Skład na sezon 2005

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#351 Postautor: Ar2rB » 26 września 2004, o 18:57

Krychs pisze:Jeśli chodzi o Perłe to nie ma ona wcale tak dużej kasy jak to się wydaje co niektórym. Jeszcze kilka miesięcy temu pracowałem w tej firmie i znam jej sytuacje finansową bardzo dobrze. Zresztą Perła jest sponsorem głownym piłkarzy klubu KS Orły Kazimierz :!:

Poza tym firma sporo inwestuje (a sprzet okrutnie drogi).
Jeszcze troche i na taśmach nie bedzie nikogo (już tak prawie jest).
Też tam kiedyś pracowałem jako wykonawca pewnych robót :).
Jeśli chodzi o "wielkość" firmy to.... jeśli chodzi o teren jaki obejmuje to w porównaniu np do Lubelli jest wyjątkowo mizerny. A Lubella już od jakiegoś czasu nie jest Lubelska wiec i tutaj nie upatrywałbym jakiegoś przyszłego sponsora (zresztą firma cienko pierdzi).

Awatar użytkownika
jachu_falubaz

#352 Postautor: jachu_falubaz » 26 września 2004, o 19:17

Czarek pisze:
Hollywood pisze:Skład na e-lige !

1.Max
2.Karlsson
3.Richardson
4.Norris
5.B.Pedersen
6.K.Kępa
7.Lindbeak

Ten skład to byłby koniec NASZEJ drużyny. Nie mam zamiaru kibicować jakiejś międzynarodowej zbieraninie.
:lol:
Heheheheh! Ten skład może i byłby końcem drużyny, ale na pewno byłby niemożliwy do zrealizowania. Po pierwsze Richardsson ma umowe z Falubazem na sezon 2005, a po drugie to są pewne ograniczenia co do ilości obcokrajowców. Chyba, że ktoś nada obywatelstwo polskie panom: Max, Karlson, Lindbaeck i Norris.

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#353 Postautor: Apocalips » 26 września 2004, o 19:22

Na dodatek w przyszłym sezonie najprawdopodobniej nic się nie zmieni co do ograniczeń jazdy obcokrajowców i w meczu będzie mógł jechać tylko jeden obcokrajowiec. Już nie pamiętam gdzie to czytałem ale chyba gdzieś na internecie :wink:
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#354 Postautor: RadeKas » 26 września 2004, o 19:31

Cos mi sie zdaje ze po dzisiejszym meczu Greg Hancock nie pojezdzi w przyszlym roku we Wrocku. Moze warto byloby go sprobowac zakontraktowac na przyszly sezon?
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
pola

#355 Postautor: pola » 26 września 2004, o 19:52

RadeKas pisze:Cos mi sie zdaje ze po dzisiejszym meczu Greg Hancock nie pojezdzi w przyszlym roku we Wrocku. Moze warto byloby go sprobowac zakontraktowac na przyszly sezon?

Popieram.. Grega pewnie juz nie zobaczymy w barwach Atlasu a jest to jede z pewniejszych obcokrajowcow w polskiej lidze a do tego jest efektowny :!: Jezeli TÅ» by awansowal to fajnie by bylo miec go w skladzie :D

Gość

#356 Postautor: Gość » 26 września 2004, o 21:00

Jachu to co napisałem w składzie marzeń to oczywiście joke :D
Jeśli jakiś cudem udałoby sie awansować , to trzeba mieć dwóch pożądnych obcokrajowców.
Moje typy to Mikael Max i Scott Nichols.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#357 Postautor: bkapusta » 26 września 2004, o 21:06

Hollywood pisze:Jachu to co napisałem w składzie marzeń to oczywiście joke :D
Jeśli jakiś cudem udałoby sie awansować , to trzeba mieć dwóch pożądnych obcokrajowców.
Moje typy to Mikael Max i Scott Nichols.

Albo pozadnych albo Nicholsa.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
MicO

#358 Postautor: MicO » 26 września 2004, o 21:13

Po 1 witam wszystkich użytkowników forum.

Jeżeli chodzi o skład na sezon 2005 to w przypadku awansu TŻ wymiana całego składu raczej nie jest możliwa. Moim zdaniem pomoc w zdobyciu odpowiedniego sprzetu dla Knappa i jeżeli utrzyma wysoką formę Trumińskiego stworzy w lublinie 2 zawodników majacych ambicje i ogromną wolę walki co za tym idzie odpowiednich do startow w e-lidze. Uważam że chłopaki dali by rade. Junior jeden jest obiecujacy chodzi mi o Kacpra. Ale "co z tego wyrośnie" to nie wiadomo. Peter sadze ze nie bedzie chcial zostac w Lublinie. Najważniejszym elementem calej tej "zabawy" jest pozyskanie poważnych sponsorów.
Było dobrze więc dlaczego ma tak nie być?

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#359 Postautor: RadeKas » 26 września 2004, o 21:15

To i ja napisze jak chcialbym widziec nasz sklad. Przede wszystkim mimo wszystko chcialbym zostawic trzon druzyny czyli: Grzesiek Knapp, Tomek Piszcz oraz Mariusz Frankow. Do tego na rezerwe Daniel Jeleniewski i Seba Truminski. Nowy junior by sie przydal. Obstawalbym za Nowaczykiem lub Jamrozym ale zdaje sobie sprawe ze im znacznie blizej do Wrocka. Dlatego nie bedzie tak strasznie jezeli zostana nam Dawid Stachyra i Kacper Kepa. Licze ze ten drugi ma w sobie wielkie mozliwosci i pokaze je w miare szybko, a wtedy wszystko sie moze zdarzyc. Do tych zawodnikow ktorych wymienilem potrzebny jest nam lider krajowy oraz obcokrajowiec. Zalezni oni sa od tego czy awansujemy do eligi czy nie. Oto moje wymarzone sklady:

Eliga:

1. Swiderski/Okoniewski/Kuciapa/Powazny/Balinski/Dobrucki/J.Rempala/
2. Frankow
3. Knapp
4. Piszcz
5. Hancock/Karlsson/Johnsson/B.Pedersen
6. Kepa
7. Stachyra/Nowaczyk/Jamrozy/Buczkowski/

I Liga: Wtedy krajowym liderem powinien zostac Knapp, a obcokrajowca nie potrzeba byloby zmieniac.

1. Truminski/Jeleniewski/T.Rempala
2. Frankow
3. Knapp
4. Piszcz
5. Karlsson
6. Kepa
7. Stachyra/Nowaczyk/Jamrozy/Buczkowski

Zdaje sobie sprawe ze niczego odkrywczego nie napisalem ;), no ale tak przedstawiaja sie moje marzenia.

1.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#360 Postautor: bkapusta » 26 września 2004, o 21:19

Nie no bez przesady jak widze ze ludzie tu marza o T.Rempale to mi sie smutno robi;]
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#361 Postautor: RadeKas » 26 września 2004, o 21:20

No moze najwieksze moje marzenie to to nie jest, ale na 1 lige bylby dobrym uzupelnieniem, biorac pod uwage to jak mu pasuje nasz tor ;]
Richie Faulkner:

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#362 Postautor: Gelo » 26 września 2004, o 21:21

yarbi pisze:Nie no bez przesady jak widze ze ludzie tu marza o T.Rempale to mi sie smutno robi;]

mi również. nazwałbym to syndromem dyma. Wystarczy jeden udany mecz u nas i już zawodnik jest obiektem zainteresowań kibiców. Jakby T.Rempała był dobry nie wyrzuciliby go z Tarnowa

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#363 Postautor: jas » 26 września 2004, o 21:51

pola pisze:Popieram.. Grega pewnie juz nie zobaczymy w barwach Atlasu a jest to jede z pewniejszych obcokrajowcow w polskiej lidze a do tego jest efektowny :!: Jezeli TÅ» by awansowal to fajnie by bylo miec go w skladzie :D

wlasnie dzis pokazal jaki jest pewny. :P
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
czaszka
Junior

#366 Postautor: czaszka » 27 września 2004, o 10:52

jas pisze:
pola pisze:Popieram.. Grega pewnie juz nie zobaczymy w barwach Atlasu a jest to jede z pewniejszych obcokrajowcow w polskiej lidze a do tego jest efektowny :!: Jezeli TÅ» by awansowal to fajnie by bylo miec go w skladzie :D

wlasnie dzis pokazal jaki jest pewny. :P

Nie zrozumiales chyba jasiu :wink: Kolezance chodzilo o zdobycz punktowa, a tu rzeczywiscie Greg jest jednym z pewniejszych zawodnikow. A taki joke odwalil chyba pierwszy raz. Wydaje mi sie juz we Wroclawiu nie pojedzie, a wtedy lepszego i wolnego(?) obco na e-lige bysmy nie znalezli. Ja jego kandydature bym poparl :D
A co do Polakow.. Jeszcze trzeba by bylo sie szarpnąć na dobrego seniora i w miare solidnego juniora + dotychczasowy skład, no i mysle spokojnie bysmy sie mogli utrzymac. Moje propozycje to Rafał Dobrucki i Krzysztof Buczkowski. W wariancie mniej optymistycznym :wink: mozna zakrecic sie kolo Norberta Kosciucha, niezle jechal w tym sezonie no i jak pamietacie pasil mu tor w Lublinie. Na I lige by wystarczyl, podobnie jak A. Kalwasinski. Człenio ma juz troche obycia, moze nie punktuje za dobrze ale jezdzi zazwyczaj na pozycji seniora i chyba jest juz lepszy od M. Jagusia. No i trzeba zrobic cos z seniorem. Moje propozycje K. Słaboń, S. Burza lub Ł. Jankowski.

Pozdrawiam.

KrzyÅ›
Junior

#367 Postautor: KrzyÅ› » 27 września 2004, o 11:06

A po ch... nam jakiś Hancock? Po to żeby podchodził do sprawy jak Andersen? Mało kłopotów przez ś.p. Dadosa, Śledzia? Najlepiej nabrać nazwiska, a dopiero potem martwić się do im przyjdzie do łba.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#368 Postautor: Gelo » 27 września 2004, o 11:09

Ja myśle, że z obcokrajowcem należy się jeszcze wstrzymać. Wszystko zależy bowiem od tego w jakiej lidze pojedziemy w przyszłym roku. Jeżeli przegramy baraże, a przepisy sie nie zmienią, taki Hancock w ogóle nie wchodzi w rachubę. Jak wejdziemy do ekstraligi natomiast będziemy szukali zawodnika na miarę finansów.

Awatar użytkownika
czaszka
Junior

#370 Postautor: czaszka » 27 września 2004, o 11:23

sting126 pisze:A ktos wie czy Hancock startowal w koncu w IM USA? Bo jesli nie to wydaje mi sie, ze wersja mowiaca o zatruciu moze byc prawdziwa...

Startował, startował i wygrał... I podobno spóznił się na lotnisko..
Ostatnio zmieniony 27 września 2004, o 11:32 przez czaszka, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#372 Postautor: RadeKas » 27 września 2004, o 11:36

Ktostam z Wroclawia mowil ze po prostu Gregowi spoznil sie samolot.

Ale caly problem w tym ze wolal pojechac w USA i ryzykowac taka sytuacje niz przygotowywac sie w spokoju do meczu o mistrzostwo Polski.

Dlatego mysle ze Greg bedzie szukal nowego klubu, zreszta zobaczymy...
Richie Faulkner:

Awatar użytkownika
Prymus
Junior
Kontakt:

#374 Postautor: Prymus » 27 września 2004, o 13:23

Gawrzyk pisze:Jak marzyć to marzyć 8)

9. Knapp
10. Åšwiderski
11. Miśkowiak
12. Walasek
13. Adams
14. Buczkowski
15. Stachyra/Kępa

8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

No! I to jest dopiero druzyna z perspektywami!
Obrazek

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#375 Postautor: Gelo » 27 września 2004, o 13:25

Tylko nie Walasek - nie cierpię gościa.