Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2010
Re: Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2009
1,5 Mln to jeszcze nic. Proszę zobaczyć Ostrów WLKP, tam to dopiero poszły pieniądze, a mało tego jeszcze spadli do 2 ligi. To jest dopiero wyczyn 
Gawrzyk pisze:1,5 mln?
U nas budzet podobno 1,8 mln.
W kuluarach mówiło się o kwocie 0,8 mln.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
Oj cos wydaje mi się ze dyrektor popełnił jakiś czas temu wywiad w którym ostro głosował o kwocie budżetu 1,5 mln.
Widocznie teraz doszły nowe ( ???
) koszty.
( a moze te 1,5 mln to w koronach szwedzkich było???
)
Widocznie teraz doszły nowe ( ???
( a moze te 1,5 mln to w koronach szwedzkich było???
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Też się chciałem tego czepić, ale wypowiedź Skrzydlewskiego można zrozumieć też tak, że on sam wyłożył 1,5mln, a pewnie byli inni sponsorzy i jakieś wpływy z biletów więc i budżet wyższy 
Moze nie spotkamy sie z KMO w II lidze, bo ci postanowili jezdzic w lidze szwedzkiej
Ten fragment jest dobry (pt. jacy to my jestesmy biedni i pokrzywdzeni i wszyscy przeciwko nam, buuu):
Wiecej na SyFach.
Ten fragment jest dobry (pt. jacy to my jestesmy biedni i pokrzywdzeni i wszyscy przeciwko nam, buuu):
- Nie chodzi tylko o pieniądze
i nasze długi. Zastanawiamy się po prostu, jak długo ostrowski żużel ma nieustannie być oszukiwany przez centralę? Przecież ostatnia decyzja Trybunału PZM w sprawie Grudziądza jest tego przykładem. Dodatkowo pseudo afera korupcyjna. My już jesteśmy tym wszystkim bardzo zmęczeni i zniesmaczeni - mówi Paweł Stangret, kierownik KM-u na łamach "Gazety Ostrowskiej".
Wiecej na SyFach.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Cooper pisze:Ten fragment jest dobry (pt. jacy to my jestesmy biedni i pokrzywdzeni i wszyscy przeciwko nam, buuu):- Nie chodzi tylko o pieniądze
i nasze długi. Zastanawiamy się po prostu, jak długo ostrowski żużel ma nieustannie być oszukiwany przez centralę? Przecież ostatnia decyzja Trybunału PZM w sprawie Grudziądza jest tego przykładem. Dodatkowo pseudo afera korupcyjna. My już jesteśmy tym wszystkim bardzo zmęczeni i zniesmaczeni - mówi Paweł Stangret, kierownik KM-u na łamach "Gazety Ostrowskiej".
Wiecej na SyFach.
Taaa, Ostrow cacy, centrala be. Ja po ich spadku zaczynam wierzyc w elementarna sprawiedliwosc. Albo ze "Pan Bog nierychliwy, ale sprawiedliwy" - jak kto woli. Ale jak czytam slowa kolesia o "pseudo aferze" to widze, ze sprawieliwosc sprawiedliwoscia, ale koles dalej udaje, ze nie wie, o co chodzi.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Pojawily sie juz nawet nazwy pod jaka mieliby wystartowac, oto niektore propozycje:
Lapowkarna
Bankruterna Stefańskilstuna
Intarerna
Stangreterna
Rozpizgana Ostrovik
Spłukanerna Frajerstad
Lapowkarna
Bankruterna Stefańskilstuna
Intarerna
Stangreterna
Rozpizgana Ostrovik
Spłukanerna Frajerstad
zajefajnie sa te nazwy:)!!!!!!!!!!!!!!!!!
bankruterna tez wymiata
bankruterna tez wymiata
Przekozackie te nazwy. Po prostu dawno się tak nie uśmiałem
Dwie pierwsze i dwie ostatnie swietne - az trudno wybrac najlepsza !
Niezle sie usmialem - a dla autorow gratulacje za kreatywnosc !
Niezle sie usmialem - a dla autorow gratulacje za kreatywnosc !
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Ricky Kling chce w przyszłym sezonie startować w drugoligowym Kolejarzu Opole.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/ ... -do-opola/
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/ ... -do-opola/
Z niczego może być tylko nic.
Oj jestem niemal pewien, że taki fax dostało kilkanaście klubów.
Napinacze z Opola wykorzystują każdy najmniejszy fakt, zeby zaistnieć w mediach.
Taki ich patent na zdobywanie kasy z miasta, województwa i sponsorów. Chcą pokazać, że są pępkiem świata. Akurat tego nie potępiam bo jest to jakiś chytry plan. A lepszy jakikolwiek plan niż nic nie robienie i czekanie na mannę z nieba ( miasta), która sama (???) powinna spłynąć...
Napinacze z Opola wykorzystują każdy najmniejszy fakt, zeby zaistnieć w mediach.
Taki ich patent na zdobywanie kasy z miasta, województwa i sponsorów. Chcą pokazać, że są pępkiem świata. Akurat tego nie potępiam bo jest to jakiś chytry plan. A lepszy jakikolwiek plan niż nic nie robienie i czekanie na mannę z nieba ( miasta), która sama (???) powinna spłynąć...
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
fajnie byłoby mieć takiego zawodnika.lepszy od dwóch Messingów razem wziętych.
Z niczego może być tylko nic.
ciekawe czy to ten sam zawodnik o ktorym mowil Maroszek z Opola.... 1000 euro za sam przejazd 
Czy to ten Dun, ktory pojawial sie w Twoich postach w kontekscie naszego klubu?
Czas na zmiany :]
Miałem go okazję oglądać w tym roku w Danii i szczerze powiedziawszy niczym specjalnie mi nie zaimponował. Od Hansena był dużo gorszy a wygrywał z prawdziwymi leszczami.
Kolejny przyklad tego, ze "w zlym kierunku to wszystko zmierza". Who tha f**k is Vedel
Przeciez to jakis 136 zawodnik ligi dunskiej
Bliski jest moment, kiedy wszystkie ligi obstawiac bedzie tych samych 150-200 zawodnikow. I to bedzie poczatek konca zuzla na swiecie. Brawo, oby tak dalej...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Bo go Hansen zarekomendowal i tak to sie potoczylo. W 2 lidze z reguly jest duzo debiutantow, przeciez takim Vedlem ktokolwiek z 1 ligi nie zawracalby sobie gitary.
Ja tam nie mam nic do podpisywania kontraktow z takimi zawodnikami, bo i tak oni nic wielkiego nie wniosa i szybko pojda w odstawke. 1-2 mecze, kilka biegow i koniec epizodu z polskim zuzlem.
Ja tam nie mam nic do podpisywania kontraktow z takimi zawodnikami, bo i tak oni nic wielkiego nie wniosa i szybko pojda w odstawke. 1-2 mecze, kilka biegow i koniec epizodu z polskim zuzlem.
Nie przesadzajmy, my mieliśmy w zeszłym roku Teemu Lahti (czy jakoś tak).
Nie wiem jaki jest sens kontraktowanie takich zawodników, ale tak jest. Pewnie Vedel nawet nie wystapi w żadnym meczu.
Swoją drogą, rzeczywiście skończy się tak jak pisze Meesha, a żużel będzie jak cyrk objazdowy.
Nie wiem jaki jest sens kontraktowanie takich zawodników, ale tak jest. Pewnie Vedel nawet nie wystapi w żadnym meczu.
Swoją drogą, rzeczywiście skończy się tak jak pisze Meesha, a żużel będzie jak cyrk objazdowy.
No to zamiast sapac, ze jestesmy Inter Polanem przeznaczmy polowe budzetu na szkolke, to za 5 lat bedziemy zyc ze sprzedazy zawodnikow a i sklad bedziemy mieli "swoj" 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
akurat szkółka nie ma nic wspólnego z KMŻ Lublin, bo opiekuje się nią KŻ Lublin
więc lepiej niech idzie budżet na KMŻ
zawsze wtedy można zakontraktować mega naziwsko