Skład na sezon 2013
-
Motorowy123
Re: Skład na sezon 2013
To teraz jeszcze zostają Baran i Łełek dochodzi Kuciapa i mamy Dream Stal Team

Motor z Lublina najlepsza w świecie drużyna!!!!!!
Pewnie tańszy od Barana, na torze gwarantuje to samo i na pewno na treningi będzie przyjeżdżał.
Bez szału ale to tylko przystawka

KMO wciąga nas nosem do wyboru tylko dziurki lewa lub prawa a może obie naraz?! 
No prosze
Rafal Trojanowski, nie bralem go pod uwage, ale... mam nadzieje ze bedzie to udany dla niego sezon. Prezes chyba sam spodziewa sie glownie walki o punkty u Nas, co sam w ywiadzie podreslil miedzy slowami, wiec przy dobrym treningu z dobrym trenerem, moze cos z tego byc.
Nigdy nie bylem jakims fanem tego zawodnika, ale kibicow latwo przyzwyczaic do nazwisk o ile Ci beda dobrze punktowac.
Wiec - powodzenia Rafale i witamy w KMŻ!
Nigdy nie bylem jakims fanem tego zawodnika, ale kibicow latwo przyzwyczaic do nazwisk o ile Ci beda dobrze punktowac.
Wiec - powodzenia Rafale i witamy w KMŻ!
Czytam i czytam i nie wierze
Ludność na forum zadowolona z kontraktu Trojanowskiego...jakich ja czasów dożyłem. Pisałem jeszcze w grudniu, że najprawdopodobniej będzie kolejny zaciąg od józków i jest Trajanowski. Brakuje Kuciapy i Kreta do tego 
Tak, tak cieszmy się, że coś drgnęło... teraz jeszcze Kudriaszow i awansujemy do czwórki jak nic. Jak dla mnie ten kontrakt to porażka, ale może to tylko moje zdanie
Brawo Panie prezesie, zaczarował Pan tak kibiców, że cieszą się z miernot w naszym składzie <klap, klap>
Tak, tak cieszmy się, że coś drgnęło... teraz jeszcze Kudriaszow i awansujemy do czwórki jak nic. Jak dla mnie ten kontrakt to porażka, ale może to tylko moje zdanie
Brawo Panie prezesie, zaczarował Pan tak kibiców, że cieszą się z miernot w naszym składzie <klap, klap>
Czekam na juniorkę to dopiero będzie Cyrk Monty Pythona 
Co jak co, ale szykuje się drugi Stal II Rzeszów. Już widzę podwójną widownie na stadionie i co trzeci samochód to z Rzeszowa 
no i pavell wytłumacz się, to jest jeden z tych dobrych kontraktów ? Takie stare, spruchniałe beztalencie
W dodatku józef

Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
kibicLBN pisze:no i pavell wytłumacz się, to jest jeden z tych dobrych kontraktów ? Takie stare, spruchniałe beztalencie![]()
W dodatku józef
![]()
A w Łodzi przygnębienie i zaskoczenie po odejściu Trojana. Wiele osób wspomina że był to dobry, solidny i waleczny zawodnik jak na pierwszą ligę. U nas oczywiście jak zwykle wieje wsią i buractwem.
- niespokojny
- Trener
Jakby Baran albo Miesiac poszli do Lodzi to nastroje by byly odwrotne 
Ostatnio zmieniony 12 stycznia 2013, o 16:44 przez niespokojny, łącznie zmieniany 1 raz.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Jak dla mnie zawodnik na druga linie bardzo ok. W Lublinie pewnie bedzie pod 10 punktow krecil. I guzik mnie obchodzi czy jest z Rzeszowa, Ostrowa czy z Rumunii. Byle jezdzil na poziomie.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
- Łoptymista
- Trener
W sumie racja. Pytania kto jeszcze bedzie w skladzie. Nalezy miec tylko nadzieje, ze beda to zawodnicy skuteczniejsci od Trojana. Wtedy taki ruch jest jak najbardziej ok.
Zawodnik może nie rewelacyjny, ale średnią biegową ma większą niż Miesiąc i Baran (swoja drogą ns SF ma mniejszą śr/b zarówno w domu jak i na wyjazdach od Miesiąca, a ogólną ma większą
).
Oby trafił z formą jak w 2009, kiedy to liderował w Poznaniu (będąc lepszym niż Miśkowiak).
Skoro prezes zapowiada, że pierwsza czwórka to plan minimum, to nie ma się o co martwić.

Oby trafił z formą jak w 2009, kiedy to liderował w Poznaniu (będąc lepszym niż Miśkowiak).
Skoro prezes zapowiada, że pierwsza czwórka to plan minimum, to nie ma się o co martwić.
Jest pierwszy kontrakt i to najważniejsze. Ja z oceną wstrzymam się do czasu, gdy poznamy cały skład. To czy ma być jednym z liderów, czy też zawodnikiem drugiej linii, wiele w ocenie zmienia.
Zwracam uwagę na dwa zdania, które padły w wywiadzie z Prezesem:
"Mamy już uzgodnione kolejne kontrakty i będziemy je ujawniać w najbliższym czasie"
i dalej...
"Każdy sobie zdaje sprawę, że mamy podpisane realne kontrakty i to dla nas najważniejsze"
No to uzgodnione czy podpisane? W drugim zdaniu też jest liczba mnoga a na razie oficjalnie kontrakt jest jeden.
Zwracam uwagę na dwa zdania, które padły w wywiadzie z Prezesem:
"Mamy już uzgodnione kolejne kontrakty i będziemy je ujawniać w najbliższym czasie"
i dalej...
"Każdy sobie zdaje sprawę, że mamy podpisane realne kontrakty i to dla nas najważniejsze"
No to uzgodnione czy podpisane? W drugim zdaniu też jest liczba mnoga a na razie oficjalnie kontrakt jest jeden.
Każdemu jego Everest...
mustafa pisze:kibicLBN pisze:no i pavell wytłumacz się, to jest jeden z tych dobrych kontraktów ? Takie stare, spruchniałe beztalencie![]()
W dodatku józef
![]()
U nas oczywiście jak zwykle wieje wsią i buractwem.
Uważaj co piszesz, z tą anonimowościa internetu bywa różnie.
Skoro cel minimum to pierwsze 4, to sadze ze Trojan na lidera nie jest szykowany. Mam nadzieje, ze z kazdym dniem nastroje beda wzrastaly, bo widze ze jak nie bylo kontraktu to wszyscy nabuzowani, jest kontrakt i maja byc nastepne, to tez niezadowolenie i wysmiewanie. Opanujcie sie troche.
Ostatnio zmieniony 12 stycznia 2013, o 16:57 przez mOrphe, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeżeli Trojanowski jest w miejsce Barana to ja jestem bardzo zadowolony.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

mOrphe A jakbyś czekał na obiad i dostał byś coś na co masz alergię i dostajesz od samego zapachu odruchów wymiotnych, w dodatku to resztki po twoim sąsiedzie, to byś dziękował i się cieszył?
Mars pisze:Jeżeli Trojanowski jest w miejsce Barana to ja jestem bardzo zadowolony.
A jak w miejsce Stachyry?
kibicLBN pisze:mustafa pisze:kibicLBN pisze:no i pavell wytłumacz się, to jest jeden z tych dobrych kontraktów ? Takie stare, spruchniałe beztalencie![]()
W dodatku józef
![]()
Problem w tym ,że prawdę napisał....
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
kibicLBN pisze:mustafa pisze:kibicLBN pisze:no i pavell wytłumacz się, to jest jeden z tych dobrych kontraktów ? Takie stare, spruchniałe beztalencie![]()
W dodatku józef
![]()
Nie dość, że wieje buractwem i wsią to jeszcze kryminałem
Dobre, dobre - w podpisie lądujesz
Ostatnio zmieniony 12 stycznia 2013, o 17:10 przez klops, łącznie zmieniany 1 raz.
a czego wypociny wytłumacz mi czego.
Ale ogórek
kibicLBN pisze:mOrphe A jakbyś czekał na obiad i dostał byś coś na co masz alergię i dostajesz od samego zapachu odruchów wymiotnych, w dodatku to resztki po twoim sąsiedzie, to byś dziękował i się cieszył?
Ale juz powinnismy przywyknac do tego, ze nasz zespol zasila Rzeszow od paru lat... dopoki trener Wardzala nie wyszkoli 1-2 dobrych juniorow i nie wrocimy do czasow, ze w Lublinie rosly talenty, to tak to bedzie wygladac. I nie rozumiem tego obruszania sie, bo moze sie okazac, ze Rafal bedzie przydatny, a wtedy nikt nie bedzie pamietal, ze mial na niego alergie, nie lubie po prostu narzekania jak nie ma jeszcze ku temu podstaw. Bedziemy rozliczac zawodnikow w trakcie sezonu.
Ja tez nie jestem fanem Trojana, ale dla mnie liczy sie wynik, a zawodnika zawsze moge polubic jak bedzie je mial, tak do tego pochodze.