TŻ Lublin - Stal Gorzów

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

Re: Tż Lublin - Stal Gorzów

#276 Postautor: Gelo » 24 czerwca 2007, o 22:43

Gratulacje dla wszystkich chłopaków - jednak ambicją można zdziałać wszystko - szkoda że tak nie pojechaliśmy z Rybnikiem i Ostrowem. Co tu dużo mówić - zabawię się w bartoscha - jedziemy do Ostrowa po 3 punkty!!!

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#277 Postautor: Cz@rek » 24 czerwca 2007, o 22:51

Wspaniały mecz,swietny doping i atmosfera na trybunach.
Oby ten wynik wywołał także ożywienie wśród sponsorów i włodarzy miejskich bo inaczej
to tylko współczuć haremu. :?
Zawodnicy robią swoje, ale skąd brać kase na punkty?! Za dzisiejsze zawody tylko na zawodników trzeba szykować ok.60.000 PLN! A wpływy z biletów mizerne...
Ostatnio zmieniony 24 czerwca 2007, o 23:05 przez Cz@rek, łącznie zmieniany 1 raz.

koniuszko
Szkółkowicz

#278 Postautor: koniuszko » 24 czerwca 2007, o 22:53

Jeszcze 20 minut temu czytałem sobie program zawodów bo nie wieże i do te pory jestem zaskoczony.Dawid komplet,Seba-jak patrzyłem jak jeździ to przecierałem oczy ze zdumienia czy to nie sen,Rafał robiący wspaniałą robote chyba w 8 biegu gdzie jadąc na 5:1 z Darkiem zastopował zawodników Gorzowa dzięki czemu Darek mógl odskoczyć na bezpieczną przewage,o biegu z jokerem Ferjanem już nie wspominam.Po za tym reszta chłopaków na wysokim poziomie.Dzięki za zwycięstwo,ja już swój zakład wygrałem :D Oby tak dalej :)Jedziemy do Ostrowa :) Niech sie troche boją

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#279 Postautor: Gelo » 24 czerwca 2007, o 22:54

Cz@rek pisze:Wspaniały mecz,swietny doping i atmosfera na trybunach.
Oby ten wynik wywołał także ożywienie wśród sponsorów i włodarzy miejskich bo inaczej
to tylko współczuć haremu. :?
Zawodnicy robią swoje, ale z kąt brać kase na punkty?! Za dzisiejsze zawody tylko na zawodników trzeba szykować ok.60.000 PLN! A wpływy z biletów mizerne...

zlituj siÄ™

Awatar użytkownika
Speedway
Trener

#280 Postautor: Speedway » 24 czerwca 2007, o 22:57

A ja coś wytknę. Nasi wcale nie wyprzedzali rywali na dystansie. Po prostu za dobrze rozgrywali pierwszy łuk i potem było nudno :)
Doskonale spisali się ludzie od muzyki (DJ Pepe z kolegą jakimś chyba). Przerwy między biegami były dobrze zagospodarowane. Trzeba tylko zwiększyć asortyment kawałków, troche za dużo 'czarnego ciągnika' ;) Także brawa dla siódemki za rozruszanie przeciwległego sektora

A, jeszcze musimy pomyśleć nad nowymi Gorzowsko-Lubelskimi przyspiewkami. "Stal i Motor eeoo" bywało momentami nadużywane
Obrazek

Dudzi

#281 Postautor: Dudzi » 24 czerwca 2007, o 22:58

co tu dużo mówić...pięknie :D Świetny, emocjonujący mecz, wspaniała postawa zawodników, bardzo dobry doping(sam ledwo moge mówić :) ) i także dobry komentarz 8) Dawno takiego meczu nie było w Lublinie. Jestem zachwycony :) Żeby tak juz było zawsze :!: :P

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#282 Postautor: kilar » 24 czerwca 2007, o 22:58

Gorzow pewnie i tak awansuje (bo gdzie tam Ostrow z samym Maxem i Karlssonem), my jestesmy bliscy utrzymania po ostatnich zwyciestwach, a najbardziej sie ciesze, ze Gniezno spadnie do 2 ligi :twisted:

Mecz byl bardzo ciekawy, mielismy troszke szczescia, ale podobno to sprzyja lepszym :) Jazda do Ostrowa po 3 punkty :twisted: Jakby to powiedzial Gmoch - "oni juz maja ciezkie nozki" <lol>

Ge(L)o
Trener

#283 Postautor: Ge(L)o » 24 czerwca 2007, o 22:59

Akurat puszczali muzykę, kiedy chcieliśmy drzeć ryja... i to trzy kawałki na krzyż, dobrze, że chociaż całkiem fajne.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#284 Postautor: Gelo » 24 czerwca 2007, o 23:03

A ja coś wytknę. Nasi wcale nie wyprzedzali rywali na dystansie. Po prostu za dobrze rozgrywali pierwszy łuk i potem było nudno :)

O tym pisałem już kilka tygodni temu - zmieniając tor na równy zabiliśmy widowiskowość żużla w Lublinie. Ale kto będzie się rozwodził nad widowiskowością kiedy rozjechaliśmy lidera 18 punktami :) Zresztą widowiskowością nie zdobywa się mistrza Polski czy nie uzyskuje awansu do Ekstraligi

Awatar użytkownika
Shonsu

#285 Postautor: Shonsu » 24 czerwca 2007, o 23:05

No ale jak raz krzyknęliśmy, żeby wyłączyli muzykę to podziałało :wink: Ciekawi mnie jeszcze jak wyszła kartoniada :?: Ktoś ma może jakieś zdjęcia :?:
Obrazek

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#286 Postautor: Radzio » 24 czerwca 2007, o 23:07

Gelo pisze: Co tu dużo mówić - zabawię się w bartoscha - jedziemy do Ostrowa po 3 punkty!!!

I tu nie ma żadnych podtekstów...
poważnie przy sprzyjającym szczęściu wszystko może sie wydarzyć. Nie to, że od razu hura optymizm ale racjonalnie na to spojrzeć to możemy powalczyć i z nimi. Gdańsk wygrał tam 3 zawodnikami. Ostrów
u nas Dawid widać że utrzymuje wysoką formę od trzech meczy, Darek jak wyzdrowieje przywiezie swoje, i aby Trumiński, Piszcz i Jeleniewski przywieźli punkty, wszystko może się zdarzyć.
Ostrów - Poznań 50:40
Ostrów - Grudziądz 54:39
Ostrów - Gorzów 47:43
Ostrów - Gdańsk 43:47
Ściągnąć któregoś z Hansenów, tam każdy punkt będzie na wagę złota, nawet jak nie uda się wygrać ,a pojedziemy dobry mecz (nie dostaniemy batów) to na następny mecz z Gdańskiem może przyjść całkiem, całkiem spora frekwencja, co jak wiadomo jest potrzebne teraz.

Dzisiejszy mecz super... walka, szczęście, umiejętności, ambicja i zwycięstwo, wszystko
Doping stał na całkiem przyzwoitym poziomie. Ale trzeba jeszcze poprawić kilka rzeczy, zgrać sie bardziej, a będzie naprawdę dobrze.

koniuszko
Szkółkowicz

#287 Postautor: koniuszko » 24 czerwca 2007, o 23:07

Ge(L)o pisze:Akurat puszczali muzykę, kiedy chcieliśmy drzeć ryja... i to trzy kawałki na krzyż, dobrze, że chociaż całkiem fajne.

Tak w temacie będąc to co to za utwór leciał - taka ruska muzyczka - strasznie wpadła w ucho :D

Awatar użytkownika
Speedway
Trener

#288 Postautor: Speedway » 24 czerwca 2007, o 23:11

Ge(L)o pisze:Akurat puszczali muzykę, kiedy chcieliśmy drzeć ryja... i to trzy kawałki na krzyż, dobrze, że chociaż całkiem fajne.

Ale Wy przecież ciągle chcieliście drzeć ryja :D. Muzyka jest niezbędna, pomaga podtrzymać atmosferę na trybunach, szczególnie gdy jest odpowiednio dawkowana. Podobało mi się choćby gdy pan Tarkowski odbębniał informacje o sponsorach a w tle grała sobie muzyczka.

Zabrałem ze sobą dwóch kumpli, którzy pierwszy raz byli na zużlu. Po meczu stwierdzili, że byłoby super gdyby nie nudne przerwy między biegami :shock: Myślałem że coś mnie trafi. Dobrze, że ich nie brałem pare meczów wcześniej, wtedy to faktycznie była kaplica czasami :)

P.S. Relacja z meczu na przegladzuzlowy.pl
Ostatnio zmieniony 24 czerwca 2007, o 23:19 przez Speedway, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Geest
Senior

#290 Postautor: Geest » 24 czerwca 2007, o 23:18

Bardzo przypadła mi do gustu muzyka, która stanowiła doskonałą, pikantną przyprawę do wybornego dania zaserwowanego nam dziś przez żużlowców. (A przyprawa w tym wypadku im ostrzejsza, tym lepsza :) Doping bardzo fajnie, dobra robota fanklubu.

Mecz... super, liczby mówią niemal wszystko. Jak dla mnie kluczowe były 2 momenty: upadek Ruuda na ostatnim łuku i fiasko złotego kurczaka.

Szkoda że stadion jest jaki jest, bo dobrze by było móc taki żużel jeszcze lepiej "opakować"...

aa na koniec jeszcze raz: super, że była muzyka - to naprawdę podsyca emocje :D

Awatar użytkownika
Dj_Korgi
Senior
Kontakt:

#291 Postautor: Dj_Korgi » 24 czerwca 2007, o 23:23

Także brawa dla siódemki za rozruszanie przeciwległego sektora
To i ja się przyczepię. Z tego co policzyłem to było tam 6 osób: Ja, Mani, InDorka lub Becia ( nadal nie rozróżniam :wink: ), Hans, mateusz111 i popularny Wariat ( też mu przybiliśmy :wink: ) było by 7 jakbym wiedział czy dziecko, które tam stało też z nami poszło ;D Więc jeżeli poszło z nami to było nas 7 i zwracam honor 8)
Wrócę do muzyki - w niektórych momentach przypominały mi się godziny spędzone na graniu w NFSU.
Doping stał na całkiem przyzwoitym poziomie. Ale trzeba jeszcze poprawić kilka rzeczy, zgrać sie bardziej, a będzie naprawdę dobrze.
będzie megafon - będzie dobrze ale kwestia nieobecności megafonu jest już usprawiedliwiona :wink: Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia :lol: :lol: :lol:
Tak w temacie będąc to co to za utwór leciał - taka ruska muzyczka - strasznie wpadła w ucho
przecież to mega hit lata - Kanikuy
Ostatnio zmieniony 24 czerwca 2007, o 23:29 przez Dj_Korgi, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#293 Postautor: mikas » 24 czerwca 2007, o 23:27

Rewelka i na temat meczu więcej nie mam nic do dodania.

Ge(L)o weź sie nie kompromituj, najpierw dowiedz sie kto pierwszy wykonywał "szkodzką" i śpiewał inne przyśpiewki a potem ewentualnie pisz głupoty na forum o tym kto od kogo co ściąga. Kibic Legii a o kibicowskich klimatach pojecia żadnego :lol: S... na Łazienkowską ;)
Szacun dla wszystkich którzy dziś kręcili doping :!: :!: :!:

Od następnego meczu musi wrócić Mariusz Stypuła :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Kwiek jest tak beznadziejny że sie chce żygać. A jego teksty że nie ma dopingu gdy cały sektor + jeszcze troche innych kibiców śpiewa są żałosne.
Nie potrafi zrobić zadnej atmosfery zaczynając od prezentacji gdy zawsze panmariusz wie że wykrzykujemy nazwiska zawodników i robi odpowiednią robotę a koncząc na zachęcaniu do dopingu gdy zrobił to dopiero pod koniec meczu gdy pan Stypuła go odpowiednio poinstruował. Kwiek do wymiany od zaraz :!: :!: :!: :!: :!: :!:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Madlene
Kontakt:

#294 Postautor: Madlene » 24 czerwca 2007, o 23:29

mikas pisze:Rewelka i na temat meczu więcej nie mam nic do dodania.

Ge(L)o weź sie nie kompromituj, najpierw dowiedz sie kto pierwszy wykonywał "szkodzką" i śpiewał inne przyśpiewki a potem ewentualnie pisz głupoty na forum o tym kto od kogo co ściąga. Kibic Legii a o kibicowskich klimatach pojecia żadnego :lol: S... na Łazienkowską ;)
Szacun dla wszystkich którzy dziś kręcili doping :!: :!: :!:

Od następnego meczu musi wrócić Mariusz Stypuła :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Kwiek jest tak beznadziejny że sie chce żygać. A jego teksty że nie ma dopingu gdy cały sektor + jeszcze troche innych kibiców śpiewa są żałosne.
Nie potrafi zrobić zadnej atmosfery zaczynając od prezentacji gdy zawsze panmariusz wie że wykrzykujemy nazwiska zawodników i robi odpowiednią robotę a koncząc na zachęcaniu do dopingu gdy zrobił to dopiero pod koniec meczu gdy pan Stypuła go odpowiednio poinstruował. Kwiek do wymiany od zaraz :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zgadzam sie w 100% ;)

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#295 Postautor: InDorka » 24 czerwca 2007, o 23:33

Shonsu pisze: Ciekawi mnie jeszcze jak wyszła kartoniada :?:

Dobrze to wygladalo,najlepiej czesc niebieska,bo stanowila calosc bez dziurek i wydawalo sie jakby niebieskich kartonow bylo najwiecej.Poza tym niebieskie byly podniesione chyba w jednym momencie,pozostale kolory deczko na raty. Ale nic to,efekt osiagniety :D ,podobalo sie.
Bardzo dobre wrazenie poza tym robilo mieszanie sie kibicow obu druzyn.Gdyby taka atmosfera panowala na kazdym meczu,moznaby otwierac klodki do klatek na meczach zuzlowych.
było tam 6 osób: Ja, Mani, InDorka lub Becia ( nadal nie rozróżniam

To byla Becia,ja byłam nad Wami :lol:
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~

Awatar użytkownika
Speedway
Trener

#296 Postautor: Speedway » 24 czerwca 2007, o 23:35

I:
A jego teksty że nie ma dopingu gdy cały sektor + jeszcze troche innych kibiców śpiewa są żałosne.

Toż to była ewidentna prowokacja w celu rozruszania trybun, proste 8)

II: LABADA czy LABADO - OTO JEST PYTANIE:

To wyskoczyło na wierzchu gdy wpisałem w googlach LABADA:

Zabawa integracyjna przy piosence "Labada".
Zapraszamy do zabawy przedszkolaków, ich rodziców, rodzeństwo.
Tańczymy labada labada, labada,
Tańczymy labada, małego walczyka.
Tańczą go starszaki, starszaki, starszaki,
Tańczą go starszaki i małe dzieci też.
Poruszamy się po obwodzie koła, krokiem dostawnym trzymając się za ręce.

A to gdy LABADO:

„Labada”- dzieci poruszają się po kole trzymając się za ręce i śpiewając Tańczymy labado labado labado,
tańczymy labado, małego walczyka. Hej (okrzyk, podskok i zmiana kierunku ruchu)
Tańczą go uczniowie, uczniowie, uczniowie,
Tańczą go uczniowie, zerówkowicze też.

Jak widać nawet w zerówce jest dowolność więc odpuście dyskusje :lol:
Obrazek

Awatar użytkownika
Carew
Szkółkowicz

#297 Postautor: Carew » 24 czerwca 2007, o 23:38

koniuszko pisze:

Tak w temacie będąc to co to za utwór leciał - taka ruska muzyczka - strasznie wpadła w ucho :D

Ten utwór to BUM- Kanikuły

Jestem pod dużym wrażniem tego co zrobili dziś nasi zawodnicy, wierzyłem w wygraną ale nie aż 18 pkt :shock: , szkoda że nie będzie mnie na meczu z Gdańskiem w Lublinie, ale liczę na kolejną wygrana nawet minimalną.
Nawet browar po takim meczu smakuje i wchodzi lepiej :lol:
Tż !!! Lublin !!! Tż !!!
----- FORZA JUVE -----

Awatar użytkownika
Dj_Korgi
Senior
Kontakt:

#298 Postautor: Dj_Korgi » 24 czerwca 2007, o 23:39

Bardzo dobre wrazenie poza tym robilo mieszanie sie kibicow obu druzyn.Gdyby taka atmosfera panowala na kazdym meczu,moznaby otwierac klodki do klatek na meczach zuzlowych.
Jak dla mnie kłódki powinny być zamknięte tylko na Zieloną i Rzeszów a tak to mogą stać otworem.
To byla Becia,ja byłam nad Wami
To może Zuzia lub Becia ale jak mówisz, że Becia to Becia. Ja już kur.a nie wiem wszystko się mi myli ale to przez te emocje :wink:

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#299 Postautor: Cooper » 24 czerwca 2007, o 23:40

Heh, ale jaja, wychowankami spuscilismy lomot liderowi :lol: 8) Mega Szwedy i Duny rady nie daly 8)

Mecz byl fajny, choc lepszy jezeli chodzi o walke byl ten z Ostrowem. Rozpisywac sie nie bede, najbardziej sie osobiscie zarajcowalem jak Klimek przywiozl jokera Ferjana 8) I ciesze sie, ze Sebek sie przelamal, bo wiem, ze pracowal na to ciezko. Udalo sie!
Reszta chlopakow-rowniez rewelka, kazdy zrobil swoje, a Dawid nawet wiecej.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#300 Postautor: Ar2rB » 24 czerwca 2007, o 23:40

koniuszko pisze:Tak w temacie będąc to co to za utwór leciał - taka ruska muzyczka - strasznie wpadła w ucho :D

kanikuły ;), to chyba bedzie hit tego lata ;). Generalnei muzyka Ok, tylko ciut za głośno i nie w tym momencie co trzeba ;). Ale nei ma co biadolic. Było i tak super :).

A wynik meczu - jestem w siódmym niebie i pije własnie 7 piwo za zdrowie zawodników :). Dawno nei widziałem czegoś takiego. Naprawde jestem bardzo szczesliwy. Panowie - tak trzymać.

I niech mi tu ktoś jeszcze raz podniesie ręke na żużel w Lublinie.... żużel był, jest i będzie w Lublinie. amen.