Jacky pisze:4. Tomek w ostatnim biegu jechał na nie swoim motorze i skąd ten problem.
To był sprzęt Karola Barana
Jacky pisze:4. Tomek w ostatnim biegu jechał na nie swoim motorze i skąd ten problem.
Sledzio pisze:Gdzie te 7 czy 8 silników J.Rempały ??
Łoptymista pisze:PS wie ktos co i dlaczego zrobil JRempala w czasie akcji meczu? nadal nie pojmuje tego co zobaczylem
Mars pisze:
Messing jedyny i ten Rusek ktorzy maja siłe trzymac Motor
luckylbn pisze:Kilka spostrzezen:
1. Programy - no wlasnie, niby kolorowe, ale nawet nie wpisane nazwiska zawodnikow, nie mowiac, ze mialy byc darmowe![]()
Sledzio pisze:Gdzie te 7 czy 8 silników J.Rempały ??
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze: Ja tylko do tej pory nie moge zrozumiec jak to sie stalo, ze Dym na poczatku zrobil 2,3 ... :/
Shack pisze:
w Łodzi zaskoczyła druga linia, bo wszyscy sie spodziewali ze ani Burza, ani Dym, a ni Fran tu nie pojada. A skandalem jest to, że ta frajernia plus Piaszczyński zrobiła 24 punkty.
Czarek pisze:
7) Spiker moglby ratowac sytuacje, mowiac rozczarowanym kibico, ze to przez kontuzje, przez absencje Anglikow.
no a orzel tez sparingow i treningow od ch**a sie najezdzilWyszedł dziś brak sparingów i słabe objeżdzenie naszego toru, zbiegło się to z kontuzją Barana i inauguracją ligi z jej faworytem, czyli Orłem Łódz,
Cooper pisze: Ja tylko do tej pory nie moge zrozumiec jak to sie stalo, ze Dym na poczatku zrobil 2,3 ... :/
$korzen$ pisze:Przyjezdza 18 letni Gustafsson i rucha naszych jak wozy z ziemniakami, .

Czarek pisze:Skoro dajemy szansę J.Rempale to czemu nie dać jej Piszczowi,

SpeeDFan pisze: Młodemu Messingowi jużm ożemy podziękować, natomiast warto szlifować zawodnika o nazwisku Filinov, myślę że jest to bardzo perspektywiczny zawodnik młodzieżowy.
KosaRKS pisze:SpeeDFan pisze: Młodemu Messingowi jużm ożemy podziękować, natomiast warto szlifować zawodnika o nazwisku Filinov, myślę że jest to bardzo perspektywiczny zawodnik młodzieżowy.
Filinow nie jest już młodzieżowcem, aczkolwiek jego jazda i mi się podobała. A co do juniorów, to chętnie zobaczyłbym Simona Lamberta :]
Bo na stadionie wypelniasz w gazecie MM program, a w domu na spokojnie ładnie przepisujesz do kolekcjonerskiego za złotówkęSpeedway pisze:Szkoda tylko ze w gazecie z MM byly wpisane sklady biegow, a w tym "płatnym" juz niekoniecznie ;d
$korzen$ pisze:Chory mecz. Przez tych kilkanascie lat trudno mi sobie przypomniec 2 takie spotkanie, w ktorym nasi byli by tak dymani na wlasnym torze.
Joanna Skrzydlewska (prezes Orła Łódź): To nie było proste zwycięstwo. W mojej drużynie "jechało" tylko dwóch zawodników. Reszta spisała się słabo i nie do końca zasłużyliśmy na zwycięstwo. Wygraliśmy nie dlatego, że byliśmy w lepszej formie tylko dlatego, że przeciwnik był słaby
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]