Play Off: Stal Rzeszów - TŻ Sipma Lublin 48 : 41

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#351 Postautor: Ar2rB » 26 lipca 2004, o 15:18

pietras pisze:To ty czegoś nie rozumiesz, było wiele upadków na torze w Rzeszowie, które kończyły sie kontaktem z bandą, ale nie kończyły sie kontuzją.

A było wiele takich ktore skonczyły sie kontuzją a nie musiały tak sie kończyć gdyby banda była inna. EOT.

pietras pisze:A poza tym, dlaczego zaczynasz mnie wyzywać?
Pozdrawiam

Dlatego, że od jakiegoś czasu mam uczulenie na Rzeszów.

Awatar użytkownika
pietras

#352 Postautor: pietras » 26 lipca 2004, o 15:20

Michael pisze:Pietras daj sobie spokoj.Czlowieku nie mowie ze siatka chroni przed wszystkim.Czytaj uchem a nie brzuchem.Napisalem ze nie byloby takich sytuacjii jak w tym i zeszlym roku.Tak jestes za ta banda drewniana?To spojrz jak zawodnicy w nia wala.Nie ma zadnej amortyzacji.Od siatki mozesz sie odbic albo ja przebic.Dawid wczoraj polecial na kregoslup.Siatka by to zamortyzowala i wstalby nawet o wlasnych silach.Wiec nie gadaj mi tu takich glupot

Też czytaj uważnie. Nie mówię, że nasza banda jest ok i nie jestem za drewnianymi bandami. Dlatego napisałem, że GKSŻ powinna wymagać od klubów nie sztucznego oświetlenia żeby otrzymać licencję, a bezpiecznych najlepiej nadmuchiwanych band. Staram się po prostu rzeczowo dyskutować i udowodnić, że zarówno jeden jak i drugi typ ogrodzenia ma swoje wady, zalety też. Poza tym nie znoszę chamstwa i wyzywania (ciemniak) w sytuacji gdy komuś zaczyna brakować argumentów.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
pietras

#353 Postautor: pietras » 26 lipca 2004, o 15:23

Ar2rB pisze:
pietras pisze:To ty czegoś nie rozumiesz, było wiele upadków na torze w Rzeszowie, które kończyły sie kontaktem z bandą, ale nie kończyły sie kontuzją.

A było wiele takich ktore skonczyły sie kontuzją a nie musiały tak sie kończyć gdyby banda była inna. EOT.

pietras pisze:A poza tym, dlaczego zaczynasz mnie wyzywać?
Pozdrawiam

Dlatego, że od jakiegoś czasu mam uczulenie na Rzeszów.

I to jest powód? W takim razie gratuluję.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#354 Postautor: Łoptymista » 26 lipca 2004, o 15:51

Jeśli chodzi o temat band i wypadków to z tego co pamiętam RIF zabił się, bo uderzył o słupek przy bramie/bramce. siatka nie miala na to wpływu.

Awatar użytkownika
sztandar

#355 Postautor: sztandar » 26 lipca 2004, o 16:10

Bajerski za taki sam atak dostał po gębie. Miesiącowi też się należało. To był zaplanowany atak, żeby wpuścić człowieka w bandę, zrobić mu krzywdę!

Proszę to jesteś chyba jakimśGuru skoro wyczytałeś to w myślach Miesiąca a może widziałeś to w jego oczach ????

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#356 Postautor: Maxx » 26 lipca 2004, o 16:17

sztandar pisze:
Bajerski za taki sam atak dostał po gębie. Miesiącowi też się należało. To był zaplanowany atak, żeby wpuścić człowieka w bandę, zrobić mu krzywdę!

Proszę to jesteś chyba jakimśGuru skoro wyczytałeś to w myślach Miesiąca a może widziałeś to w jego oczach ????

Miesiąc pojechał bezmyślnie, zachował się jak idiota, ale takich się temperuje. "Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka..." Wszystko przed nim, ktoś i jego odpowiednio "przewiezie".

Mam pytanie do rzeszowskich kibiców, może któryś będzie znał odpowiedź. Czy planuje się u was w najbliższym czasie wymianę XIX-wiecznych band na bardziej cywilizowane?

Awatar użytkownika
sztandar

#357 Postautor: sztandar » 26 lipca 2004, o 16:20

Tak palnujemy juz na nastepny sezon zbudowac bandy betonowe żebyście mieli na co zwalaćkolejne przegrane w Rzeszowie

Tylko Lublinowi przeszkadzają te bandy był mecz z Gorzowem nie było ani jednej sytuacji niebezpiecznej ani jednego upadku.

Gorzów przegrał ale jego kibice i zawodnicy mieli klase przyznać że byli słabsi.

Nikt nie usprawiedliwiał się torem , bandami i innymi pierdołami

WidaćLublin nie ma na tyle honoru no ale coż widać lubicie obrażać wszystko i wszystkich co świadczy o was że chyba jeszcze nie wiecie co to jest żużel
Ostatnio zmieniony 26 lipca 2004, o 16:23 przez sztandar, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#358 Postautor: Maxx » 26 lipca 2004, o 16:22

sztandar pisze:Tak palnujemy juz na nastepny sezon zbudowac bandy betonowe żebyście mieli na co zwalaćkolejne przegrane w Rzeszowie

Nie podniecaj siÄ™ tak bo ci jajka powyskakujÄ…...
Moje pytanie nie miało charakteru złośliwości, a to, że macie bandy dalekie od cywilizowanych to chyba przyznasz sam kolego...

Awatar użytkownika
sztandar

#359 Postautor: sztandar » 26 lipca 2004, o 16:24

Myślę że już najwyższy czas je zmienićale przecieżnikt nie będzie tego robił w środku sezonu chyba przyznasz mi racje ??

Michael

#360 Postautor: Michael » 26 lipca 2004, o 16:24

Ty pietras pierdzielisz glupoty ze banda wasza ma zalety i wady.Ma ona same wady.niema zadnych zalet.Jaka zaleta jest to ze zawodnicy wala w nia jak w beton na calej dlugosci toru?Skoncz ten temat bo nie masz racjii.

Gosia
Szkółkowicz

#361 Postautor: Gosia » 26 lipca 2004, o 16:27

Co tu duzo mowic Mecz był spokojnie do wygrania Jak sie to ogladało to niektore biegi byly naprawde załosne i wygladalo tak tak jakby jezdzila szkołka a nie zawodowcy :/ szkoda ze w taki głupi sposob tracimy punkty... Oby w nastepnych meczach było inaczej bo po tym co bylo w Rzeszowie to ciezko widze kolejne mecze... Pozdrawiam :)

Ylipulli

#362 Postautor: Ylipulli » 26 lipca 2004, o 16:38

ooooooooooooo znowu Gosia zaczęła pisać !!! :D :D :D

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#363 Postautor: Lublin_Fan » 26 lipca 2004, o 17:00

sztandar pisze:Tak palnujemy juz na nastepny sezon zbudowac bandy betonowe żebyście mieli na co zwalaćkolejne przegrane w Rzeszowie

To betonujcie. Pamiętasz mecz sprzed roku? Wasi herosi sie połamali bo trzepnęli w te dechy. A w Lublinie z gorszych wypadków zawodnik wychodził cało i jechał mecz do końca.

Pozdr.

Awatar użytkownika
FantyÅ›
Szkółkowicz
Kontakt:

#364 Postautor: FantyÅ› » 26 lipca 2004, o 18:33

Bo bandy w Lublinie sa bezpieczniejsze.

strongu

#365 Postautor: strongu » 26 lipca 2004, o 19:28

Gawrzyk pisze:
aa jeszcze przypomnialo mi sie jedno.
tyle bylo zarzutow o to jak to w Lubline kombinuje sie z torem. to co bylo w rzeszowie to dopieo lekcja preprowania toru.

na stadionie zjawilismy sie kolo 14. byl tylko gjedde.
wiec od razu na tor. co zobaczylismy?
juz opisuje. tor od kraweznika betonik. jakies 2 metry od bandy zaczynal sie zajebiscie przyczepny pas toru (majacy ok 2 metrow). i taki pas zribiony na calym torze. 2 metry od bany, jeden i drugi luk to samo. idealna sciezka. nastepna rzecz to start. pod tasma przyczepnie. jako ze na probie toru startuje sie z drugiej prsotej, czekala tam niespodzianka. miejsca w ktorych startowali zajebiscie ubite. betonik. to tak dla zmylenia przeciwnika. Do tego "wilczy doł" na pierwszym wirazu. po wjechaniu w niego koles laduje na bandzie.

Obylo sie bez awantur, bez obserwatorow. Sedzia przyznal naszym racje, że tor był spreparowany.

Jesli ktos chce sie nauczyc preparowac tory to polecam wycieczke do Rzeszowa...

Buhahahaha noto teraz mnie rozwaliłes. Kto miał go preparować?? Woźniak?? ,,kielochomistrz,, Inglot?? U nas nie ma kto i od tego trzeba zacząć.
PO drugie mogliscie wziaśc sobie obserwatora Kaczmarek był juz zajety bo robił na meczu w Gorzowie (wział go Gdańsk) wiec przyjechał by ktoś inny...

Gawrzyk to ty napisałes ten tekst na waszej stronie głównej o meczu z nami w Lublinie?
Jeśli tak to moge Ci zdradzić, jaką opinie na Twój temat ma trener Twojej drużyny.
Przed meczem stałem z pewną osobą z naszego klubu w parkingu i podszedł Jasiek.
PO krótkiej rozmowie wyszła sprawa tego ,,artykułu,,
Na pytanie co o nim sądzi powiedział, ze pisał go jakiś PALANT
Nie jest to zadna prowokacja z mojej strony. Rozmowe słyszło jeszcze kilka innych osób.

Widzisz jakie zdanie o tobie ma Jasiek??
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#366 Postautor: Regdal » 26 lipca 2004, o 20:54

O Sledziu szkoda gadac. Patafian jakich malo. Dostal jako pierwszy wyplate po ostatnim meczu. kase mial przeznaczyc na sprzet. Jak przeznaczyl kazdy widzi. Powoli wszyscy sie na nim poznajÄ….

Skoro tak jest ,że Śledzik robi w takich meczach po 1 oczku to po co wypłacać takiemu łajdakowi kasę ?
Nie lepiej dać te pieniądze Trumnie albo Jurkowi na przygotowanie dobrego sprzętu ? Sądzę,że napewno lepiej by wszyscy na tym wyszli,ten oszust Śledź wypompuje na oczach wszystkich kibiców całą kasę z klubu i powie że znowu mu się silnik rozleciał,albo że to tylko sport i przeciwnik tez chce wygrać.Ten cwaniak położył kolejny mecz przywożąc jeden punkt.Po co nam taki zawodnik?
ŚLEDŹ OUT,już pora odejść.

8) 8) 8)
Ostatnio zmieniony 26 lipca 2004, o 20:58 przez Regdal, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
pietras

#367 Postautor: pietras » 26 lipca 2004, o 20:54

Michael pisze:Ty pietras pierdzielisz glupoty ze banda wasza ma zalety i wady.Ma ona same wady.niema zadnych zalet.Jaka zaleta jest to ze zawodnicy wala w nia jak w beton na calej dlugosci toru?Skoncz ten temat bo nie masz racjii.

Ty na prawdę nie czytasz dokładnie moich postów. Starałem się tylko pokazać, że zarówno banda drewniana jak i siatka maja swoje plusy i minusy, ale jeśli ktoś ma kłopoty z czytaniem ze zrozumieniem to już nie moja wina. Z resztą mam nadzieję, że już w przyszłym roku rzeszowskie ogrodzenie toru zostanie zmienione, czego i Lublinowi szczerze życzę. Zgodnie z twoim życzeniem temat kończę.

Awatar użytkownika
Miras

#368 Postautor: Miras » 26 lipca 2004, o 21:40

$korzen$ pisze: Rzeszowianie caly czas za przeproszeniem pierdola jacy to z nich kibice.... wczoraj dali przyklad wielkim aplauzem kiedy spiker oglosil ze Dawid do konca nie wystapi w meczu. Wielkie Brawa ! takiego idioztyzmu na zuzlowym stadionie dawno nie widzialem, no ale to w koncu Ukraina .....

A ja sobie teraz ogladam mecz z poprzedniego sezonu w Lublinie.I co?Jak spiker oglosil ze Kuciapa nie jest zdolny do dalszej jazdy to tak samo zareagowano na waszych trubunach :!: Wiec dalego szukac nie musisz :!: "Taka" Ukraina twój TZ-cik :D pozbawi w tym sezonie EKSTRALIGI hehe :!: :!:
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#369 Postautor: $korzen$ » 26 lipca 2004, o 23:10

Miras pisze:"Taka" Ukraina twój TZ-cik :D pozbawi w tym sezonie EKSTRALIGI hehe :!: :!:

Okaze sie ......
PS. Ten TÅ»-cik przynajmniej nie jezdzi od kilku lat o pietruche,a o Ukrainie ( :lol: ) tego powiedziec nie mozna.

Retrac

#370 Postautor: Retrac » 26 lipca 2004, o 23:13

po pierwsze to brawo dla kibiców Kozłów którzy przyjechali do nas, za to że potrafili pociągnąć fale mimo iż ich zespół przegrywał (a w takich sytuacjach goście nie maja na to ochoty)

i nie mówcie że wygralibyście, gdyby nie Miesiąc (nie będę juz przypominał ze wy nam w ostatnich dwóch latach 4 zawodników załatwiliście a my wam tylko Dawida, no ale taki to sport) i gdyby Piszcz jeździł, no bo u nas można tak samo mówić co by było gdyby Kuciapa nie jechał na swoim 3 silniku, i co by było gdyby jeździł Winiarz i byłby w formie

a tak poza tym to pozdro

Awatar użytkownika
Nawrot
Kontakt:

#371 Postautor: Nawrot » 26 lipca 2004, o 23:23

Karola&Michał pisze:Zabawa na trybunach była świetna...ale tą biesiadę zakłóciły łochy z ochrony wyżywając się na Norbim i na Kozim (wielkie pozdro dla was)...Mamy nadzieję ,że wybierzemy się tym samym składem do Gdańska ,wódeczka i ogóreczki znowu na pewno będą i browar z promocji :) na jakiejś wiejskiej stacji po drodze :)

Ja ze swojej strony serdecznie zapraszam. Przedewszystkim czekam na Norbiego, Wlasnie z nim skonczylem rozmawiac i juz Wiem ze wszystko z nim ok i ze juz szykuje przyjazd do nas :D Pozdro

Michael

#372 Postautor: Michael » 27 lipca 2004, o 00:21

:!: Banda drewniana nie ma plusow :!:

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#373 Postautor: Ar2rB » 27 lipca 2004, o 00:32

Michael pisze::!: Banda drewniana nie ma plusow :!:

Jak mawiał nasz były prezydent: "Są plusy dodatnie i ujemne" :lol:

Awatar użytkownika
sztandar

#374 Postautor: sztandar » 27 lipca 2004, o 00:33

Dziwi mnie tylko jedno skoro Śledź tak daje ciała od ładnych paru meczy to dlaczego ciągle jest w składzie według mnie z tego co widziałem w niedziele u nas on nie ma prawa już lepiej jeździćjeździ jak drewno zero zaangażowania nawet po dobrym starcie odpuszcza od razu i nie ma ochoty na podjęcie walki . Nie macie rezerw jakiś przecież gorzej niżpojechał w niedziele i tak już nie można , a swojądrogą strasznie mnie mordel zaskoczył w tym wygranym biegu naprawde nie spodziewałem siępo nim

I dlaczego na wszej stronie w opisie meczu jest że było 3 tyś kibiców jak bylo przynajmniej 6000 do 7000 tyś

foremniak

#375 Postautor: foremniak » 27 lipca 2004, o 08:31

Gratuluję przeciwnikowi zwycięstwa, byli lepsi, mi nie szło. (Dariusz Śledź) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
p.s. apeluję do niejakiego Gawrzyka o zaprzestanie banowania moich jakże sympatycznych postów :!: :!: :!: