niespokojny pisze:Ciekawe z czego te armaty swoje utrzymaja.
U mnie w przedszkolu sie mowilo: "Jak zes ciekawy to wsadz nos do kawy". I cos w tym jest
niespokojny pisze:Ciekawe z czego te armaty swoje utrzymaja.
A wlasnie, ze ni chu chu, w Lublinie jest pelna emancypacja i bardzo dobrze. Z jakiej racji dorosla kobieta ma placic mniej od doroslego mezczyzny?Bozena pisze:Bilety dla kobiet w Krakowie w cenie programu 5 zł, w Pile ulgowe po 12 zł. Może w Lublinie pora na jakieś zmiany w tym temacie ?
Manitou pisze:A wlasnie, ze ni chu chu, w Lublinie jest pelna emancypacja i bardzo dobrze. Z jakiej racji dorosla kobieta ma placic mniej od doroslego mezczyzny?Bo mniej miejsca zajmuje??
kibicLBN pisze:No to ciekawie kobitki w Krakowie będą wchodzić za 5 zeta, a w Pile za 20. Jak dla mnie to różnica z deczka duża. Ogólnie bilety jak na 2. ligę zazwyczaj są za wysokie
, ale niższe ceny raczej nic by nie zmieniły, bo na najniższą klasę przychodzą tylko stali kibice żużla.
Manitou pisze:A wlasnie, ze ni chu chu, w Lublinie jest pelna emancypacja i bardzo dobrze. Z jakiej racji dorosla kobieta ma placic mniej od doroslego mezczyzny?Bo mniej miejsca zajmuje??
sadychor pisze:A chytry dwa razy traci.
Wg mnie młodzież, dzieci także powinni płacić załóżmy z 5zł. Miejsca zajmują tyle co stary = jedno krzesełko.
meesha pisze:Z finansowego punktu widzenia to najlepiej sprzedac 1 bilet za 100.000Koszt jedo wydruku wyniesie przecie tyle samo co biletu za 10 zl, oszczednosc dziesieciotysiecznokrotna
pav pisze:... a z paradoksalną sytuacją spotkałem się w zeszłą niedzielę na Montexie (i z tego co wiem to zjawisko stałe). Bilet normalny kosztował 12 PLN, ulgowy 10PLN, a rodzinny (1 dorosła + 2 dzieci) też 10 PLN.
Oj już nie przesadzaj, wprawdzie jest w moim poscie odrobina zlosliwosci, ale raczej humorystycznej niz jakiejs zacieklej, wiec nie rob ze mnie takiej meskiej szowinistycznej swini:) Chcialem tylko zartobliwie zwrocic uwage, ze feminizm konczy sie jak trzeba szafe na 8 pietro wniescBozena pisze:Swoją drogą to aż nie mogę uwierzyć, że potrafisz być taki, ale gdzieś przeczytałam, że " Złośliwego sama złość pobije "...
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
go! pisze:A gdzie tu paradoks? Tak mowisz jakby bylo latwiej zdobyc 2 dzieci niz legitymacje szkolna