1/2 DMP: Motor Lublin - Apator Toruń 54:36 (94:86)
Re: 1/2 DMP: Motor Lublin - Apator Toruń (50:40)
Trzeba walczyć. Spieprzyliśmy mecz ale trzeba walczyć. I tłuc od pierwszego biegu
Dokladnie. Innej mozliwosci nie ma! Wiara czyni cuda! Do boju Motor!
Sprawa awansu do finału jest otwarta. Oczywiście strata 10 pkt to dość dużo ale jeśli w pierwszej serii nasi pojadą na poziomie, do którego nas przyzwyczaili to nie powinno być źle. Musimy gonić i to jest dyskomfort. Będzie zapewne presja i nerwy. No cóż, często jest tak, że sukces rodzi się w bólach. Wierzę, że Motor zamelduje się mimo wszystko w finale.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Szybkie odskoczenie pozwala liczyć na to, że Apator w szybko wystrzela się z taktycznych. Na 90% Lambert pojedzie dzisiaj 7 biegów. Lepiej żeby nie jechał w 14 i 15, gdy ważą się losy awansu.
Oby nie zaczęło się jak z Lesznem, bo będziemy mieć pełne zbroje w połowie zawodów. Przede wszystkim nie można przegrać drużynowo silnie obsadzonych przez Apator wyścigów 1 i 3 oraz należy zrobić 5 punktów w młodzieżowym. Po pierwszej serii liczę na minimum +6. Będzie się łatwiej jechało.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Po 5 biegu bedzie juz +12 :)
Motor 2023: 1.Zmarzlik 2.Hampel 3.Holder 4. Kubera 5. Lindgren 6.Cierniak 7.Banbor 8.Lampart
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Po 4 niech będzie +6, po 7 + 8 , po 10 +10 itd. Do zrobienia. Mój typ na dziś 52:38 .
Również stawiam 52:38.
Eksperci z syfów też wszyscy oprócz Dowhana typują nasz awans i wygraną. Nawet Gollob ;)
Eksperci z syfów też wszyscy oprócz Dowhana typują nasz awans i wygraną. Nawet Gollob ;)
I mój typ to 52:38.
Zaliczka do odrobienia powiedziałbym średnia. Ani strasznie duża, ani lajtowo mała. Ale jestem jakoś dziwnie spokojny.
Zaliczka do odrobienia powiedziałbym średnia. Ani strasznie duża, ani lajtowo mała. Ale jestem jakoś dziwnie spokojny.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
55:35 dziękuję, dobranoc.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
-
Maretzky76
- Szkółkowicz
Moje największe obawy budzi motywacja niektórych naszych zawodników. Wiadomo, że co by nie zrobili to pojadą jeszcze dwa mecze. Wiadomo również, że Częstochowie uśmiecha się łatwy finał z odwiecznym wrogiem z Torunia. Poza tym i w związku z tym nastąpił rozkład atmosfery w naszej drużynie, co przejawiało się np. brakiem determinacji i dziwną dezorientacją na łatwym do bólu torze w Toruniu. Stawiałbym jednak na awans Apatora.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Czarek pisze:Moje największe obawy budzi motywacja niektórych naszych zawodników. Wiadomo, że co by nie zrobili to pojadą jeszcze dwa mecze. Wiadomo również, że Częstochowie uśmiecha się łatwy finał z odwiecznym wrogiem z Torunia. Poza tym i w związku z tym nastąpił rozkład atmosfery w naszej drużynie, co przejawiało się np. brakiem determinacji i dziwną dezorientacją na łatwym do bólu torze w Toruniu. Stawiałbym jednak na awans Apatora.
A nie budzi w Tobie obaw to, że Jack Holder jest jedną nogą w Lublinie? :)
KrzyczącyK1b1c pisze:Czarek pisze:Moje największe obawy budzi motywacja niektórych naszych zawodników. Wiadomo, że co by nie zrobili to pojadą jeszcze dwa mecze. Wiadomo również, że Częstochowie uśmiecha się łatwy finał z odwiecznym wrogiem z Torunia. Poza tym i w związku z tym nastąpił rozkład atmosfery w naszej drużynie, co przejawiało się np. brakiem determinacji i dziwną dezorientacją na łatwym do bólu torze w Toruniu. Stawiałbym jednak na awans Apatora.
Po tym co pokazał w pierwszym meczu jego występ budzi moje obawy.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Czarek pisze:KrzyczącyK1b1c pisze:Czarek pisze:Moje największe obawy budzi motywacja niektórych naszych zawodników. Wiadomo, że co by nie zrobili to pojadą jeszcze dwa mecze. Wiadomo również, że Częstochowie uśmiecha się łatwy finał z odwiecznym wrogiem z Torunia. Poza tym i w związku z tym nastąpił rozkład atmosfery w naszej drużynie, co przejawiało się np. brakiem determinacji i dziwną dezorientacją na łatwym do bólu torze w Toruniu. Stawiałbym jednak na awans Apatora.
Po tym co pokazał w pierwszym meczu jego występ budzi moje obawy.
Mikkel również w piątek pokazał się z bardzo dobrej strony :)
KrzyczącyK1b1c pisze:Mikkel również w piątek pokazał się z bardzo dobrej strony :)
Tak. Próba toru w jego wykonaniu przejdzie do historii żużla.
Potwierdzone: Jack Holder w Lublinie!
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Czarek pisze:KrzyczącyK1b1c pisze:Mikkel również w piątek pokazał się z bardzo dobrej strony :)
Tak. Próba toru w jego wykonaniu przejdzie do historii żużla.
Dwie trójki na trzy przejechane biegi to całkiem nieżły wynik :)
50;40 to wynik niełatwy do osiągnięcia w dzisiejszych realiach. Niestety nie wiadomo jak pojedzie Mateusz, (jego ostatnie wyniki są niepokojąca),Jarek, czy MM. Dobrym duchem dla drużyny jest Dominik, widać , że Wiktor się stara. Myślę, że dużo zależy od naszego krasomówcy. Może w końcu zrehabilituje się lubelskim kibicom za dobre przyjęcie i udowodni, że nie olewa nas tak do końca
https://po-bandzie.com.pl/zuzel-krasomo ... -kamerami/
"a jaki będzie efekt finalny, dowiemy się po biegu piętnastym'' Ha, ha, ha
https://po-bandzie.com.pl/zuzel-krasomo ... -kamerami/
"a jaki będzie efekt finalny, dowiemy się po biegu piętnastym'' Ha, ha, ha
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
A skąd wątpliwości co do dyspozycji Jarka na Z5? Tu jestem akurat spokojny.
W sumie to masz racje, niepotrzebne wątpliwości co do Jarka. Jakieś mam za to dobre przeczucia odnośnie Mateusza. Cóż, cały sezon Motoru super, trzeba wierzyć do końca. Bo jak nie my to kto?
Ja obawiam się, że u nas będzie to samo co właśnie dzieje się w Krośnie. Mecz z rundy zasadniczej nie ma żadnego znaczenia.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
^^^Też się obawiam,ale na razie Krosno jest w grze i mam nadzieję że my też będziemy i pojedziemy w finale.
Tego się trzymam :)
Tego się trzymam :)
W Krośnie po 12 biegu dzieje się tak, że to Krosno jest w finale. Taka mała huśtawka nastrojów, raz jedni, raz drudzy. U nas też, przy takiej stawce trzeba się dzisiaj przygotować na to, że będzie nerwowo, a dwumecz będzie się rozstrzygał w nominowanych dopiero. Do tego sędziujący Meyze, który niestety lubi być pierwszoplanowym aktorem widowiska... oby tylko wyniku nie wypaczył swoją nadgorliwością czy jakimś babolem.
Mecz w Krośnie, a także nasze spotkanie z Unią i to w piątek w Toruniu pokazują jedynie, że 10 pkt przewagi można zbudować w 3 biegi i to w czwartej serii czy nominowanych. Dlatego nie ma co panikować i ogłaszać końca świata, jak po pierwszej serii w LUblinie nie będzie +10 dla nas :)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski