Treningi
Re: Treningi
O której był dzisiaj trening?
- niespokojny
- Trener
Po tym co zobaczylem na tych filmikach uwazam, ze Puzon powinien pojechac.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
No i proszę. Dzisiaj Baran nie potrzebował specjalnego zaproszenia na trening i niespodziewanie się pojawił
Teraz nie będzie zlituj się. Dobrze, że Puzon coraz lepiej bo to tylko dobrze działa na Karola.
Był ktoś do końca treningu, bo słyszałem, że pod koniec jak się spasowali to nie było mocnych na Barana i Miesiąca i wszystko wygrywali?
Jutro faktycznie ma być dodatkowo Woodward, a Proctor w czwartek z rana. Dobrze, by było jakby jeszcze Proctor zmierzył się z Karolem i Mariuszem i wtedy trener mógłby w jasny i klarowny sposób wybrać dwóch z tej trójki.
Będzie jutro też Łukaszewski i gość.
Był ktoś do końca treningu, bo słyszałem, że pod koniec jak się spasowali to nie było mocnych na Barana i Miesiąca i wszystko wygrywali?
Jutro faktycznie ma być dodatkowo Woodward, a Proctor w czwartek z rana. Dobrze, by było jakby jeszcze Proctor zmierzył się z Karolem i Mariuszem i wtedy trener mógłby w jasny i klarowny sposób wybrać dwóch z tej trójki.
Będzie jutro też Łukaszewski i gość.
Ostatnio zmieniony 22 czerwca 2011, o 09:45 przez jerry78, łącznie zmieniany 1 raz.
niespokojny pisze:Po tym co zobaczylem na tych filmikach uwazam, ze Puzon powinien pojechac.
Rzeczywiscie, zaczelo to jakos wygladac, ale w zeszlym roku lepiej kradl starty, a teraz probujac przechytrzyc sam siebie okrada...
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Wkońcu mamy treningi
Puzon żle nie wypadł, a Karol bez rewelacji.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

- niespokojny
- Trener
Bubel na przyczepnym torze
. Pamieta ktos playoffy z Krosnem 2009? Niby troche czasu uplynelo ale pamietam jakby to bylo wczoraj. Chyba juz lepiej Malitowskiego bylo brac - Wroclaw jezdzi na przyczepnym.
Halo, halo, toz to 2 lata temu bylo
A pamietacie jak Mroczka z Michalukiem... jakby wczoraj
Moze sie troche Bubel przez ten czas ogarnal:)
Moze sie troche Bubel przez ten czas ogarnal:)
Hmm.. nie pomyliłeś Bubla z jakimś innym zawodnikiem? Np. Bąkiem?
Wydaje mi się, że byłem pod wrażeniem jego jazdy w meczu o 3 miejsce z Krosnem. Poza tym, to były jego pierwsze mecze po zdaniu licencji. A co chyba najważniejsze, jeździ przecież na co dzień w Częstochowie, a tam twardego toru nie widziałem.
- niespokojny
- Trener
Akurat tak sie sklada, ze Bubel tez z Michalukiem walczyl
. Oby byla w tym jakas zbieznosc 
Przeanalizowałem te filmiki pod kątem wyników z poszczególnych pól startowych i nie ma żadnej prawidłowości. Jeśli chodzi o nazwiska, to też nic stałego - każdy dojechał bodaj na każdej możliwej pozycji. Czyli taka trochę loteria.
Martwi mnie, że Miesiąc, który kilkakrotnie próbował pojechać szerzej, ani razu nikogo nie wyprzedził. W ogóle nikt nie wyprzedził nikogo. To ma być przyczepny tor?
I jeszcze jedno - czy taki materiał wideo publicznie dostępny nie jest jakąś wskazówką dla przyjezdnych?
Martwi mnie, że Miesiąc, który kilkakrotnie próbował pojechać szerzej, ani razu nikogo nie wyprzedził. W ogóle nikt nie wyprzedził nikogo. To ma być przyczepny tor?
I jeszcze jedno - czy taki materiał wideo publicznie dostępny nie jest jakąś wskazówką dla przyjezdnych?
Torsen pisze:Martwi mnie, że Miesiąc, który kilkakrotnie próbował pojechać szerzej, ani razu nikogo nie wyprzedził. W ogóle nikt nie wyprzedził nikogo. To ma być przyczepny tor?
Ja to w ogole mam wrazenie, ze u nas nie ma orbity od czasow szarzy Marka M. pod zegarem
EDIT: O jaaaacie, post nr 5000 i takim sentymentem pojechalem:)
czy nasi scigali sie cos spod tasmy oprocz tych 6 biegow? bo jezeli nie, to wg mnie jozki pojechaly tak jakby nie chcialy byc w skladzie meczowym, Miesiac meczacy sie gdzies po szerokiej, Baran markujacy defekty, nie wygladalo to dobrze wg mnie...
graty Cooper
graty Cooper
METHANOL ADVENTURE TEAM
UWAGA WAŻNE!
Padła sugestia i zarazem prośba ze strony kierownictwa klubu (czytaj: Trenera) o nieumieszczanie filmów z treningów na forum, co niniejszym przekazuje.
W przypadku pojawienia się postów zawierających linki do filmów, będziemy je usuwać.
Od razu prośba o niekomentowanie tej akcji, czy jest to słuszne czy nie, szczególnie w dobie Internetu, ale chyba wolimy od czasu do czasu zajrzeć na trening niż np. żeby treningi były zamknięte dla kibiców.
Padła sugestia i zarazem prośba ze strony kierownictwa klubu (czytaj: Trenera) o nieumieszczanie filmów z treningów na forum, co niniejszym przekazuje.
W przypadku pojawienia się postów zawierających linki do filmów, będziemy je usuwać.
Od razu prośba o niekomentowanie tej akcji, czy jest to słuszne czy nie, szczególnie w dobie Internetu, ale chyba wolimy od czasu do czasu zajrzeć na trening niż np. żeby treningi były zamknięte dla kibiców.

-
Zaratustra
- Kadrowicz
Jest to w sumie uzasadnione. Trening zamknięty? Oczywiście. Jeśli tylko ma to służyć idealnemu spasowaniu się do nawierzchni i zrobienie czytelnych tylko dla naszych ścieżek, to jestem za!!
Święta racja!!!
Dwie małe zgryźliwe uwagi: wczoraj, gdy o to pytałem, nikt nie widział problemu, a kierownictwo pewnie dopiero wtedy go zauważyło. I po drugie: forum jest nieoficjalne, a kierownictwo ustala, co może, a co nie może się na nim znaleźć 
To nie jest uwaga do Ciebie. Chodzi o dobro drużyny i nie ma co z tym dyskutować. Każdy może sobie przecież podejrzeć forum również nasi przeciwnicy i po co dawać im materiał do analiz?
Zapraszamy kibiców na treningi. Bramy są otwarte póki co.
Zapraszamy kibiców na treningi. Bramy są otwarte póki co.
Torsen pisze:Dwie małe zgryźliwe uwagi: wczoraj, gdy o to pytałem, nikt nie widział problemu, a kierownictwo pewnie dopiero wtedy go zauważyło. I po drugie: forum jest nieoficjalne, a kierownictwo ustala, co może, a co nie może się na nim znaleźć
kierownictwo POPROSILO zeby nie zamieszczac filmow z treningow :]
METHANOL ADVENTURE TEAM
nie ustala tylko grzecznie prosi na polecenie trenera
Jak kierownictwo ustala? Zwrócili się tylko z prośbą. Ja Dzikowskiego w pełni rozumiem i popieram. Po co podsuwać przeciwnikom materiał do analiz w jaki sposób przygotowujemy tor przed meczem. To nie jest mecz z gatunku "spacerek" tylko spotkanie o być albo nie być.
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."
wlasnie, spacerek byl z Piłą, a teraz zaczynamy powazne sciganie :]
METHANOL ADVENTURE TEAM
- niespokojny
- Trener
Dobra decyzja. Mam nadzieje, ze przez noc nie zdazyli przeanalizowac