Hynek Stichauer
Re: Hynek Stichauer
W każdym bądź razie cieszmy się że chłopak wrócił do zdrowia i że nadal chce jeździć. Miejmy nadzieję że będzie chciał reprezentować dalej barwy naszej drużyny. Może warto by go było zaprosić na mecze z Krosnem?

A po co znak zapytania?
Zaprosić, spłacić jeżeli jeszcze nie spłacony i od razu kontrakt podpisać. Jakiś sukces propagandowy by był chociaż.
Zaprosić, spłacić jeżeli jeszcze nie spłacony i od razu kontrakt podpisać. Jakiś sukces propagandowy by był chociaż.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
przy zalozeniu ze piszcz nie zostanie zaproszony, messing sie polamal, tomicek sie polamal to nasze wladze raczej mają male pole manewru i hynek pewnie zostanie zaproszony bo nie ma za bardzo innego rozsadnego wyjscia.
Pozdrawiam
Jest. Nie jechac wcale.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
heh ale tego wladze nie biora pod uwage
Swoją drogą nie moge sie nadziwić... kolejny mecz to powinna byc okazja do zarobienia pieniedzy a nie do straty... a tutaj wiaze sie to ze stratą a nie zarobkiem... Dziwne to troche ale co poradzić.
Pozdrawiam
musimy sześć razy w roku jezdzic z krosnem zeby udowodnic ze jestesmy lepsi - paranoja - dodam droga paranoja. sens widze tylko jeden - zaproszenie Hynka i zaklepanie go na nastepny rok.
Gelu, Hynek nie jedzie do Krosna, powiem więcej, nie jedzie tam nawet Jacek Rempała.
Lublin Moim Miastem, Speedway - Motor Lublin Moim Życiem.
Birkart pisze:Gelu, Hynek nie jedzie do Krosna, powiem więcej, nie jedzie tam nawet Jacek Rempała.
to po cholere nam ten mecz? a tak poza tematem to Hynuś moglby tam pojechac - moze cos by sie nauczyl tego toru w kontekscie startow w przyszlym roku
Zawody w czechach byly pierwsze dla niego i chcial sie rozjechac najpierw w takich zrobil komplet platny
wiec trzeba sie cieszyc
a co do startu w miskolcu wydaje mi sie ze bylo za wczsnie pozatym mysle ze takze za wystepem w miskolcu stal takze aspekt finansowy.. co pewnie tyczy sie rowniez wystepu w krosnie
- tezetomaniak
- Trener
Do Miszkolca raczej na pewno nie wrócę, po pierwsze zalegają mi jeszcze pieniądze z sezonu 2008, a na dodatek nie mogę się o nie doprosić. Los chciał, że jeden z działaczy był na Prilbie i go złapałem pytając kiedy oddadzą mi zarobione na torze należności. Podobno mają mi przelać je w grudniu, ale kto ich tam tak naprawdę wie. Lublin jest jedną z opcji, której oczywiście nie wykluczam, świetnie mi się jeździło na tamtejszym torze, a dodatkowo panowała fajna atmosfera na trybunach. Było mnóstwo dowodów sympatii ze strony miejscowych kibiców. Problem w tym, że tam również wszystko nie zostało mi spłacone. Jest jeszcze dużo czasu na rozważania, a ja przecież nie zakończyłem jeszcze sezonu 2009.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/ ... ba-rozmow/
niech dalej klub zwleka z pieniedzmi a na pewno uda się zmontowac dobry skład 
Z niczego może być tylko nic.
straho pisze:niech dalej klub zwleka z pieniedzmi a na pewno uda się zmontowac dobry skład
ah ten klub... trzyma tyle pieniędzy na swoim koncie i zwleka z przelewem zawodnikom
Po ostatnich doniesieniach z klubu ( bardzo podejrzewam, ze mnie "wypuszczają" bo to aż nie możliwe żeby ktoś miał tak fantastyczne pomysły) bardzo wątpię i w licencję, i w dobry skład.
Bardzo chciałbym sie mylić ale ciężko mi uwierzyć, ze ta ekipa znajdzie min 300tys zł w dwa miesiące.
Bardzo chciałbym sie mylić ale ciężko mi uwierzyć, ze ta ekipa znajdzie min 300tys zł w dwa miesiące.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
- Łoptymista
- Trener
az taka jest dziura? spora
pytanie podstawowe brzmi czy ktos w ogole stara sie ja zalatac?
Cisza w mediach o poczynaniach KMŻ źle wróży. A zaległości wobec Hynka, który doznał tak Poważnej kontuzji to po prostu świństwo !! . Oby Hynek po odzyskaniu pieniędzy nie zgodził się tu już więcej jeździć
a dlaczego zle zyczysz naszemu klubowi?
Ten typ tak ma. Jak wygrywalismy mecze/Jacek Rempala robil komplet, nie bylo janka na forum.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Tak se tłumacz, jak to mówią
Wydaje się, że za rok Hynkiem zainteresowany moze tez byc Ostrów
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/ ... h-herbowy/
Łoptymista pisze:az taka jest dziura? spora
Dziura nie jest aż taka, ale na załatanie dziury plus na dobry skład to na pewno tyle potrzeba.
A Miasto w końcu pszelało kase na drugie półrocze czy nadal zwlekają?
Speedway pisze:Wydaje się, że za rok Hynkiem zainteresowany moze tez byc Ostrów
Menedżerem Hynka jest radca prawny Ostrowa...
Menedżerem Howa jest ten sam człowiek co wyżej. Co byscie rekomendowali Hynkowi na miejscu jego menago po tym sezonie?
Ale w Ostrowie tez sie nie przelewa podobno. Jak chce miec pieniadze 10 minut po meczu, to niech idzie do Lodzi.