Mecz o Baraże: Tż Sipma Lublin - Marma Rzeszów 52:37

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Gość

#326 Postautor: Gość » 19 września 2004, o 20:30

Obyśmy tylko nie trafili w barażu na Falubaza bo jak przyjedzie Rico to pozamiata po całości !
Mam nadzieje że mecz Bydgoszcz - Wrocław powtórzą ?

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#327 Postautor: mikas » 19 września 2004, o 20:33

Hollywood byłes dziś w czerwonej koszuli z krótkim rękawkiem może?, bo jak tak to chyba siedziałeś nademną :twisted: :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Gość

#328 Postautor: Gość » 19 września 2004, o 20:37

Niestety Mikas , byłem dziś w żarówiastej koszulce i skórze i siedzialem na wejściu w pierwszy wiraż wraz ze swoją niepowtarzalną dupencją.

Awatar użytkownika
FantyÅ›
Szkółkowicz
Kontakt:

#329 Postautor: FantyÅ› » 19 września 2004, o 20:37

Hollywood pisze:Obyśmy tylko nie trafili w barażu na Falubaza bo jak przyjedzie Rico to pozamiata po całości !
Mam nadzieje że mecz Bydgoszcz - Wrocław powtórzą ?

Dobrze by było jak by ten mecz został powtórzony.Wtedy Bydgoszcz baty.I my w barażch jedziemy z Bydgoszczą.Mysle że z tą drużyną było by nam łatwiej wygrać niż z Zieloną Górą.Pozdrawiam
Tż Sipma Lublin-Mój Klub

KrzyÅ›
Junior

#330 Postautor: KrzyÅ› » 19 września 2004, o 20:40

Jinxsior pisze:
Krzyś pisze:Kur... z tego wszystkiego tylko zacytowałem tego kolesia.Co ty czlowieku piszesz?Chyba byłeś na innym meczu, to fakt ż Peter był wolny ale to nie jego wina tylko silnika. Co chcesz od Piszcza?!!!! On odwalił kupę dobrej roboty!!!!Co Mordel byłby lepszy?!!!

No tak to nie wina Karlsona ze ma takie silniki,kurwa typie zastanow sie co piszesz,a Piszcz co robil przeszkadzal Grzeskowi jezdzic.
No tak ale niektozy uwazaja Piszcza za zajebistego zawodnika dla mnie takim nie jest i nigdy nie bedzie.Mordel pojechal by podobnie.

Czy Peter jest to kur.. nędzy maszynką do robienia punktów? Nie jest szybki na dystansie i jest to spowodowane nowym silnikiem, który pewnie nie spisuje się tak jak sam sobie życzy...Dzisiaj wszyscy pojechali na równym poziomie (no może oprócz Dawida) i chwała im za to...Odpierd... się od Piszcza bo to co zrobił dzisiaj to powód do zadowolenia a nie do narzekania...Pewnie przed meczem nawet nie przypuszczałeś że walnie 8pkt.!!! Zastanów się najpierw co napiszesz bo tylko wkur... ludzi którzy cieszą się z wygranej... I

Awatar użytkownika
Jablo

#331 Postautor: Jablo » 19 września 2004, o 20:46

Ma ktos czasy biegow podczas ktorych padlo naglosnienie . No i sklady tych biegow z rezerwami takttycznymi rzeszowiaków, bo ja sie w pewnym momencie kompletnie pogubilem, schowalem program do kieszeni i machalem rekoma z radosci.

z gory dziekuje...

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#332 Postautor: Lublin_Fan » 19 września 2004, o 20:47

Dodam jeszcze coś od siebie. Na forum mojrzeszowa jest temat "Zawodnik zagraniczny na baraże". Te matoły zapisały w nim 7 stron od 23 sierpnia :lol:

Pozdr.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#333 Postautor: mikas » 19 września 2004, o 20:47

Hollywood pisze:Niestety Mikas , byłem dziś w żarówiastej koszulce i skórze i siedzialem na wejściu w pierwszy wiraż wraz ze swoją niepowtarzalną dupencją.

A ja patrze na Twoje zdjęcie to tacy podobni byliście :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Gość

#334 Postautor: Gość » 19 września 2004, o 20:50

Lublin_Fan pisze:Dodam jeszcze coś od siebie. Na forum mojrzeszowa jest temat "Zawodnik zagraniczny na baraże". Te matoły zapisały w nim 7 stron od 23 sierpnia :lol:

Pozdr.

... " Każdy ma prawo do orgazmu ".

Awatar użytkownika
Jinxsior
Junior
Kontakt:

#335 Postautor: Jinxsior » 19 września 2004, o 20:50

KrzyÅ› pisze:
Czy Peter jest to kur.. nędzy maszynką do robienia punktów? Nie jest szybki na dystansie i jest to spowodowane nowym silnikiem, który pewnie nie spisuje się tak jak sam sobie życzy...Dzisiaj wszyscy pojechali na równym poziomie (no może oprócz Dawida) i chwała im za to...Odpierd... się od Piszcza bo to co zrobił dzisiaj to powód do zadowolenia a nie do narzekania...Pewnie przed meczem nawet nie przypuszczałeś że walnie 8pkt.!!! Zastanów się najpierw co napiszesz bo tylko wkur... ludzi którzy cieszą się z wygranej... I

Nie różnisz sie zbytnio od prostakow z Rzeszowa.Swoimi dennymi tekstami tylko mnie rozsmieszasz.
Ciekawe jak bys płakał gdyby zabrakło tych cennych pkt Karlsona.
A Piszcz to straszny przecietniak i jestem pierwszy ktory by mu podziekował za jazde w TŻ w przyszłym roku.

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#336 Postautor: Cz@rek » 19 września 2004, o 20:57

Ja mam czas tylko 15wyścigu-68,93-wygrał T.Rempała,
i 14tego 72,97 !?(jeśli dobrze usłyszałem).
W 13 biegu była taktyczna za Trojana pojechał ,no właśnie kto :?:
Ja mam że Baran ale nie jestem pewien.

Awatar użytkownika
KIBIC_STALI_RZESZÓW
Kontakt:

#337 Postautor: KIBIC_STALI_RZESZÓW » 19 września 2004, o 20:59

No brawo, wygraliście i macie te baraże. Ciekawe co w nich pokarzecie... My mieliśmy szanse ale ją staciliśmy. Trzeba zwrócic Wam honor, byliście lepsi. Ciekawe czy w przyszłym roku spotkamy sie w 1 lidze czy nie... ??? :D
STAL RZESZÓW
Obrazek Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#338 Postautor: Lublin_Fan » 19 września 2004, o 21:00

Cz@rek pisze:Ja mam czas tylko 15wyścigu-68,93-wygrał T.Rempała,

Tak, to był Baran

Pozdr.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#339 Postautor: mikas » 19 września 2004, o 21:00

Jinxsior po takiej kontuzji, gdy nie miał za bardzo czasu sprawdzić sprzęt, koleś robi 8pkt + 3 bonusy a Ty masz jeszcze czelność go krytykować. Fakt może nie jeżdził za pewnie, ale on sie jeszcze ledwo co na motorze trzyma po tej kontuzji. Ile miał dziś przywieźć punktów żeby Cie zadowolić 18??
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#340 Postautor: Apocalips » 19 września 2004, o 21:01

Dokładnie.
W 13 za Trojanowskiego - Baran.
Czasy też się zgadzają :wink:
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

abi

#341 Postautor: abi » 19 września 2004, o 21:02

na stronie sportowych faktow napisali, ze Gjedde, ale ja widzialam Barana, sama juz nie wiem

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#342 Postautor: Gelo » 19 września 2004, o 21:02

Nie bede sie rozpisywał o meczu bo każdy widział ale teraz mogę napisać - WALCIE SIE JÓZKI NA RYJ!!!!! uff co za ulga

abi

#343 Postautor: abi » 19 września 2004, o 21:04

KIBIC_STALI_RZESZÓW pisze:No brawo, wygraliście i macie te baraże. Ciekawe co w nich pokarzecie... My mieliśmy szanse ale ją staciliśmy. Trzeba zwrócic Wam honor, byliście lepsi. Ciekawe czy w przyszłym roku spotkamy sie w 1 lidze czy nie... ??? :D

"pokarzecie"? na razie to pokaralismy was za wasza pewnosc siebie :D

KrzyÅ›
Junior

#344 Postautor: KrzyÅ› » 19 września 2004, o 21:05

Jinxsior pisze:
KrzyÅ› pisze:

Nie różnisz sie zbytnio od prostakow z Rzeszowa.Swoimi dennymi tekstami tylko mnie rozsmieszasz.
Ciekawe jak bys płakał gdyby zabrakło tych cennych pkt Karlsona.
A Piszcz to straszny przecietniak i jestem pierwszy ktory by mu podziekował za jazde w TŻ w przyszłym roku.
.

Nie zgrywaj cwaniaczka za klawiaturką gówniarzu...Ciekawy jestem czy byłbyś takim cwaniaczkiem na żywo ale jak chcesz możemy porozmawiać...i zobaczymy czy ci nie pocieknie po nogawkach...

JAG
Senior

#345 Postautor: JAG » 19 września 2004, o 21:05

wszyscy bysmy "płakali jakby zabrakło punktów Karlssona bo kazdy spodziewał sie że powinien przywieźć więcej,jeśli nie najwięcej(na szczęście nie zabrakło).Piszcza bym sie nie czepiała bo sporo uzbierał ,fakt za szybki nie był ale nie tylko On.z naszych to chyba Jeleń miał najszybszy sprzet.
najwazniejsze że zapunktowali wszyscy a w zwiazku z tym róznice w spodziewanej zdobyczy punktowej poszczególnych zawodników wybaczyłabym

Sober
Senior

#346 Postautor: Sober » 19 września 2004, o 21:08

KIBIC_STALI_RZESZÓW pisze:No brawo, wygraliście i macie te baraże. Ciekawe co w nich pokarzecie... My mieliśmy szanse ale ją staciliśmy. Trzeba zwrócic Wam honor, byliście lepsi. Ciekawe czy w przyszłym roku spotkamy sie w 1 lidze czy nie... ??? :D

Wy sie już o nas nie martwcie. Lepiej zajmijcie się przedłużeniem kontraktu z Gjedde :lol:

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#347 Postautor: Regdal » 19 września 2004, o 21:09

Ciekaw jestem co napiszesz,jak w przyszłym sezonie Piszcz wyrobi jedną z lepszych średnich w lidze ?

8) 8) 8)

Awatar użytkownika
Prymus
Junior
Kontakt:

#348 Postautor: Prymus » 19 września 2004, o 21:10

mikas pisze:...gdy nie miał za bardzo czasu sprawdzić sprzęt, koleś robi 8pkt + 3 bonusy

To jak jest 5:0 tez są bonusy?! :? Zawsze wydawało mi sie ze nie, tak samo jak koncza we trzech na 3:3.
Obrazek

Gość

#349 Postautor: Gość » 19 września 2004, o 21:10

Sędzia z Zielonej to chyba jakiej nieporozumienie ! Ileż można trzymać zawodników na starcie ? mało co nie popalili sobie sprzęgieł !!!

Co do Karlssona to spisuje sie lepiej na wyjazdach , jakby mieć w drużynie takich dwóch stranieri Karlsson & Richardson , Peter robił by wyjazdy a Rico mecze w Lublnie!
Ostatnio zmieniony 19 września 2004, o 21:13 przez Gość, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#350 Postautor: mikas » 19 września 2004, o 21:13

Gelo pisze:Nie bede sie rozpisywał o meczu bo każdy widział ale teraz mogę napisać - WALCIE SIE JÓZKI NA RYJ!!!!! uff co za ulga

A mi i tak sie najbardziej podobało jak na meczu dopingowałeś kuciape :wink: Mówiłem że naskarże józkom :wink:
Ale podpisuje się pod tym co napisałeś :twisted:
Pierwszy raz w naszym sektorze był taki doping trzeba to powtórzyć na barażach :D
MOTOR LUBLIN
Obrazek