Play-off Krosno-Lublin
Re: Play-off Krosno-Lublin
Walkower to 50 tys zł płatne w ciągu 14 dni. Jak nie to zawieszenie do chwili zapłacenia.
Tak czy siak zamkniecie klubu. Dlatego to nie jest dobre rozwiazanie.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
- tezetomaniak
- Trener
dlatego zrobi sie bilety: ulgowy 25, normalny 37
nie no harry zartowalem, walkower chyba nikomu na mysl nie przychodzi. (
? ) Swoja droga ciekawe ile by przyszlo wtedy kibicow na rewanz ^^
nie no harry zartowalem, walkower chyba nikomu na mysl nie przychodzi. (
Ja rowniez jestem mocno zawiedziona decyzja, ktora podjal Tomek, ale z drugiej strony...
Latwo szafowac cudzymi pieniedzmi, ale jesli chodzi o "moje" , to liczy sie kazda zlotowka, prawda?
O jedna zlotowke drozszy program, teraz podniesione ceny biletow i juz jest na co narzekac i psioczyc, zapelniajac kilka stron forum chamstwem i nikczemnoscia klubu.
Od Tomka wymaga sie pracy za darmo, wszak
ale o swoja dodatkowa zlotowke trzeba walczyc do upadlego, ryzykujac narazeniem sie na smiesznosc i malostkowosc.
Ech kibice, wymagac to my, ale nie od nas ...no nie?
(...) dla tego faceta to jest jego praca, cos czym zarabia na chleb dla swojej rodziny(...)
Latwo szafowac cudzymi pieniedzmi, ale jesli chodzi o "moje" , to liczy sie kazda zlotowka, prawda?
O jedna zlotowke drozszy program, teraz podniesione ceny biletow i juz jest na co narzekac i psioczyc, zapelniajac kilka stron forum chamstwem i nikczemnoscia klubu.
Od Tomka wymaga sie pracy za darmo, wszak
korona mu z glowy nie spadnie
ale o swoja dodatkowa zlotowke trzeba walczyc do upadlego, ryzykujac narazeniem sie na smiesznosc i malostkowosc.
Ech kibice, wymagac to my, ale nie od nas ...no nie?
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
tezetomaniak pisze:
nie no harry zartowalem, walkower chyba nikomu na mysl nie przychodzi. (? )
Nie przychodzi? A widzisz chetnych do jazdy?
Tym bardziej że paradoksalnie nie stoimy jeszcze na straconej pozycji mimo braku Piszcza ( co zresztą przewidywałem dużo wcześniej i przed czym przestrzegałem).
Bardzo dużo wyjasni się w niedzielę na innych torach. Jeżeli Opole i Piła będą miały olbrzymie problemy z wygraniem ( a jest to zupełnie możliwe) to wiadomo, ze za tydzień ostro popłyną. Jeżeli my nawet dostaniemy do 30 ( na razie wszystko na to wskazuje) to i tak mamy szansę złoić Krosno u siebie np do 35. Wtedy raczej na pewno to my wchodzimy do półfinałow.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
harry pisze:Walkower to 50 tys zł płatne w ciągu 14 dni. Jak nie to zawieszenie do chwili zapłacenia.
Na wycofanie z rozgrywek tez juz chyba za pozno.
Czyli trzeba jechac. J.Rempala, T.Rempala, Baran, Klimek, Mistygacz, Michaluk - najtanszy wariant, wysoka przegrana, bez szans na wygranie dwumeczu z Krosnem. Pustki na rewanzu u nas. Taki scenariusz nam sie rysuje.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
nie musimy wygrywać dwumeczu z Krosnem, zeby awansować dalej.Umiejętne poprowadzenie zespołu w Krośnie, dobra ZRT i rezerwy taktyczne dadzą nam 32-34 punkty ( Jacek i Karol w sumie stać ich na 25 plus Tomek 6-7 i Rafał 1-2). To powinno wystarczyć. U nas na ostro i jesteśmy w półfinale.
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Ale komu potrzebny jest ten półfinał, żeby znowu oglądać nieudolność lubelskich działaczy w postaci braku zawodnika. Jeżeli w Krośnie pojadą Rempałowie, Baran, Klimek, Mistygacz, bo Michaluk nie ma na czym jechać, to jestem pewny, że dostaniemy baty. Niedobrze się robi jak widzi się takie "działanie" zmierzające do upadku tej pięknej dyscypliny w naszym mieście.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
w tym miescie zbyt czesto i ochoczo narzeka sie na dzialaczy (ktokolwiek by nim nie byl) a za rzadko rozlicza nieudolnych zawodnikow. Piszcz - 20 lat na torze bez ZADNYCH sukcesow na koncie wybiera mecz z jakimis cieniasami o pietruche, kiedy ma na utrzymaniu klub w miescie gdzie zdobyl licencje. Kopa w tylek i krzyzyk na droge - jak nie Lublin to w przyszlym roku nie znajdzie zatrudnienia w Polsce bo nizej ju nie ma
ps. w narozniku czerwonym - Tomasz "God Save the Queen" Piiiiiiiiiiiiiiszcz
Nie wiem, jak można o nim pisać nieudolny, skoro wszyscy oczekujemy go jak chleba i wody na pustyni, a jakosciowo na pewno nalezy do czolowki ligi
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
warto byloby przeprosic sie z Kirylem i sprobowac namowic do przyjazdu Tomicka, wtedy daje to wieksze pole manewru i mozliwosc wiekszej ilosci punktow do uciulania w Krosnie.
carpe diem!
Gelo pisze:w tym miescie zbyt czesto i ochoczo narzeka sie na dzialaczy (ktokolwiek by nim nie byl) a za rzadko rozlicza nieudolnych zawodnikow. Piszcz - 20 lat na torze bez ZADNYCH sukcesow na koncie wybiera mecz z jakimis cieniasami o pietruche, kiedy ma na utrzymaniu klub w miescie gdzie zdobyl licencje. Kopa w tylek i krzyzyk na droge - jak nie Lublin to w przyszlym roku nie znajdzie zatrudnienia w Polsce bo nizej ju nie ma
Dodam tylko, że reszta naszych chłopaków jeździ od początku sezonu, więc domyślam się ( ale to tylko moje domysły ), że zadłużenie wobec nich jest większe, a są chętni na wyjazd do Krosna.
Taki Jacek Rempała, lata z tą flagą przed każdym meczem, w każdym wywiadzie próbuje jakoś pozdrowić kibiców, próbuje być tym kapitanem, jakoś identyfikować się z tym klubem pomimo że jest tu drugi sezon ( a w 2006 roku też przecież był spłacany długo po sezonie ).
Jak ja bym na jego miejscu przeczytał tyle wrzutów na niego na tym forum ( pomimo że najlepiej punktuje w naszej ekipie ) to już dawno kopnąłbym ten śmieszny klub i pseudokibiców.
A tu nasz rodowity Lublinianin obraża się i nie będzie jechał. Owszem, to jest jego praca, ale sport to nie zwykła praca, jest specyficzna, oprócz pieniędzy sportowiec ma również inne ambicje, a on się na taką pracę zdecydował, więc musi się liczyć z tym, że wśród kibiców zostanie mu to zapamiętane.
mustafa pisze:Gelo pisze:w tym miescie zbyt czesto i ochoczo narzeka sie na dzialaczy (ktokolwiek by nim nie byl) a za rzadko rozlicza nieudolnych zawodnikow. Piszcz - 20 lat na torze bez ZADNYCH sukcesow na koncie wybiera mecz z jakimis cieniasami o pietruche, kiedy ma na utrzymaniu klub w miescie gdzie zdobyl licencje. Kopa w tylek i krzyzyk na droge - jak nie Lublin to w przyszlym roku nie znajdzie zatrudnienia w Polsce bo nizej ju nie ma
Dodam tylko, że reszta naszych chłopaków jeździ od początku sezonu, więc domyślam się ( ale to tylko moje domysły ), że zadłużenie wobec nich jest większe, a są chętni na wyjazd do Krosna.
Taki Jacek Rempała, lata z tą flagą przed każdym meczem, w każdym wywiadzie próbuje jakoś pozdrowić kibiców, próbuje być tym kapitanem, jakoś identyfikować się z tym klubem pomimo że jest tu drugi sezon ( a w 2006 roku też przecież był spłacany długo po sezonie ).
Jak ja bym na jego miejscu przeczytał tyle wrzutów na niego na tym forum ( pomimo że najlepiej punktuje w naszej ekipie ) to już dawno kopnąłbym ten śmieszny klub i pseudokibiców.
A tu nasz rodowity Lublinianin obraża się i nie będzie jechał. Owszem, to jest jego praca, ale sport to nie zwykła praca, jest specyficzna, oprócz pieniędzy sportowiec ma również inne ambicje, a on się na taką pracę zdecydował, więc musi się liczyć z tym, że wśród kibiców zostanie mu to zapamiętane.
Ta jasne
ps. wszystkim zwolennikom teori lokalnego patryjotyzmu proponuje eksperyment - wezcie swoja wyplate blokujcie na lokacie przez 3, 4 kolejne miesiace. Pozyjcie tak bez kasy za swoja prace i wrocimy do tematu. Chyba, ze sie zaraz wyda, ze najwiecej do powiedzenia maja ludzie, ktorzy jeszcze nie musza zarabiac na utrzymanie siebie i swojej rodziny. Powaznie - porazacie mnie - naprawde czyjas kasa to sie tak latwo rozporzadza. Jak juz InDorka wspomniala o zlotowke za bilet na MDMP to malo rewolucji nie wywolaliscie ale jak chodzi o czyjes srodki do zycia, wynagrodzenie nalezne mu jak psu buda - to juz dla was luzak.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
http://www.kurierlubelski.pl/module-dzi ... 75352.html
W takim razie czy na treningu zobaczymy Complina?
W takim razie czy na treningu zobaczymy Complina?
A umiesz czytać??
Dziś o godzinie 17 polscy zawodnicy, którzy wybierają się do Krosna, mają trenować na lubelskim torze.
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Nawet gdyby Complin zaprezentował się dobrze w Krośnie to w rewanżu w Lublinie raczej go nie zobaczymy 2009-08-16 Newcastle v Stoke
Później wolne terminy ma 30 sierpnia, czyli ewentualny pierwszy mecz w półfinale, rewanż zajęty 2009-09-06 Newport v Stoke. Na finał ma wolne terminy.
Ciekawe jak na dzień dzisiejszy przedstawia się sytuacja z innymi obcokrajowcami. Z tego co napisał Regdal w biegu juniorskim zobaczymy Rafała i pewnie Mistygacza.
Szkoda, że działaczom nie udało się sprowadzić Simona Lamberta, chłopak w ostatnich meczach w PL prezentuje się bardzo dobrze, a żaden termin w PL nie koliduje z terminami w naszej lidze.
Pozdrawiam
Później wolne terminy ma 30 sierpnia, czyli ewentualny pierwszy mecz w półfinale, rewanż zajęty 2009-09-06 Newport v Stoke. Na finał ma wolne terminy.
Ciekawe jak na dzień dzisiejszy przedstawia się sytuacja z innymi obcokrajowcami. Z tego co napisał Regdal w biegu juniorskim zobaczymy Rafała i pewnie Mistygacza.
Szkoda, że działaczom nie udało się sprowadzić Simona Lamberta, chłopak w ostatnich meczach w PL prezentuje się bardzo dobrze, a żaden termin w PL nie koliduje z terminami w naszej lidze.
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
"Życie to jazda"
Jezeli klub od poczatku wie, ze Lee i tak nie przyjedzie to nie bardzo rozumiem ta taktyke.
Zazwyczaj podaje sie "slabszy" sklad, zeby uspic czujnosc rywala, moze liczyc na jego "odpuszczenie" i wystawienie jakiegos slabszego zawodnika, "bo i tak wygramy", a potem dowalenie z zaskoczenia super ekipy i asow z rekawa.
Ale w druga strone? Najpierw dowalimy "super" sklad a potem ha! pojedziemy juniorami i "lubelska taktyka" i Krosno sie pogubi

Zazwyczaj podaje sie "slabszy" sklad, zeby uspic czujnosc rywala, moze liczyc na jego "odpuszczenie" i wystawienie jakiegos slabszego zawodnika, "bo i tak wygramy", a potem dowalenie z zaskoczenia super ekipy i asow z rekawa.
Ale w druga strone? Najpierw dowalimy "super" sklad a potem ha! pojedziemy juniorami i "lubelska taktyka" i Krosno sie pogubi
- jas
- Senior
- Kontakt:
tylko jaki sklad moglby byc slabszy od tego w ktorym tam pojedziemy?
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!
-
Richardson
Takiej paniki nie widziałem dawno:}. 38 pkt naszych to minimum jakie zdobędą. Tyle w tym temacie, nie ważne czy pojedzie Tomicek Complin czy nie wiem kto tam jeszcze.
- tezetomaniak
- Trener
Wygląda na to, ze prezes Birmingham zrobił Piszczowi bardzo niedźwiedzią przysługę. Tak myslałem, ze z tego moze mieć kłopoty. Nie mówiąc już o całej rzeszy kibiców mimo, ze rozumiejących, ale gdzieś w głebi duszy jednak jest to rozczarowanie. A gdyby się nie odzywał to sprawa nie miałaby tak negatywnego wątku.
Ale ja o czym innym, bo dzisiaj dużo nowych wręcz niewiarygodnych faktów wylazło.
Czy ktoś z obrońców, menadzerow lub doradców Piszcza mógłby zdradzić tajemnicę w jakim procencie klub nie wypłacił kasy ( bo rozumiem, że o kwotach to nie pogadamy - to nie Karol Zabik czy Miskowiak)??? Bo to co dzisiaj usłyszałem z kregów bliskich władzy aż mnie zatkało. Moze się komuś zera pomyliły?
Ale ja o czym innym, bo dzisiaj dużo nowych wręcz niewiarygodnych faktów wylazło.
Czy ktoś z obrońców, menadzerow lub doradców Piszcza mógłby zdradzić tajemnicę w jakim procencie klub nie wypłacił kasy ( bo rozumiem, że o kwotach to nie pogadamy - to nie Karol Zabik czy Miskowiak)??? Bo to co dzisiaj usłyszałem z kregów bliskich władzy aż mnie zatkało. Moze się komuś zera pomyliły?
O! sytuacja zmieniła się o 180 stopni
Ty Richardson masz do0bre wieści
Ty Richardson masz do0bre wieści
Eee a mozna dokładniej? Bo nic nie czaje...
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...