#4208 Postautor: Bochen » 19 czerwca 2007, o 22:24
wiecie co?? wkurzają mnie Ci wszyscy mądrale co raz czy dwa razy przyszli na żużel i piszą na forum różne głupoty jakby to oni wszystkie rozumy pozjadali!! ...Boże, widzisz, a nie grzmisz... jako ze chodzę również na piłkę ale od najmłodszych lat mam w sercu żużel to nie wyobrażam sobie jakichś waśni pomiędzy kibicami czy to jednej czy to drugiej dyscypliny bo takich osób jak ja jest dużo więcej(żużel+piłka). Mówią Ci wielcy znawcy, że to, że tamto a sami nic nie robią...ostatni weekend pokazał pięknie jak wygląda stosunek większości do żużla w Lublinie...SUCKS...stan kasy, postępowanie ludzi związanych z lubelskim żużlem czy nawet sam stadion jest tematem dywagacji...od dawien dawna siedząc na tym forum zauważyłem i znam z autopsji poczynania naprawdę wielkich fanatyków i zwolenników speedwaya w Lublinie i chylę im za to czoła bo to super sprawa! a tym tzw. forumowym napinaczom gratuluję dobrego łącza i życzę choć trochę większego zaangażowania i obeznania w sprawie!
JA KOCHAM Å»UÅ»EL, WY KOCHACIE Å»UÅ»EL i NIE POZWOLIMY NIGDY BY ON ZNIKNĄŠZ KOZIEGO GRODU BO LUBLIN TO MOTOR, A MOTOR TO Å»UÅ»EL I PIÅKA!!!!!!!!!
ps. pozdrowienia dla DOLARA ;D
NO breakes, NO rules.....SPEEDWAY!!!