

Awatar użytkownika
kuki
Kontakt:

#36 Postautor: kuki » 18 kwietnia 2004, o 11:31

Maxx pisze:Założyłem ten temat w ubiegłym sezonie, ale jak widać po pierwszych trzech meczach, a w tym dwóch wyjazdowych forma Darka nadal jest bardzo dobra a on sam po raz kolejny udowadnia, ze jest doskonałym zawodnikiem. Pamiętać przy tym trzeba, że Darek w pierwszych trzech meczach tego sezonu startował na ubiegłorocznym sprzęcie co wcale nie przeszkodziło mu osiągać bardzo dobrych wyników. Jak widać porządny zawodowiec nawet na dość wyeksploatowanych motocyklach potrafi dobrze jechać...
Co klasa to klasa, pełen profesjonalizm.
Brawo Darek!
Wypożyczenie Darka to był strzał w 10 w tym sezonie narazie też Darek zasówa jak rakieta.Ale Piszczyk powinien jeździć jak w tamtym sezonie gdzie robił powyżej 10.Mam nadzieje że w Gdańsku pokaże żużel bo on troche tam jeździli zna ten tor.Piszczyk czekamy na zwyżke formy.
DuMnY z Tż RuLeZu KiNg!!
http://WWW.DAWIDSTACHYRA.PRV.PL <==ZaPrAsZaM

E-MAIL: mailto:kuki-lbn@o2.pl
GG:4271574

TÅ» SIPMA LUBLIN

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CAŁEGO TŻL I TY TEŻ TRZYMAJ SIĘ

Piotrbaz

#37 Postautor: Piotrbaz » 28 lipca 2004, o 15:17

heh.. szukałem tego tematu całe 15 min.. :D coz za nazwa.. :D

patrzcie jak sie podniecalismy jego jazda. a teraz :D a teraz powstał temat o jego jeździ przeciw TŻ ;] hehe :roll:

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#38 Postautor: Łoptymista » 28 lipca 2004, o 16:05

Piotrek pisze:heh.. szukałem tego tematu całe 15 min.. :D coz za nazwa.. :D

patrzcie jak sie podniecalismy jego jazda. a teraz :D a teraz powstał temat o jego jeździ przeciw TŻ ;] hehe :roll:

To popatrz na wyniki Śledzia z połowy ubiegłego sezonu! Gdyby nadal tak śmigał bylibyśmy liderem zamiast Lotosu. A tak jesteśmy smutnymi, oszukanymi kibicami.

Michael

#39 Postautor: Michael » 28 lipca 2004, o 16:08

:lol: A JA MYSLALEM ZE TYLKO KOBIETA ZMIENNA JEST?... :lol:

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#40 Postautor: Maxx » 28 lipca 2004, o 16:21

Michael pisze::lol: A JA MYSLALEM ZE TYLKO KOBIETA ZMIENNA JEST?... :lol:

A długo nad tym myślałeś??? :D :D :D

Wątek dotyczy ubiegłego sezonu...

foremniak

#41 Postautor: foremniak » 28 lipca 2004, o 16:48

że sie powtórzę
Darek Śledź po prostu jest zawodnikiem ambitnym i stara sie wypasc jak najlepiej bez wgledu na okolicznosci. Niestety sam meczu nie wygra..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#42 Postautor: Maxx » 28 lipca 2004, o 17:24

foremniak pisze:że sie powtórzę
Darek Śledź po prostu jest zawodnikiem ambitnym i stara sie wypasc jak najlepiej bez wgledu na okolicznosci. Niestety sam meczu nie wygra..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

O to to, o to to :D :D

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#43 Postautor: Gelo » 28 lipca 2004, o 17:38

Maxx pisze:
foremniak pisze:że sie powtórzę

O to to, o to to :D :D

Ale sie wesoło robi - gumowy foremniak wprowadził mnie w znakomity nastrój - sorry za to skojarzenie ale tak jakos mi sie nasunęło.

foremniak1

#44 Postautor: foremniak1 » 29 lipca 2004, o 09:48

może byc - gumowy foremniak, jeszcze się nie obraziłem :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#45 Postautor: Łoptymista » 29 lipca 2004, o 09:51

foremniak1 pisze:może byc - gumowy foremniak, jeszcze się nie obraziłem :lol: :lol: :lol:

Szkoda liczyłem, że poczujesz się dotknięty i przestaniesz zasypywać forum bzdurami.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#46 Postautor: Gelo » 29 lipca 2004, o 09:52

foremniak1 pisze:może byc - gumowy foremniak, jeszcze się nie obraziłem :lol: :lol: :lol:

I super - to nie miało nikogo obrazić - wprost przeciwnie. Pozdrawiam

Koper
Trener
Kontakt:

#47 Postautor: Koper » 12 stycznia 2007, o 23:35

Zulu pisze: Wracając zaś do wychowanków: mimo wszystko nie chciałbym już widzieć w plastronie TŻ-tu:
- D. Śledzia, nie tak dawno okrzykniętego powszechnie na forum ,,Sprzedawcą Roku" (mam odczucie, że w obliczu naszych możliwości w sezonie 2007 zapanowała wśród forumowiczów dziwna zbiorowa amnezja co do zachowań tego zawodnika wobec kibiców i działaczy lubelskiego klubu, a wcześniej klubów z Wrocławia i Rybnika)
Nie kazdy z forumowiczow czy tez kibicow uznal Darka za "sprzedawce roku" wiec przy okazji pisania o zbiorowej amnezji nie mozna wszystkich zbiorowo traktowac odnosnie opinii o Darku sprzed 2 lat. Dla mnie Darek bardzo zawiodl kibicow w sezonie 2004, ale tez nie mozna zapominac o bardzo dobrym sezonie 2003. Co do tej sytuacji ze nie pojechal do Gdanska na mecz to byl to moim zdaniem duzy blad zawodnika bo jesli nawet cos mu sie nie podobalo to nie mial prawa w ten sposob prezentowac swojego niezadowolenia, za co ostatecznie ostał moim zdaniem slusznie zawieszony w prawach zawodnika (a nastepnie udanie zastapil lukę po Darku nasz niedawny nabytek Sebastian Truminski). Ta sprawa jednak moim zdaniem jest juz zakonczona. Daleki jestem o osadzania Darka o sprzedawanie meczow, moim zdaniem zabrakło odpowiedniego przygotowania sprzetowego i o to mozna miec zal to Rybki jesli chodzi o sezon 2004, bo zle przygotowanie sprzetowe jest lekcewazeniem kibicow a takie moim zdaniem wlasnie bylo i stad wyniki zdecydowanie ponizej mozliwosci Darka. Nie zapominajmy ze juz w sezonie 2005 Darek byl bliski podpisania kontraktu polamatorskiego w Lublinie, ostatecznie trafil do Rzeszowa gdzie sprzet robil mu mechanik klubowy (Piela) i wyniki wrocily do swojego wysokiego pierwszoligowego poziomu jaki prezentowal u nas w sezonie 2003(chociaz na poczatku sezonu 2005 tez Darek mial probemy). Tak wiec nie oceniajmy opini kibicow jako zbiorowa amnezje czy zbiorowe uwielbienie ale bardziej wyrazajmy swoje opinie z ktorymi mozna sie zgodzic lub tez nie, Twoim zdaniem Zulu nie chcialbys widziec Darka w Lublinie a moim zdaniem byloby to bardzo dobre zarowno dla samego zawodnika jak i naszego klubu.

Awatar użytkownika
maestro76
Zawodowiec

#48 Postautor: maestro76 » 13 stycznia 2007, o 09:41

teraz jest najlepsza szansa na odzyskanie zaufania-darkowi powinno zalezec na startach w lublinie,dopoki jest jeszcze w stanie osiagac dobre wyniki-ma szanse na pozostawienie po sobie dobrego wrazenia
never ride faster than your angel can fly

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#49 Postautor: GRISZA » 26 stycznia 2007, o 08:35

Oczywiście tematu nie było. Przecież teraz wszystkim zależy na robieniu dobrej atmosfery wokół Darka. Cacy , cacy a dwa lata temu wyzywaliście go od sprzedawczyków. Pamiętajcie, że historia lubi się powtarzać...
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#50 Postautor: mikas » 26 stycznia 2007, o 09:40

No i po co znów prowokujesz :?: Jednego tygodnia nie usiedzisz żeby "nie dokopać koziołkom" i nam czegoś nie wypomnieć :?: Jakoś nie wszyscy wyzywali go od sprzedawczyków a nawet powiedziałbym że robiły tak pojedyńcze jednostki. Aż znalazłem swoją wypowiedź z tamtego okresu i jeśli chodzi o to jak kibice reagowali w tamtym czasie na postawe Darka to uznaj że ta wypowiedź jest dla Ciebie wyrocznią a nie kilka głosów o sprzedawczyku :twisted: :D

mikas pisze:Dla mnie sprawa jest w miarę jasna. Darek nie stawil sie na meczu. I nie obchodzi mnie czy mial kase na dojazd czy nie i co mu powiedzial Siwek na temat pieniedzy.Jego obowiązkiem bylo dojechac na ten mecz, jedyna sytuacja jaka by go upowarzniala do niestawienia sie w Gdansku to wyrazne stwierdzenie trenera lub dyrektora ze w Gdansku nie jedzie, ale z tego co wiadomo to dyrektor powiedzial mniej wiecej: "jak nie masz pieniedzy na dojazd i nie stawisz sie na meczu to pojedzie Bałabuch" a nie padly slowa: "nie przyjezdzaj bo jedzie Bałabuch" wiec kazdy normalny człowiek by zrozumial ze ma sie stawic na meczu ale pieniedzy nie dostanie bo juz i tak wyciagnal z klubu mnostwo kasy i w tej chwili wiecej nie dostanie,a Śledź obraził sie i jak zwykle myślał tylko o sobie. Po raz kolejny udowodnił,że liczy sie dla niego tylko kasa i w d... ma klub i kibiców. I niech nie pieprzy głupot że nie mial kilku stów na olej czy opony bo to jest żałosne i żal sie robi jak trzeba czytać takie wypowiedzi człowieka dla którego przez tyle lat miało sie tak wielki szacunek.
Wydaje mi sie tez,ze troszke za bardzo skupilismy sie na meczu w Gdansku a zapominamy o postawie Śledzia w przeciągu całego sezonu. Jeździł ponizej oczekiwań a jego podejscie do pracy było delikatnie mowiąc mało profesjonalne. W niedziele przeszedł samego siebie,miarka sie poprostu przebrała i reakcja klubu mogła byc tylko jedna i jest w moim przekonaniu jak najbardziej słuszna. Na problem Śledzia trzeba spojrzec szerzej a nie tylko przez pryzmat ostatniego meczu w Gdańsku. Gołym okiem widać że z wiadomych powodów przez cały sezon nie zależało mu na awansie drużyny do Ekstraligi, niestety(a może naszczescie) nie przewidział, ze jednak w klubie nie jest świętą krową i nikt nie bedzie mial skrupułów aby rozstac sie z nieuczciwym pracownikiem, przeliczył sie i teraz musi ponieść konsekwencje takiego a nie innego zakonczenia kariery. A pomyślcie jak mogłoby być pięknie gdyby Darek poważnie podszedł do klubu i kibiców i w wielkim stylu zakonczyl karierę ostatnim wygranym meczem barazowym dającym nam awans do E-ligi. Mysle że wtedy mógłby cieszyc sie do konca życia szacunkiem nawet takim jak wielki Hans,wszyscy zapomnieliby Rybnik i inne wpadki, niestety wybrał inną drogę i poniesie tego konsekwencje, a o turnieju pożegnalnym może sobie co najwyżej pomarzyć.
Szkoda panie Darku, bo tworzył pan jedną z najpiękniejszych kart lubelskiego żużla a w kilka miesięcy zaprzepaścil dorobek wielu lat. Szkoda i żal.

Dodać trzeba do tego że Lublin wtedy miał jak sie poźniej okazało zaległości w stosunku do Darka w kwocie ok.3 tys. zł, przy kwocie jaką do tamtej pory w tamtym sezonie zarobił to była kropla w morzu.

P.S. Fajnie sie czyta ostatnie akapity i nie moge oprzeć sie wrażeniu że Darek może dostanie jednak szanse od losu aby mimo wszystko zakończyć w Lublinie kariere tak jak na to zasługuje ;) A ja już go wysyłałem na emeryture po sezonie 2004 ;)
MOTOR LUBLIN
Obrazek