Mecz o Baraże: Tż Sipma Lublin - Marma Rzeszów 52:37

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#301 Postautor: RadeKas » 19 września 2004, o 19:17

Euforia panie i panowie. Najlepszy mecz sezonu. Cos pieknego. Kazdy jechal, kazdy dal z siebie wszystko. Od Dawida po Petera, cos niesamowitego. Jestem super szczesliwy. Ale po kolei:

Franek - 9 punktow
Trumna - 7 punktow
Knappol - 10 punktow
Piszczyk - 8 punktow
Peter - 8 punktow (4 starty)
Dawid - 3 punkty (2 starty)
Jelen - 7 punktow (4 starty)

Nie bede opisywal po kolei zawodnikow, bo kazdy pojechal fantastycznie i kazdy przyczynil sie do tego pieknego zwyciestwa. Dzisiaj jechala druzyna a nie zlepek zawodnikow. Baraze nasze, a w nich wszystko sie moze zdarzyc.

TÅ» LUBLIN TÅ» !! TÅ» LUBLIN TÅ» !! TÅ» LUBLIN TÅ» !! TÅ» LUBLIN TÅ» !!

Awatar użytkownika
gwidon

#302 Postautor: gwidon » 19 września 2004, o 19:22

To było zajebiste, coś pięknego. Najlepszy(jak narazie :wink: )mecz sezonu. Chyba rekord frekwencji padł, tak sie przynajmniej wydawało. Głosu nie mam ale ch.... z tym.

Grzesio jest najlepszy
:D :D :D :D :D :D

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#303 Postautor: grzesieck » 19 września 2004, o 19:29

Od siebie powiem tylko tyle:

PELNA BAJERKA!
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
maestro76
Zawodowiec

#304 Postautor: maestro76 » 19 września 2004, o 19:32

gratulacje dla calej druzyny!!
wszyscy pojechali rowno i to przesadzilo o naszej wygranej.
troszke szczescia tez bylo ale ono ponoc sprzyja lepszym :D
jeden maly minus to brak programow(na baraze proponuje z 10 000 wydrukowac :D )
rempala chyba sprzeta podprowadzil brejdakom bo tamci dzis ogony przywozili :D
pozdr
never ride faster than your angel can fly

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#305 Postautor: Cooper » 19 września 2004, o 19:36

ehh, co ten Karlsson wyprawia.... (???) Zeby Jelen prowadzil pare? Fajnie Franek jezdzil, najrowniej, gdyby nie defekt bylaby dwucyfrowka.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#306 Postautor: Apocalips » 19 września 2004, o 19:37

JEEEEE :!: MAMY BARAŻE :!: TŻ LUBLIN W BARAŻACH :!: I CO NIEDOWIARKI Z CAŁEJ POLSKI :?: CO :?: RZESZÓW MISTRZE :?: BUAHAHAHA :!: PIERWSZY MECZ KTÓREGO NIE KUPILI I POLEGLI PO CAŁOŚCI :!: DZISIAJ WSZYSTKO SIĘ UDAŁO :!: WSZYSTKO POSZŁO PO NASZEJ MYŚLI :!: KARLIK SŁABIEJ NIŻ ZWYKLE ALE INNI RÓWNIEŻ PUNKTOWALI :!: MARNE FOLIE MOJRZESZÓW - KRZYŻYK NA DROGĘ OD PROBOSZCZA DOBRODZIEJA :!: PIĘKNA POGODA, PIĘKNY DOPING, PRAWIE PEŁNY STADION, ROZJECHANY MOJRZESZÓW :!: CZEGO CHCIEĆ WIĘCEJ :?: CHYBA TYLKO BYDGOSZCZY W BARAŻACH :!: TŻ TŻ TŻ :!: BRAWA ZARÓWNO DLA KK JAK I DLA FC ZA TO ZO POKAZALI DZISIAJ, ALE NAJWIĘKSZE BRAWA DLA KIBICÓW KTÓRZY DOPINGOWALI Z CAŁYCH SIŁ :!: EUFORIA W LUBLINIE :!:

TAK KURWA TŻ W BARAŻACH MATOŁY
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#307 Postautor: mikas » 19 września 2004, o 19:39

Wielkie podziękowania dla wszystkich chłopaków, wszyscy pojechali dziś rewelacyjnie(a co na krytyke przyjdzie czas kiedy indziej :twisted: ) To co miało stanowic o sile Rzeszowa czyli wyrównany skład seniorski, było dziś naszym atutem. Jednynie Rempała nawiązał walke, ale chyba głównie dlatego że miał rewelacyjny sprzęt. Poza nim żaden z zawodnikow Stali na torze praktycznie nie istniał.
Świetny doping, beznadziejne zachowanie kibiców Stali którzy w dniu dzisiejszym stali się dla mnie już kompletnymi zerami, sorry ale takiej wsi to na naszym stadionie jeszcze nikt nie zrobił.
Na razie nie mam siły nic wiecej pisac, jak ochlone to jeszcze cos naskrobie :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Prymus
Junior
Kontakt:

#308 Postautor: Prymus » 19 września 2004, o 19:45

mikas pisze:beznadziejne zachowanie kibiców Stali którzy w dniu dzisiejszym stali się dla mnie już kompletnymi zerami, sorry ale takiej wsi to na naszym stadionie jeszcze nikt nie zrobił.

To fakt. Kompletne wiesniaki. Myslalem ze potrafia normalnie kibicowac ale sie grubo pomylilem. A jeb** ich! Teraz moga nam naskoczyc!
Obrazek

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#309 Postautor: Lublin_Fan » 19 września 2004, o 19:52

Mecz przepiękny !!!! Jestem pełen uznania. Dziś pojechała cała drużyna bez wyjątku. To jest dopiero ekipa !!!!

Po cichu przez cały tydzień liczyłem, że TOmek Piszcz ustrzela te 8 pkt. Nie pisałem tego na forum bo pewnie byłbym wyśmiany. A Piszcz zrobił 8+3. I gdzie są ci wszyscy co skazywali go na pożarcie??????? Na kolanach i oddajcie honor.

Ps. Rzeszowscy kibice to zjeby. Za tą pewność siebie i pogarde dla TŻ-u wielki HUJ IM W DUPY :) !! banda gówniarzy i tyle

A niby Stal miała mieć takie świetnie sprzęty, ekipa to rewelacyjny kolektyw z wyśmienitą atmosferą. a to tylko przeciętna drużyna pierwszoligowa i nic więcej.
TÅ» LUBLIN JEST WIELKI.

W RZESZOWIE JÓZKI PŁACZĄ ELIGI NIE ZOBACZĄ !!!!

Pozdr:)

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#310 Postautor: yamahaR1 » 19 września 2004, o 19:56

hehe mojrzeszów na kolanach !!! ale jak zwykle u nas musi coś nawalić .Programów zabrakło,jak nie idą w jakość to chociaż mogliby w ilość ale oczywiście musiało zabraknąć, nagłośnienie sie zjebało, jakieś problemy bo za dużo fotoreporterów, i tego pana Gienka wirażowego to mogli by też wymienić bo fajny to on może i jest ale troche już niedowidzi a jak już kibice na niego pokrzyczą i w końcu zauważy butelke to z rękami w kieszeniach sobie spacerek po nią urządza .Dajcie kogoś młodego i będzie spoko.
A tak w ogóle to te wieśniaki rzeszowskie powinny dostać jakąś kare za to rzucanie butelkami i puszkami

Awatar użytkownika
Jinxsior
Junior
Kontakt:

#311 Postautor: Jinxsior » 19 września 2004, o 19:59

Tak jak pisałem wczesniej o wynik bylem spokojny.Nie liczyłem ze az tyle wygramy ale chwała im za to.
Gdyby nie te defekty Rzeszowa mecz bylby bardziej wyrownany.
Absolutnie zawiodłem sie na Karlsonie,zawodnik ktory ma byc wybitny był bardzo przecietny,to samo tyczy sie Piszcza.Moze zacznie dopracowywac motorki na naszym torze a nie w angli,bo był strasznie wolny.
Z taka postawa tych dwoch panow nie ma co szukac w barazach.
Bardzo ładnie Trumna i Jeleń, Franek tez pojechał na miare oczekiwan.Grzesio widac ze bardzo chcial ale od Rempały miał niestety wolniejszy motor(ale dziwne bo jako jedyny z Rempałą wygrał Jeleń).
Co do oprawy meczu to było by to wszystko tak sliczne ale....w nocy.Co do kibicowania to bylo swietnie cały stadion krzyczal TEZET,to bylo super.
Nie bede sie wypowiadał na temat kretynskiego zachowania co po niektorych kibicach mojrzeszowa.Szczyt chamstwa.

Dobra koniec tych wywodow.
Trzeba zainwestowac w sprzet troszke potrenowac i rozjechac zielonke albo Bydgoszcz taka sama ilosci pkt jak dzisiaj,bedzie spora zaliczka na rewanz.

Snys
Zawodowiec

#312 Postautor: Snys » 19 września 2004, o 20:01

Niestety nie moglem byc na meczu :?

- ile ludzi ?

- czy obserwator cos swirował ?

- jak "kibice" gosci ? :lol:

NO I GRATULACJE !!!!

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#313 Postautor: dilucio » 19 września 2004, o 20:07

dilucio pisze:piszczyk kolo 8 powinien zrobic rzeszow to nie zespoly z anglii gdzie robi gora 3pkt u siebie na torze te 8 pkt powinien zrobic spokojnie!!
truminski z 7 pkt :)
knapp 10 :)
franek 9 ja tam ciagle wierze w niego :)
karlsson 13 :)
jelen 6 :)
dawid 3 :)
wiec razem mamy 56 punkcikow:)a rzeszowiaki niech sie jakos dziela swoimi pkt tymi 34 co im zostalo:D
mysle ze taki wynik jest realny no ale jutro wszytsko zostanie zweryfikowane :) i nie sa to wcale wygorowane wyniki pkt naszych zawodnikow :)

no kurde jakis prorok ze mnie hehe prawie w 100% mi sie udalo trafic zdobycze pky :D

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#314 Postautor: RadeKas » 19 września 2004, o 20:07

Snys pisze:Niestety nie moglem byc na meczu :?

- ile ludzi ?

- czy obserwator cos swirował ?

- jak "kibice" gosci ? :lol:

NO I GRATULACJE !!!!

1. Ludzi w piz... :P
2. Swirowal... znowu rownanie toru zarzadzil i az mi serce do gardla podeszlo. Ale nasi dali rade
3. Nieciekawi. Rzucali na tor co popadnie...

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#315 Postautor: Apocalips » 19 września 2004, o 20:07

- Było z 8-9 tysięcy ludzi
- Nie wiem, ale coś się pluł :!:
- PROSTAKI !
Ostatnio zmieniony 19 września 2004, o 20:11 przez Apocalips, łącznie zmieniany 1 raz.

Pozdrawiam - Apocalips

KrzyÅ›
Junior

#316 Postautor: KrzyÅ› » 19 września 2004, o 20:07

Jinxsior pisze:Absolutnie zawiodłem sie na Karlsonie,zawodnik ktory ma byc wybitny był bardzo przecietny,to samo tyczy sie Piszcza.Moze zacznie dopracowywac motorki na naszym torze a nie w angli,bo był strasznie wolny.
Z taka postawa tych dwoch panow nie ma co szukac w barazach

KrzyÅ›
Junior

#317 Postautor: KrzyÅ› » 19 września 2004, o 20:11

Kur... z tego wszystkiego tylko zacytowałem tego kolesia.Co ty czlowieku piszesz?Chyba byłeś na innym meczu, to fakt ż Peter był wolny ale to nie jego wina tylko silnika. Co chcesz od Piszcza?!!!! On odwalił kupę dobrej roboty!!!!Co Mordel byłby lepszy?!!!

JAG
Senior

#318 Postautor: JAG » 19 września 2004, o 20:11

niech ktoś napisze czasy od biegu 8-15 i ewentualnie czy były jakieś zmiany u Rzeszowiaków bo nic nie było słychac a na numery na plastronach nie chciało mi sie patrzeć,a i jeszcze kto był pierwszy w 15 biegu bo naszych jakos zapamietałam
dzięki z góry

swietny doping,oby tak juz zawsze wychodziło
o wynik byłam juz spokojna po 10 biegu,bo tylko cud mógł nam odebrac zwycięstwo
brawo TŻ!!!tak trzymać

max3
Zawodowiec

#319 Postautor: max3 » 19 września 2004, o 20:11

Moim zdaniem Piszcz jezdzil dobze spodziewalem sie gorszego wystepu ,ladnie blokowal a ,ze nie jest szybki to kazdy wiedzial przed meczem a wychodzil ze startu bardzo dobze jak by mial szybszy sprzet to by w okolicach 12-14 punktow zrobil.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#320 Postautor: grzesieck » 19 września 2004, o 20:16

JAG pisze:niech ktoś napisze czasy od biegu 8-15 i ewentualnie czy były jakieś zmiany u Rzeszowiaków bo nic nie było słychac a na numery na plastronach nie chciało mi sie patrzeć,a i jeszcze kto był pierwszy w 15 biegu bo naszych jakos zapamietałam
dzięki z góry

swietny doping,oby tak juz zawsze wychodziło
o wynik byłam juz spokojna po 10 biegu,bo tylko cud mógł nam odebrac zwycięstwo
brawo TŻ!!!tak trzymać

Czasow nawet nie sluchalem, zmiany byly ale nie chce mi sie zagladac do programu a 15 bieg wygral TRRRRRRRR
METHANOL ADVENTURE TEAM

skała

#321 Postautor: skaÅ‚a » 19 września 2004, o 20:18

Piszcz pojechał bardzo dobrze,mimo wolnego motocykla świetnie blokował Rzeszowiaków

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#322 Postautor: Apocalips » 19 września 2004, o 20:23

Teraz się przekonałem, że jednak ANGLIA daje zawodnikowi dużo. WIDZIELIŚCIE JAK PIĘKNIE TECHNICZNIE BLOKOWAŁ DZISIAJ TOMEK KUCIAPE :?: To było po prostu koncertowe. A że nie był za szybki to można się tego było spodziewać, ale Tomek zrobił dzisiaj więcej niż do Niego należało. I za to wielke brawa :!::!::!::!::!:
Ostatnio zmieniony 19 września 2004, o 20:25 przez Apocalips, łącznie zmieniany 2 razy.

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
Jinxsior
Junior
Kontakt:

#323 Postautor: Jinxsior » 19 września 2004, o 20:24

Krzyś pisze:Kur... z tego wszystkiego tylko zacytowałem tego kolesia.Co ty czlowieku piszesz?Chyba byłeś na innym meczu, to fakt ż Peter był wolny ale to nie jego wina tylko silnika. Co chcesz od Piszcza?!!!! On odwalił kupę dobrej roboty!!!!Co Mordel byłby lepszy?!!!

No tak to nie wina Karlsona ze ma takie silniki,kurwa typie zastanow sie co piszesz,a Piszcz co robil przeszkadzal Grzeskowi jezdzic.
No tak ale niektozy uwazaja Piszcza za zajebistego zawodnika dla mnie takim nie jest i nigdy nie bedzie.Mordel pojechal by podobnie.

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#324 Postautor: Apocalips » 19 września 2004, o 20:27

Jinxsior pisze:
Krzyś pisze:Kur... z tego wszystkiego tylko zacytowałem tego kolesia.Co ty czlowieku piszesz?Chyba byłeś na innym meczu, to fakt ż Peter był wolny ale to nie jego wina tylko silnika. Co chcesz od Piszcza?!!!! On odwalił kupę dobrej roboty!!!!Co Mordel byłby lepszy?!!!

No tak to nie wina Karlsona ze ma takie silniki,kurwa typie zastanow sie co piszesz,a Piszcz co robil przeszkadzal Grzeskowi jezdzic.

Kolego już nie przesadzaj. Przed meczem mało kto obstawiał, że Tomek zdobędzie więcej niż 5 pkt. A jego występ dzisiaj był naprawdę dobry. Może i blokował Knappa, ale tylko momentami bo później puszczał Go przed siebie. Jeździł dzisiaj najlepiej jak mógł. Co do Karlssona to fakt, nie przyłożył się zbytnio....

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
zdzisio
Kontakt:

#325 Postautor: zdzisio » 19 września 2004, o 20:27

Brawo ladnie ciekawe co teraz kibice mojrzeszowa powiedza a tak sie przechwalali a tu chu.... hehe i poco to wam bylo hehe brawo za doping z calego stadionu najlepszy byl taki dziadek odemnie z sektoru ktory wlepil dwie zolte kartki sedziemu to byla masa hehe rzeszow powinien koze calowac chodziaz ona by sie i brzydzila pozdrowienia tz mistrzem