Daniel miał pojechać w biegu 9 a nie 11 i był gotowy żeby wystartować.To sam Kasiński po paru chwilach zdecydował, że zmiany nie będzie.
21 maja: ZKŻ Zielona Góra - TŻ MOTOR Lublin
-
meridol
Kasinski (jesli juz) pomyslil sie tylko co do numeru biegu, bo i w 9. i w 11. startowal Walasek.DonKamizi pisze:Czy w każdym wywiadzie Kasiński musi mijać się z prawdą![]()
![]()
Daniel miał pojechać w biegu 9 a nie 11 i był gotowy żeby wystartować.To sam Kasiński po paru chwilach zdecydował, że zmiany nie będzie.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:Kasinski (jesli juz) pomyslil sie tylko co do numeru biegu, bo i w 9. i w 11. startowal Walasek.
Zastanawiające jest to, że wiesz lepiej w czym pomylił się Kasiński siedziąc w Lublinie przed komputerem.
Jeszcze raz powtórze.Daniel chciał jechać w tym biegu ale Kasa zmienił decyzje.Więc w zasadniczy sposób różni się w tym co powiedział w wywiadzie na ten temat.
-
meridol
-
meridol
DonKamizi pisze:Meridol...ja chyba za głupi jestem bo w ogóle nie rozumiem tego co napisałeś.Co to znaczy zmieniać "decyzje kiedy chce" ??Czyli może mówić zawodnikowi żeby szykował się bo jedzie a za chwilę, że jednak nie jedzie ??
pewnie ze tak, oczywiscie nie mowie ze ma to byc regułą ale co sie takiego stanie jesli trener menadzer nagle zmieni decyzje. mowi zawodnikowi ze jednak nie pojedzie a ten przyjmuje to bez sprzeciwu.
inna sprawa jest to czy te decyzje przynosza pozadany efekt a z tym u Kasinskiego jest nie wesolo.
-
hayabusarider
Kasiński zastosował w wywiadzie mydlenie oczu!!.Ale kogo on chce zbajerować??. Wiadoma rzecz że bierze kasę za trzy fuchy,z których jako Dyrektor klubu wywiązuje się w miarę o.k. a reszta jest na siłę i po to żeby kasę wyssać a nie zaoszczędzić.Zobaczycie po sezonie z Kasińskim, bez trenera i menagera co zyskamy!!.Dobrze będzie jak sezon zakończymy bez długów.Aby w przyszłym sezonie naprawdę w końcu pójść po rozum,jeśli chcemy mieć żużel na poziomie e-ligii.
-
sledzio
Wyszli z 30 to już dla mnie zwycieństwo ehhh...
Świstowi trzeba podziękowac za jazde bo nie mam ochoty płacić za niego i oglądać jego żalosny jest ten typ na mase !!!! A co jest z Rempala ? przed sezonem mówil w wywiadach że chce byc w trójce najlepszych jeżdzców 1 ligi aby móc wystartowac w złotym kasku ! Buhaha wystartuje ale chyba w Managerze jakimś ! Dawać Jelenie do składu za Śwista bo chłopak tylko się marnuje a szkoda !!!!
Świstowi trzeba podziękowac za jazde bo nie mam ochoty płacić za niego i oglądać jego żalosny jest ten typ na mase !!!! A co jest z Rempala ? przed sezonem mówil w wywiadach że chce byc w trójce najlepszych jeżdzców 1 ligi aby móc wystartowac w złotym kasku ! Buhaha wystartuje ale chyba w Managerze jakimś ! Dawać Jelenie do składu za Śwista bo chłopak tylko się marnuje a szkoda !!!!