Darek Śledź

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#51 Postautor: GRISZA » 26 stycznia 2007, o 10:11

Wcale nie mam zamiaru dokopywac koziołkom. Wogóle mnie to nie interesuje. Chce dokopać tym co wszystkie rozumy pozjadali i uznają się wielkimi znawcami żużla.

Zgodze się z Tobą mikas, ze Darek to kawał historii żuzla.

I jeszcze jedno. Nie odbieraj kolego każdej mojej wypowiedzi jako prowokacji do Twojej osoby bądź też ogólnie kibiców lubelskich. Dla mnie to rybka komu sobie kibicujesz. Może czasem warto usłyszeć opinie kogoś kto na to wszystko patrzy trochę bez emocji...
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#52 Postautor: mikas » 26 stycznia 2007, o 10:35

Nie odbieram Twoich wypowiedzi jako prowokacji do mojej osoby, ale nie da sie ukryć że często Twoje wypowiedzi sa prowokujące w stosunku do lubelskich kibiców. Jasne że warto dowiedzieć się jak na daną sprawę patrzy ktoś z boku, ale akurat wypominanie na forum, że kilku kibiców ponad 2 lata temu pod wpływem emocji i na dodatek nie mając żadnej wiedzy o przyczynach takich a nie innych decyzji Darka uznało go za sprzedawczyka, do takich wartych odnotowania i zauważenia opinii z zewnątrz na pewno nie należy. Szczególnie że gdy opadły emocje jakoś nikt juz o Darku jako o sprzedawczyku nie pisał i nie pisze. Chociaż wiadomo czasu się nie cofnie i tamto jego naganne zachowanie będzie pamiętane, ale na pewno nie roztrząsane co próbujesz tutaj niepotrzebnie robić.

A jeśli chce sie komuś dokopywac to samemu najpierw trzeba być znawcą żużla a ani Ty ani ja na pewno takimi nie jesteśmy, więc nie wiem dlaczego przypisujesz sobie prawo do dokopywania innym, może nawet trochę mniej znającym sie na zużlu niż Ty. Może po prostu przyjmij do wiadomości że nie wszyscy musza sie interesowac żużlem w tak dużym stopniu jak Ty a jednak czasami chca sie wypowiedzieć i mają do tego pełne prawo nawet jak czasami nie mają racji. Nie jest to jednak od razu powód zeby takim osobom dokopywac.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#53 Postautor: Gelo » 26 stycznia 2007, o 11:24

Moim zdaniem nagonki na Śledzia w kontekście rzeszowskiego sprzedawczyka u nas nie było. Jak się patrzy np. na wypowiedzi kibiców odnośnie Protasiewicza, Kościechy itd. to my lublinianie jesteśmy łagodni jak baranki. Darkowi zdecydowanie bardziej oberwało się za Gdańsk i busa niż za to że poszedł do Józkowa.

Awatar użytkownika
maestro76
Zawodowiec

#54 Postautor: maestro76 » 26 stycznia 2007, o 13:36

niż za to że poszedł do Józkowa

to juz raczej dopelnilo czare goryczy :twisted:
never ride faster than your angel can fly

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#55 Postautor: GRISZA » 26 stycznia 2007, o 14:03

mikas wogóle się z Tobą nie zgadzam.

To ,ze ktoś pisze ciemnoty, wogóle nie wiedząc co jest na rzeczy, jest powodem by mu dokopac. No bo skoro on dokopuje komuś i ja jemu mogę również.
I kolego mylisz się odnośnie mojego prowokowania. To właśnie ciągle Ty próbujesz na siłę wmówić innym, że ja szukam zaczepki.

Gelo nie chodzi mi o kontekst - Śledź rzeszowski sprzedawczyk, tylko o Gdańsk właśnie.

A tak wogóle mikas skąd w Tobie tyle frustracji. Ja rozumiem ... Ale .. :lol: Aleeeeee..... :wink:
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!

JAG
Senior

#56 Postautor: JAG » 26 stycznia 2007, o 14:49

sorki Grisza ale gdzie sie tam dopatrzyłes frustracji Mikasa? :roll:
:),czasami :(

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#57 Postautor: mikas » 26 stycznia 2007, o 14:50

Frustracji :?: :shock:

edit: o JAG też nie zauważyła ;) może w Nowej Sarzynie to słowo ma jakieś inne znaczenie ;)
P.S. teraz można dokopac Griszy skoro pisze ciemnoty w ogóle nie wiedząc co jest na rzeczy ;) Forumowicze do dzieła ;) :lol:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

JAG
Senior

#58 Postautor: JAG » 26 stycznia 2007, o 14:58

Mikas,weź,nie wiesz jeszcze ze ktos to moze wziac na serio 8) talentow tu nie brakuje :twisted: a wtedy rozpeta sie 2? wojna lubelsko-rzeszowska;)
:),czasami :(

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#59 Postautor: mikas » 26 stycznia 2007, o 15:03

Bez przesady łączy nas w końcu 100% Stalowiec, więc niech zapanuje pokój w jego temacie :D :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#60 Postautor: GRISZA » 26 stycznia 2007, o 15:14

mikas żadna tam Nowa Sarzyna. teraz to juz mieszkam centralnie pośrodku Rzeszowa i Lublina :lol:

Skąd frustracja ? Kończę temat bo przecież pokój w tym wątku ma być... :wink:

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#61 Postautor: mikas » 26 stycznia 2007, o 15:20

GRISZA pisze:mikas żadna tam Nowa Sarzyna. teraz to juz mieszkam centralnie pośrodku Rzeszowa i Lublina :lol:

GratulujÄ™ :D
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
kezman
Kontakt:

#62 Postautor: kezman » 26 stycznia 2007, o 15:53

Mikas, a jak skomentujesz wielka radosc 80% kibicow na stadionie po upadku Darka na probie toru (mecz LBN - Rz-ów)? 8)

pozdr. :)

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#63 Postautor: mikas » 26 stycznia 2007, o 16:06

A nie przypadkiem 99% :?: a tej wielkiej radości nie było słychać i widac przypadkiem w samym Rzeszowie :?: :lol: Ty to jednak jesteś sprytny chłopak, ja siedząc na stadionie jestem w stanie zaobserwowac jak każdy normalny człowiek reakcje jakichś powiedzmy góra 10% osób ze znajdujących się na stadionie i siedzących w najbliższej odległości, Ty spryciarzu widziałeś radość na gębach 80% kibiców na stadionie. No no tylko pozazdrościć :lol:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
kezman
Kontakt:

#64 Postautor: kezman » 26 stycznia 2007, o 16:09

Nie wiem czy bylo slychac w Rzeszowie, bo w tamtej chwili bylem na stadionie w Lublinie. Ale obiecac moge, ze postaram sie dowiedziec. :lol:

Ty spryciarzu widziałeś radość na gębach 80% kibiców na stadionie. No no tylko pozazdrościć

Atmosfera w chwili upadku, byla niczym na finale MS w kopanej. :lol: :wink: ale wiem, niektorym do szczecia nie potrzeba zbyt wiele. 8)

pozdr.

Koper
Trener
Kontakt:

#65 Postautor: Koper » 26 stycznia 2007, o 16:17

kezman pisze:Mikas, a jak skomentujesz wielka radosc 80% kibicow na stadionie po upadku Darka na probie toru (mecz LBN - Rz-ów)? 8)

pozdr. :)

Przypomnij sobie owacje radosci na stadionie w Rzeszowie jak spiker oglosil ze po badaniu lekarskim Dawid Stachyra nie moze kontynuowac zawodow po tym jak po faulu Miesiaca zaliczyl grozny upadek z impetem uderzyl w bande. W procenty nie bede sie bawil ile ludzi wtedy wybuchla owacja radosci...

Awatar użytkownika
kezman
Kontakt:

#66 Postautor: kezman » 26 stycznia 2007, o 16:20

No i ja tego nie neguje, ale rozmawiamy o Sledziu, a nie Dawidzie. Pytaniem na pytanie sie nie odpowiada. :D :wink:

P.S Co do Dawida, to fakt - wstyd. :oops:
Ostatnio zmieniony 26 stycznia 2007, o 16:21 przez kezman, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#67 Postautor: luCas » 26 stycznia 2007, o 16:20

Stawiam jakies 95% publicznosci. Reszta, czyli te 5% to byli kibice z Lublina.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

Awatar użytkownika
istred
Trener

#68 Postautor: istred » 26 stycznia 2007, o 16:39

Nie przesadzajmy, Darka jedynie obróciło i nic mu się nie stało. Kibice jak to kibice, chcą zawodnika w najbardziej możliwy sposób zdeprymować, szczególnie Śledzia w tamtych okolicznościach.
Jestem pewien gdyby z całym impetem wjechał w bandzie to na stadionie zapanowałaby cisza, jak to najczęściej w Lublinie jest.

W Rzeszowie radość była jak spiker podał, że Stachyra odniósł kontuzję i nie może kontynuować jazdy w zawodach - to jest dopiero żenada.
Ostatnio zmieniony 26 stycznia 2007, o 16:42 przez istred, łącznie zmieniany 1 raz.

Koper
Trener
Kontakt:

#69 Postautor: Koper » 26 stycznia 2007, o 16:42

kezman pisze:Pytaniem na pytanie sie nie odpowiada. :D :wink:
Nie widze w moim poprzednim poscie zadnego pytania ani tym bardziej odpowiedzi na Twoje pytanie ale jesli sie domagasz to odpowiem stwierdzeniem: tak pamietam sytuacje z Darkiem kiedy na probie toru mial niegrozny uslizg, pamietam tez sytuacje z Dawidem kiedy z impetem uderzyl w badne i konsekwencje tego upadku odczuwal nie tylko tuz po nim kiedy do konca zawodow nie byl zdolny do jazdy ale tez nie mogl wystapic chociazby w finale Brazowego Kasku ktory byl rozgrywany na jego torze w Lublinie.
Ostatnio zmieniony 26 stycznia 2007, o 17:14 przez Koper, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#70 Postautor: GRISZA » 26 stycznia 2007, o 16:48

Zwie siÄ™ to tak : " Typowy polski kibic " :)

Wszędzie jest tak samo.

Koper
Trener
Kontakt:

#71 Postautor: Koper » 26 stycznia 2007, o 16:56

Do Griszy: odnosnie Darka Mikas wszystko ladnie Ci wyjasnil ale dokladnie w podobnym tonie co post Mikasa jest moj post tuz nad Twoim ale Ty mimo wszystko probujesz na nowo drazyc ta sytuacje, ktora moim zdaniem jest juz zarowno wyjasniona jak i zakonczona. Proponuje Ci abys wczytal sie w posty w temacie przed tym jak cos wrzucisz od siebie, moj post w tej sprawie mozesz przeczytac tutaj (jest tuz przed Twoim wpisem):
viewtopic.php?p=131541&highlight=#131541

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#72 Postautor: GRISZA » 26 stycznia 2007, o 17:29

" Typowy polski kibic" było w kontekście wywrotki, upadku tudzież wszelkiego nieszczęścia jakie nawiedzi rajdera przeciwnej drużyny. Na każdym stadionie przeważnie są zaraz gwizdy, wyzwiska, wstawaj ch... nie udawaj i inne epitety.

Odnośnie Darka Śledzia to pax. Więcej nie odgrzebuje Waszych zabliźnionych ran... :wink:

Koper
Trener
Kontakt:

#73 Postautor: Koper » 26 stycznia 2007, o 18:18

Wracajac do spraw bieżacych to Darek byl juz cieplo przyjety w Lublinie w minionym sezonie 2006 w czasie drugiego Memorialu im. Witolda Zwierzchowskiego i Roberta Dadosa. Ponizej fotki Darka z tych zawodow:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Autor zdjęć: Wojciech Szubartowski

GRISZA pisze:Pamiętajcie, że historia lubi się powtarzać...

Juz Darek zanotowal jeden powrot do Lublina w sezonie 2003, byl to jednoczesnie jego powrot do uprawiania zuzla, jesli historia sie powtorzy i sezon poworotu do Lublina w sezonie 2007 bedzie rownie udany jak w sezonie 2003 to ja bede bardzo zadowolony, ale aby tak sie stalo Darek musi podpisac w Lublinie kontrakt i mam nadzieje ze to sie w najblizszych dniach stanie.

meesha
Trener
Kontakt:

#74 Postautor: meesha » 26 stycznia 2007, o 20:13

Hehe, ale się panna po lewej stronie na ostatnim zdjęciu krzywi na widok Rybki :lol: I to ma być miłe przyjęcie :?: :wink:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

woocash
Szkółkowicz

#75 Postautor: woocash » 26 stycznia 2007, o 20:21

a moze Pani po prostu nie pasuje to polaczenie kevlaru jozkowego z plastronem koziolkowym ;)