rumburaquee pisze:Tutaj jest bonus w postaci pierwokupu na Play off.
Nie traktowałbym tego jako pewnik, było gdzieś o tym na 2023?
rumburaquee pisze:Tutaj jest bonus w postaci pierwokupu na Play off.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:rumburaquee pisze:Tutaj jest bonus w postaci pierwokupu na Play off.
Nie traktowałbym tego jako pewnik, było gdzieś o tym na 2023?
rumburaquee pisze:Być może będę miał jeden normalny i dwa dziecięce zależne to będzie od pogody. To w razie W mogę kogoś wprowadzić na karnety.
Flagg pisze:Trzeba się uzbroić w cieprliwość. Jeszcze ze 2 złote medale i powoli zacznie wkraczać syndrom Leszna ;)
rumburaquee pisze:Być może będę miał jeden normalny i dwa dziecięce zależne to będzie od pogody. To w razie W mogę kogoś wprowadzić na karnety.
Dobromir pisze:Czy ma ktoś karnet na wejście A i chciałby się wymienić na karnet na wejście B/C ? Pytam bo mam dziecięcy na wejście B/C może być to problem bo nie zostawię 5 latka przy jednym wejściu a sam nie pójdę do drugiego.
Saint pisze:Dobromir pisze:Czy ma ktoś karnet na wejście A i chciałby się wymienić na karnet na wejście B/C ? Pytam bo mam dziecięcy na wejście B/C może być to problem bo nie zostawię 5 latka przy jednym wejściu a sam nie pójdę do drugiego.
No To chyba odwrotnie - musisz dać dorosły na A w wziac na B - żeby wejść z młody. Nikt raczej nie odda Ci dorosłego A za dziecięcy B. Jak chcesz dorosły A zamienić na B to dawaj znać. Dla mnie to bez znaczenia ale mam sporo znajomych dorosłych na B i może sie zamienią. Jeśli to jednorazowa sprawa to też mogę pomoc - i zamienić się tylko na dziś - ale ja dziś będę w ostatniej chwili.
m.a.c.i.e.k.s pisze:Jak wygląda sytuacja z parkowaniem przed meczem? Do tej pory zawsze chodziłem z buta lecz nie dawno się przeprowadziłem i konieczne będzie przyjechanie samochodem. Dużo wcześniej trzeba przyjechać, żeby zaparkować przy MOSiR?
rumburaquee pisze:Ok dam znać. Tylko jest jeden minus idę sam i będę pewnie parę minut przed próbą toru.