Skład na sezon 2005
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Shack pisze:a niektorzy tak na niego psioczyli. No i co Kirus łyso ??????![]()
![]()
![]()
![]()
Od razu psioczyli, po prostu nie spełniał pokładanych w nim nadziei
Juz nie bede wspominał o tych zapowiadanych kompletach co miał przywozić rok temu, masz farta ześmy sie o nic nie zakladali, bo musiałbyś abonament podnieść

-
meridol
Prymus pisze:Ja osobiscie bym Franka zostawil jak najbardziej!
Spojrzcie na tamten sezon Knappa, a co wyczynia w tym!
Jest zdecydowanie lepiej. Ta kwestia juz byla pare razy poruszana, ale mlodym zawodnikom trzeba czasu na zaaklimatyzowanie sie w nowym miejscu, klubie.
Tylko w kontrakcie Frankowa zastrzeglbym obowiazkowa obecnosc na treningach. Przynajmniej wiekszosci.
Pozdro
absolutna zgoda
FRANEK ZOSTAN Z NAMI!!!
Prymus pisze:Ja osobiscie bym Franka zostawil jak najbardziej!
Spojrzcie na tamten sezon Knappa, a co wyczynia w tym!
Jest zdecydowanie lepiej. Ta kwestia juz byla pare razy poruszana, ale mlodym zawodnikom trzeba czasu na zaaklimatyzowanie sie w nowym miejscu, klubie.
Tylko w kontrakcie Frankowa zastrzeglbym obowiazkowa obecnosc na treningach. Przynajmniej wiekszosci.
Pozdro
Zgadzam sie z toba tym bardziej ze Franek nie ma sponsorow jedynie co to Konskowola , mam nadzieje ze w nastepnym sezonie znajdzie sie ktos jeszcze chetny do sponsorowania, a wtedy sadze ze by ladnie smigal bo przecierz jest dobrym zawodnikiem.
wiec tytulowy sklad marzenie nie do konca abstrakcyjny...
to tak: my spuszczamy zielonke o klase rozgrywkowa nizej, lee zalapuje sie do przyszlorocznego gp, gksz nie zmienia przepisow odnosnie obco...
1. Richardson
2. Piszcz
3. Knapp
4. Franków
5. Okoniewski
6. Stachyra
7. Buczkowski
---------------------
Jeleniewski
Trumiński
T. Repala
to tak: my spuszczamy zielonke o klase rozgrywkowa nizej, lee zalapuje sie do przyszlorocznego gp, gksz nie zmienia przepisow odnosnie obco...
1. Richardson
2. Piszcz
3. Knapp
4. Franków
5. Okoniewski
6. Stachyra
7. Buczkowski
---------------------
Jeleniewski
Trumiński
T. Repala
-
Gość
... a ja myśle że skład Tż na sezon 2005 powinien być taki :
1.Kuciapa
2.Golonka
3.Baran
4.ÅšlÄ…czka
5.Trojanowski
6.MiesiÄ…c
7.Stachyra
nawt nie musi być stranieri , bo i po co ???
Kuciapa Inwidualny Mistrz Polski 2005
Baran Inwidualny w-ce Mistrz Polski 2005
Miesiac Inwidualny Mistrz Polski Juniorów 2005
1.Kuciapa
2.Golonka
3.Baran
4.ÅšlÄ…czka
5.Trojanowski
6.MiesiÄ…c
7.Stachyra
nooo, brawo Holiłód! O kims jeszcze z mojrzeszowa zapomniales? Jedyny ktory sie nadaje to T. Rempala. Kuciapki, Baranki juz pokazaly w niedziele jakie dobre.
A tak anyway to pisze sie (i mowi tez, przynajmniej w centrum Lublina) INDYWIDUALNY, a nie INWIDUALNY, heh
A tak anyway to pisze sie (i mowi tez, przynajmniej w centrum Lublina) INDYWIDUALNY, a nie INWIDUALNY, heh
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Hollywood pisze:... a ja myśle że skład Tż na sezon 2005 powinien być taki :
1.Kuciapa
2.Golonka
3.Baran
4.ÅšlÄ…czka
5.Trojanowski
6.MiesiÄ…c
7.Stachyra
Jeszcze zapomniales o Kaczmarku wkoncu on tez odgrywa znaczaca role w druzynie
ale tu pisza bzdety!!!jak w tym klubie zaczna myśleć i wezma Perłe za sponsara głownego to można pisać o jakichś e-ligowcach(kosciecha na rezerwe)!
na nast.rok to ja mam taki sklad
PISZCZ
FRANKÓW
Karlsson/jakis nowy mlody(Lindbaec)
Pecyna/Truminski/Jeleniewski/albo jakiÅ› inny dobry i nie drogi...
KNAPP
Stachrya
NOWACZYK/JAMROŻY/w ostateczności Gomólski
[b]PISZCZ, FRANEK, KNAPP MUSZĄ ZOSTAĆ!!![/b]
na nast.rok to ja mam taki sklad
PISZCZ
FRANKÓW
Karlsson/jakis nowy mlody(Lindbaec)
Pecyna/Truminski/Jeleniewski/albo jakiÅ› inny dobry i nie drogi...
KNAPP
Stachrya
NOWACZYK/JAMROŻY/w ostateczności Gomólski
[b]PISZCZ, FRANEK, KNAPP MUSZĄ ZOSTAĆ!!![/b]
TÅ» SIPMA LUBLIN
FAN CLUB NIEDRZWICA
FAN CLUB NIEDRZWICA
-
Piotrbaz
Wyscie z tym okoniewskim poszaleli? Jeszcze nam jego tu brakowalo. To jest przeciez najlepszy zawodnik polski... w czyszczeniu klubowej kasy.
A moim zdaniem sklad powinien wygladac tak:
Obco:
Lee [mlody, dobry, zna tor, nie jest bardzo dorogi;] [marzeniem bylby Adams;] - na cholere nam jakis Antonio L. ktory raz ze nie gwaratuje zadnych punktow [kto wie czy to nie drugi Hans A. czy Lukasz D.;] a pozatym jezdzi brzydko i agresywnie [zbyt! agresywnie;]. Jakies 12-14 ptk bedzie krecil.
Seniorzy:
Piszcz, Kanpp, Franek - wmiare doswiadczeni, znaja nasz tor, Franek od przyszlego sezonu pewnie calkiem sie wczuje w atmosfere klubu, nie sa drodzy, mozna liczyc ze po 8 ptk beda krecic.
Gapinski, Miskowiak... dlugo mozna by wymieniac ale to malo realna lista zyczen...Nalezy szukac kogos kto jest w klubie bez perspektyw, kogos najlepiej mlodego ale gwaratujacego wynik. Do wziecia zapewne bedzie Swiderski z Wroclawia... Na 1 lige jak znalaz ale na elige to raczej takie sobie wzmocnienie.
Juniorzy:
Dawid Stachyra [plus ew. Kacper Kepa;] tu moze byc bez zmian jesli wzmocni nas senior GWARANTUJACY 12-14ptk. Jesli wzmocnienie bedzie na 8-10ptk nalezy szukac juniora.. Hlib... Chlopak moze olac Gorzow bo zapewne marzy o elidze...
Rezerwa:
Jeleniewski, Truminski - te dwa chlopaki przejma role Mordela.. O taka rezerwa na zawolanie, za mala kase...;]
A moim zdaniem sklad powinien wygladac tak:
Obco:
Lee [mlody, dobry, zna tor, nie jest bardzo dorogi;] [marzeniem bylby Adams;] - na cholere nam jakis Antonio L. ktory raz ze nie gwaratuje zadnych punktow [kto wie czy to nie drugi Hans A. czy Lukasz D.;] a pozatym jezdzi brzydko i agresywnie [zbyt! agresywnie;]. Jakies 12-14 ptk bedzie krecil.
Seniorzy:
Piszcz, Kanpp, Franek - wmiare doswiadczeni, znaja nasz tor, Franek od przyszlego sezonu pewnie calkiem sie wczuje w atmosfere klubu, nie sa drodzy, mozna liczyc ze po 8 ptk beda krecic.
Gapinski, Miskowiak... dlugo mozna by wymieniac ale to malo realna lista zyczen...Nalezy szukac kogos kto jest w klubie bez perspektyw, kogos najlepiej mlodego ale gwaratujacego wynik. Do wziecia zapewne bedzie Swiderski z Wroclawia... Na 1 lige jak znalaz ale na elige to raczej takie sobie wzmocnienie.
Juniorzy:
Dawid Stachyra [plus ew. Kacper Kepa;] tu moze byc bez zmian jesli wzmocni nas senior GWARANTUJACY 12-14ptk. Jesli wzmocnienie bedzie na 8-10ptk nalezy szukac juniora.. Hlib... Chlopak moze olac Gorzow bo zapewne marzy o elidze...
Rezerwa:
Jeleniewski, Truminski - te dwa chlopaki przejma role Mordela.. O taka rezerwa na zawolanie, za mala kase...;]
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
-
Piotrbaz
lee odpada bo ma kontrakt w zielonaj gorze na przyszly sezon
o miskowiaku i gapinskim zapomnij... wiadomo ze zostają we wrocławiu.... miskowiak po tytule IMSJ bedzie TAKA kase trzpała gapiński mysle ze nie pojedzie do pierwszej ligi...
frankow dlamnie odpada ... jego trzeba wynienic przede wszystkim
o miskowiaku i gapinskim zapomnij... wiadomo ze zostają we wrocławiu.... miskowiak po tytule IMSJ bedzie TAKA kase trzpała gapiński mysle ze nie pojedzie do pierwszej ligi...
nie sądze żeby Hlibisko odeszlo z g(orz)ówna!jak ten ich sponsor znów wyloży kase, zrobą wzmocnienia to chlopak se pomyśli ze e-lige beda mieli just like that i bedzie ptaszek!trzeba nowaczyka bo to dobry gościo jest!lindbaek może rzeczywiście nie bo to ham ale peter juz dziadzio i kij wie jak on bedzie jezdzil!trzeba nam mlodego żądnego krwi (ale zeby nie chcial zbyt duż kasy)zawodnika(Czerwiński i nie wiem kto jeszcze może być)!
TÅ» SIPMA LUBLIN
FAN CLUB NIEDRZWICA
FAN CLUB NIEDRZWICA
Piotrbaz pisze:lee odpada bo ma kontrakt w zielonaj gorze na przyszly sezon
czy ma kontrakt czy nie to sie okaze.. z tego co pamietam przed sezonem zkz nie potrafil jednoznacznie okreslic jak to jest z lee... pozyjemy zobaczymy [moge sie mylis i on moze naprawde miec 2 letni kontrakt - ale jak dla mnie podpisywanie na 2 lata w wypadku obco to troche dziwne;]
miskowiak i gapinski - nazwiska podalem przykladowo [napisalem ze to nierealne;] chodzi mi poprostu ze musimy szukac kogos takiego jak oni.. mlodych, zdolnych... wroclaw wyrwal ich z pily... popatrzmy kto teraz stacza sie na dno i kogo mozemy wyhaczyc.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
Wąski pisze:nie sądze żeby Hlibisko odeszlo z g(orz)ówna!jak ten ich sponsor znów wyloży kase, zrobą wzmocnienia to chlopak se pomyśli ze e-lige beda mieli just like that i bedzie ptaszek!trzeba nowaczyka bo to dobry gościo jest!lindbaek może rzeczywiście nie bo to ham ale peter juz dziadzio i kij wie jak on bedzie jezdzil!trzeba nam mlodego żądnego krwi (ale zeby nie chcial zbyt duż kasy)zawodnika(Czerwiński i nie wiem kto jeszcze może być)!
A Ja sadze ze jesli Nowaczyk zmieni klub to znacznie blizej mu do Wroclawia niz do Lublina;] Bardzo mozliwa jest zamiana WTS - Rawicz. WTS wypozyczy Slabonia lub Swiderskiego do rawicza a wzamian wezmie Nowaczyka.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
-
Piotrbaz
yarbi pisze:Wyscie z tym okoniewskim poszaleli? Jeszcze nam jego tu brakowalo. To jest przeciez najlepszy zawodnik polski... w czyszczeniu klubowej kasy.
Chyba nie doceniasz Ułamka
Jak dla mnie to na razie trzeba poczekac na to w której lidze ostatecznie wylądujemy za rok. Wiadomo,że rozeznanie na rynku trzeba robić już teraz ale na konkrety jeszcze za wcześnie. Ja chyba ostatecznie skłaniałbym się do pozostawienia Frankowa(człowiek zmienny jest
No i pozostaje jeszcze stranieri. Tutaj najlepiej jakby został Peter i prezentował sie tak jak przez wiekszość obecnego sezonu a jeśli nie on to sam nie wiem. Lee podobno ma w kontrakcie zagwarantowanych 15 startów w nastepnym sezonie w Zielonce. Nie wiadomo jak to jest rozwiązane w przypadku spadku Falubazu do I ligi, no i jaki bedzie regulamin odnosnie GP. Inni klasowi zawodnicy są dość drodzy, wiec na razie nie mam pomysłu.
Mysle ze z takim składem moglibysmy utrzymac sie w E-lidze lub poważnie powalczyc o ekstralige w zaleznosci od tego co przyniosa baraze.
Tyle ze ze wzmacnianiem nie ma reguły. Wszyscy pisza "jakis dobry senior gwarantujacy 10 pkt." Przeciez zaden zawodnik nie ZAGWARANTUJE tylu i tylu punktów w kazdym meczu. Jasne, zdarzaja sie jakies przypadki co przez caly sezon jezdza jak szaleni, ale to chyba trzeba miec jakiegos wielkiego farta, albo byc Jonssonem w wersji polskiej.
Mysle ze do obecnego skladu nalezaloby dodac jakiegos obiecujacego juniora i rzyczyc wiecej szczescia w przyszlym sezonie. Jelenia tez bym zostawił. Tak samo jak Trumne- niech w koncu w tym klubie bedzie jakas walka o sklad, zeby im zalezalo troche zeby sie pokazac.
Mysle ze do obecnego skladu nalezaloby dodac jakiegos obiecujacego juniora i rzyczyc wiecej szczescia w przyszlym sezonie. Jelenia tez bym zostawił. Tak samo jak Trumne- niech w koncu w tym klubie bedzie jakas walka o sklad, zeby im zalezalo troche zeby sie pokazac.

najpierw to zacznij sam myslec. gdybys ruszył głową to byś widział reklamy perły na stadionie, na plaktach w programach. Jak widać sponsoruja...
Ale gdyby Perełka była sponsorem głownym!3 parasole na koronie i oni czesza kase i TŻ też!!!przeciez Perła reklamuje się w całej Polsce,w telewizji w czasie gdy reklama jest najdroższa!napewno dali sporo wiecej kasy niz sipma i wtedy cos mozna by myslec!z obecnym sponsorem to treba sie starac o zachowanie obecnego skladu i pomyslenie o jakims progresujacym juniorze!
TÅ» SIPMA LUBLIN
FAN CLUB NIEDRZWICA
FAN CLUB NIEDRZWICA