Motor Lublin - Kolejarz Rawicz 28.08.2011
Re: Motor Lublin - Kolejarz Rawicz 28.08.2011
az mnie razi w oczy ten sklad :]
skoro jedziemy bez Steada i Woodwarda, to koniecznie trzeba sciagnac Malitowskiego, wiadomo ze nie gwarantuje takiej zdobyczy punktowej, ale w jego przypadku mozna liczyc na to, ze wyleci ze startu i pozamiata bardziej doswiadczonych rywali typu Kielbasa, Nowaczyk czy inny Vissing, w Tarnowie potrafil pokonac Ulamka, wiec i u nas jest szansa, ze cos poszarpie
skoro jedziemy bez Steada i Woodwarda, to koniecznie trzeba sciagnac Malitowskiego, wiadomo ze nie gwarantuje takiej zdobyczy punktowej, ale w jego przypadku mozna liczyc na to, ze wyleci ze startu i pozamiata bardziej doswiadczonych rywali typu Kielbasa, Nowaczyk czy inny Vissing, w Tarnowie potrafil pokonac Ulamka, wiec i u nas jest szansa, ze cos poszarpie
METHANOL ADVENTURE TEAM
z lekka mnie tez
ale kto inny zostaje w odwodzie? sweety, jendrej, piszcz, nie wiem co z autym, chyba, ze pontus jako senior, hmm dobra bez filozofii, poczekam na oficjalny 
Ostatnio zmieniony 23 sierpnia 2011, o 15:58 przez Kazinski, łącznie zmieniany 1 raz.
no rlz!
odwodzie
jakiegos Kusa moze by nam Torun wypozyczyl? Niby pepiczek, ale pewniejszy od Suchego...
jakiegos Kusa moze by nam Torun wypozyczyl? Niby pepiczek, ale pewniejszy od Suchego...
METHANOL ADVENTURE TEAM
- niespokojny
- Trener
No pewniejszy od Suchego ale co poradzisz? Jak Puzon bedzie jechal i Baran to i tak ktos z trojki Suchecki, Piszcz, Fierlej musi jechac.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
literówka
ew. tak jak wspomnialem 3 juniorami
wariant nieco ryzykowny, ale na Rawicz jadacy o Nic powinno wystarczyc 
ew. tak jak wspomnialem 3 juniorami
no rlz!
Rawicz jedzie o nic, co nie znaczy, ze nie przyjedzie w mocnym skladzie. Zwlaszcza, ze Zyto sie napalil na wpieprzanie.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
niespokojny pisze:No pewniejszy od Suchego ale co poradzisz? Jak Puzon bedzie jechal i Baran to i tak ktos z trojki Suchecki, Piszcz, Fierlej musi jechac.
olaboga zapomnialem o KSM, no to trzeba jeszcze jakiegos wynalazka z KSM 6,50 wypozyczyc :]
METHANOL ADVENTURE TEAM
Kazinski pisze:1.Miesiac
2.Suchy
3.Puzon
4.Proctor
5.Baran
6.Lukaszek:)
i sie uda;]]] nas satysfakcjonuje nawet 46-44;]
chyba ze pokrecilem KSM;]
Przed sezonem myślałem, że z takim składem to wszystkie mecze wyjazdowe wygramy a tu proszę obawiam się o mecz z Rawiczem u siebie. Wole zobaczyć Piszcza za Sucheckiego przynajmniej pieniądze za te parę punktów w Lublinie zostaną. Bo nikt mi chyba nie powie, że Zbyszek lepszy od Tomka jest teraz?
Rawicz jedzie o nic? Dziwne, bo mają do zdobycia 8 pkt meczowych i 4 bonusy.
Na 99,9% przyjadą tutaj w najmocniejszym składzie. (nie piszę, że na 100% co by nie dostać bana
)
Na 99,9% przyjadą tutaj w najmocniejszym składzie. (nie piszę, że na 100% co by nie dostać bana
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
grzesieck pisze:niespokojny pisze:No pewniejszy od Suchego ale co poradzisz? Jak Puzon bedzie jechal i Baran to i tak ktos z trojki Suchecki, Piszcz, Fierlej musi jechac.
olaboga zapomnialem o KSM, no to trzeba jeszcze jakiegos wynalazka z KSM 6,50 wypozyczyc :]
Grzegorz Zengota ?
KSM chyba 4,67 .

W moich żyłach mam metanol, w sercu MOTOR od małego !
Chaser pisze:[ Bo nikt mi chyba nie powie, że Zbyszek lepszy od Tomka jest teraz?
ja powiem. a tak poza tematem - nie ma wyjscia - Malitowski na juniorke a Puzon, Suchecki, Piszcz i Fierlej - 10 razy na taśme na treningu - dwoch najlepszych jedzie w meczu.
LublinFan pisze:grzesieck pisze:niespokojny pisze:No pewniejszy od Suchego ale co poradzisz? Jak Puzon bedzie jechal i Baran to i tak ktos z trojki Suchecki, Piszcz, Fierlej musi jechac.
Grzegorz Zengota ?Ktoś pisał, że Falubaz nie jedzie akurat w tym terminie, a Grzesiu po kontuzji szuka jazdy
![]()
KSM chyba 4,67 .
Jelen juz zakonczyl sezon ligowy, KSM niski, wiec moze jego?
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
Smirnek_
- Senior
To może od razu Jasona Crumpa. Sezon w Rzeszowie już zakończył. Wiem, że KSM ma spory, ale jest gwarantem punktów

Dobre! Wszyscy kombinują jak tu uniknąć porażki u siebie z Rawiczem. Ale dół!
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
-
mariusz1987
- Junior
Wszak trener Żyto powiedział, że przyjedzie nam "wpieprzyć" więc nie ma żartów 
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... kiej-mlod/
Brawo Patryk. To z Rzeszowa już blisko do Lublina. Troszkę potrenować u nas, dopasować się i jazda.
btw. a najlepsze jest to:
Michał Borowicz (Lubelski Węgiel KMŻ) - 7 (0,2,2,1,2)

Brawo Patryk. To z Rzeszowa już blisko do Lublina. Troszkę potrenować u nas, dopasować się i jazda.
btw. a najlepsze jest to:
Michał Borowicz (Lubelski Węgiel KMŻ) - 7 (0,2,2,1,2)
Moze reprezentowal nasz klub na takiej zasadzie jak Lampart z Kretem w MDMP, chociaz nie wiem po co.
Richie Faulkner:
U nas jako gosc to jezdzi ale Mateusz Borowicz moze Michal to kto inny 
Awizowany składy:
Kolejarz Rawag Rawicz
1. Victor Golubovskiy
2. Claus Vissing
3. Eric Andersson
4. Marcin Nowaczyk
5. Szymon Kiełbasa
6. Adrian Ojczenasz
Lubelski Węgiel KMŻ
9. Paweł Miesiąc
10. Mariusz Puszakowski
11. Zbigniew Suchecki
12. Karol Baran
13. Tyron Proctor
14. Mateusz Łukaszewski
Kolejarz Rawag Rawicz
1. Victor Golubovskiy
2. Claus Vissing
3. Eric Andersson
4. Marcin Nowaczyk
5. Szymon Kiełbasa
6. Adrian Ojczenasz
Lubelski Węgiel KMŻ
9. Paweł Miesiąc
10. Mariusz Puszakowski
11. Zbigniew Suchecki
12. Karol Baran
13. Tyron Proctor
14. Mateusz Łukaszewski
czyli ze skladem trafilem idealnie
jedynie rozstawienie par nie takie
martwi mnie puszczenie Proctora ktory o dziwo ostatnio lekko w cieniu, z juniorem...
wydaje mi sie ze bardziej pewniejszym bylby Baran...
jedynie rozstawienie par nie takie
martwi mnie puszczenie Proctora ktory o dziwo ostatnio lekko w cieniu, z juniorem...
wydaje mi sie ze bardziej pewniejszym bylby Baran...
no rlz!
- Łoptymista
- Trener
na razie to w ogole martwi mnie nasz sklad, nie tylko ustawienie Proctora budzi watpliwosci.
ech
moze znowu bedzie padac. jutro lub w piatek prezes powinien wiedziec jak bedzie z pogoda
ech
moze znowu bedzie padac. jutro lub w piatek prezes powinien wiedziec jak bedzie z pogoda
A może Malitowski wejdzie pod 15, i będzie jeździł ze zwykłych rezerw jak komuś nie będzie szło 

A ja myślę, że trening powinien zadecydować o tym. Ja wiem, że Piszcz to nasz wychowanek, ale czy naprawdę musimy drżeć podczas meczu, czy dojedzie do mety? czy nie zdefektuje? Zresztą obaj odjechali w tym sezonie po 2 mecze u nas na torze i wyniki przemawiają zdecydowanie za Sucheckim.
z Równe: Tomasz Piszcz - 1 (0,1,-,-,-)
z Piłą: Tomasz Piszcz - 3+2 (2*,w2,1*,0)
z Równe: Zbigniew Suchecki - 4 (2,d,2,0)
z Ostrowem: Zbigniew Suchecki - 7+3 (1*,1*,1*,3,1)
Jeszcze niewykluczone, że Fierlej włączy się do walki o skład.
Najlepiej zrobić tak jak proponował Gelo, we czterech (Puzon, Suchy, Piszcz i Fierlej) pod taśmę i niech pokażą, którzy dwaj są najlepsi.
z Równe: Tomasz Piszcz - 1 (0,1,-,-,-)
z Piłą: Tomasz Piszcz - 3+2 (2*,w2,1*,0)
z Równe: Zbigniew Suchecki - 4 (2,d,2,0)
z Ostrowem: Zbigniew Suchecki - 7+3 (1*,1*,1*,3,1)
Jeszcze niewykluczone, że Fierlej włączy się do walki o skład.
Najlepiej zrobić tak jak proponował Gelo, we czterech (Puzon, Suchy, Piszcz i Fierlej) pod taśmę i niech pokażą, którzy dwaj są najlepsi.
- Egon
- Zawodowiec
Chaser pisze:Wole zobaczyć Piszcza za Sucheckiego przynajmniej pieniądze za te parę punktów w Lublinie zostaną. Bo nikt mi chyba nie powie, że Zbyszek lepszy od Tomka jest teraz?
Dla ścisłości..nie w Lublinie, a w Lubartowie
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."