TŻ Ostrovia - Motor Lublin - 20.08.2017
Re: TŻ Ostrovia - Motor Lublin - 20.08.2017
1. Bjarne Pedersen
2. Maciej Kuciapa
3. Martin Smolinski
4. Paweł Miesiąc
5. Daniel Jeleniewski
6. Maciej Kuromonow
7....
Oficjalny skład awizowany
2. Maciej Kuciapa
3. Martin Smolinski
4. Paweł Miesiąc
5. Daniel Jeleniewski
6. Maciej Kuromonow
7....
Oficjalny skład awizowany
Kuciapa ma jechać w niedzielę w Debreczynie więc raczej Staszek wskoczy. Maciek Kuromonow na juniorce?
dwoch zmian mozna dokonac w awizowanych wiec niekoniecznie 
METHANOL ADVENTURE TEAM
Najgorzej ten Kuromonow wygląda w składzie. Kuciapa czy Burza to i tak porównywalna klasa.
Burza i Maciek tylko jako zasłona dymna?
Może Maciek już zdrowy?
Jeśli jedzie Kuromonow to Bober za Kuciapę. 
- niespokojny
- Trener
Kuciapa chyba jeszcze aż tak słaby nie jest, żeby Kuromonow go wygryzł? W PO NIE MA GOŚCI.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Ostrów bez Mastersa jedzie, bardzo możliwe że na rewanż w Lublinie też się nie wyleczy.
U nas skład awizowany wskazuje że chyba Bobera nie będzie, skoro mogą być dwie zmiany a Kuciapa jest w składzie a ma jechać na Węgrzech a pod 6 jest Kuromonow.
U nas skład awizowany wskazuje że chyba Bobera nie będzie, skoro mogą być dwie zmiany a Kuciapa jest w składzie a ma jechać na Węgrzech a pod 6 jest Kuromonow.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
no to będą ewentualnie 2 zmiany:
1. Burza za Kuciape
2. Peroń za Kuromonowa
a pod 7 Bober/Skupień/ktoś kogo może wypożyczymy (z tym, że to nie jest liczone jako zmiana)
1. Burza za Kuciape
2. Peroń za Kuromonowa
a pod 7 Bober/Skupień/ktoś kogo może wypożyczymy (z tym, że to nie jest liczone jako zmiana)
Pytanie - czy nasi zastrzegli że w przypadku opadów deszczu i przełożenia GP Challenge w Togliatti na niedzielę mecz w Ostrowie zostaje przełożony?
SyFy w komentarzach głoszą, że Mateusz Tonder został Motorowcem...
Ps. W ogóle nie czaję jak Kuciapa mógł wskoczyć za Burzę ? Cyry jakieś...
Ps. W ogóle nie czaję jak Kuciapa mógł wskoczyć za Burzę ? Cyry jakieś...
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
Gecko pisze:Pytanie - czy nasi zastrzegli że w przypadku opadów deszczu i przełożenia GP Challenge w Togliatti na niedzielę mecz w Ostrowie zostaje przełożony?
Nie mogli tego zastrzec, ponieważ takie zastrzeżenie w polskiej lidze dotyczy tylko zawodników krajowych czyli Polaków. Jeśli przełożą GP Challenge na niedzielę, Motor pojedzie bez Smolińskiego.
Marun pisze:no to będą ewentualnie 2 zmiany:
1. Burza za Kuciape
2. Peroń za Kuromonowa
A no tak. Oby udało się wypożyczenie Oskara jest nam bardzo potrzebny, myślę że nie tyle co na półfinały ale na finały!
Jakoś o dwumecz z Ostrovia jestem dziwnie spokojny. Kluczowy będzie ten 1 mecz. Ciekawy jestem postawy Smoły, licze na to że 10 pkt dla nas w niedziele zdobędzie. Jutro pojedzie w SBP w Gnieźnie.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
DrPaiHiWo pisze: Ps. W ogóle nie czaję jak Kuciapa mógł wskoczyć za Burzę ? Cyry jakieś...
Pewnie będzie zmiana ale przypominam - miesiąc temu w Ostrowie Stanisław Burza 0,1,1 - oba punkty na trupach. Nie wygrał z NIKIM
Dobre występy naszych obcokrajowców w Danii, dobrze rokują przed półfinałem.
Holsted Tigres - 42
3. Bjarne Pedersen - 12+2 (3,2*,3,2,1*,1)
Grindsted Speedway Klub - 30
1. Martin Smolinski - 15 (2,3,2,3,1,2!,2)
Holsted Tigres - 42
3. Bjarne Pedersen - 12+2 (3,2*,3,2,1*,1)
Grindsted Speedway Klub - 30
1. Martin Smolinski - 15 (2,3,2,3,1,2!,2)
Każdemu jego Everest...
Dlaczego z juniorem jedzie Daniel a nie Bjarne? Ewentualnie Martin, obawiam się ze Daniel znów będzie wozony przez rywali. 
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
- niespokojny
- Trener
Za to Miesiac w koncu pod 4 wyladowal 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Super, tylko dlaczego nie może być zawsze wszystko cacy na swoim miejscu a nie zawsze coś jest nie tak? Mało to było nauczki np. Po meczu w Gnieźnie?
Ja jakoś o postawę Daniela jestem spokojny. Gdyby miało być inaczej i nasz lider i kapitan miałby wozić piach, no to już kończymy sezon i gasimy światło. 
Ale co jest nie tak?
Bjarne od początku jedzie pod 1/9 i wydaje mi się, że zdaje to egzamin.
Jeleniewski jest moim zdaniem pewniejszy niż Smoliński, dlatego to on jedzie z juniorem, a nie Niemiec.
Takie są decyzje trenera i nie zostały one podjęte bez podstaw. A czy się obronią to zobaczymy dopiero w niedzielę.
Ja się obawiam jedynie czy w przypadku przewagi Ostrowa umożliwiającej zmiany taktyczne trenera będzie potrafił odpowiednio zareagować. Dotychczas różnie z tym bywało.
Bjarne od początku jedzie pod 1/9 i wydaje mi się, że zdaje to egzamin.
Jeleniewski jest moim zdaniem pewniejszy niż Smoliński, dlatego to on jedzie z juniorem, a nie Niemiec.
Takie są decyzje trenera i nie zostały one podjęte bez podstaw. A czy się obronią to zobaczymy dopiero w niedzielę.
Ja się obawiam jedynie czy w przypadku przewagi Ostrowa umożliwiającej zmiany taktyczne trenera będzie potrafił odpowiednio zareagować. Dotychczas różnie z tym bywało.
Tez bym zamienil numerami Pedersena z Jeleniem o czym niedawno wspominalem. Licze jednak, ze Daniel bedzie mocno chcial sie zrehablitowac za mecz w Gnieznie i rok 2012
i pojedzie swoje. Ktory to juz raz slepo w niego wierze? obym sie znowu poraz 1245 nie zawiodl.
Dziwi mnie natomiast wasz spokoj co do kwestii takiej, ze rewanz jedziemy bez Lamberta. Oba polfinaly z klubem najblizej "zielonego stolika" jedziemy bez naszego najwiekszego napieracza. Ja sie bardzo o to boje.
Dziwi mnie natomiast wasz spokoj co do kwestii takiej, ze rewanz jedziemy bez Lamberta. Oba polfinaly z klubem najblizej "zielonego stolika" jedziemy bez naszego najwiekszego napieracza. Ja sie bardzo o to boje.
Póki co to w kalendarzu Lamberta 3.09 jest wolny. Skąd przekonanie, że w rewanżu go nie będzie?
Do meczu w Lublinie jest jeszcze sporo czasu i nie ma oficjalnego info ze Roberta nie będzie dlatego nikt narazie się nie martwi... Ciekawy jestem jak tam sytuacja z jego ręką/nadgarstkiem? Niby robi komplety albo prawie w innych ligach czy zawodach, pewnie jedzie na tabletach etc. Ja mam nadzieje ze przyjedzie na rewanz a te pogłoski ze go nie będzie okażą się nie prawdą.
Wszystko fajnie pieknie, wiadomo, ze 2 zmiany mozna zrobic i pewnie zrobione beda (Ciapek i Kuromonow). A co w przypadku jak bedzie potrzebna trzecia?? Jaki sens wpisywac Kuromonowa pod 6, czy Ciapka pod 2 skoro wiadomo, ze na bank nie pojedzie? I zamykac sobie droge do ewentualnych (chocby z koniecznosci) roszad na pozostalych numerach?
Kazdy wie po co ta zaslona dymna (szczegolnie na juniorce), ale tu troszke za bardzo dymi.
Kazdy wie po co ta zaslona dymna (szczegolnie na juniorce), ale tu troszke za bardzo dymi.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
I tak możliwa jest jedna zmiana na seniorce, bo mamy dostępnego tylko 1 seniora w kadrze (S. Burze - Lamberta nie liczę). Gdybyśmy musieli zastąpić 2 seniorów to wtedy siłą rzeczy jedziemy trójką juniorów. Manewr z Kuromonowem jest dobry, bo pozwala w ostatniej chwili dostosować układ startów ewentualnej nowej pary juniorów. Moim zdaniem niczym tutaj Śledź nie ryzykuje, a zostawia sobie duże pole do taktycznych manewrów.