Motor Lublin - Kolejarz Rawicz 28.08.2011
Re: Motor Lublin - Kolejarz Rawicz 28.08.2011
Zauważmy, że Rawicz przegrał w Ostrowie zaledwie dwoma punktami 
Dziwi mnie troche fakt przelozenia meczu na niekorzystny dla nas termin ,niewiem dokladnie czy mecz w Eastborne zostal ustalony juz po naszym ,no ale trzeba jechac tym co jest .
Co do meczu to nie mam zaufania ani do Suchego oraz Puszaka ,nie robia nic. Choc by jak Miturski pojechali na druga lige dunska (same egzotyczne nazwiska) a tu nic .Co mial Sprawka powiedziec ze jedziemy czym jest ,chocby dla morale powiedzial ze wszyscy sa do jazdy ,dla mnie nie sa.
Rawicz przyjedzie w najmocniejszym zestawieniu , a mecz nie bedzie latwy ,bo jesli Miesiac Proctor Baran zrobia srednio po 11 ,to i tak zostaje jeszcze 13pkt-oby nie pechowych
Co do meczu to nie mam zaufania ani do Suchego oraz Puszaka ,nie robia nic. Choc by jak Miturski pojechali na druga lige dunska (same egzotyczne nazwiska) a tu nic .Co mial Sprawka powiedziec ze jedziemy czym jest ,chocby dla morale powiedzial ze wszyscy sa do jazdy ,dla mnie nie sa.
Rawicz przyjedzie w najmocniejszym zestawieniu , a mecz nie bedzie latwy ,bo jesli Miesiac Proctor Baran zrobia srednio po 11 ,to i tak zostaje jeszcze 13pkt-oby nie pechowych
Termin meczu Swindon - Eastbourne został ustalony później, niż w przypadku naszego meczu z Kolejarzem.
Każdemu jego Everest...
-
Smirnek_
- Senior
LEON1978 pisze:Co do meczu to nie mam zaufania ani do Suchego oraz Puszaka ,nie robia nic. Choc by jak Miturski pojechali na druga lige dunska (same egzotyczne nazwiska) a tu nic
Suchecki był niedawno (17 sierpnia) na lidze duńskiej. I to na najwyższej. Tyle, że jego rezultat nie robi wrażenia. 0,0,-,d,-,1
Podoba mi się pomysł żeby Puzona, Suchego, Piszcza i Fierleja postawić 10 razy pod taśmą i niech w meczu jedzie 2 najlepszych. Co do formy tych czterech to ciężko się wypowiedzieć.. Przed sezonem wszyscy mieli nadzieję że Suchecki to zawodnik na co najmniej 10 pkt w meczu. Puzon nie jest zawodnikiem sprzed roku ale i tak chyba w kontekście meczu z Rawiczem jest najpewniejszy z całej czwórki. Mimo tego że zawsze lubiłem Tomka Piszcza, obawiam się że ten zawodnik nigdy już nie będzie w formie. Szkoda że stracił poprzedni sezon i ciężko jest mu wrócić do dyspozycji nawet przyzwoitego drugoligowca. Co do Fierleja się nie wypowiadam bo gość nie jeździł bodaj 7 lat więc wszystko jest możliwe. Mam nadzieję że będzie dzisiaj na treningu i dużo się nam wyjaśni.
Na teraz jak dla mnie awizowany skład jest najbardziej optymalny, najpewniejsi zawodnicy. Ale po treningu się okaże.
I nie srałbym tak przed tym Rawiczem bo trudniej będzie zdobyć bonus z Krakowem i wygrać w Równem niż wygrać u siebie z Rawiczem. Tym bardziej że nawet 46:44 daje nam 3 punkty i pełną satysfakcję. A to że rok temu Gołubowskij i Andersson zdobywali punkty na słabym Edbergu, niedoświadczonym Tadku i na wybuchających silnikach Barana nie znaczy że są specami od jazdy na naszym owalu.
Na teraz jak dla mnie awizowany skład jest najbardziej optymalny, najpewniejsi zawodnicy. Ale po treningu się okaże.
I nie srałbym tak przed tym Rawiczem bo trudniej będzie zdobyć bonus z Krakowem i wygrać w Równem niż wygrać u siebie z Rawiczem. Tym bardziej że nawet 46:44 daje nam 3 punkty i pełną satysfakcję. A to że rok temu Gołubowskij i Andersson zdobywali punkty na słabym Edbergu, niedoświadczonym Tadku i na wybuchających silnikach Barana nie znaczy że są specami od jazdy na naszym owalu.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Ja sie tam nie sram przed Rawiczem ,co bedzie to bedzie i tyle.
A jeden mecz Suchego nic nie zmienia ,On i Puszak to lenie ,a kasa pewnie dawno poszla na zycie bo w fabryce to na codzien raczej nie pracuja.
Wystarcza nam 46 punktow ,skonczy sie pewnie na 48 i kupie nerwow ,ale to frajda dla kibica.
A jeden mecz Suchego nic nie zmienia ,On i Puszak to lenie ,a kasa pewnie dawno poszla na zycie bo w fabryce to na codzien raczej nie pracuja.
Wystarcza nam 46 punktow ,skonczy sie pewnie na 48 i kupie nerwow ,ale to frajda dla kibica.
Ostatnio zmieniony 26 sierpnia 2011, o 14:53 przez LEON1978, łącznie zmieniany 1 raz.
Lenie bo lenie ale ktoś w tym meczu pojechać musi
Oprócz tej czwórki jest jeszcze Pontus, ale on chyba nie będzie brany pod uwagę jako senior.
- niespokojny
- Trener
A mi sie dzisiaj snilo, ze dostalismy i po meczu zamieszki jak w Londynie 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Pontus mial dzwona w Szwecji w barwach Vasterwik (wtorek),waczoraj nie jechal w play-off (Masarna Avesta) , to raczej chlopak mocno poobijany .Tak wiec w niedziele go raczej nie zobaczymy
zawodnicy, ktorzy moga byc u nas zastepowani:
Karol BARAN 2,500
Simon STEAD 2,333
Cameron WOODWARD 2,214
o ktorej te mecze w Anglii maja Stead i Woodward? i czy w przyszlym tygodniu maja lige angielska? moze jakies male szachrajstwo uskutecznimy ]:->
Karol BARAN 2,500
Simon STEAD 2,333
Cameron WOODWARD 2,214
o ktorej te mecze w Anglii maja Stead i Woodward? i czy w przyszlym tygodniu maja lige angielska? moze jakies male szachrajstwo uskutecznimy ]:->
METHANOL ADVENTURE TEAM
Na stronie Eastborne mecz jest o 15.30 czasu UK
A jakie szachrajstwo masz na mysli?
A jakie szachrajstwo masz na mysli?
REGULAMIN DRUZYNOWYCH MISTRZOSTW POLSKI 2011
art. 711
3.posiada zwolnienie lekarskie na okres co najmniej 9 dni, w których
zawiera się data zawodów, zał ączone do zgłoszenia drużyny do zawodów w formie oświadczenia o niezdolności zawodnika do startu
w zawodach żużlowych (załącznik nr 9, DRUKI OBOWIĄZUJĄCE
W SPORCIE ŻUŻLOWYM) lub startuje w dniu zawodów w zawodach
FIM lub UEM w terminach kalendarzowych lub przełożonych na termin
rezerwowy pokrywających się z datą zawodów - nazwę zawodów FIM lub
UEM w których startuje zawodnik odnotowuje się w zgłoszeniu
do zawodów; startuje w dniu zawodów w zawodach ligi wskazanej
w zgodzie FMN na starty w lidze polskiej w terminach kalendarzowych
lub przełożonych na termin rezerwowy pokrywających się z datą
zawodów - otrzymuje, z uwzględnieniem postanowień ust. 2 i 3, status Regulamin Drużynowych Mistrzostw Polski
9
zawodnika zastępowanego, który jest liczony do składu drużyny, co spełnia
wymogi art. 709 ust. 1.
2. Zawodnik posiadający pierwszą, drugą lub trzecią średnią indywidualną (SI)
w składzie aktualnej na dzień zawodów kadry klubu, otrzymujący status
zawodnika zastępowanego, może być zastępowany przez pozostałych
zawodników bez ograniczeń, z zastr zeżeniem postanowień art. 719.
mam nadzieje że włodarze przeczytają regulamin przed zawodami... z tego co widać mozna spokojnie z/z walnąć a to też jest dobra opcja. w zeszłym sezonie też mieliśmy "zlać" rawicz u nas a było 47:43
art. 711
zawiera się data zawodów, zał ączone do zgłoszenia drużyny do zawodów w formie oświadczenia o niezdolności zawodnika do startu
zawodów - otrzymuje, z uwzględnieniem postanowień ust. 2 i 3, status Regulamin Drużynowych Mistrzostw Polski
9
wymogi art. 709 ust. 1.
mam nadzieje że włodarze przeczytają regulamin przed zawodami... z tego co widać mozna spokojnie z/z walnąć a to też jest dobra opcja. w zeszłym sezonie też mieliśmy "zlać" rawicz u nas a było 47:43
Niekoniecznie ich zlejemy, ale będzie na naszą korzyść
Nie wiedziałem że jest taka opcja że jak jeździ w Anglii to może być zastępowany, a to może być dobre rozwiązanie. Tylko wtedy nie będzie mógł jechać chyba Puzon (który jest najpewniejszy z całej czwórki) bo się z zasranym KSM nie wyrobimy... Ale..
9. Miesiąc - 6 biegów
10. ZZ
11. Suchy - 4 biegi
12. Baran - 6 biegów
13. Proctor - 6 biegów
14. Łukaszek - 4 biegi
15. Malitowski - 4 biegi
A KSM jak dobrze liczę 36,66. Ale to tylko moje przemyślenia
9. Miesiąc - 6 biegów
10. ZZ
11. Suchy - 4 biegi
12. Baran - 6 biegów
13. Proctor - 6 biegów
14. Łukaszek - 4 biegi
15. Malitowski - 4 biegi
A KSM jak dobrze liczę 36,66. Ale to tylko moje przemyślenia
- manjolo
- Junior
- Kontakt:
coś mi się widzi, że pojedziemy takim jaki jest. zz pewnie zastosowalibyśmy gdyby była opcja wywalenia ze składu Sucheckiego, on już w tym sezonie miał wiele szans i rzadko je wykorzystywał. w przypadku Puzona obstawiam, że potraktuja ten mecz jako wyciagniecie do niego roku, danie mu szansy.
ale to tylko moje gdybanie, co będzie to zobaczymy.
ale to tylko moje gdybanie, co będzie to zobaczymy.
motoru brum
nie ma roznicy. Tak czy siak, Sucheckiego nie da sie wyrzucic zeby jechac skladem:
Miesiąc
Puzon
ZZ (Woodward/Stead)
Baran
Proctor
Łukaszewski
Malitowski
Miesiąc
Puzon
ZZ (Woodward/Stead)
Baran
Proctor
Łukaszewski
Malitowski
oj panowie panowie, od kiedy liga angielska to zawody organizowane przez FIM albo UEM?
FIM organizuje takie imprezy jak Grand Prix, DPŚ i te wszystkie RK do IMS, a UEM robi IME, IME par, IMEJ i pewnie cos jeszcze, i to wlasnie o te zawody chodzi w regulaminie
mialem na mysli taka sytuacje:
jedzie sobie Stead czy tam Woodward meczyk w Anglii, ktory odbywa sie przed naszym, tuz po swoim ostatnim biegu wysyla szybko faksem zwolnienie do nas, ze sobie jakies kuku zrobil w ferworze walki, a my robimy Z/Z :]
FIM organizuje takie imprezy jak Grand Prix, DPŚ i te wszystkie RK do IMS, a UEM robi IME, IME par, IMEJ i pewnie cos jeszcze, i to wlasnie o te zawody chodzi w regulaminie
mialem na mysli taka sytuacje:
jedzie sobie Stead czy tam Woodward meczyk w Anglii, ktory odbywa sie przed naszym, tuz po swoim ostatnim biegu wysyla szybko faksem zwolnienie do nas, ze sobie jakies kuku zrobil w ferworze walki, a my robimy Z/Z :]
METHANOL ADVENTURE TEAM
Dvyfryn pisze:REGULAMIN DRUZYNOWYCH MISTRZOSTW POLSKI 2011
art. 711
9
wymogi art. 709 ust. 1.
Przeczytać regulamin to nie sztuka. Ale warto czytać go ze zrozumieniem. To co cytujesz to jak pisze w nagłówku:
REGULAMIN DRUZYNOWYCH MISTRZOSTW POLSKI 2011. A z tego co wiem to my startujemy w II lidze, a nie walczymy o mistrzostwo Polski. Podsumowując - ZZ w niedzielę za Steada albo Cama jest niemożliwe.
grzesieck, też nie do końca zrozumiałeś. Koledze wyżej chodzi o ten zapis:
startuje w dniu zawodów w zawodach ligi wskazanej
wymogi art. 709 ust. 1.
czyli da się to zrobić. Ale w ekstralidze. U nas nie.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
fakt, nie doczytalem nawet do konca, tylko zobaczylem FIM/UEM i zaczalem pisac posta :]
akurat to troche glupota, ze ten przepis obowiazuje tylko w elidze, bo co jak co, ale tam takie sytuacje chyba najrzadziej maja miejsce, co innego I i II liga ktora nie cieszy sie takim prestizem jak eliga i zawodnicy czesto wybieraja ligi zagraniczne, szczegolnie angielska... no w kazdym razie zostaje tylko opcja, o ktorej wyzej wspomnialem : P
akurat to troche glupota, ze ten przepis obowiazuje tylko w elidze, bo co jak co, ale tam takie sytuacje chyba najrzadziej maja miejsce, co innego I i II liga ktora nie cieszy sie takim prestizem jak eliga i zawodnicy czesto wybieraja ligi zagraniczne, szczegolnie angielska... no w kazdym razie zostaje tylko opcja, o ktorej wyzej wspomnialem : P
METHANOL ADVENTURE TEAM
Weź przestań pisać o jakiejś opcji, bo jeszcze ktoś pomyśli, że naprawdę da się tak zrobić...
Każdemu jego Everest...
REGULAMIN DRUŻYNOWYCH MISTRZOSTW I LIGI (DM I LIGI)
I DRUŻYNOWYCH MISTRZOSTW II LIGI (DM II LIGI)
Art. 763.
3) posiada zwolnienie lekarskie na okres co najmniej 9 dni, w których zawiera
się data zawodów, załączone do zgłoszenia drużyny do zawodów w formie
oświadczenia o niezdolności zawodnika do startu w zawodach żużlowych
(załącznik nr 9, DRUKI OBOWIĄZUJĄCE W SPORCIE ŻUŻLOWYM)
albo w dniu meczu bierze udział w zawodach FIM lub UEM lub w finale
indywidualnych mistrzostw swojego kraju w ich terminach kalendarzowych
bądź przełożonych na termin rezerwowy pokrywający się z datą mec zu;
nazwę zawodów (FIM lub UEM lub indywidualne mistrzostwa kraju)
odnotowuje się wówczas w zgłoszeniu drużyny do zawodów,
4) nie jest zgłoszony pod numerem 6, 7 oraz 14, 15,
otrzymuje status zawodnika zastępowanego, który jest liczony do składu drużyny,
co spełnia wymogi art. 761 ust. 1.
macie racje...
Art. 763.
3) posiada zwolnienie lekarskie na okres co najmniej 9 dni, w których zawiera
się data zawodów, załączone do zgłoszenia drużyny do zawodów w formie
oświadczenia o niezdolności zawodnika do startu w zawodach żużlowych
(załącznik nr 9, DRUKI OBOWIĄZUJĄCE W SPORCIE ŻUŻLOWYM)
albo w dniu meczu bierze udział w zawodach FIM lub UEM lub w finale
indywidualnych mistrzostw swojego kraju w ich terminach kalendarzowych
bądź przełożonych na termin rezerwowy pokrywający się z datą mec zu;
nazwę zawodów (FIM lub UEM lub indywidualne mistrzostwa kraju)
odnotowuje się wówczas w zgłoszeniu drużyny do zawodów,
4) nie jest zgłoszony pod numerem 6, 7 oraz 14, 15,
otrzymuje status zawodnika zastępowanego, który jest liczony do składu drużyny,
macie racje...
Dvyfryn pisze:REGULAMIN DRUŻYNOWYCH MISTRZOSTW I LIGI (DM I LIGI)
Art. 763.
........
macie racje...
co za syf
poważnie współczuję Gawrzykom, Ziólkowskim itp. - ilosć tych art. do nauczenia równa się prawie tym z Kodeksu Cywilnego
nic
Ilość jak ilość, ale jaka jakość!
A co z itvl-ową cotygodniową piątkową konferencją prasową?