I po co te frustracje i nerwy?
Może ta informacja co przyszła jeszcze nie do końca sprawdzona?
Nie ma sie co na zapas martwić chociaż ja na nią troche czekałem i nie ukrywam, że jak sie sprawdzi to bedę zadowolony.
Czarek pisze:Niestety z powodu pewnych z....... idą ciężkie czasy dla naszego sponsora.
harry pisze:przykład Ostrowa pokazuje że takie rozwiązania nie funkcjonują.
jerry78 pisze:Chyba Popek nie zrozumiałeś mojego postaprzeczytaj jeszcze raz uważnie, bo ja nic nie pisałem o naszej jeździe w I lidze.
jerry78 pisze:go! a nie wiesz, że nie cytuje się posta, który jest bezpośrednio nad twoim?
kurier lubelski pisze:W ciągu najbliższych trzech lat kopalnia Bogdanka planuje podwojenie wydobycia węgla. Nie wyklucza, że nadwyżki będzie eksportować m.in. do Niemiec i Wielkiej Brytanii.
Ale można by zrobić wątek
Hela pisze:To co? Rybnik bez licencji? Będzie się działo
Piocze pisze:Na blogu to ja sobie mogę napisać, że licencji nie dostaną Toruń, Leszno i ZG
niespokojny pisze:A ja z innej beczki. Rozgrywki startuja za 18 dni a wtf z drugim polskim juniorem???
2.1 GKS Wybrzeże S.A.:
Klub poinformował o spłacie zobowiązań wobec zawodników. Z uwagi na niespełnienie jednego z warunków, tj.: brak spłaty zobowiązań wobec ZG PZM (zgodnie z decyzją Prezydium ZG PZM z dn. 26.11.2010r.), Zespół odmówił przyznania licencji
3.3 Track Racing Kft Miskolc:
Z uwagi na brak informacji z Klubu dot. zapłaty dla zawodników, osób fizycznych i prawnych, Zespół podjął decyzję o odmowie przyznania licencji