TŻ Lublin - RKM Rybnik
- Łoptymista
- Trener
A mnie bardzo dziwi dzisiejsza postawa Pokemona.Nagle w ciagu nocy o 5 rano zmienił zdanie? Jeszcze wczoraj polemizował z P. Siwkiem,korzystał z jego informacji udzielanych na forum , radził :
Aż tu nagle wylewa łzy,bo ogarnął go żal za enigmatycznym "sponsorem"
A krzyżyk na droge takiemu sponsorowi-uzdrowicielowi ,który potrafi tylko mędrkować nad grobem,że trup był żle leczony.Miał czas na krytykę przez 5 lat.....a on co ? Siedział jak mysz pod miotłą,zadowolony,że on wie lepiej jak zarządzać klubem.Od razu przypomina mi sie niejaki pan Stan Tymiński,który też wiedział lepiej i co najdziwniejsze byli tacy,co mu uwierzyli.
.......
.......
Przepraszam,to powinno byc w temacie o Gnieżnie.
Pokemon pisze: Trzeba walczyć. Trzeba podejmować decyzje. Trzeba włożyć dużo pracy i wysiłku,
Pokemon pisze:Nie znam sytuacji finansowej, dlatego w oparciu o suche fakty,uważam tą rezygnację za przedwczesną i wynikającą z przyżyć emocjonalnych po meczu, który ewidentnie nie wyszedł.
Aż tu nagle wylewa łzy,bo ogarnął go żal za enigmatycznym "sponsorem"
.Pokemon pisze:taki sponsor napisał co mu leży na sercu, zawinął się i już tu nie zajrzy, a jak zajrzy to nic nie dopisze, bo został w pewien sposób opluty, choćby przez styl zareagowania na jego wypowiedź
A krzyżyk na droge takiemu sponsorowi-uzdrowicielowi ,który potrafi tylko mędrkować nad grobem,że trup był żle leczony.Miał czas na krytykę przez 5 lat.....a on co ? Siedział jak mysz pod miotłą,zadowolony,że on wie lepiej jak zarządzać klubem.Od razu przypomina mi sie niejaki pan Stan Tymiński,który też wiedział lepiej i co najdziwniejsze byli tacy,co mu uwierzyli.
.......
Przepraszam,to powinno byc w temacie o Gnieżnie.
Daniel i Piszcz po prostu dali dupy...
Po Piszczu można się było prędzej czy później spodziewać wpadki (w sumie już 2 z rzędu), ale najbardziej zawiódł jednak Daniel, który podobno miał być bardzo dobrze przygotowany sprzętowo do sezonu, a nie dość ze przegrywał starty, to jeszcze nie był w stanie nic zdziałać na dystansie...
Jednak nie ma się co załamywać... Gniezno zdobędzie max 2 pkt za mecz u siebie z nami czyli będzie miało w sumie 7, a my jesli się sprężymy to mozemy pokonać właśnie Gniezno, Gdańsk i Grudziądz, czyli będziemy mieli 8pkt... Jeśli pokonamy jeszcze Gorzów, to tych punktów będzie juz 10, czyli nawet szansa na 6 miejsce
Po Piszczu można się było prędzej czy później spodziewać wpadki (w sumie już 2 z rzędu), ale najbardziej zawiódł jednak Daniel, który podobno miał być bardzo dobrze przygotowany sprzętowo do sezonu, a nie dość ze przegrywał starty, to jeszcze nie był w stanie nic zdziałać na dystansie...
Jednak nie ma się co załamywać... Gniezno zdobędzie max 2 pkt za mecz u siebie z nami czyli będzie miało w sumie 7, a my jesli się sprężymy to mozemy pokonać właśnie Gniezno, Gdańsk i Grudziądz, czyli będziemy mieli 8pkt... Jeśli pokonamy jeszcze Gorzów, to tych punktów będzie juz 10, czyli nawet szansa na 6 miejsce

Marcinex pisze:Daniel i Piszcz po prostu dali dupy...
W tej chwili to marzenie jest by pokonać Gdańsk a już nie wspomnę o Gorzowie
Jak nie zdobędziemy z Gnieznem 5 Pkt w co raczej się stanie to trza sobie dać spokój, a szkoda bo żużel dlamnie więcej znaczy jniż kobieta.
Żal mi jedynie ze akurat w Lublinie mieszkam od małego, a nie w Lesznie czy Toruniu ehhh:(((
Soluk pisze:No kolego jak napisales ze Żal Ci mieszkac w lublinie, to sory, czego sie spodziewales...?
No a co w Lublinie mamy ? nic, sport wymiera, co sezon ogląda się w dużych ilościach porażki gdzie już ma się ich poprostu dosyć, a teraz mało klub może być zaorany na 50 lat a na żużel będzie można chodzic ale na bulwar.Nic ciekawego tutaj niema nic, może po za zwiedzaniem Zamla Lubelskiego czy korzystanie z deptaka
Fork pisze:Bylem kiedys na meczu Montexu i na młynie byla taka przyspiewka..
Lublin, Lublin, Lublin to moje miasto, kto go nie szanuje jest ....
Jak już to Lublin Lublin Lublin miasto kochanie, kto go nie szanuje ma prze...
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Sledzio pisze:Fork pisze:Bylem kiedys na meczu Montexu i na młynie byla taka przyspiewka..
Lublin, Lublin, Lublin to moje miasto, kto go nie szanuje jest ....
Jak już to Lublin Lublin Lublin miasto kochanie, kto go nie szanuje ma prze...
Do tego co napisał Fork też jest rym:) Lublin, Lublin, Lublin to moje miasto, kto go nie szanuje jest pederastą
A swoja droga, tak przy okazji tematu defektow, to poniewaz emocje juz odpadly, to chcialem oglosic wszystkim, ze sprawca defektu Dawida Stachyry w 13 biegu na prowazdeniu byl Mikas
Dokladnie w momencie kidy Dawid wchodzil w wiraz, Mikas krzyknal "defekt!" i w tejze chwili Dawid zwolnil i odjechal na zewnetrzna...

Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
A chwilę później "gumę" złapał Sebek
I chciałem powiedzieć, że grzesiecek też tak krzyczł w czasie tego biegu
I chciałem powiedzieć, że grzesiecek też tak krzyczł w czasie tego biegu
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- Łoptymista
- Trener