Mecz o Baraże: Tż Sipma Lublin - Marma Rzeszów 52:37
-
Gość
-
Gość
Hollywood pisze:Obyśmy tylko nie trafili w barażu na Falubaza bo jak przyjedzie Rico to pozamiata po całości !
Mam nadzieje że mecz Bydgoszcz - Wrocław powtórzą ?
Dobrze by było jak by ten mecz został powtórzony.Wtedy Bydgoszcz baty.I my w barażch jedziemy z Bydgoszczą.Mysle że z tą drużyną było by nam łatwiej wygrać niż z Zieloną Górą.Pozdrawiam
Tż Sipma Lublin-Mój Klub
Jinxsior pisze:Krzyś pisze:Kur... z tego wszystkiego tylko zacytowałem tego kolesia.Co ty czlowieku piszesz?Chyba byłeś na innym meczu, to fakt ż Peter był wolny ale to nie jego wina tylko silnika. Co chcesz od Piszcza?!!!! On odwalił kupę dobrej roboty!!!!Co Mordel byłby lepszy?!!!
No tak to nie wina Karlsona ze ma takie silniki,kurwa typie zastanow sie co piszesz,a Piszcz co robil przeszkadzal Grzeskowi jezdzic.
No tak ale niektozy uwazaja Piszcza za zajebistego zawodnika dla mnie takim nie jest i nigdy nie bedzie.Mordel pojechal by podobnie.
Czy Peter jest to kur.. nędzy maszynką do robienia punktów? Nie jest szybki na dystansie i jest to spowodowane nowym silnikiem, który pewnie nie spisuje się tak jak sam sobie życzy...Dzisiaj wszyscy pojechali na równym poziomie (no może oprócz Dawida) i chwała im za to...Odpierd... się od Piszcza bo to co zrobił dzisiaj to powód do zadowolenia a nie do narzekania...Pewnie przed meczem nawet nie przypuszczałeś że walnie 8pkt.!!! Zastanów się najpierw co napiszesz bo tylko wkur... ludzi którzy cieszą się z wygranej... I
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
-
Gość
- Jinxsior
- Junior
- Kontakt:
KrzyÅ› pisze:
Czy Peter jest to kur.. nędzy maszynką do robienia punktów? Nie jest szybki na dystansie i jest to spowodowane nowym silnikiem, który pewnie nie spisuje się tak jak sam sobie życzy...Dzisiaj wszyscy pojechali na równym poziomie (no może oprócz Dawida) i chwała im za to...Odpierd... się od Piszcza bo to co zrobił dzisiaj to powód do zadowolenia a nie do narzekania...Pewnie przed meczem nawet nie przypuszczałeś że walnie 8pkt.!!! Zastanów się najpierw co napiszesz bo tylko wkur... ludzi którzy cieszą się z wygranej... I
Nie różnisz sie zbytnio od prostakow z Rzeszowa.Swoimi dennymi tekstami tylko mnie rozsmieszasz.
Ciekawe jak bys płakał gdyby zabrakło tych cennych pkt Karlsona.
A Piszcz to straszny przecietniak i jestem pierwszy ktory by mu podziekował za jazde w TŻ w przyszłym roku.
- KIBIC_STALI_RZESZÓW
- Kontakt:
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Jinxsior po takiej kontuzji, gdy nie miał za bardzo czasu sprawdzić sprzęt, koleś robi 8pkt + 3 bonusy a Ty masz jeszcze czelność go krytykować. Fakt może nie jeżdził za pewnie, ale on sie jeszcze ledwo co na motorze trzyma po tej kontuzji. Ile miał dziś przywieźć punktów żeby Cie zadowolić 18??
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Cz@rek pisze:Ja mam czas tylko 15wyścigu-68,93-wygrał T.Rempała,
i 14tego 72,97 !?(jeśli dobrze usłyszałem).
W 13 biegu była taktyczna za Trojana pojechał ,no właśnie kto![]()
Ja mam że Baran ale nie jestem pewien.
Dokładnie.
W 13 za Trojanowskiego - Baran.
Czasy też się zgadzają
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
-
abi
Cz@rek pisze:Ja mam czas tylko 15wyścigu-68,93-wygrał T.Rempała,
i 14tego 72,97 !?(jeśli dobrze usłyszałem).
W 13 biegu była taktyczna za Trojana pojechał ,no właśnie kto![]()
Ja mam że Baran ale nie jestem pewien.
na stronie sportowych faktow napisali, ze Gjedde, ale ja widzialam Barana, sama juz nie wiem
-
abi
KIBIC_STALI_RZESZÓW pisze:No brawo, wygraliście i macie te baraże. Ciekawe co w nich pokarzecie... My mieliśmy szanse ale ją staciliśmy. Trzeba zwrócic Wam honor, byliście lepsi. Ciekawe czy w przyszłym roku spotkamy sie w 1 lidze czy nie... ???
"pokarzecie"? na razie to pokaralismy was za wasza pewnosc siebie
.Jinxsior pisze:KrzyÅ› pisze:
Nie różnisz sie zbytnio od prostakow z Rzeszowa.Swoimi dennymi tekstami tylko mnie rozsmieszasz.
Ciekawe jak bys płakał gdyby zabrakło tych cennych pkt Karlsona.
A Piszcz to straszny przecietniak i jestem pierwszy ktory by mu podziekował za jazde w TŻ w przyszłym roku.
Nie zgrywaj cwaniaczka za klawiaturką gówniarzu...Ciekawy jestem czy byłbyś takim cwaniaczkiem na żywo ale jak chcesz możemy porozmawiać...i zobaczymy czy ci nie pocieknie po nogawkach...
wszyscy bysmy "płakali jakby zabrakło punktów Karlssona bo kazdy spodziewał sie że powinien przywieźć więcej,jeśli nie najwięcej(na szczęście nie zabrakło).Piszcza bym sie nie czepiała bo sporo uzbierał ,fakt za szybki nie był ale nie tylko On.z naszych to chyba Jeleń miał najszybszy sprzet.
najwazniejsze że zapunktowali wszyscy a w zwiazku z tym róznice w spodziewanej zdobyczy punktowej poszczególnych zawodników wybaczyłabym
najwazniejsze że zapunktowali wszyscy a w zwiazku z tym róznice w spodziewanej zdobyczy punktowej poszczególnych zawodników wybaczyłabym
KIBIC_STALI_RZESZÓW pisze:No brawo, wygraliście i macie te baraże. Ciekawe co w nich pokarzecie... My mieliśmy szanse ale ją staciliśmy. Trzeba zwrócic Wam honor, byliście lepsi. Ciekawe czy w przyszłym roku spotkamy sie w 1 lidze czy nie... ???
Wy sie już o nas nie martwcie. Lepiej zajmijcie się przedłużeniem kontraktu z Gjedde
-
Gość
Sędzia z Zielonej to chyba jakiej nieporozumienie ! Ileż można trzymać zawodników na starcie ? mało co nie popalili sobie sprzęgieł !!!
Co do Karlssona to spisuje sie lepiej na wyjazdach , jakby mieć w drużynie takich dwóch stranieri Karlsson & Richardson , Peter robił by wyjazdy a Rico mecze w Lublnie!
Co do Karlssona to spisuje sie lepiej na wyjazdach , jakby mieć w drużynie takich dwóch stranieri Karlsson & Richardson , Peter robił by wyjazdy a Rico mecze w Lublnie!
Ostatnio zmieniony 19 września 2004, o 21:13 przez Gość, łącznie zmieniany 1 raz.
Gelo pisze:Nie bede sie rozpisywał o meczu bo każdy widział ale teraz mogę napisać - WALCIE SIE JÓZKI NA RYJ!!!!! uff co za ulga
A mi i tak sie najbardziej podobało jak na meczu dopingowałeś kuciape
Ale podpisuje się pod tym co napisałeś
Pierwszy raz w naszym sektorze był taki doping trzeba to powtórzyć na barażach