10.04.05 Motor Lublin - Stal Rzeszów

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Gość

#451 Postautor: Gość » 10 kwietnia 2005, o 10:54

To jeżdzenie wczorajsze jensena trudno nazwać jeżdzeniem - 3pkt.

Awatar użytkownika
jataman20
Szkółkowicz
Kontakt:

#452 Postautor: jataman20 » 10 kwietnia 2005, o 11:00

Jensen dał plame...chociaż nie dziwie sie bo całyczas podróżuje a prawie nigdzie nie jeżdził...mam nadzieje ze dzisiaj da plamy bo nie daj boże jakby u nas tak pojechał jak w Anglii to nie mamy żadnych szans powalczyć z rzeszowem.
;]

Awatar użytkownika
Thunderkiss

#453 Postautor: Thunderkiss » 10 kwietnia 2005, o 11:03

Jak tam warunki pogodowe ??????
K***a nie moge jacy ludzie sa bojazliwi!!!!!!!!! :roll:
U nas troche kropi i juz dwie osoby nie jada, i mi sie nie kalkuluje jazda autem!!!!!!!!!! Co za syf!!!!!!!:evil:
Mam nadzieje ze jak przyjade to zobacze zuzel na wysokim poziomie i zapomne o wydatkach na paliwo!!!!! :wink:

meridol

#454 Postautor: meridol » 10 kwietnia 2005, o 11:04

trzeba wziac przyklad z Motoru i pokonac rzeszow... ale chyba w przypadku dzisiejszego spotkania bedzie to bardzo ciezkie :?

Gość

#455 Postautor: Gość » 10 kwietnia 2005, o 11:07

Thunderkiss pisze:Jak tam warunki pogodowe ??????
U nas troche kropi i juz dwie osoby nie jada, i mi sie nie kalkuluje jazda autem!!!!!!!!!! Co za syf!!!!!!!:evil:
Mam nadzieje ze jak przyjade to zobacze zuzel na wysokim poziomie i zapomne o wydatkach na paliwo!!!!! :wink:

Koleszko luz nie pada,świeci słońce i wogle jest git!!!!!!!!!!!!!!!

roga82

#456 Postautor: roga82 » 10 kwietnia 2005, o 11:09

Thunderkiss pisze:Jak tam warunki pogodowe ??????

Dzisiaj padać już nie będzie!

Awatar użytkownika
MicO

#457 Postautor: MicO » 10 kwietnia 2005, o 11:28

Obrazek

Obrazek

Obrazek

By powiekszyc klikajcie na obrazki..
Było dobrze więc dlaczego ma tak nie być?

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#458 Postautor: grzesieck » 10 kwietnia 2005, o 11:37

Tupekson pisze:Rzeszó jedzie jednym autokarem!!!!!Oni są śmieszni!!!!!!!!!!!!!!

jak na razie to tylko ty tu jestes smieszny :lol:

ps. odpowiedz na twoje pytanie, ktore skierujesz do mnie - nie mam sapów ;] a nawet sapuFFF :wink:

a co do pogody, to dobrze ze popadalo, deszczu chyba od 2 tygodni nie widzialem, tor byl pewnie suchy strasznie, a tak to jest szansa ze sie kurzyc przynajmniej nie bedzie 8) Za godzinke juz pewnie bedzie slonko swiecilo :)

PS. 48:42 :twisted:

PS2. "Motor jest jeden, koleczka ma dwa..."
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#459 Postautor: _piotrusss » 10 kwietnia 2005, o 11:49

Nie ma obaw co do meczu... musiałoby porzadnie zlać, aby tor nie nadawał się do jazdy. Na to się jednak nie zanosi... Co miało dzisiaj spaść to spadło, może nawet lepiej bo tor już rano zmoczyło... Szkoda jedynie tej niskiej temperatury.
Tyle "moich" prognoz odnośnie pogody... Jesli chodzi o mecz to podtrzymuję swoje zdanie... TŻ wygra... Nie uważam, abyśmy byli na tyle słabsi by nie poradzić sobie u siebie z Marmą. Piszcz, Pietraszko i Jesen powinni nas poprowadzić do zwycięstwa, kilka punktów dołoży Franek z Jeleniem i bedzie ok. Stawiam 48:42.

ps. Ja też jakby co nie mam "Sapów"

PS3. "dziÅ› wygra TÅ», ekstralige ma..." ;)
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

woocash
Szkółkowicz

#460 Postautor: woocash » 10 kwietnia 2005, o 12:02

jezeli taka pogoda sie utrzyma do nie ma watpliwosci ze mecz sie odbedzie, bo to co spadlo to tylko lekko zmoczylo tor, przez co moze nie bedzie sie tak kurzyc :) nawet gdyby mialo jeszcze przelotnie popadac, to mysle ze i to nie przeszkodzi w rozegraniu meczu,gdyz jak wiadomo w lublinie deszczu nie widziano juz od ponad 2 tygodnii, co najwyzej taka pogoda i ochlodzenie moze troszke obnizyc frekwencje,choc mam nadzieje,ze jednak glod speedwaya okaze sie wiekszy ... to tyle odnosnie pogody...
jesli chodzi o zawodnikow, to moze niepokoic dosc slaba jazda i mala zdobycz punktowa jensena, tym bardziej obawa jest wieksze,ze dotychczas praktycznie nigdzie na dobra sprawe nie starotwal i nie mozna bylo zweryfikowac jego formy... moze gdyby udal sie na zgrupowanie do Krsko mozna by wnioskowac wiecej, jednakze to tylko gdybania , fakt faktem jego zdobycz punktowa moze byc bardzo rozna...mam nadzieje,ze sie nie rozczarujemy i ze jesper jensem zrobi swoje... a pozostali ...oby mieli dzis zyciowke :)

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#461 Postautor: marcin_lub » 10 kwietnia 2005, o 12:09

Dzisiejsze spotkanie z Marmą Polskie Rzeszów na pewno się odbędzie. Mimo opadów deszczu tor jest w idealnym stanie.
Nawierzchnia została przygotowana tak by mogła przyjąć jak najwięcej wody. Nawet w przypadku nasilenia się opadów nie będzie więc problemów z rozegraniem tego ciekawie zapowiadającego się meczu.

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#462 Postautor: Metalliczny » 10 kwietnia 2005, o 12:27

Cholera.... coraz bliżej meczu i coraz bardziej zaczynam się denerwować, jak nigdy dotąd. Z jednej strony serce mówi że powinno być dobrze, z drugiej jednak, rozum podpowiada, że nie damy rady. Dlatego stawiam minimalną wygraną, ale wcale się nie zdziwie, jak będzie na odwrót i dostaniemy do 40-42.

Awatar użytkownika
Krakus
Kontakt:

O wyniku meczu trudno cos mowic,ale.....

#463 Postautor: Krakus » 10 kwietnia 2005, o 12:28

O wyniku meczu trudno cos mowic w tej chwili,ale chyba najwazniejszy dla naszych koziołkow bedzie doping z naszej strony ,wiec przybywajcie wszyscy dzis na al/Zygmuntowskie o 16:00,musimy wesprzec nowy skład naszej druzyny.
P.S.A tak całkiem prywatnie to nie widze innej mozliwosci jak tylko dokopac Marmie w dzisiejszym meczu.

Gość

#464 Postautor: Gość » 10 kwietnia 2005, o 12:30

Dzisiejsze spotkanie z Marmą Polskie Rzeszów na pewno się odbędzie

Napewno to kura kwadratowego jajka nie zniesie !
Nad Czechowem ciemne chmury , kto wie.............

Awatar użytkownika
_R@fi_

#465 Postautor: _R@fi_ » 10 kwietnia 2005, o 12:41

nie wie ktos od ktorej sa sprzedawane bilety ??
Obrazek
NIGDY O TOBIE NIE ZAPOMNIMY ROBERT !!!![*]

Snys
Zawodowiec

#466 Postautor: Snys » 10 kwietnia 2005, o 12:42

Gdzies kolo 14 kasy otwierajÄ… podobno

Ja za godzine bede pod stadionem

Awatar użytkownika
_R@fi_

#467 Postautor: _R@fi_ » 10 kwietnia 2005, o 12:44

hmm...ale kumpel mi mowil ze jakis jego znajomy opowiada ze bilety sa fajne a program nie warty 5 zl. :P wiec chyba juz otwarte...ale szukam tutaj potwierdzenia
Obrazek

meesha
Trener
Kontakt:

#468 Postautor: meesha » 10 kwietnia 2005, o 13:03

_R@fi_ pisze:hmm...ale kumpel mi mowil ze jakis jego znajomy opowiada ze bilety sa fajne a program nie warty 5 zl. :P wiec chyba juz otwarte...ale szukam tutaj potwierdzenia
No to ciekawe gdzie on ten program zobaczył... Chyba, że sam je drukuje :roll: A czy bilety są warte 16 złotych jeśli takie fajne :?: :wink:

Dobra, koniec tego ględzenia, czas ruszać...

MOTOR, MOTOR, MOTOOOOR :!: :!:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
_R@fi_

#469 Postautor: _R@fi_ » 10 kwietnia 2005, o 13:07

no dobra koniec gledzenia ale ja sie pytalem czy kasy otwarte :P:P meesha :P
Obrazek

Awatar użytkownika
jataman20
Szkółkowicz
Kontakt:

#470 Postautor: jataman20 » 10 kwietnia 2005, o 13:15

pytałem wczoraj przed meczem motoru w okienku i kobieta powiedziała że od 14 będą czynne kasy...
;]

Awatar użytkownika
juta-cfc

#471 Postautor: juta-cfc » 10 kwietnia 2005, o 13:17

Juz niecale 3 godzinki do meczu!!!!!!nie moge sie doczekac!!!!!co do pogody to podobno popoludniu ma pojawic sie czasem slonce zza chmur!!!takze bedzie dobrze!!!zreszta prawdziwych fanatykow zuzla nawet deszcz nie odstrasza! :) CO DO MECZU!!to moze jestem hurra optymista ale stawiam nawet 49:41!oby jensen nie zawiodl!!wierze w tomka!!!i adasia!!!oni poprowadza nasz TZ!!!!! :D do zwyciestwa!!!!

Pozdrawiam! :)

Awatar użytkownika
jataman20
Szkółkowicz
Kontakt:

#472 Postautor: jataman20 » 10 kwietnia 2005, o 13:33

zaraz wychodze z dmu i spotkamy sie po meczu;] ja obstawiam nietypowo bo 45:45 ciekawe czy sie sprawdzi :lol: :lol: :lol: :lol:
;]

Czarek
Trener

#473 Postautor: Czarek » 10 kwietnia 2005, o 13:42

"Nawierzchnia została przygotowana tak by mogła przyjąć jak najwięcej wody."

Przed meczem z Grudziądzem też przygotowano tor pod deszcz, nie spadła ani kropleka i grudziądzanie dostali beton jak u siebie. Oby tak dzisiaj nie było.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
Jinxsior
Junior
Kontakt:

#474 Postautor: Jinxsior » 10 kwietnia 2005, o 13:46

Nie bedzie mnie na jednym z wazniejszych meczy w Lublinie i mam z tego powodu ogromnego dola.W piatek Coventry ponownie poleglo a dzis jeszcze mi sie snilo ze Mojrzeszow ROZJECHAL Tezecik. Mam nadzieje ze prorocze sny to nie moja specjalnosc i bedzie zupelnie odwrotnie.
Bede siedzial przed kompem i sluchal relacjli w RL.

Pozdrawiam wszystkich kibicow, niech wasz glosny doping poprowadzi nasza druzyne do zwyciestwa.

Awatar użytkownika
bartosch
Kadrowicz
Kontakt:

#475 Postautor: bartosch » 10 kwietnia 2005, o 13:58

poloneza czas zaczac... i na dzien dobry jeden z kandydatow do awansu w tym roku, bedzie ciezko... w ekipie rzeszowskiej "grupa dezerterow" moze przyczynic sie mocno do tego, ze dwa punkty wywioza z Lublina goscie... obym sie mylil... warunki idealne do scigania, tor "trzymie" jak mawiaja niektorzy zuzlowcy, ktorym nawet protesty prof. Miodka nie przeszkadzaja... teroretycznie powinno byc sporo walki na tak przygotowanym obiekcie, tylko tak jakby tych "walczakow" coraz mniej u Nas... porownujac "formacje" to obco jak i seniorzy sa mniej wiecej na podobnym poziomie na nasza korzysc powinien przemawiac atut wlasnego toru, jednak w/w "dezerterzy" argument ow znacznie netralizuja... i wkoncu ta Nasza odwieczna bolaczka - juniorzy... no coz "kazdy orze jak moze", jedziemy z tym co mamy i nie ma co wybrzydzac, jestem optymista ale moj dzisiejszy optymizm jest mocno umiarkowany...
pozdrawiam!
carpe diem!