Motor Lublin - Kolejarz Rawicz 28.08.2011
-
mariusz1987
- Junior
Re: Motor Lublin - Kolejarz Rawicz 28.08.2011
Namów Anglika, żeby olał mecz w swojej ojczystej lidze
znajdzie sobie klub, który tego od niego wymagał nie będzie 
-
Smirnek_
- Senior
OK. Niech już Stead pojedzie w swojej macierzystej lidze, ale Woodward z angielską licencją nie jeździ z tego co mi wiadomo. Dlaczego ma być ważniejsza liga angielska od polskiej? Wiem jakie są realia, ale po prostu mnie to irytuje niemiłosiernie.
Tutaj właśnie jest potrzebna solidarność prezesów, albo odgórny przepis GKSŻ.
mariusz1987 pisze:znajdzie sobie klub, który tego od niego wymagał nie będzie
Tutaj właśnie jest potrzebna solidarność prezesów, albo odgórny przepis GKSŻ.
Woodward jest kapitanem Eastbourne Eagles i też wątpię żeby sobie chciał sobie odpuścić.
Ciekawe jak wyglądałaby sytuacja gdybyśmy mieli mecz w Ekstralidze w podstawowym terminie a w Elite League było by odrabianie przełożonego meczu.
Ciekawe jak wyglądałaby sytuacja gdybyśmy mieli mecz w Ekstralidze w podstawowym terminie a w Elite League było by odrabianie przełożonego meczu.
Weźmy pod uwagę, że w polskim kalendarzu od 21 sierpnia do 11 września jest przerwa w rozgrywkach. Dlatego trudno mieć pretensje do kogoś innego, niż do siebie o takie ustalenie daty meczu, że nie możemy skorzystać z dwóch najlepszych zawodników. Ale może prezes znów załatwi deszcz 
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
nie ma jakiegos niezlego obco, ktorego mozna wypozyczyc? bo bez Steada i Woodwarda zostaje nam jeden pewny zawodnik w skladzie - Karol, czlowiek ktory zlapal zajawke.
METHANOL ADVENTURE TEAM
grzesieck pisze:Karol, czlowiek ktory zlapal zajawke.
Weźcie sobie Drymla albo Kusa
Co do meczu z nami, nasi zobaczyli trochę plasteliny z zewnątrz i byli zesrani, tak na prawde wcale nie było takiej kopy. Źle się poustawiali i później już była lipa.
Co do meczu z nami, nasi zobaczyli trochę plasteliny z zewnątrz i byli zesrani, tak na prawde wcale nie było takiej kopy. Źle się poustawiali i później już była lipa.
-
mariusz1987
- Junior
tego Drymla co w lipcu zakończył sezon?? 
Na słowo Dryml to w naszym klubie na wymioty się zbiera, więc ani ten Dryml (zresztą kontuzjowany) ani jego braciszek nie wchodzą w grę. Kus mógłby na trening przyjechać. Jak były lepszy od Puzona (który chyba już zapomniał jak się jeździ) lub Sucheckiego to why not ???
Nie będę wklejał jego wyników, bo każdy może sobie sam zobaczyć:
http://www.speedwayresults.com/rider.ph ... urname=Kus
a i tak najlepszym rozwiązaniem byłby deszcz, który podobno na weekend zapowiadają.
Nie będę wklejał jego wyników, bo każdy może sobie sam zobaczyć:
http://www.speedwayresults.com/rider.ph ... urname=Kus
a i tak najlepszym rozwiązaniem byłby deszcz, który podobno na weekend zapowiadają.
Heheh, bardziej chodziło mi o Alesa
A, i przepraszam za tego posta, pomyliły mi się mecze, miałem oczywiście na myśli mecz z Opolem. Jest jeszcze Ząbik, ale wątpie żeby Toruń go puścił
A, i przepraszam za tego posta, pomyliły mi się mecze, miałem oczywiście na myśli mecz z Opolem. Jest jeszcze Ząbik, ale wątpie żeby Toruń go puścił
Ząbik nie może być wypożyczony. Chociaż z tego co się dało zauważyć to w GKSŻ nie za bardzo znają albo respektują regulamin więc można próbować

Dlaczego nie? Nie odjechał więcej niż 5 biegów 
Przepis o 5 biegach nie dotyczy ekstaligi 
- niespokojny
- Trener
Trzeba dzwonic do Rawicza i przekladac mecz na nastepna niedziele, ze wzgledu na niekorzystne prognozy pogody
. A jak sie nie zgodza to lac cala noc wode, chociaz znajac nasz tor to by wystarczylo polgodzinki
. Z tego co pamietam w tamtym roku my poszlismy im na reke.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Kiedyś już była akcja z laniem wody przez całą noc, w mieście w nocy ledwo kropiło a tor przed meczem wyglądał jak po 8-godzinnym oberwaniu chmury
Nie wiem czy dobrze mi się wydaje, czy to nie był mecz z Gorzowem...

Taaa piszcie na forum o jakimś laniu wody, później przyjedzie 15 obserwatorów...
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
5.09. to wolny termin przecież. Jeśli to prawda, co na łamach prasy mówił Sprawka, że przełożyliśmy poprzednie dwa mecze na prośbę rawiczan, to nie widzę powodów, żebyśmy teraz my nie mogli o to samo poprosić...
niespokojny pisze:Trzeba dzwonic do Rawicza i przekladac mecz na nastepna niedziele, ze wzgledu na niekorzystne prognozy pogody. A jak sie nie zgodza to lac cala noc wode, chociaz znajac nasz tor to by wystarczylo polgodzinki
. Z tego co pamietam w tamtym roku my poszlismy im na reke.
Szczególnie,że zapowiadają Piątek,Sobote powyżej 30 stopni więc nie wiem jak to miałoby przejść. Trzeba jechać tym co jest i koniec myślę,że spokojnie damy rade nie wygramy dużo ale wygramy chociażby z Puzonem cienkim jak barszcz. Fierlej w Niedziele 12+ i szafa gra
A Suchecki to juz zakonczyl sezon? szczerze mowiac to boje sie sytuacji, ze sfrustrowani, obrazeni (?) Puzon i Suchy wejda do skladu, a na meczu dadza totalnie ciala i moze byc po ptakach.
Ja tam bym wolał wykorzystać pewnie ostatnia w tym sezonie szanse na zarobek niż specjalnie jechać padake...
No ty to moze i tak.
Zuzlowcy mysla troche inaczej.
Chociaz to w przewadze znane kutwy, to niejednokrotnie byliby gotowi doplacic dla chwili satysfakcji.
Zuzlowcy mysla troche inaczej.
Chociaz to w przewadze znane kutwy, to niejednokrotnie byliby gotowi doplacic dla chwili satysfakcji.
go! pisze:Zuzlowcy mysla troche inaczej
Taaa, ci ludzie jak tylko wsiądą na motor to myślą tylko o tym jak tu dopłacić dla chwili satysfakcji
I to jeszcze zmuszają nas, kibiców, do płacenia za bilety i oglądania tych kutew(w większości). Cholerny kapitalizm!
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Na szczescie juz za pare dni wrzesien - podciagnij czytanie w nowym roku szkolnym
Powodzenia!
Powodzenia!
1.Miesiac
2.Suchy
3.Puzon
4.Proctor
5.Baran
6.Lukaszek:)
i sie uda;]]] nas satysfakcjonuje nawet 46-44;]
chyba ze pokrecilem KSM;]
2.Suchy