10.04.05 Motor Lublin - Stal Rzeszów
skoro naszym piłkarzom udało się dzisiaj wygrać z rzeszowem 3:1 to żużlowcom nie pozostaje nic innego jak rozjechać rzeszowiaków. wyobrażcie sobie tytuły rzeszowskich gazet w poniedziałek informujących o tych porażkach 
Ostatnio zmieniony 9 kwietnia 2005, o 20:50 przez marcinza, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli by brać pod uwagę forme zawodników z poprzedniego sezonu to Jeleniewski bardzo pozytywnie prezentował się i w Rzeszowie i w Lublinie więc powinien być mocnym punktem Franków pojedzie pewnie tak jak zwykle , Piszcz też pewnie nie zawiedzie , Jensen 10 pkt zrobi a i tak jestem dziwnie spokojny że Stal wygra ten mecz może się mykę może nie.
Z Rzeszowian ciężko powiedziećw jakiej są formie Kuciapa powinien jeździć na swoim poziomie Rempała to dla mnie zawsze niewiadoma , w Śledzia jakoś nie wierze , Max zrobi swoje , Baran chyba też , bardzo licze na juniorów obym się nie przeliczył , a jak będzie zobaczymy jutro mam nadzieje że pogoda dopisze bo zamek w Lublinie już zwiedziłem ........
Z Rzeszowian ciężko powiedziećw jakiej są formie Kuciapa powinien jeździć na swoim poziomie Rempała to dla mnie zawsze niewiadoma , w Śledzia jakoś nie wierze , Max zrobi swoje , Baran chyba też , bardzo licze na juniorów obym się nie przeliczył , a jak będzie zobaczymy jutro mam nadzieje że pogoda dopisze bo zamek w Lublinie już zwiedziłem ........
-
hayabusarider
Cos takiego znalazłem: http://www.ztpnet.pl/~mch/program2005.xls
-
Siwek Patataj
Już jutro mecz... ze smaczkiem. Nie wiem jeszcze jaki wynik wyjdzie, bo typuję on-line pisząc tego posta. Zobaczymy co wyjdzie
, a więc do zabawy:
9. Mariusz Franków (1+,1,RT,3,2,1+) 8+2
10. Jesper B. Jensen (2,3,3,3,3,3) 17
11. Adam Pietraszko (1,0,3,1+,2) 7+1
12. Daniel Jeleniewski (0,RT,1,RT) 1
13. Tomasz Piszcz (3,3,1,1,1,0) 9
14. Krzysztof Dominiczak (1,0,0,0,R) 1
15. Kacper Kępa (0,0) 0
1. Dariusz Śledź (0,1+,3,3,1) 8+1
2. Mikael Max (3,2,2+,2,2) 11+1
3. Tomasz Rempała (2+,1+,2,1+,0) 6+3
4. Karol Baran (3,2,0,2,3) 10
5. Maciej Kuciapa (1+,2,2,0) 5+1
6. Dawid Stachyra (3,2,0,0,0) 5
7. Paweł Miesiąc (2+) 2+1
I. Stachyra, Miesiąc, Dominiczak, Kępa 1:5
II. Max, Jensen, Franków, Śledź 3:3 (4:8 )
III. Baran, Rempała, Pietraszko, Jeleniewski 1:5 (5:13)
IV. Piszcz, Stachyra, Kuciapa, Dominiczak 3:3 (8:16)
V. Jensen, Max, Śledź, Pietraszko 3:3 (11:19)
VI. Piszcz, Rempała, Baran, Dominiczak 3:3 (14:22)
VII. Jensen, Kuciapa, Franków, Stachyra 4:2 (18:24)
VIII. Śledź, Max, Piszcz, Dominiczak 1:5 (19:29)
IX. Jensen, Rempała, Piszcz, Baran 4:2 (23:31)
X. Pietraszko, Kuciapa, Jeleniewski, Stachyra 4:2 (27:33)
XI. Franków, Baran, Rempała, Kępa 3:3 (30:36)
XII. Śledź, Franków, Pietraszko, Stachyra 3:3 (33:39)
XIII. Jensen, Max, Piszcz, Kuciapa 4:2 (37:41)
XIV. Baran, Pietraszko, Franków, Rempała 3:3 (40:44)
XV. Jensen, Max, Śledź, Piszcz 3:3 (43:47)
Z powyższego wynika, iż emocje w meczu będą nas trzymały... aż do ostatniego biegu. Trzeba mieć świadomość, iż będzie to najprawdopodobniej najlepszy mecz jaki obejrzymy w tym sezonie przy al. Zygmuntowskich. Przyjeżdża do nas bowiem niekwestionowany pretendent do awansu.
W powyższej symulacji nadmierny optymizm przejawiłem w:
- zdobyczy punktowej Jensena. Wątpię (szczerze) by był w stanie przywieźć aż 17 oczek.
W powyższej symulacji zgodnie ze statystykami nie doszacowałem zdobyczy punktowych:
- Śledzia, który winien na własnym "rodzinnym" torze przywieźć nieco więcej punktów, zwłaszcza w konfrontacji ze swoją ubiegłoroczną drużyną,
- Rempały. Wprawdzie ja nie wierzę specjalnie w tego zawodnika, to jednak 6 punktów to minimalna zdobycz o jaką powinien się pokusić.
- Kuciapy. Zeszły rok, to o ile pamięć mnie nie myli raptem 6 punktów zdobytych na naszym torze, ale bez wątpienia jest to zawodnik, który może być liderem Rzeszowa i na 10 punktów na pewno go stać.
- Piszcza. Być może 9 punktów w 6 startach to trochę mało i znając Tomka przywiezie o kilka oczek więcej. Myślę, że gdzieś w granicach 11-12.
Robiąc powyższą symulację... chyba bardzo chciałem by wynik oscylował gdzieś w granicach remisu lub był niekorzystny dla Motoru w najmniejszych wymiarach.
Przypuszczam jednak, że... wynik może być dużo bardziej niekorzystny dla Motoru.
Z symulacji wyszło mi więc 43:47 dla Stali
Rozsądek podpowiada mi jednak, że wynik będzie brzmiał 41:49 dla Stali
Wygrana??? Pobożne życzenie, raczej. Niestety. Zdobywając minimum 40 punktów nie będę uważał, że daliśmy plamę. Dla mnie Rzeszów to faworyt nr 1 do awansu, więc ujmy przegrana w niewielkich rozmiarach nam nie przyniesie (choć z pewnością nie będzie to z korzyścią dla klubu - pierwszy mecz i od razu przegrany - frekwencja na kolejnych meczach na tym z pewnością ucierpi).
ukłony
lucki73
PS. Ale oczywiście bardzo chciałbym abyśmy wygrali.
Uprzejmie proszę o informację, czy w Lublinie pada, bo w Warszawie cały czas "leje".
9. Mariusz Franków (1+,1,RT,3,2,1+) 8+2
10. Jesper B. Jensen (2,3,3,3,3,3) 17
11. Adam Pietraszko (1,0,3,1+,2) 7+1
12. Daniel Jeleniewski (0,RT,1,RT) 1
13. Tomasz Piszcz (3,3,1,1,1,0) 9
14. Krzysztof Dominiczak (1,0,0,0,R) 1
15. Kacper Kępa (0,0) 0
1. Dariusz Śledź (0,1+,3,3,1) 8+1
2. Mikael Max (3,2,2+,2,2) 11+1
3. Tomasz Rempała (2+,1+,2,1+,0) 6+3
4. Karol Baran (3,2,0,2,3) 10
5. Maciej Kuciapa (1+,2,2,0) 5+1
6. Dawid Stachyra (3,2,0,0,0) 5
7. Paweł Miesiąc (2+) 2+1
I. Stachyra, Miesiąc, Dominiczak, Kępa 1:5
II. Max, Jensen, Franków, Śledź 3:3 (4:8 )
III. Baran, Rempała, Pietraszko, Jeleniewski 1:5 (5:13)
IV. Piszcz, Stachyra, Kuciapa, Dominiczak 3:3 (8:16)
V. Jensen, Max, Śledź, Pietraszko 3:3 (11:19)
VI. Piszcz, Rempała, Baran, Dominiczak 3:3 (14:22)
VII. Jensen, Kuciapa, Franków, Stachyra 4:2 (18:24)
VIII. Śledź, Max, Piszcz, Dominiczak 1:5 (19:29)
IX. Jensen, Rempała, Piszcz, Baran 4:2 (23:31)
X. Pietraszko, Kuciapa, Jeleniewski, Stachyra 4:2 (27:33)
XI. Franków, Baran, Rempała, Kępa 3:3 (30:36)
XII. Śledź, Franków, Pietraszko, Stachyra 3:3 (33:39)
XIII. Jensen, Max, Piszcz, Kuciapa 4:2 (37:41)
XIV. Baran, Pietraszko, Franków, Rempała 3:3 (40:44)
XV. Jensen, Max, Śledź, Piszcz 3:3 (43:47)
Z powyższego wynika, iż emocje w meczu będą nas trzymały... aż do ostatniego biegu. Trzeba mieć świadomość, iż będzie to najprawdopodobniej najlepszy mecz jaki obejrzymy w tym sezonie przy al. Zygmuntowskich. Przyjeżdża do nas bowiem niekwestionowany pretendent do awansu.
W powyższej symulacji nadmierny optymizm przejawiłem w:
- zdobyczy punktowej Jensena. Wątpię (szczerze) by był w stanie przywieźć aż 17 oczek.
W powyższej symulacji zgodnie ze statystykami nie doszacowałem zdobyczy punktowych:
- Śledzia, który winien na własnym "rodzinnym" torze przywieźć nieco więcej punktów, zwłaszcza w konfrontacji ze swoją ubiegłoroczną drużyną,
- Rempały. Wprawdzie ja nie wierzę specjalnie w tego zawodnika, to jednak 6 punktów to minimalna zdobycz o jaką powinien się pokusić.
- Kuciapy. Zeszły rok, to o ile pamięć mnie nie myli raptem 6 punktów zdobytych na naszym torze, ale bez wątpienia jest to zawodnik, który może być liderem Rzeszowa i na 10 punktów na pewno go stać.
- Piszcza. Być może 9 punktów w 6 startach to trochę mało i znając Tomka przywiezie o kilka oczek więcej. Myślę, że gdzieś w granicach 11-12.
Robiąc powyższą symulację... chyba bardzo chciałem by wynik oscylował gdzieś w granicach remisu lub był niekorzystny dla Motoru w najmniejszych wymiarach.
Przypuszczam jednak, że... wynik może być dużo bardziej niekorzystny dla Motoru.
Z symulacji wyszło mi więc 43:47 dla Stali
Rozsądek podpowiada mi jednak, że wynik będzie brzmiał 41:49 dla Stali
Wygrana??? Pobożne życzenie, raczej. Niestety. Zdobywając minimum 40 punktów nie będę uważał, że daliśmy plamę. Dla mnie Rzeszów to faworyt nr 1 do awansu, więc ujmy przegrana w niewielkich rozmiarach nam nie przyniesie (choć z pewnością nie będzie to z korzyścią dla klubu - pierwszy mecz i od razu przegrany - frekwencja na kolejnych meczach na tym z pewnością ucierpi).
ukłony
lucki73
PS. Ale oczywiście bardzo chciałbym abyśmy wygrali.
Uprzejmie proszę o informację, czy w Lublinie pada, bo w Warszawie cały czas "leje".
Ostatnio zmieniony 9 kwietnia 2005, o 21:12 przez Siwek Patataj, łącznie zmieniany 1 raz.
nie w Lublinie nie pada, w ciagu dnia była ładna pogoda, kolo 17 sie ochlodzilo,ale padac nie padalo dzis wogle
PS. Twoich typowaniach gdzies musiales walnac blad bo napisales ze u jensena 17, a juz w 1 swoim biegu dales go na 3 miejscu
, wszystko zweryfikuje tor, ale licze ze mozemy sie pokusic choc czeka nas ciekawe widowisko
PS. Twoich typowaniach gdzies musiales walnac blad bo napisales ze u jensena 17, a juz w 1 swoim biegu dales go na 3 miejscu
-
Siwek Patataj
papi pisze:nie w Lublinie nie pada, w ciagu dnia była ładna pogoda, kolo 17 sie ochlodzilo,ale padac nie padalo dzis wogle
PS. Twoich typowaniach gdzies musiales walnac blad bo napisales ze u jensena 17, a juz w 1 swoim biegu dales go na 3 miejscu, wszystko zweryfikuje tor, ale licze ze mozemy sie pokusic choc czeka nas ciekawe widowisko
Dziękuję za informację dotyczącą pogody.
A co do symulacji: dzięki za uwagę, źle tylko w "rozpisce" wpisałem miejsca Frankowa i Jensena. Już poprawiłem. Nie zmienia to absolutnie ani wyniku meczu, ani nawet biegu. Pozdrawiam.
lucki73
-
Gość
Po obfitym wyrzyganiu sie na symulację luckiego i 17 punktów Jensena musze stwierdzic, że zadziwiają mnie obawy kibiców z Rzeszowa. A przecież my w Lublinie zakładamy porażki z takimi drużynami jak Rzeszów, Ostrów czy Gorzów. Jak przegramy nic sie nie stanie, bo jedziemy o utrzymanie. Trudno - jest tak a nie inaczej musimy wyrok przyjąć z pokorą. Liczę, ze nasi chłopcy pokażą ambitną jazdę. wiem że takie slogany nic nie wnoszą do dyskusji ale wolę to niz idiotyczne wpisywanie bieg po biegu (czy kiedykolwiek sie to komuś sprawdziło). Każdy wynik niż porazka 1:5 w pierwszym biegu i porażka na koniec meczu uznam za niezwykle miłą niespodziankę. Liczę, ze ambicja weźmie górę i pokonamy mój najmniej lubiany klub w I lidze
Ale wiary w to nie mam za grosz. Mamy za słaby skład.
-
Gość
-
Siwek Patataj
Gelo pisze:Po obfitym wyrzyganiu sie na symulacjÄ™ luckiego.
Może w końcu drodzy Panowie kupicie sobie jakiś Malox czy coś podobnego, bo wciąż tylko targają Wami torsje. Nie chciałbym Gelu byś mi obrzygał jutro na meczu plecy, gdybyś niechcący gdzieś powyżej mnie usiadł. Zechcesz wpierw udać się do farmaceuty, by przepisał Ci coś na niestrawność?
lucki73
PS. Gelu, czytaj dokładnie: napisałem w komentarzu później, że sam nie wierzę w 17 punktów Jensena. Bo pewnie będzie tak, że Jensen zdobędzie w okolicach 11-13 i Piszcz też. Co nie zmienia sumy punktów obu tych zawodników, która wyniesie gdzieś ok. 25-26 pkt.
-
Siwek Patataj
Hollywood pisze:Lucki jak zwykle pisze głupoty! Jeleniewski 1 ptk ? chyba 10 kolego.
ps.Wybierasz sie do Lublina ?
Holly, tak wybieram siÄ™.
I pozwól, że zadam Ci pytanie: kiedy Jeleniewski na rozpoczęcie sezonu zdobył 10 punktów?
ukłoniki
lucki73
PS. Dziwię się tym wszystkim, którzy już przed sezonem zrobili z Jeleniewskiego bohatera drużyny. Chłopaczyna co roku ledwo rozpoczyna sezon, z trudem wystarcza mu sił na 4 okrążenia. Zawsze puchną mu łapki już na 3 kółku. Dopiero gdzieś pod koniec sezonu łapie formę. I tak jest od lat. A tutaj nagle, już przed pierwszym meczem, np. Pan Hollywood daje mu w ciemno 10 punktów. Albo ktoś nie śledzi tego jak Jeleniewski co roku wchodzi w sezon, albo nietęgo popił dzisiaj (wszak sobota i upić się starym polskim zwyczajem po prostu nawet nie tyle co wypada co trzeba, prawda?).
Do pro-Jeleniewskich pytanie: co Wami kieruje, że tak optymistycznie wierzycie w Jeleniewskiego? (tylko błagam, bez odpowiedzi w stylu: "ma dobry sprzęt" albo "solidnie przepracował zimę" - połączenie obu tych powodów w odpowiedzi spowoduje natomiast niechybnie, że... pęknę ze śmiechu)
Ostatnio zmieniony 9 kwietnia 2005, o 21:32 przez Siwek Patataj, łącznie zmieniany 1 raz.
Gelo pisze:Mamy za słaby skład.
Gelu jeżeli chodzi o juniorów to zgoda, ale z seniorami to przesadzasz.
p.s.
tak naprawdę to mamy bardzo młody i perspektywiczny skład w którym drzemią ogromne możliwości i który może nieraz sprawić niespodziankę. Bardzo wiele jutro będzie zależało od pary Jeleń-Focus i mam nadzieję że Rzeszów zostanie odprawiony tak jak kiedyś Morawski.
-
Gość
co Wami kieruje, że tak optymistycznie wierzycie w Jeleniewskiego
to że chłopak ma charakter , nie boi sie odkręcać gazu , mam bardzo dobre starty i jest objeżdżony na naszym torze , najbardziej przykłada sie do treningów i widać ze mu zależy (nie to co Franków).
I pozwól, że zadam Ci pytanie: kiedy Jeleniewski na rozpoczęcie sezonu zdobył 10 punktów?
a co to ma za znaczenie ? tym razem moze zacząc dużo lepiej!
Lucki co cie skłania że w swoich symulacjach dajesz Jensenowi tyle trójek ? przecież nie wiesz co on soba prezentuje.
uważam że jutrzejszy mecz będzie bardzo ciekawy i zacięty, obawiam się go ale liczę że uda sie Marmie wygrać
Niech wygra lepszy i oby defekty nie popsuły widowiska
pozdro dla prawdziwych kibiców z Lublina
p.s. Dawno już tu nie zagladałem ale widze że powoli zmienia się na lepsze zachowanie niektórych ludzi (tak samo jak na naszym forum)
Jednak w pierwszych chwilach jak zobaczyłem że jedna z osób nazywa Rzeszowian małpami a pod nickiem ma zdjęcie Papieża to mnie zamurowało, no ale pare dni później osoba ta widziałem ze zmieniła chba nieco swoje poglądy
. No ale nie ważne, nie chcę sie tu spierać tylko napisałem to bo jakoś mi się to rzuciło w oczy.
Niech wygra lepszy i oby defekty nie popsuły widowiska
pozdro dla prawdziwych kibiców z Lublina
p.s. Dawno już tu nie zagladałem ale widze że powoli zmienia się na lepsze zachowanie niektórych ludzi (tak samo jak na naszym forum)
Jednak w pierwszych chwilach jak zobaczyłem że jedna z osób nazywa Rzeszowian małpami a pod nickiem ma zdjęcie Papieża to mnie zamurowało, no ale pare dni później osoba ta widziałem ze zmieniła chba nieco swoje poglądy
-
Siwek Patataj
Krzyś pisze:Gelo pisze:Mamy za słaby skład.
p.s.
tak naprawdę to mamy bardzo młody i perspektywiczny skład w którym drzemią ogromne możliwości i który może nieraz sprawić niespodziankę. Bardzo wiele jutro będzie zależało od pary Jeleń-Focus i mam nadzieję że Rzeszów zostanie odprawiony tak jak kiedyś Morawski.
Z tą drobną Krzysiu różnicą, że w pamiętnym odprawianiu "Morawskiego" jechaliśmy Kępą (i to nie tym co jutro
Jutro natomiast personalnie wyglądamy przy Rzeszowie tak cienko, jak barszcz w internacie. I taka jest prawda. Ale ponoć cuda się zdarzają na tym ziemskim łez padole, więc może i jutro ten cud się wydarzy?
ukłoniki
lucki73
Krzyś pisze:Gelo pisze:Mamy za słaby skład.
Nie tylko o juniorów. Jeleniowi i Frankowi nie wierzę za grosz, a i do Jensena mam spore obawy. Oczywiscie trzeba brać pod uwagę to, że seniorzy wystarczający na Krosno i Opole na Rzeszów mogą być za słabi. Tak wynika z kalkulacji.
ps. lucki to co mialem wyrzygac juz wyrzygalem. Nie zrobie Cie tej przyjemności zeby sie zrzygac Tobie na plecy, bo na szczescie na meczu nie muszę czytac Twoich wypocin.
lucki 73 sorry ale daruj sobie te twoje proroctwa , siedzisz w Warszawie i nie wiesz co sie dzieje. Jeleń na treningach prezentował się tak, że nie masz podstaw twierdzić że zdobędzie 1 punkt bo to jest niemożliwe. Może kompletu nie będzie ale 7-8 pkt jest w stanie wywalczyć , bo to jest nasz tor i sprzęt ma przygotowany
Nie rozumiem dlaczego tak lamentujecie i skazujecie nas jutro na pożarcie. Co, bo nie ma Knappa
A kim był Knapp
Dalczego Jensen ma byc gorszy od Petera czy Maxa
Dwa lata temu podczas meczu z Gnieznem zrobił na mnie bardzo duże wrażenie i watpię w to aby przez ten okres czasu zapomnial jak się jeździ. Jeżeli jutro Jeleń, Focus i Franek pokażą na co ich stać (a stać ich na bardzo wiele) to Rzeszów zostanie odprawiony z kwitkiem, Stachyra i krótkoportki dostaną kopa w d..., a Półtorakowa urodzi.
p.s.
MOÅ»NA MIEĆ TYKLO WÄ„TPLIWOÅšCI CO DO JUNIORÓW, GDYÅ» MYÅšLĘ Å»E JENSEN I FOCUS W ZUPEÅNOÅšCI ZASTÄ„PIÄ„ PETERA I KNAPPA
p.s.
MOÅ»NA MIEĆ TYKLO WÄ„TPLIWOÅšCI CO DO JUNIORÓW, GDYÅ» MYÅšLĘ Å»E JENSEN I FOCUS W ZUPEÅNOÅšCI ZASTÄ„PIÄ„ PETERA I KNAPPA
-
Siwek Patataj
Hollywood pisze:co Wami kieruje, że tak optymistycznie wierzycie w Jeleniewskiego
to że chłopak ma charakter
Holly, Ty jakiś artysta jesteś a nie psycholog, to uświadomię Cię: każdy człowiek ma charakter
Hollywood pisze:nie boi sie odkręcać gazu
Argument... nie do zbicia
Hollywood pisze: mam bardzo dobre starty
Musisz mnie Holly koniecznie zaprosić i pokazać te swoje starty. Trenujesz z chłopakami w Głusku?
Hollywood pisze: i jest objeżdżony na naszym torze
To chyba tak jak Bałabuch, Wrona i Kosiński
Hollywood pisze: najbardziej przykłada sie do treningów i widać ze mu zależy (nie to co Franków)
I tu pierwszy raz coś napisałeś z sensem!!!, choć chęciami jest piekło wybrukowane.
Hollywood pisze:
a co to ma za znaczenie ? tym razem moze zacząc dużo lepiej!
Holly, jest tutaj na Forum kilka osób, które w mig można rozpoznać, że są gimnazjalistami. Ty pisałeś, że Tych ziemskich wiosen przeżyłeś już o kilka, czy też nawet kilkanaście więcej. A bajdurzysz jak 13-latek (z szacunkiem do 13-letnich kolegów na tym Forum). Jak to jest? Rozwój duchowy nie idzie w parze z fizycznym?
Hollywood pisze: Lucki co cie skłania że w swoich symulacjach dajesz Jensenowi tyle trójek ? przecież nie wiesz co on soba prezentuje.
Zadajesz pytanie, odpowiadam:
Dałem Jensenowi "na wyrost" 17 punktów, co napisałem pod symulacją, sprawdź sobie. Gdybyś poczytał to co pisałem na temat Jensena, to wiedziałbyś że uważam, iż nie będzie w stanie godnie zastąpić Karlssona. I dalej tak uważam.
Pytasz, że nie wiem co on sobą prezentuje? Jak to nie wiem? Jest byłym IMŚJ, jego średnia za ostatni sezon w polskiej I lidze wyniosła 2,390 i dała mu 3 miejsce w ogólnej klasyfikacji, w 2002 roku reprezentując barwy Stali Gorzów w ekstraklasie został sklasyfikowany na 29 miejscu ze średnią 1,627. To jak nie wiem co on sobą prezentuje? Wiem i dlatego uważam, że nie wypełni miejsca po Karlssonie. A 17 punktów dałem na wyrost, zaniżając jednocześnie zdobycz punktową Piszcza. I napiszę raz jeszcze: Piszcz z Jensenem przywiozą w sumie ok. 25-26 puntków. Tak uważam. I bez różnicy czy to Jensen przywiezie 17 czy Piszcz. Obaj są na ok. 11 punktów (w 5 startach).
Wszystko zrozumiałeś?
ukłoniki
lucki73
PS. Twoja uwaga do Wojtka_F, zwłaszcza w kontekście Twojego smutku po odejściu Jana Pawła II była po prostu niesmaczna, żałosna i prymitywna. Niczego nie wyniosłeś z jego nauki. Przykro mi to stwierdzić.
Krzyś pisze:Nie rozumiem dlaczego tak lamentujecie i skazujecie nas jutro na pożarcie. Co, bo nie ma Knappa
Dokładnie , bo nie ma Knappa. Ten facet może nie robił kompletów ale miał największe jaja z całej drużyny
Edit:
Ja oczywiście nas nie skazuje na pożarcie i myśle że jednak wygramy ale Grześka naprawde będzie w takim meczu brakować
Ostatnio zmieniony 9 kwietnia 2005, o 22:02 przez yamahaR1, łącznie zmieniany 1 raz.